27-03-18

Pijpen In De Trein

Eerst dacht ik dat het geen mooie jongen was. De intercity was weer gaan rijden en hij liep me nonchalant voorbij. Zijn luie bewegingen in het gangpad straalden iets saais uit. Ik wilde bijna weer verder lezen, toen ik plots het ritme in zijn loop ontdekte: zijn stappen die sierlijk en toch uitgemeten de grond raakten, zijn slanke armen die langs zijn middel gleden en het wiegen van zijn hoofd. En ik raakte gefascineerd. En ik raak niet zo snel geboeid door iemand, want ik ben behoorlijk kritisch en kan het gelukkig ook zijn. Goed, ik was toen nog vrij jong (zo'n 15 jaar), toch was ik qua figuur en bruine lange haren en verdere ontwikkeling toch al behoorlijk volwassen. Mijn borsten zijn zacht (nog steeds), niet te groot en mijn vriendjes zijn uren zoet met het spelen met mijn tepels. Ik sportte toen al genoeg om een lekker strak te zijn en het had al goed gewerkt voor mijn uithoudingsvermogen. Ik mocht en mag niet klagen, dus, maar wel kiezen.

Hij ging zitten. Ik kon zijn gezicht zien, want hij zat maar een paar meter verder, schuin tegenover me. Het was een jongen van mijn leeftijd, niet veel ouder, hooguit 16. Zijn zwarte haar zat sexy slordig door elkaar en hij had donkere, brede wenkbrauwen. Hij zou een mooie lach kunnen hebben, dacht ik, maar hij lachte niet, geen glimlach naar me, en hij zat uit het raam te staren. Hij had een wit T-shirt aan en een bruine ribbelbroek. Hij was slank en had een mooi lichaam, zag ik. Zijn vingers wreven over zijn dijbeen, alsof hij het koud had. Ik ging verzitten en bleef kijken. Er waren maar weinig mensen in deze coupé, dus ik hoefde me nergens voor te schamen en kon ongegeneerd turen.

De hele treinreis in de richting van Utrecht gebeurde er niets. Hij keek me niet aan (al liet ik hem geen seconde uit het oog - mijn boekje had ik inmiddels dichtgeslagen) en bleef naar buiten staren. Wat zag hij daar toch? Ik keek naar zijn raam en... Zijn blik kruiste de mijne. Hij had me voortdurend bekeken, door de spiegeling in het raam. Hij glimlachte nu naar me, want eindelijk had ik zijn geheime blikken ontdekt. Hij draaide zijn hoofd bij en keek me nu recht aan. Op slag werd ik nerveus. Hij bleef naar me lachen (en zag ik het nu goed? Bewoog hij zijn tong langs zijn lippen?).

Ik probeerde ontspannen terug te lachen, maar ik weet niet helemaal of dat lukte, want op het moment dat ik het deed, stond hij op. Ik schrok, maar hij kwam op me af. Ik hoopte dat hij me niet ging aanspreken (dan weet ik nooit wat leuks te zeggen) en gelukkig liep hij door. Ik keek als vanzelf met zijn lichaam mee en zag een vreemde bolling tussen de ribbels bij zijn broek. Hij bleef heel even staan en siste me één woord toe: "Kom."

Hij liep verder en ik bleef meekijken (daarvoor moest ik me half omdraaien) en ik zag dat hij langs de intercity-deuren liep en de WC binnen ging.

"Shit! Wat moet ik hier nu mee?" dacht ik. "Wat denkt 'ie wel?"

Voor ik precies wist wat ik deed, stond ik op. Ik schrok er zelf van, maar had haast geen andere keuze. Iets in die jongen had me geraakt. Het was meer nieuwsgierigheid dan geilheid, moet ik bekennen, tenminste toen nog. Ik liep ook voorbij de deuren en kwam bij de WC, die nog steeds op een kiertje stond. Binnen zag ik nog niets. Ik duwde de deur verder open en zag hem zitten, op de WC (met zijn broek nog keurig aan - hij wachtte dus echt op me).

Ik stapte naar binnen.

Hij stond op en duwde de deur achter me dicht. Ik hoorde het slot klikken. Hij was nu zo dichtbij me, dat ik hem kon ruiken. Zijn geur maakte me plotseling bijzonder opgewonden. Ik wilde hem tegen me aan voelen en pakte hem bij zijn shirt en trok hem naar me toe. Zijn handen gleden langs mijn lichaam en ik werd tegen hem aangedrukt. Zijn lippen. We kusten minutenlang, zijn tong en de mijne voelden heet en dorstig. Zijn handen waren overal. Gleden langs mijn haren, langs mijn schouders, over mijn rug en naar mijn billen, die hij vastpakte en me zo dicht tegen zijn kruis duwde. Ik voelde hij geil hij geworden was. Ik greep zijn billen vast en trok hem nog harder tegen mij aan, zodat zijn pik nog dieper in mijn kruis boorde.

"Ik wil je," fluisterde ik. Hij keek me aan en pinde mijn ogen vast met zijn enorm geile blik, terwijl ik een rits hoorde opengaan.

"Ga je gang,'' antwoordde hij. Ik keek omlaag en zag dat zijn broek inmiddels op de vloer gevallen was. Hij droeg een blauwe slip, die door zijn stijve pik nauwelijks meer paste. Ik knielde met moeite (een WC-hokje is zo groot nog niet) en manoeuvreerde mijn gezicht vlak voor zijn kruis.

"Wil je dat ik je pijp?" vroeg ik hem pesterig - alles in zijn lichaam schreeuwde dat al naar me. Toch wilde ik het van hem horen, ik wilde het hem letterlijk horen vragen.

"Ja," kreunde hij. Ik zag de bobbel bewegen. Ik legde mijn handen op zijn heupen en liet mijn tong langs de blauwe stof rond zijn pik cirkelen.

"Wat wil je dat ik doe?" vroeg ik en beet zachtjes in zijn broekje en daarmee in zijn eikel.

"Pijp me!" kreunde hij net iets te hard. In één ruk trok ik zijn slip omlaag en voor me zag ik een heerlijke pik bungelen. Ik had al behoorlijk wat vriendjes gehad en de eerste keer dat ik met een van hen neukte was al een tijdje geleden, maar zo'n mooie pik had ik nog niet gezien. Erg groot was hij niet, ongeveer een centimeter of 17, maar hij was heerlijk dik en had een mooie vorm en een grote, glimmende eikel. Hij had niet al teveel haar om zijn stam en zijn ballen zaten strak in hun zak.

Ik opende mijn mond zover ik kon en trok zijn heupen naar me toe, zodat zijn pik steeds dieper in mijn mond gleed. Zijn pik gleed langs mijn lippen en mijn tong en hij smaakte zo heerlijk dat ik hem steeds dieper doorschoof - ik wilde alles. Zijn stam werd steeds dikker en het werd steeds moeilijker om hem in me te krijgen, maar ik wilde niet opgeven, en hij ook niet. Hij pakte mijn hoofd vast en neukte me verder in mijn mond. Ik nam zijn billen in mijn handen en voelde zijn spieren daar spannen. Hij hijgde zwaar en trilde steeds heftiger. Ik duwde hem uit mijn mond en viel aan op zijn eikel. Hij smaakte heerlijk zout en geil en klopte in mijn mond. Tegelijkertijd streelde en kneedde ik zijn gladde billen, terwijl hij door mijn haar kroelde.

"Oh ja," bracht hij nog uit, meer woorden kende hij niet meer.

Speels gleed ik met één hand naar zijn ballen en masseerde ze zachtjes. Zijn pik kwam weer verder naar voren en ineens zat ik met zijn hele pik in mijn mond en keel. Snel maakte ik een paar slikbewegingen (ik wist dat hij dat lekker zou vinden) en kneep even hard in zijn zak. Hij kreunde nog harder dan net en viel bijna om. Toch lukte het hem om mij heerlijk in mijn mond te neuken en ik wilde nu snel zijn zaad proeven. Gelukkig wist ik hoe ik het kon krijgen. Mijn hand liet nu zijn ballen los en gleed langs de onderkant van zijn billen naar zijn anus. Ik hoorde zijn adem stokken en voelde zijn pik op mijn lippen kloppen.

Ik hield mijn hoofd even naar achter: "Ik wil je zaad proeven."

Hij deed zijn ogen dicht en begon me nu nog harder en dieper te neuken, alsof hij met mijn kutje bezig was. Die voelde ik trouwens flink nat worden van deze lekkere jongen en ik wist dat hij nog kracht genoeg zou hebben om mij straks daar ook eens goed te verwennen. Maar eerst wilde ik zijn sperma op mijn tong.

Hij neukte nu wild en hard en had mijn haren stevig in zijn greep. Ik voelde hem langzaam opkomen, zijn ballen werden strakker en zijn pik stond op springen. Toch wilde ik het moment bepalen. Mijn vingers speelden nog steeds rond zijn anus en langzaam bracht ik mijn wijsvinger precies midden op zijn kontgaatje.

Hij wist wat ik ging doen. "Oh, nu! Nu!" Ik wilde niets liever dan gehoorzamen en duwde mijn vinger in één beweging diep in zijn anus. Hij slikte zijn schreeuw knap in en schokte met zijn lichaam. Zijn pik ontsnapte bijna aan mijn mond, maar mijn lippen hielden hem tegen. Dikke stralen zaad knalden tegen mijn gehemelte en in mijn keel. Moeizaam slikte ik alles door, maar het was teveel en zijn kostbare zaad ontsnapte langs mijn lippen.

20:33 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.