05-03-18

Mijn Zwager En Ik

Hallo, mijn naam is melanie en ik ben 24 jaar. Ik woon in een kleine stad samen met mijn vriend Kevin. Kevin komt van een andere plaats, maar ik ben hier opgegroeid. Hoewel kevin hier wel veel mensen kent van vroeger is het voor hem allemaal nog wennen.

Kevin en ik zijn nu zo'n 3 jaar samen en we wonen nu ongeveer anderhalfjaar samen.

In het weekend hebben wij altijd veel visite. Met name Kevin's 2 jaar jongere broertje Mike die inmiddels 25 is geworden en zijn vriendin Linda.

Linda en ik zijn vriendinnen geworden en we doen veel dingen samen. We bespreken bijna alles met elkaar en we gaan vaak samen winkelen.

Tussen Mike en Linda gaat het al langere tijd wat moeizaam. Ze lijken voor de buiten wereld heel gelukkig, maar ze hebben vaak ruzie. Soms komt Mike dan even bij ons om bij Kevin zijn hart te luchten.

Kevin is een lange jongen, breed gebouwd en stevig maar niet dik. Hoewel Mike totaal het tegenover gestelde is, is het een knappe jongen om te zien. Ik heb wel eens vaker over hem gefantasseerd. Tijdens het douchen, op bed, maar ook zelfs tijdens het vrijen met Kevin.

Natuurlijk is dat niet oke, dat je opgewonden word van je zwager, Maar ik kon er echt niks aan doen.

Vorige week was het weer zo ver... Mike en Linda hadden weer eens ruzie. Linda had hem het huis uit geschopt en Mike belde Kevin of hij een nachtje bij ons mocht komen pitten.

We hebben een ruime logeerkamer, dus waarom niet.

Mike kwam rond 20.00 en had nog niet gegeten. Ik ging naar de keuken om nog wat voor hem te maken. Mike wist ondertussen al de weg in ons huis en deed net of hij thuis was.

Na het eten ging hij douchen en kroop hij het bed in omdat hij er vroeg weer uit moest.

Toen kevin en ik ook in bed lagen kon ik de slaap maar niet vatten.

Ik ging naar beneden voor een kopje thee in de hoop dat ik daarna rustig kon gaan slapen. Ik liep naar de keuken en rommelde nog wat aan het aanrecht. Ik hoorde iemand van de trap af komen en toen ik ging kijken was dat Mike.

Hij was wakker geworden van mij en wilde ook wat te drinken gaan pakken. Ik schaamde me wel een beetje want het enige wat ik aan had was een topje met een string.

Ik zei sorry en ik wilde snel naar boven lopen om iets aan te trekken. "Doe niet zo gek joh, je bent in je eigen huis. Ik ga toch weer naar bed" zei Mike.

Ik glimlachte en zei dat ik er rekening mee had kunnen houden. "waarom zou je?" vroeg hij. "Jij hebt een mooi lichaam, je hoeft je nergens voor te schamen".

Ik werd er verlegen van. Net toen ik me wilde omdraaien om naar boven te lopen zei hij "Wacht even, kun je me laten zien hoe de oven werkt, dan maak ik even een broodje".

Ik schaamde me nog steeds maar liep toch maar terug. Op het moment dat ik de keuken in liep en voor hem langs liep sloeg hij me op mijn billen. Ik gaf een klein gilletje en ik keek hem aan. We moesten allebei even lachen. Op dat moment draaide ik me om, hij pakte mij vast met z'n armen om mijn middel en hij begon me ineens te zoenen. Hij duwde me tegen de muur en pakte mijn gezicht vast. Hij zoende me hevig en begon nu ook mijn nek te kussen.

Wat was dit heerlijk! hier had ik al zo vaak over gefantasseerd.

Hij trok de bandjes van mijn topje omlaag en kneep in mijn borsten. Op dat moment tilde hij me op en zette mij met mijn kont op de keukentafel. Hij schoof mijn slipje opzij, kwam met zijn gezicht richting mijn natte kutje en begon mij te likken als een malle. Ik was zo bang dat Kevin ons zou horen en naar beneden zou komen.. Maar dit was te geil om er mee op te houden. Hij likte me zo lekker, ik werd helemaal gek. Ik kreunde het uit van genot, maar moest me natuurlijk inhouden.

Ik kwam bijna klaar en op dat moment stopte hij met likken. Hij deed zijn boxer omlaag en haalde zijn lange pik tevoorschijn. Hij wreef met z'n eikel langs mijn klitje terwijl hij me zoende. Hij fluisterde in mijn oor "dat vind je lekker he?!" en ging met zijn tong langs mijn nek. "Ik wil je, nu!" zei ik. En op dat moment drukte hij zijn pik bij me naar binnen. Diep en hard begon hij me te neuken. De hele tafel bewoog.

Op dat moment hoorde we boven gerommel, het leek erop dat Kevin wakker was geworden en we hoorde hem de trap af komen. Mike ging snel weg en hees zijn boxer weer omhoog. Hij vloog snel de schuur in zodat Kevin zou denken dat hij nog sliep.

Op dat moment kwam Kevin de keuken in. "hey schatje, ben je wakker?". Ja ik had dorst, zei ik tegen hem. Kevin pakte ook wat te drinken en liep weer naar boven. "kom je ook?" vroeg hij. "Ja ik kom er zo aan" zei ik.

Toen Kevin boven was kwam Mike weer terug de keuken in. We waren allebei zo blij dat Kevin niks gemerkt had. "Dit maken we nog een keer af!" zei Mike tegen mij. Hij gaf me een kus op mijn mond en liep naar boven toe.

Toen ik in bed lag kon ik aan niks anders meer denken. Wat was die jongen geil zeg. En het idee dat ik met het broertje van mijn vriend had geneukt maakte me nog geiler. Hoe fout het ook was, het was zo geil!

Die ochtend was Mike al vroeg vertrokken en hij zou Kevin op de hoogte houden of hij vanavond nog bij ons zou slapen of thuis. Na het avond eten kreeg kevin een smsje dat hij thuis zou slapen en dat alles weer uitgepraat was met Linda.

Ik voelde me best een beetje teleurgesteld, ik had gehoopt dat we vanavond ons geile geheimpje konden afmaken.

Ik smste Mike: Ik wil je snel weer zien. Heb zin in jou!.

Mike smste terug: Komt goed lekkertje, kom morgenmiddag wel even langs.

Die volgende dag was Kevin richting werk gegaan en ik maakte me mooi voor als Mike langs zou komen. Tegen de middag ging de deur bel en daar stond hij. In zijn werk kleren. Beetje viezig van het werk, maar zo sexy!

Ik deed de deur open en hij zoende me meteen. Al in de hal begon hij me hevig te zoenen en trok hij mijn kleren van mijn lijf. We liepen al zoendend naar de woonkamer en hij duwde me op de bank. Hij greep met zijn handen tussen mijn benen en begon me al zoendend te vingeren. Mijn hand dwaalde af naar zijn broek en ik knoopte zijn broek los. Ik wreef met mijn hand over die enorme bobbel en op dat moment ging hij voor me staan. Hij haalde zijn pik uit zijn broek en ik ging voor hem zitten. Hij trok me aan mijn haren en duwde mijn gezicht richting zijn pik. Ik nam hem diep in mijn mond en begon hem te zuigen. Hij wilde steeds harder en duwde zijn pik diep mijn keel in, hij ramde en neukte mijn keeltje net zo lang tot ik zijn warme zaad naar binnen voelde spuiten. Ik slikte het door en keek hem uitdagend aan. Ik draaide me om, met mijn handen op de rugleuning van de bank en mijn kontje richting Mike. "Kom dan, maak het af dan!". zei ik. En ik voelde zijn pik met een harde stoot mijn kutje ingaan. Hij neukte me zo lekker hard en diep dat ik zijn ballen tegen mijn klitje voelde met elke stoot. Met zijn handen op mijn heupen trok hij mijn lichaam als het ware verder naar achter, zodat hij nog harder kon stoten. Hij trok me aan mijn haren en stopte met neuken. Hij pakte me vast en draaide me om. Hij duwde me op de bank, hij kwam tussen mijn benen zitten en duwde mijn benen omhoog. Hij ramde zijn pik weer naar binnen en begon me weer hard te neuken. Hij pakte me bij mijn keel en kneep hem ietsjes dicht. Wow, dit was zo'n lekker gevoel!

Op dat moment kwam hij klaar in mijn kutje. Ik voelde zijn warme zaad mijn kutje in spuiten. Hij pakte een doekje uit de wc en veegde zijn pik af. Hij knoopte zijn broek weer dicht en kwam naast me zitten op de bank. We hijgde allebei nog na en ik kroop tegen hem aan.

We rooktte allebei een sigaretje en toen zei hij dat hij weer moest gaan. Bij de deur gaf ik hem een kus en we spraken af elkaar snel weer te zien.

Inmiddels is het een paar dagen geleden en is hij afgelopen weekend samen met Linda bij ons op visite geweest. Steeds als we elkaar aan keken voelde ik het weer warm worden van binnen, maar ook tussen mijn benen.

We smsen elkaar zo nu en dan, maar zo weinig mogelijk om te voorkomen dat het uitkomt.

Maar als we smsen, is het zo geil. Ik kan niet wachten hem weer te zien.

Dit verhaal is trouwens echt gebeurd, alleen de namen zijn veranderd.

Dus dan hoeven mensen dat niet te vragen.

Dikke kus, Mel 

09:44 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.