07-04-18

Nooit Van Mezelf Gedacht - 1

Voordat ik vertel over wat mij is overkomen, zal ik mezelf eerst even voorstellen. Ik ben een jonge vrouw van 29 jaar, ben ruim vijf jaar getrouwd met Bram die 3 jaar ouder is dan ik en heb geen kinderen. Afgaande op de belangstelling die ik regelmatig krijg van vele mannen en de opmerkingen die er gemaakt worden weet ik dat ik voor veel mannen en aantrekkelijke vrouw ben. Ik ben slank, maar niet mager, ben 1,65 meter groot heb lang zwart haar en mijn huid heeft van nature een lichte bruine tint. Ik heb cupmaat C, een vlakke buik en het zwarte haar op mijn kut scheer ik niet af, maar kap het wel, zodat ik steeds een mooi driehoekje kuthaar heb, hetgeen Bram zo mooi vindt.

Tot voor kort was Bram de enige man in mijn leven waar ik seks met heb gehad. Nadat hij mij, kort na mijn 18e verjaardag, heeft ontmaagd hadden we elke keer dat we bij elkaar waren seks, soms wel drie keer vlak na elkaar. Totdat we samen gingen wonen was dat meestal wel 4 keer per week.

Na die tijd neukten we elke dag gedurende de eerste paar jaren, zelfs als ik menstrueerde al was het dan wel met condoom. In de loop van de afgelopen 11 jaar is het wel minder geworden, maar we hebben best nog vaak seks en ik geniet daar heerlijk van. We hebben in de loop der tijd heel wat verschillende standjes uitgeprobeerd en ook wat geëxperimenteerd met beffen, pijpen, kontneuken en wat dies meer zij. Kontneuken vonden we allebei maar niets. Ik vind het wel heerlijk om gebeft te worden, maar Bram vindt dat maar niets en doet het alleen zo nu en dan om mij te plezieren. Het komt best wel regelmatig voor dat ik Bram zijn lul stijf moet pijpen om hem in de stemming te brengen en dat vind ik prettig om te doen. Tot nu toe heb ik hem slechts één keer in mijn mond laten klaarkomen, hetgeen ik fantastisch geil en lekker vond. Zijn sperma smaakte mij heerlijk. Maar juist omdat ik het zo geil vond, frustreerde het mij dat hij daarna niets meer met mij wilde. Drie dagen lang heeft hij mij niet aangeraakt, zelfs niet gezoend omdat hij het zo’n smerig idee vond dat er wellicht sperma resten in mijn mond zaten. Onzin natuurlijk, maar die afgang heeft er wel voor gezorgd dat ik hem daarna niet meer heb gepijpt. Daarvoor zou ik naar een andere man moeten.

Vreemd gaan kwam echter in mijn woordenboek niet voor. Tot voor kort heb ik er zelfs niet aan gedacht om iets met een andere man te beginnen, of ook maar een beetje in te gaan op de avances die mannen met mij maakte. Toch is het er van gekomen.

Een paar maanden terug logeerde er een vriend van mijn man bij ons, welke voor zaken in onze woonplaats moest zijn en te ver weg woonde om op één dag heen en weer te reizen.

We hebben die avond met ons drieën zitten praten, gegeten en wat gedronken. Op een gegeven moment wilde onze gast naar bed en vroeg of hij nog even gebruik mocht maken van onze douche. We wezen hem de weg, waarna mijn man en ik nog even bleven napraten. Toen ook wij naar bed gingen, waren we in de veronderstelling dat onze gast inmiddels onder de wol lag. Terwijl Bram nog even naar het toilet ging, ging ik onze slaapkamer binnen en begon mij uit te kleden. Omdat Bram me zo zou volgen liet ik de slaapkamerdeur open. Op dat moment kwam onze gast uit de badkamer en liep spiernaakt langs onze slaapkamerdeur. Hij keek naar binnen en zag mij staan met alleen nog een kleine en wat transparante tanga aan. Ik sloeg meteen mijn handen voor mijn borsten, al moet hij die toen allang gezien hebben. Hij bleef met bewondering naar mij staan kijken en toen werd mijn blik getroffen op zijn lul. Dit was de eerste lul die ik zag en niet van Bram was. Hij was heel anders op één of andere manier. In plaats van mijn handen op mijn borsten te houden om ze aan zijn ogen te onttrekken, begon ik ze te masseren en in mijn gevoelige tepels te knijpen. Hierdoor zag ik zijn lul met schokjes omhoog komen en eerlijk waar, het liefst was ik naar hem toe gegaan, door mijn knieën gezakt en die lul in mijn mond genomen.

Op dat moment echter hoorden we Bram de wc doortrekken, waardoor onze gast zich snel naar de logeerkamer begaf en ik mijn nachthemd aantrok.

Er is verder niets meer gebeurd tussen mij en die gast en ik probeerde het te vergeten. Dat lukte me echter niet. In de dagen daarna heb ik in gedachten ontelbare keren die lul weer voor me gezien. Ik heb hem daarbij gepijpt, afgetrokken en hem heel vaak in mijn kut laten steken. Het werd bijna een obsessie voor me. Nu moet ik er wel bij zeggen dat als men mij gevraagd had om te vertellen hoe die man er uitzag, zou ik geen goede omschrijving van hem kunnen geven, maar zijn lul herinner ik mij tot in het kleinste detail, ondanks dat ik hem maar even gezien had.

Voor het eerst in de elf jaar dat ik met Bram omging, of liever gezegd voor het eerst van mijn leven verlangde ik naar een andere lul. Als ik mij dan al verlangend ernaar klaarvingerde of er aan dacht als ik met Bram lag te neuken en klaarkwam, dan schaamde ik mij er daarna diep voor. Ik had dan weliswaar nog nooit daadwerkelijk met een ander geneukt, het voelde toch alsof ik vreemd was gegaan. De gedachte is net zo erg als de daad, vond ik.

Of ik dat nu goed of verkeerd zag wist ik niet, waardoor ik op internet gegevens over vreemdgaan op ging zoeken en kwam zo ook onder andere op de site van sex-verhalen.net terecht. Daar las ik vele verhalen over vreemdgaan, waarbij het mij opviel dat er vrijwel geen enkel verhaal bij is dat getuigd van spijt. Het lijkt er op dat iedereen uitbundig schijnt te genieten van het neuken met anderen dan je eigen partner.

Ne weet ik natuurlijk wel dat mensen die er wel spijt van hebben, of waar het verkeerd is afgelopen, niet zo snel hun relaas op een internet pagina zullen plaatsen, maar lag ik gemakshalve naast me neer.

Steeds meer verlangde ik ernaar vreemd te gaan, al had ik niet een bepaalde kerel er voor in gedachten. Sterker nog, ik had er perioden bij dat ik mij in gedachten liet neuken door elke vent die ik die dag was tegen gekomen. Ook geilen met meerdere mannen tegelijk begon mijn fantasie binnen te komen. Op een geven moment verlangde ik er zo zeer naar dat ik probeerde een manier te vinden waarbij ik vreemd kon gaan, zonder het risico te lopen Bram te verliezen.

Nu heb ik een vriendin waar ik veel geheimen met deel. Ook had ik haar verteld van mijn verlangen naar een andere lul dan die van Bram. Toen zij mij enige tijd daarna vertelde soortgelijke gevoelens te hebben gekregen door mijn verhaal, kwam ik op het volgende idee. Zij is best een aantrekkelijke vrouw en ik vroeg haar of zij er wat voor voelde om met Bram te neuken. Als motief zei ik er bij dat wanneer ik zou toestaan dat hij met iemand anders zou neuken, hij er moeilijk bezwaar tegen kon hebben als ik dat dan ook deed.

Zo spraken wij af dat zij bij ons zou komen en Bram zou verleiden waar ik bij was in de hoop dat Bram haar dan ook zou neuken en als dat zou lukken, ik dan het zelfde zou doen met haar man Frits.

Een paar dagen later was het zover. Met een smoes kwam Karin zonder haar echtgenoot bij ons op visite. Het was op een warme dag, waardoor zij een kort wit zomerjurkje droeg. Zelf droeg ik ook een vrij kort jurkje, zonder BH en er onder slechts een heel kleine tanga. Bram had een T-shirt aan en een korte broek met een leuke boxershort er onder. Toen Karin haar slippers had uitgeschopt waren we alle drie blootsvoets.

We babbelden wat over onbenullige dingen, maar om de stemming er in te brengen zorgde ik ervoor dat er behoorlijk werd gedronken. Op een geven moment wisten Karin en ik het gesprek over seks te laten gaan, zonder aan Bram te laten merken dat het ons daarom begonnen was. Ik ging zo zitten dat Bram onder mijn rokje kon kijken waarbij mijn kleine transparante tanga heel veel van mijn kut liet zien. Ik wist dat Bram het heel opwindend vond als ik dit aan hem toonde waar anderen bij waren, aan wie ik het dan niet toonde. Het was op dat moment dat Karin vertelde:

Vanmorgen werd ik wakker met een natte kut. Ik denk dat ik geil gedroomd had, maar niet was klaargekomen. Ik voelde naast mij naar Frits zijn lul, we slapen namelijk vrijwel altijd naakt. Zijn pik begon te groeien in mijn hand, waardoor ik onder de dekens kroop en die lekkere lul van hem in mijn mond nam. Heel snel werd hij enorm stijf en proefde ik al een beetje van zijn geil. Ik wilde hem toen snel in mijn kut hebben, maar opeens duwde Frits mij van zijn lul weg, vloekte even en sprong uit bed. Hij zei dat hij al veel te laat was en zich enorm moest haasten voor een belangrijke afspraak. Hij heeft in de korte tijd voor hij de deur uit ging wel zes keer sorry gezegd, maar mijn kut stond op dat moment in brand van geile opwinding en dat ging maar niet weg. Ik was zo verschrikkelijk geil dat ik, toen hij wegging, hem spiernaakt in de deuropening stond uit te zwaaien. Ik ben nog nooit vreemd gegaan, maar op dat moment hoopte ik gewoon dat er een vent langs zou komen die mij zag staan, op mij af zou komen en mij heerlijk zou neuken, om het even wie het was. Maar helaas niemand bleek mij opgemerkte te hebben of interesse in mij. Ik kon moeilijk daar blijven staan tot er wel iemand kwam, dus ging ik naar binnen en begon mijn huishoudelijke werk te doen. Wel bleef ik ook daarbij naakt. Ik werk op woensdag nooit, althans niet buiten de deur. Ik ruimde eerst de keuken op, stofte de benedenverdieping en haalde de stofzuiger er door, daarna begon ik aan de bovenverdieping. Ik was uiteraard nog steeds heel geil, zodat ik me naar onze slaapkamer begaf en mijn dildo, die ik al maanden niet meer had gebruikt, opzocht waarmee ik mezelf neukte en ik mezelf twee keer deed klaarkomen. Maar ja, om echt tot een bevrediging te komen heb ik een echte lul nodig, zodat ik eigenlijk nog steeds hartstikke geil was. Ik bleef naakt en streelde mijn klitje regelmatig, steeds meer verlangend naar het moment dat Frits thuis zou komen en me eindelijk zou neuken. Ik wist dat er nog twee pizza’s in de vriezer lagen die ik zou gebruiken voor het eten vanavond, zodat ik me eerst kon laten neuken als hij thuiskwam en dan de pizza’s in de magnetron. Een half uur voordat hij thuis zo komen belde hij mij op met het verhaal dat alles mis liep op zijn werk en hij laat, heel laat thuis zou komen, pas na middernacht. Wat moest ik nu met mijn geilheid? In plaats van pizza heb ik eerst een bokworst daarna een kleine komkommer en vervolgens een banaan opgegeten. Alle drie door hen eerst in mijn kut te steken, zodat ik mijn kutgeil als saus heb gebruikt. Stom natuurlijk, want dat maakte me alleen maar geiler. Ik besloot om dan maar weg te gaan en te proberen mezelf wat af te leiden. Echt helpen deed dat ook niet, want ik ben nog zo geil, ik verlang toch nog zo naar die dikke vette lul van Frits!

Zij zag toen, wat ik ook al gezien had, dat Bram door haar geile verhaal een stijve lul had gekregen. Schaamteloos vroeg ze dan aan mij vroeg of Bram een lekkere lul had. Toen ik zei dat het best wel zo was, vroeg ze aan Bram of ze zijn lul eens mocht zien. Zonder direct op deze geile vraag in te gaan antwoordde Bram:

Dat is nu typisch iets waar de emancipatie ook eens over zou moeten gaan, maar daar hoor je niemand over. Als een mooie vrouw aan een man vraagt of zij eens naar zijn lul mag kijken kan je daar diverse antwoorden op krijgen, maar veel gevolgen zal het niet hebben, tenminste als je neuken niet meetelt. Als een knappe vent echter aan een vrouw vraagt of hij haar kut eens mag zien, komt in negen van de tien gevallen zo’n vent in moeilijkheden, wat varieert van een pak slaag tot een poosje achter de tralies.

Zo serieus wilde Karin er niet op in gaan, zodat ze zei:

Oh, ik begrijp het, jij wilt eerst zeker weten of ik het meen en dat zou ik kunnen bewijzen door mijn kut aan je te tonen. Nou dat kan hoor, je mag alles van me zien.

Daarop trok ze in een snelle beweging haar jurkje uit, hetgeen het enige kledingstuk bleek te zijn dat ze droeg. Spiernaakt met licht gespreide benen ging ze vlak voor Bram staan en zei:

Zo nu zie je alles van mij, dan kan je toch minstens daar tegenover stellen je lul uit je broek te halen en mij te tonen wat je in huis hebt!

Verbaasd en te gelijkertijd vragend keek Bram naar mij. Ik vond het reuze spannend allemaal en voelde geen enkele jaloezie of anti gevoelens. In tegendeel eigenlijk, ik vond de situatie wel opwindend en werd er al behoorlijk geil door. Schouder ophalend op een manier van; tja ze heeft wel gelijk, maakte ik aan hem duidelijk dat hij wat mij betrof zijn lul uit zijn broek mocht halen en deze aan Karin te tonen.

Heel twijfelachtig begon hij zijn broek los te maken en stroopte die toen gelijk met zijn onderbroek omlaag tot aan zijn knieën. Zijn pik stond uiteraard keihard overeind waardoor Karin uit haar mond liet vallen:

Wauw wat een lekkere lul! Hij is groter en dikker dan de lul van Frits! Mag ik hem alsjeblieft even aanraken, er aan voelen en er een kusje op geven?

Een antwoord wachtte ze niet af, ze zakte door haar knieën, pakte met haar ene hand zijn balzak en met de andere het onderste deel van zijn lul en hapte de rest ervan in haar mond. Dat mijn lieve Bram zo vlak voor mijn ogen werd gepijpt door mijn beste vriendin die poedelnaakt voor hem zat, maakte mij super geil, geiler dan ik ooit geweest was. Om duidelijk te maken aan Bram dat ik het geweldig vond, begon ik mezelf ook uit te kleden en toen ik naakt was ging ik mezelf vingerend toe zitten kijken hoe het verder ging tussen Karin en Bram.

Ik had nog nooit iets met een vrouw gehad en dacht van mezelf daar ook niets met te hebben, maar toen ik zo tussen de benen van Karin kon kijken en ik die geschoren en gezwollen schaamlippen van haar bewonderde gaf me dat bijna het zelfde gevoel als toen ik onlangs naar die vreemde lul keek. Tot mijn eigen verrassing neigde ik er zelfs naar om naar haar toe te gaan, een paar vingers in die uitdagende kut te steken of zelfs mijn tong!

Ik durfde het niet, want misschien was Karin daar helemaal niet van gediend en zou ik alles verpesten.

Bram deed zijn bovenkleding uit en Karin trok zijn broeken verder uit, al pijpend aan zijn lul. We waren nu alle drie naakt en ook alle drie ongeveer even geil. Plotseling hoorde ik mezelf zeggen:

Verdomme Bram steek je lul in haar geile kut en neuk haar. Ik wil je pik diep in haar natte kut zien schuiven en jullie zien neuken dat de vonken er af vliegen!

Karin stopte meteen met pijpen en kwam omhoog. Ze zei met een geil omfloerste stem:

Dat wil ik wel ja, Jemig wat wil ik graag neuken! Ik ben in geen tijden zo geil geweest!

Terwijl ze Bram zijn lul vasthield stapte ze schrijlings over hem heen en stuurde zijn eikel op de ingang van haar om zich vervolgens met een kreun van genot op zijn paal te laten zakken. Bram keek over haar schouder naar mij alsof hij zich wilde overtuigen dat ik het werkelijk meende. De geile opwinding moet in mijn ogen te lezen geweest zijn, want wild bewoog hij dan mee met de neukbewegingen van Karin.

Ik had het gevoel alsof ik zelf geneukt werd zo opwindend vond ik het. Toen Karin even gespannen stil bleef zitten en een langgerekt gekerm liet horen, ten teken dat zij klaarkwam, was het alsof ik haar orgasme ook voelde. Kort daarna gaf Bram een brul en besefte ik dat Karin haar kut werd volgespoten met zijn geil.

Zelf was ik nog niet echt klaargekomen en vond het daarom jammer dat nu de voorstelling waarschijnlijk afgelopen was, vooral ook omdat ik Bram zijn kletsnatte lul uit haar kut zag komen en deze langzaam kleiner werd. Karin bleef nog even op zijn schoot zitten waardoor ik wat sperma uit haar kut zag komen, uiteraard gemengd met haar kutgeil, wat op de slappe lul van Bram terecht kwam. Ik was heel verbaasd dat zij kort daarna van zijn schoot af ging en weer op haar knieën tussen zijn benen plaats nam. Zonder enige terughoudendheid begon ze zijn lul en ballen schoon te likken om vervolgens hem weer met vuur te pijpen. Mijn verbazing werd nog groter toen ik zag dat de Lul van Bram weer stijf werd. Kennelijk vond hij het nu helemaal niet smerig dat Karin sperma in haar mond kreeg, nu zelf gemengd met het geil uit haar eigen kut. Later zei hij daarover dat hij het wel lekker vond, ook die keer dat hij in mijn mond had gespoten, maar Karin hoefde hij vervolgens niet te zoenen en dat was het wat hem tegen stond.

Toen ze zijn pik weer keihard overeind had gekregen liet ze hem uit haar mond glijden en maakte aftrek bewegingen waarbij ze zei:

Nu moet je hem lekker in het kutje van je vrouw steken. Zij heeft nu waarschijnlijk ook heel veel behoefte aan je lul en geef toe ze verdiend het om vreselijk lekker geneukt te worden, nu ze zo lief is geweest om jouw heerlijk geile lul aan mij uit te lenen, toen ik er zo hard één nodig had en jij het genoegen hebt mogen smaken mij ermee te neuken!

Bram stapte meteen op mij af, boog zich over mij heen en ramde in één keer zijn lul diep in mijn kut. Dat was inderdaad iets wat ik op dat moment hard nodig had. Ik genoot enorm van zijn geneuk en wist zelfs twee keer klaar te komen, voordat hij zijn tweede lading geil diep in mijn kut spoot. Ik had niet eens in de gaten gehad dat Karin aan de ballen van Bram was gaan likken tijdens het neuken met mij, maar toen hij zijn lul uit mijn kut trok, zag ik dat zij hem weer schoonlikte.

Nu werd ik pas een beetje jaloers. Niet omdat Karin met Bram had geneukt, maar omdat hij van haar goed vond, wat ik van hem niet mocht, namelijk sperma likken en slikken. Het maakte mij een beetje boos, want ik wilde dat ook zo graag.

Karin vroeg, toen ze elk spoortje geil van zijn lul en ballen had gelikt of zij bij hen mocht douchen en haar mond spoelen. Ze wist niet of Frits eerder thuis zou zijn als zij en als dat zo was zou hij op tien meter afstand ruiken met welke geile dingen zij bezig geweest was.

Toen Karin aan het douchen was, vroeg Bram wat er fout gegaan was, omdat hij merkte dat ik aan de boze kant was. Ik had tenslotte zelf gevraagd om hem met Karin te laten neuken. Ik bekende eerlijk dat het haar geile gelik was, hetgeen hij van mij niet goed vond. Zodra hij de verklaring had gegeven, was mijn boosheid over. Ik dacht aan wat Karin aan het doen was en in gedachte pijpte ik nu al het geil uit Frans zijn lul, wat ik binnenkort zou gaan doen. Met een douche en mondspoelen hoefde Bram daar niets van te weten. Als het even kan wil ik ook het kutgeil en sperma van Frits zijn lul likken nadat hij mij en of Karin geneukt had.

Hoe dat verder ging vertel ik in deel 2. 

22:42 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.