18-03-18

Toen Mijn Zoon Ging Studeren

Van zijn vader hoefde hij weinig hulp te verwachten. Onze zoon Boy ging voor zijn studie verhuizen naar de andere kant van het land. Hij had via via een flatje toegewezen gekregen waar hij in kon trekken tijdens zijn studie. Voor hem veel makkelijker want elke keer met openbaar vervoer was geen doen en onbetaalbaar. Ik had er natuurlijk best wel moeilijk mee want hij zou misschien maar eens in de twee weken thuis komen of misschien zelfs maar eens in de maand. En als moeder zijnde vind je dat niet leuk. Maar je weet dat het om zijn studie gaat en dat het niet anders kan. Maar dat ik hem zou gaan missen was iets wat zeker was. En zeker nu we de laatste tijd best een behoorlijke band hebben samen. Mijn huwelijk verloopt nogal stroef en gelukkig kon ik bij Boy terecht als ik met iemand wilde praten. Hij is best een intelligente knul ondanks dat hij nog maar 18 is. Hij is lief en zal me in alles steunen. En dan is het heerlijk als er iemand thuis is die je begrijpt en die je eventueel een goed advies kan geven.
En voor Boy is het ook prettig als hij eens behoefte heeft aan een goed gesprek. Want daar ben je tenslotte mama voor. En zo zijn we er dus voor elkaar en dat is iets wat ik nu wel zou gaan missen. Mede ook omdat ik met mijn man niet eens een leuk of gezellig gesprek kan aangaan. Hij is een jaartje ouder dan ik, 45, maar gedraagt zich nog wel eens al een kind. Kan maar zelden serieus zijn, en hij heeft ook meer aandacht voor zijn hobby's dan voor mij of voor zijn zoon.

Boy voetbalde in het eerste van ons dorp, maar ik geloof niet dat zijn pa ooit is komen kijken. Terwijl ik heel veel langs de lijn stond om hem, en zijn ploeg, aan te moedigen. Vond ik altijd wel zielig want een vader behoort ook interesse te tonen.
Dus je kan wel nagaan dat de band tussen die twee ook niet echt geweldig was.
En daarom hoefde hij op weinig steun te rekenen als hij ging verhuizen naar dat flatje. Er hoefde niet zo heel veel over verhuisd te worden maar zijn pa had op z'n minst wel kunnen aanbieden om ergens een aanhanger te huren om Boy zijn spullen naar de flat te brengen.
Maar Boy hield de eer aan zichzelf en regelde dat zelf. En met een paar vrienden zou hij alles in 1 dag over rijden.
Ik had mijn hulp wel aangeboden natuurlijk. Boy zou zijn spullen in zijn flat zetten en ik zou wat later komen om de boel mee in te richten. Er moest wat geschilderd worden en zo, dus we zouden wel even zoet zijn daar. En dat vond hij leuk dat ik dat wilde doen voor hem. “Heb jij iets meer kijk op dan ik mam” had hij gezegd. En toen de jongens al een hele poos weg waren zou ik hen volgen en tegen de tijd dat ik daar aan zou komen zouden ze het grootste gedeelte al hebben uitgeladen en in de flat gezet.
En zo gebeurde het ook. Na een paar uur rijden kwam ik aan bij de flat waar Boy zou gaan wonen.
Had voor vandaag een strakke jeans aan gedaan met daarop een leuk bloesje. Ik hou wel van strakke kleding want daarin komen mijn vormen wel goed tot hun recht. Heb wel een slank figuur, met ronde strakke billen en een ronde boezem, ook nog lekker strak en rond. Maar ik vind het voor mezelf ook wel mooier als mijn vormen goed worden geaccentueerd.

Ik kreeg een vreemde kriebel in mijn buik want over een paar uur zou Boy alles klaar hebben en was zijn verhuizing een feit. Ik wist wel dat ik hem zou gaan missen. Had onderweg nog wat belegde broodjes gehaald voor de jongens die hem mee hadden geholpen. Dus die waren extra blij toen ze mij binnen zagen komen. Samen wat gegeten en gedronken en toen de jongens weg waren kon ik met mijn werk beginnen. Beetje poetsen en inruimen en we hadden het heel gezellig samen. Muziekje op en zo nu en dan lekker mee zingen.
En voor de lol pakte Boy me soms vast en danste hij met me de kamer door. Dan liet hij me keertje in het rond draaien. Was leuk zo samen en even vergaten we het thuisgebeuren en mijn man.
Maar voor we er erg in hadden was het al laat en we waren nog niet helemaal klaar met poetsen en opruimen. Maar we waren moe en hadden niet veel zin meer. 
“Vind het nu wel weer genoeg voor vandaag mam.” zei Boy waarop ik instemmend knikte. “Het is alleen nog lang niet klaar.” antwoordde ik. “Kan je het alleen af morgen of wil je dat ik blijf?” vroeg ik waarop ik eigenlijk hoopte dat hij zou willen dat ik zou blijven. “Het liefste wil ik dat je blijft mam want is nog wel veel werk.” “Alleen je hebt niks anders bij dan wat je nou aanhebt zeker?” Triomfantelijk keek ik hem aan. “Jawel hoor, had voor alle zekerheid ook wat andere kleren meegenomen, want ik weet dat bij zo'n verhuizing er altijd meer werk aan te pas komt dan dat je erg in hebt.” “Dus had er al beetje rekening mee gehouden en heb in de auto een tasje staan met wat spullen erin.” zei ik. Blij lachend keek Boy me nu aan. “Zal pa het goed vinden dan dat je een nacht hier blijft?” vroeg hij. “Laat hem maar aan mij over, dat regel ik wel, maak jij je daar nou maar niet druk om.” En even een kort belletje naar huis was voldoende om mijn man te vertellen dat ik niet naar huis zou komen.

We lieten alles voor wat het was en gingen naast elkaar op de bank zitten. “Vind het zo lief van je mama dat je me morgen nog mee wilt helpen.” zei Boy. “Natuurlijk doe ik dat voor je lieverd, weet je toch.” zei ik. “Kan jou toch niet alleen met alle rommel opzadelen.” zei ik weer. Het deed me goed om hem zo opgelucht te zien en zo blij. “Je bent een lieve mams hoor.” lachte hij nu en als soort van dank gaf hij me een zoen op de wang.
Hij bestelde wat te eten voor ons tweetjes waar we, even later, samen van genoten. En ondertussen werd er heerlijk gekletst met elkaar. Ik voelde me echt helemaal op mijn gemak. Het deed me goed om eens even niet op mijn tenen te hoeven lopen zoals thuis steeds vaker het geval was. Ik kon hier mezelf zijn en daarom legde ik mijn hoofd op Boy z'n schouder. Hij deed zijn arm om me heen en trok me dicht tegen zich aan. Waarom kon dit bij mij thuis ook niet zo zijn? Waarom kreeg ik thuis niet eens even de aandacht die ik zo nodig had?
Boy was liever voor me dan zijn pa, want die gaf me al heel lang het gevoel dat hij weinig meer om me gaf. “ik heb trouwens wel een probleempje mam.” zei Boy opeens en vragend keek ik hem aan. “Ik heb maar 1 bed en verder niks om op te slapen.””Maar als je wilt zal ik wel een nacht op de bank gaan liggen en kan jij lekker in bed slapen.” opperde hij meteen. “Nee joh, doe niet zo gek, ik slaap wel een nacht op de bank.” antwoordde ik. “nee echt niet, ik laat mijn moeder niet op de bank liggen.””Mijn bed is voor 2 personen dus we kunnen makkelijk samen in bed hoor, is maar voor 1 nacht.” Zei hij. “Als je daar echt geen probleem mee hebt dan vind ik het prima.” zei ik. Triomfantelijk keek hij me aan en zei. “Geregeld.” Mij maakte het niet uit om een nacht naast Boy te gaan liggen en eerlijk gezegd voelde ik me wel meer op mijn gemak als hij bij me zou komen liggen. We keken nog wat tv en besloten om daarna naar bed te gaan. We waren beiden moe en morgen hadden we nog veel te doen.

Ik had alleen een wit slaapshirt bij me en daaronder draag ik normaal niet meer dan alleen een slipje. Was eerst nog even snel douchen om de zweetlucht van me af te spoelen. Wilde natuurlijk niet naar de zweet ruiken in bed.
Boy lag er al in, en lag te wachten op mij. “Dat ik als 18 jarige kerel nog eens naast mijn moeder in bed zou liggen had ik nooit gedacht.” lachte hij luid, terwijl ik naast hem in bed stapte. “Maar goed dat niemand ons ziet dan, wie weet wat ze dan zouden denken over ons.” giechelde ik nu. “Nou dat zou me eerlijk gezegd niks kunnen schelen hoor mam wat anderen zouden denken.” antwoordde hij.
Vond het wel lief dat hij dat zei. Voelde natuurlijk wel een beetje vreemd om nu naast mijn zoon te liggen in plaats van naast mijn man. Maar aan de andere kant voelde het ook wel weer vertrouwd. En het maakte me niets uit dat ik nu naast hem lag en daarom kroop ik ook lekker dicht tegen hem aan. Hij lag op zijn rug en ik legde mijn hoofd op zijn borstkas waarop hij z'n arm weer om me heen deed. Het voelde fijn en ik voelde me veilig in zijn armen. Hij streelde me en zo nu en dan kreeg ik een kusje op mijn hoofd of in mijn nek. Aan de ene kant beetje jammer dat hij mijn zoon is, want hij is meer man dan zijn pa. En ik had eigenlijk best wel zin om lekker lang te knuffelen en te vrijen en om me eens heerlijk te laten verwennen. Maar aangezien hij mijn zoon is kan dat natuurlijk niet. En daarbij zou ik niet eens weten of Boy zoiets zou willen. Ik kon er in ieder geval niks aan doen maar ik kreeg wel warme gevoelens nu. Ik kreeg gedachten die ik eigenlijk niet eens mocht hebben als moeder zijnde. En die gedachten werden nog eens versterkt toen ik Boy's handen op mijn billen voelde. Ik voelde zijn hand over mijn billen glijden en hij deed alsof dat heel gewoon was. En toch vond ik het fijn wat hij deed. Die hand waarmee hij soms zacht in mijn billen kneep. En om te laten merken dat ik dit fijn vond ging ik nog dichter tegen hem aan liggen. Ik streelde hem ook en ging met mijn vingers over zijn borstkas. Ik hoorde hem zwaar ademen. Werd nu wel steeds moeilijker om me te beheersen. Ik wist niet eens waarom ik dit gevoel nu ineens kreeg, wist ook niet goed wat ik ermee aan moest. Ik wilde knuffelen en vrijen maar het idee dat dit niet kon hield me nog tegen.
Het was ook al zolang geleden dat ik nog echte sex had gehad en daar ik ook niet van steen ben en ook mijn gevoelens heb kreeg ik wel steeds meer zin nu.

Lang bleef ik er over piekeren en durfde toch niet die stap te zetten. Ik dacht meer aan de gevolgen dat zoiets kon hebben mocht Boy het niet willen. Ik zou hem niet eens meer onder ogen durven komen als ik zou proberen en hij zou weigeren. En de band die wij nu hadden opgebouwd zou ik daarvoor nooit op het spel zetten.
Uiteindelijk viel ik toch, in zijn armen liggend, in slaap. En doordat ik me zo lekker voelde bij hem was ik ook echt diep in slaap gevallen. Ik had die morgen ook nog niet eens in de gaten dat Boy al uit bed was. Wel lief dat hij mij nog had laten liggen. Ik hoorde aan het geluid dat hij onder de douche stond. Ik ging er ook maar uit en toen ik langs de badkamer kwam gelopen kon ik het niet laten om even iets te roepen naar Boy. Ik deed de deur op een kiertje en riep. “Niet gelijk het warme water op verbruiken hoor, anders heb ik dadelijk niets meer.” Ik hoorde hem lachen toen ik dat riep en zijn antwoord volgde meteen. “Dan zul je erbij moeten komen staan mam, want ik durf niet te beloven dat er nog warm water is straks.”zei hij lachend. Even was ik in twijfel. Zou ik erbij gaan staan en dan maar zien wat er gebeurde, of toch maar niet?
Ik liet me niet kennen en deed de deur open en stapte naar binnen, in de hoop dat hij me niet weg zou sturen of boos zou worden.
Hij stond achter het douchegordijn en volgens mij hoorde hij wel dat ik binnen kwam. Ondanks dat ik zo resoluut naar binnen was gestapt deed ik toch met trillende handen mijn slaapshirt uit en mijn slipje. Ik was nu naakt en schoof nu langzaam het gordijn weg. Toch nog beetje verbaasd en ook weer glimlachend keek Boy me nu aan. “Ja, je zei het zelf net en ik wil het risico niet lopen dat ik straks onder de koude douche moet gaan staan.” lachte ik en ging nu bij hem staan onder de warme straal. Ik zag wel dat hij z'n ogen niet van me af kon houden. “Bevalt het je?” gekscheerde ik waarop hij heftig knikte. “Je bent echt een prachtvrouw mam.” complimenteerde hij me. Ik zag hoe hij naar mijn borsten keek en naar mijn kutje dat hij nu kon zien. Het deed hem wel wat zag ik want zijn pik begon langzaam groter en dikker te worden. Vond het wel geil om te zien dat zijn pik zo hard en dik werd. Mijn tepels waren inmiddels al hard en priemden recht vooruit. En ook mijn kutje begon al aardig vochtig te worden. Ik kon er niks aan doen maar ik was behoorlijk geil nu. En natuurlijk zat het risico erin dat Boy dat niet was.

“Doe je me nu ook wassen?” Vroeg ik giechelend. En zonder antwoord af te wachten draaide ik me met mijn rug naar hem toe en gaf hem het badzeep. Hij deed wat op zijn handen en begon daarmee mijn rug in te zepen. Ik genoot van zijn strelende handen over mijn rug en billen. En toen hij klaar was draaide ik me om en gebaarde dat hij de voorkant nu moest doen. Ik zag hem heel even twijfelen en daarom pakte ik zijn handen vast, deed er badzeep op en drukte ze toen op mijn borsten. Ik zag hoe hij blozend naar me keek en zelfs beetje zenuwachtig was. Maar toen ik hem glimlachend aankeek durfde hij verder te gaan. Zacht gleden zijn handen over mijn borsten en nu durfde hij zelfs een beetje te kneden. “Niet zo bang liefje, pak maar lekker vast.” stimuleerde ik hem. En intussen dat hij mijn tieten masseerde greep ik naar zijn harde pik en pakte die vast. “Zal ik je hier eens vanaf helpen?” vroeg ik en zonder een antwoord af te wachten zakte ik door de knieën zodat mijn hoofd op gelijke hoogte was met zijn pik. Ik schrok bijna van mezelf dat ik dit deed bij mijn eigen zoon. En toch ging ik verder, want ik was botergeil nu. Ik omsloot zijn harde pik met mijn hand en stroopte de voorhuid op en neer. Ik hoorde hem zachtjes kreunen. Nu boog ik mijn hoofd en wat ik deed met mijn hand, deed ik nu na met mijn lippen. Ook die hield ik strak om zijn pik gesloten en liet die op en neer glijden. Met een rustig tempo begon ik mijn zoon Boy te pijpen. Dat ik ooit zover zou gaan had ik zelf nooit kunnen bedenken. Maar ik wilde nu onder geen beding stoppen. Ik kriebelde met mijn vingers over zijn ballen en voelde dat zijn zak al aardig hard aan het worden was. Met mijn tong likte ik over de gehele schacht en deed dat ook met mijn lippen. Toen ik zag dat hij hiervan genoot was dat voor mij een bevestiging dat ik ermee door moest gaan.

“Oh mama wat doe je dat lekker.” kreunde hij zachtjes toen ik onder de rand van zijn paarse eikel likte. Ik zag zijn spieren nu een beetje verstijven en hoorde aan zijn ademhaling dat hij bijna ging komen. “oh mam, ik hou het niet meer.” kreunde hij nu luid. “Toe maar.” moedigde ik hem nu aan en hield mijn mond ver open en mijn tong was uitgestoken, klaar om zijn lading op te vangen. En terwijl ik met mijn hand nu in een vlot tempo zijn voorhuid op en neer stroopte kwam daar de eerste golf al naar buiten gespoten. Het kwakte neer op mijn wang maar de rest ving ik behendig op met mijn tong en mond. Was toch nog behoorlijk veel wat er uit kwam. Het voelde warm aan en de smaak was zoet/ziltig en best lekker dus. En daarom slikte ik ook alles gulzig door. Beetje verbaasd keek Boy me aan want die had dit niet verwacht natuurlijk. Zijn eigen moeder die zijn sperma doorslikte, dat was vast een rare gewaarwording. “Geil moedertje dat je bent.” lachte hij toen ik weer overeind was gaan staan en het sperma wat op mijn wang terecht was gekomen naar binnen werkte met mijn vinger. Giechelend keek ik hem aan. “Moest me vannacht in bed al inhouden om je niet te bespringen.” Bekende ik lachend. Beetje verlegen keek hij me nu aan nu ik deze bekentenis aflegde.

“Kun je nog een keertje?” vroeg ik waarop hij me lachend aankeek alsof hij wilde zeggen...wat is dit nou voor een rare vraag. Ik greep weer naar zijn pik en voelde dat die weer langzaam begon te groeien. “Wil je me neuken lieverd?” vroeg ik bijna overbodig. Zonder iets te zeggen gebaarde hij dat ik me voorover moest bukken. Ik voldeed aan dat verzoek en stond voorover gebogen met mijn handen tegen de douchewand steunend. Hij nam direct plaats achter me en niet veel later voelde ik hoe zijn pik zich een weg zocht, tussen mijn billen door, opzoek naar mijn kokende grotje. Eerst voelde ik hoe hij z'n eikel tegen mijn schaamlipjes drukte. Hij schoof wat heen en weer en ineens gleed die bij me naar binnen. Ik was drijfnat dus het koste hem geen enkele moeite om meteen door te drukken. Steeds verder voelde ik die harde kloppende staaf bij me naar binnen glijden. Mijn eigen zoon ging me neuken, hoe geil was dit. Ik kon het zelf nog maar amper bevatten dat dit in het echt gebeurde. Mijn man zit kilometers bij me vandaan terwijl ik me lekker laat verwennen door onze zoon. Twee handen grepen mijn heupen vast en met een lekker tempo gleed zijn harde pik nu in mijn kutje op en neer. Wat voelde dit geil en wat was dit een zalig gevoel. Dit was weer pure geile sex en dat had lang niet meer gehad. Diep duwde hij die harde staaf steeds bij me naar binnen en ik genoot met volle teugen. En ineens kwam daar mijn orgasme opzetten. Alles trilde en heel mijn lichaam schokte toen ik klaar kwam. Mijn god, dit was in een woord 'fantastisch'. En met veel ooohh's en aaahh's, en terwijl het lauwe water van de douche op ons neer kletterde, kwam ik klaar. En Boy bleef maar stoten, hard en diep. Dit alles voelde vele malen fijner dan ik ooit met zijn vader had beleefd. Misschien kwam dat ook wel een beetje omdat het idee dat mijn eigen zoon me neukte het wel heel geil maakte. Het kletsende geluid van zijn buik tegen mijn billen kwam boven het geluid van de waterstraal uit. “Je bent zo lekker heet en nat mama.” kreunde hij zacht. En dat ik heet en geil was merkte ik wel want al heel snel kwam een volgend orgasme al opzetten. Deze keer nog heftiger dan die eerste keer. Ik moest bijna naar adem snakken toen ik klaar kwam, zo heftig was dit. Weer was het trillen en schokken. Het leek zelfs even alsof ik niet onder de douche stond maar ergens in de lucht rondzweefde. Sex moet iets heerlijks zijn en dat was het allang niet meer met mijn man. Maar nu beleefde ik de sex weer zoals dat behoorde te zijn met Boy.

“Oh ja mama, ik ga ook komen.” Hoorde ik hem nu roepen. “Oh toe liefje, spuit me lekker vol, spuit je mama lekker vol.” kreunde ik. Ik kon het niet zien omdat ik met mijn rug naar hem toe stond maar hij had vast een verbaasde blik in zijn ogen omdat ik zei dat hij me vol moest spuiten. Hij verhoogde het tempo en ineens voelde ik het warme goedje diep in me stromen. Golf na golf warme sperma spoot hij met veel kracht diep in mijn hete kutje. Het bleef maar komen. Hij kreunde luid en bleef ook steeds maar diep in me stoten. “Dit is geil mama.” hoorde ik hem hijgend zeggen. En toen hij uitgespoten was voelde ik zijn pik nog na kloppen diep in me. Dit was tot nog toe het geilste wat ik ooit had meegemaakt, om geneukt en vol gespoten te worden door je eigen zoon. Met zijn lul nog in me voelde ik dat hij stopte met stoten. Langzaam begon zijn pik nu ook te slinken wat goed voelbaar was voor me. En toe hij z'n pik daarna langzaam weer uit me liet glippen ging ik weer rechtop staan met mijn gezicht naar hem toe. Glimlachend keken we elkaar nu aan en nu durfde ik ook mijn hoofd te buigen en mijn lippen op de zijne te drukken. Een stevige diepe innige tongzoen volgde. En ik moest toegeven dat hij verdomde goed kon zoenen ook. Zijn tong draaide wild rond in mijn mond. Echt een hele poos hebben we samen onder de douche staan vrijen met elkaar en voor mij voelde dat alsof ik aan een tweede jeugd was begonnen. Ik voelde me lekker en op mijn gemak.
We droogden elkaar af en kleedden ons aan, want er was nog een hoop te doen in huis. En dat het nu wat langer duurde voordat er echt iets afkwam was te denken. We konden steeds maar moeilijk van elkaar afblijven. Dan werd er weer gestreeld en dan stonden we weer een poos heerlijk te tongen. Maar uiteindelijk lukte het toch om deze dag alles af te krijgen. 

Het was al ver in de namiddag toen we naast elkaar op de bank ploften en daar waren we alweer snel verwikkeld in een heuse tongzoen. Kleertjes gingen al snel weer uit en binnen een mum lag ik onderuitgezakt op de bank en zat Boy, op z'n knieën gehurkt, tussen mijn benen in. Een heftige geile likbeurt was het gevolg. Heerlijk zoals zijn tong over mijn kale spleetje glipte waarbij hij steeds mijn zeer gevoelig klitje raakte. Mijn sapjes stroomden rijkelijk en werden gulzig opgelikt door Boy. Steeds trok hij mijn gladde schaamlipjes uiteen om vervolgens zijn tong zo diep mogelijk in mijn kokende grotje te duwen. En al snel kwam ik schokkend klaar. Hij wist verdomde goed hoe hij z'n moeder moest verwennen alsof hij dit al vaker had gedaan bij mij. Ik kwam bijna schreeuwend klaar maar moest me inhouden daar deze flat misschien wel gehorig kon zijn. Boy was voor mij een echte befkoning. Wat een overweldigend gevoel was dit weer. Waarom was dit zo intens lekker? Waarom genoot ik hier meer van dan van de sex met mijn man?
Even keek hij me aan en ik zag aan zijn blik wat hij wilde. Hij stond op, pakt mijn hand vast en trok me mee naar zijn slaapkamer. Lachend ploften we op zijn bed neer en daar nam hij me in diverse standjes. Dan ik weer bovenop hem, of hij over me heen hangend of op z'n hondjes. Alles was en voelde lekker. En ik kreeg de nodige sperma te verwerken. Dan weer in mijn mond en dan spoot hij mijn geile hete kutje weer lekker vol. ik kon er geen genoeg van krijgen. Dit alles maakte het wel moeilijker om afscheid van elkaar te nemen. Het was voor mij tijd om weer naar huis te gaan, hoewel ik veel liever nu bij Boy bleef. We hadden beiden dan ook tranen in de ogen toen ik weg ging.
We hadden wel wat afgesproken samen. In plaats van dat Boy eens in de 2 weken naar huis zou komen zou ik nu eens in de 2 weken een weekend naar Boy gaan. Ik wist wel dat ik dat kon regelen want ik zou tegen mijn man vertellen dat ik Boy zou gaan helpen met wat dingen en dat ik dan daar zou blijven omdat op en neer rijden geen optie zou zijn.

En zo gebeurde het ook. Het waren best zware weken zo zonder Boy te zien. We belden elke dag wel met elkaar en dan voelden we wel dat we elkaar erg misten en ook dat dat steeds erger werd.
Maar de weekends die ik met Boy samen had waren echt grandioos. En het was niet alleen de seks die goed was, maar alles er omheen. Hij gaf me de aandacht en de liefde en elke keer als ik kwam had hij wel een kleinigheidje voor me gekocht. Heel lief en zo af hij mij het gevoel dat het bij ons niet alleen om seks draaide.
Boy had me al het advies gegeven dat als ik naar hem toe zou komen dat ik dan elke keer wat kleding en dergelijke van mezelf mee zou nemen. Dan had ik altijd iets op voorraad en kon ik me ook nog eens omkleden als dat nodig was. Dat als we eens ergens heen gingen ik ook eens een rokje of een jurkje kon aantrekken. Boy had een extra kast gekocht en die was alleen voor mij. Daar kon ik al mijn kleding in hangen en mijn ondergoed in leggen. En elke keer als ik naar Boy ging nam ik wat mee van thuis. En mijn man had niets in de gaten dat mijn kledingkast beetje bij beetje leger raakte. En als ik de gelegenheid had dan kocht ik daar ook nog wat kleding en dingen die ik nodig had en dus was mijn kast daar al veel voller dan de kast bij mij thuis.
Alleen waar ik het meeste moeite mee had was het afscheid nemen van Boy als 'mijn' weekend er op zat. En ook zat ik ermee dat ik eens in de 2 weken veel te lang vond duren. Ik wilde hem meer zien en vaker bij hem zijn. En met een smoes die ik thuis vertelde lukte het, om zonder argwaan, te regelen dat ik elk weekend bij Boy kon zijn. En hoe meer Boy en ik samen waren des te prettiger ik me voelde. Ik was happy en gelukkig. Voor mij was dit meer een 'thuis' dan mijn echte thuis bij mijn man. En de seks met Boy was heerlijk en geil en hij liet merken dat ik meer vrouw was dan dat mijn man me deed geloven. En onze relatie begon ook steeds meer serieuzere vormen aan te gaan nemen. 
Boy en ik hebben veel gepraat intussen tijd. Ik wilde wel weten waar ik aan toe was. Wilde weten of hij serieus met mij verder wilde of dat ik alleen goed was voor de seks.
Maar hij liet me op alle fronten merken dat hij een serieuze relatie wilde met mij.
Ik heb er mijn huwelijk voor opgegeven. Mijn man duidelijk gemaakt dat het tussen ons niks meer zou worden. Ik ben voorlopig bij Boy ingetrokken en we gaan nu samen stilletjes opzoek naar een andere woning. En als we zo ver zijn dan kunnen we beginnen aan een nieuw hoofdstuk in ons leven. 

20:52 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.