28-03-18

Supermarktmaatjes

Een jaar of zeven heb ik als bijbaantje in één van de supermarkten in ons dorp gewerkt. Ik was er op mijn 17e begonnen met een beetje vakkenvullen in de avonduren en schoolvakanties, maar toen ik ging studeren aan de universiteit had ik soms vaste dagen in de week vrij, en was ik er dus geregeld ook overdag te vinden. Ik ontdekte dat ik het leuk vond om mijn handen uit de mouwen te steken, en de eigenaar van de supermarkt was blij met mijn inzet. Je kon bijna stellen dat ik er carièrre maakte. Dat vakkenvullen breidde zich uit naar soms wat kassawerk, hulp bieden in de bakkerij, enkele klusjes op deAGF-afdeling en werkzaamheden in de slijterij...en na een jaar of 4 kreeg ik ook mijn 'eigen' koopavond, waarop ik de boel in de winkel draaiende moest houden, en aan het eind van de avond netjes moest afsluiten. Een mooie extra verantwoordelijkheid, en ik verdiende een leuk zakcentje omdat ik relatief veel uren kon maken.

Na een paar jaar kwam Suze er werken. Suze kwam ook uit het dorp, en was 3 jaar jonger dan ik. We kenden elkaar van gezicht (zoals dat in een middelgroot dorp gaat), maar dat was het dan wel. Suze werkte vooral in de bakkerij en slagerij, en toevallig vaak op dezelfde dagen en avonden als ik. Van lieverlee kregen we wat vaker met elkaar te maken, en Suze bleek een fijne collega. Ze trok eerder wat extra werkzaamheden naar zich toe dan dat ze de kantjes eraf liep, was altijd bereid om een stapje extra te zetten.

Daarnaast was Suze een leuke meid met een vlotte babbel. We konden goed met elkaar praten over van alles en nog wat, en bleken dezelfde humor te hebben. We hadden ook wel duidelijke verschillen: terwijl ik vaak op zoek ben naar de nuance, had Suze soms de neiging om situaties plat te slaan in zwart of wit. Ik geloof niet dat dat iets met haar jeugdigheid (ze was immers een paar jaar jonger dan ik) of naïviteit te maken had; Suze hield er gewoon van om dingen lekker simpel te houden. Dat kwam bjivoorbeeld tot uitdrukking in haar mening over sommige mensen: ze mocht iemand, of ze mocht die persoon niet. Er was niet iets dergelijks als een gulden middenweg, of ruimte voor nuance. Haar drang tot vereenvoudiging van dingen, en mijn neiging om dan toch te zoeken naar argumenten om haar te bewegen tot een iets bijgestelde mening, leidden soms tot mooie discussies. Zoals ik al zei, was Suze niet bepaald op haar mondje gevallen en ook redelijk volhardend in haar standpunt, en dat was ik ook. Dat hadden we dan weer wel gemeen. Niet dat de koppigheid ervoor zorgde dat onze gesprekken een valse toon kregen ofzo; steevast ging het uitwisselen van onze mening en argumenten gepaard met een vrolijke gezichtsuitdrukking. En als we er samen niet uitkwamen was dat ook prima.

Daarnaast mocht Suze's uiterlijk er wezen: ze was niet zo groot (ik schat 1m65) en had een mooie bos kastanjebruin krullend haar. En ze had een engelachtig lief gezichtje met glinsterende pretoogjes, wat ik erg aantrekkelijk vond. Verder zag Suze er altijd goed verzorgd en leuk gekleed uit (buiten de verplichte supermarktkleding om dan), en had ze een mooi lichaam (voor zover ik dat goed kon zien). Zelf klaagde ze wel eens dat ze zichzelf te dik vond (vooral haar kont, vertelde ze dan), maar met alle goede wil van de wereld kon ik het hooguit 'een beetje vol' (vergelijkbaar met de billen van Jennifer Lopez) noemen. De woorden 'dik' en 'mollig' die Suze zelf nogal eens gebruikte voor haar achterste, waren ver over de top. Ze beschikte over een mooie partij stevige billen en een goedgevulde voorgevel, en had tegelijkertijd een slanke taille. Wat wil een man nog meer, zou je zeggen. En dat vertelde ik haar dus ook steevast, als ze weer eens liep te mopperen over haar figuur. Een verschijnsel waar ik eigenlijk ook niks mee heb; vrouwen die steeds maar over hun figuur klagen. Zeker als dat mijns inziens ten onrechte is. Ik vatte het vaak op als een schreeuw om aandacht, iets wat me juist tegen stond. Maar bij Suze niet. Suze deed het altijd op zo'n luchtige manier met de nodige dosis humor (en zelfspot), dat ik me er niet aan stoorde en ik haar steeds geduldig vertelde dat ze er absoluut wezen mocht.

Zoals gezegd: Suze en ik hadden een klik. Gezamenlijke interesses en dezelfde humor bleken een goede basis voor leuke gesprekken buiten werktijd. Er groeide langzaam iets tussen ons. Zowel Suze als ik zochten elkaar steeds vaker op, in de pauzes en na het werk in de kantine. De eerste keer dat ze me vroeg hoe laat ik ging pauzeren (zodat ze haar pauze erop aan kon passen) was ik nog verbaasd. Ik had niet verwacht dat ze zo duidelijk te kennen zou geven met me te willen pauzeren, maar in de weken en maanden daarna groeide dat uit tot een bijna routinematige aangelegenheid van ons beiden: even afstemmen met elkaar hoe laat we samen gingen pauzeren. Om vervolgens daarna ieder voor zich ook even met de andere directe collega's af te stemmen, zodat de winkelbezetting ook op orde bleef tijdens die pauzes. Het werd bijna een vanzelfsprekendheid, ook voor collega's: Suze en Sven hebben samen pauze. En Suze en Sven rijden samen naar huis na het werk, want op mijn fietsritje naar huis reden we praktisch voorbij Suze's woning.

We werden dus maatjes. Een werkdag was gewoon een stuk leuker en gezelliger als Suze er ook was, vond ik. Niet dat er iets mis was met andere collega's, maar Suze had iets extra's. Het was vooral heel erg gezellig tussen ons tweeën, hoewel er soms ook een lichamelijke spanning en aantrekkingskracht hing tussen Suze en mij. Dat bouwde zich door de jaren heen langzaam iets verder op: we flirtten steeds iets frequenter en duidelijker met elkaar. Wat begon met dubbelzinnige grapjes en elkaar af en toe diep in de ogen aankijken, ging naar luchtzoentjes als niemand keek. Later gaven elkaar af en toe ondeugend een tikje op de billen (dat werd bijna een gewoonte, zeker als Suze voor me uit de trap op liep richting kantine), en uiteindelijk zinspeelden we soms (quasi grappend) op het samen hebben van heftige sex. Maar flirten en grapjes, daar bleef het dan ook bij. Niet zo vreemd ook, want we hadden allebei een relatie. En het bleef ook bij contact op het werk: Suze had haar eigen vriendengroep en ik de mijne, en we kwamen elkaar ook tijdens andere bezigheden (uitgaan, sporten) niet zo vaak tegen. Suze en ik waren desalniettemin vaak genoeg in de gelegenheid om 'wat met elkaar' te doen (op of rondom het werk), en ik vermoed achteraf dat we er beiden ook best voor open hadden gestaan. Maar dat deden we gewoon niet. Ik kon op dat moment niet goed duiden wat het dan precies was, maar achteraf denk ik dat de voornaamste reden het wederzijds respect was voor elkaars relatie. We spraken ook geregeld over onze relaties met elkaar, en ik denk dat we van elkaar voelden dat die bij ons beiden wel snor zat. Suze was tevreden en blij met haar vriend, en ik met mijn vriendin. Niet echt handig ook, om dat dan op het spel te zetten. En dus bleef het bij een goede vriendschap, op het werk. En dat was ook prima zo; Suze was een speciale en aantrekkelijke collega en ik kon verschrikkelijk goed met haar overweg, maar ik had geen verliefde gevoelens bij haar.

Afijn, zo verstreken de jaren en brak langzaam een nieuwe tijd in mijn leven zich aan; ter afronding van mijn studie ging ik 6 maanden lang full-time stage lopen. Ik had dus geen tijd meer om in de supermarkt te werken. En ik kreeg een vergoeding voor mijn stage, dus financieel kon ik het ook stellen. Vanaf dat moment was het in feite over met mijn bijbaantje. Daarna studeerde ik af en begon het 'echte' werkende leven. Ik zag Suze amper nog, alleen de sporadische keren dat ik eens een boodschap kwam halen in de supermarkt. Dan stuurde me ze een luchtzoentje van achter de toonbank, en dat deed ik trouw terug. En we kletsten even bij, als ze daar tijd voor had. Suze kreeg het later ook druk met stages, en stopte met haar bijbaantje. Logisch gevolg was dat we elkaar uit het oog verloren, want zoals ik al eerder schetste: buiten het werk om zagen we elkaar al zelden. En daarmee beperkte ons contact zich dan vervolgens ook tot het 'liken' van elkaars berichten op social media. 'Ieder gaat zijn eigen weg'...zo gaat dat soms in jonge levens, je niet altijd realiserend dat je toch iets bijzonders beëindigt.

Een paar jaar later, in de lente van 2010, ontving ik en een mail van een kleine groep initiatiefnemers, met de uitnodiging voor een reünie aan alle (ex-)medewerkers van de supermarkt. Die vond plaats op een vrijdagavond in een kroeg in het dorp, over een maand. Ik had die avond helaas al een etentje met familie, dus dat werd lastig, bedacht ik me. Maar een paar goede vrienden (die er ook hadden gewerkt) waren ook uitgenodigd, en haalden me over om dan in ieder geval nog wat later op de avond te komen. Mijn vriendin (waar ik intussen mee samenwoonde) spoorde me ook aan om te gaan; "Leuk joh, iedereen weer even zien en spreken! Dan ga je toch nog even na het etentje? Ik vind het prima hoor." En dat nam ik me dus ook voor, omdat het een mooie gelegenheid was om wat mensen te spreken die ik al een tijd niet gezien had. Zoals misschien ook Suze, bedacht ik me later. Al wist ik tot op de dag van de reünie niet zeker of ze er überhaupt wel zou zijn.

En zo wandelde ik na het etentje richting de reünie. Het was dus al wat later op de avond, dat ik aankwam bij de kroeg. Buiten werd ik al begroet door wat ex-collega's. Met name de oude garde (met alle respect) van (ex-) fulltimers bevolkte het terras. De kroeg had de beschikking over een buitenbar bij het terras, en daar maakten gretig ze gebruik van. Ze hadden gelijk ook, bedacht ik me. Het was immers een zwoele zomeravond, en wat is er dan lekkerder dan onder het genot van een biertje of wijntje op het terras te vertoeven? Mijn vrienden (en de jongere ex-collega's in het algemeen) bevonden zich waarschijnlijk binnen, dus daar moest ik uiteindelijk wezen. Maar niet voor ik even had bijgepraat met een aantal mensen op het terras. Dat was niet alleen een morele verplichting: met een groot deel van hen had ik in mijn supermarktjaren goed contact gehad, en het was ook leuk om hen na al die tijd weer eens te spreken. Al met al bleef ik een half uurtje buiten op het terras hangen, alvorens ik -inmiddels ook een beetje dorstig- de kroeg uiteindelijk betrad.

Die was goedgevuld; niet alleen met harde muziek en een broeierig klimaat, maar ook -zoals verwacht- met veelal jonge mensen. De echte jongeren (die er nu een bijbaantje hadden zoals ik jaren had gehad) hielden zich op aan de linkerkant van de kroeg en op het podium, meedeinend met de muziek. Aan de rechterkant (wat verder verwijderd van de luid schallende muziekboxen) ging het er wat rustiger aan toe. Daar herkende ik direct een aantal vrienden en ex-collega's al van een afstandje. En Suze stond er ook bij! Als een magneet werd mijn blik aangetrokken door haar aanwezigheid en verschijning. Leuk om te zien dat ze er ook was! Ze stond dan wel niet direct met haar gezicht naar de ingang gericht, maar ze moet mijn aandacht gevoeld hebben, want direct kruisten onze blikken elkaar. Heel even dan...want toen voelde ik ineens een stuk of tien paar ogen op me gevestigd, en werd het toch echt tijd om me in de groep te mengen. Ik begroette iedereen met een hand of drie zoenen, waarbij mijn begroeting met Suze op één of andere manier als speciaal voelde. We keken elkaar even diep in de ogen aan, maar verder dan het uitwisselen van enkele beleefdheden (drie zoenen en een "Hoe is het? - Met mij ook goed!") kwamen we niet.

Direct sloeg een vriend een arm om mijn schouder, en drukte me een flesje bier in mijn handen. "Tof dat je er bent Sven!" Ik zag aan zijn ogen dat hij al aardig wat biertjes soldaat had gemaakt, hij maakte een aangeschoten indruk. Ik werd min of meer bij Suze weggetrokken, en praatte even bij met een paar gasten. Wel wist ik me zo te positioneren dat ik langs hen heen naar Suze kon kijken. Die stond te kletsen met een paar vrouwelijke ex-collega's. Ze was nog geen steek veranderd; hetzelfde engelachtige gezicht als altijd en nog steeds even verzorgd en goed gekleed. Suze droeg een kaki-kleurige strakke broek met daaronder hoge hakken, die haar een stukje langer maakten. Daarboven een getailleerde kleurige blouse, half doorschijnend. Daaronder droeg ze een strak zwart truitje. Gelukkig stond zij ook met haar gezicht mijn kant op, en na verloop van tijd wisselden we af en toe een steelse blik naar elkaar uit. Dat bracht me enigszins van mijn stuk: ik had dan wel gehoopt om Suze vanavond nog te zien en spreken...en blijkbaar was dat dus wel wederzijds. Van binnen had ik de drang om op haar af te lopen en haar te spreken, maar eerst kletste ik maar wat bij met mijn vrienden. Suze bleef me zo af en toe aankijken, maar was in een geanimeerd gesprek met een paar andere dames. Na verloop van tijd vermengde de samenstelling van de groepjes zich. Sommige mensen gingen naar huis, en ik kwam ook in gesprek met wat andere oude bekenden. De tijd verstreek, maar nog altijd (en tot mijn eigen irritatie) had ik niet meer dan tien woorden met Suze gewisseld. De maat was nu onderhand wel vol, bedacht ik me; ik ga me voorzichtig uit dit gesprek terugtrekken. Maar net toen ik in beweging wilde komen, stond ze ineens naast me. Suze had dus zelf in actie ondernomen.

Ze mengde zich handig in ons gesprek, en dat kabbelde zo eventjes voort. De twee andere gesprekspartners gaven na een tijdje de voorkeur aan een discussie over voetbal. Normaal ben ik daar best voor te porren, maar nu was dat een uitgelezen mogelijkheid om Suze eventjes 'voor mezelf' te hebben. Ze keek me lachend en tegelijkertijd verwachtingsvol aan. Ik wist niets beters dan met een dooddoener te beginnen: "Je bent geen spat veranderd hoor." Haar ogen glinsterden van plezier: "Je hebt zeker weer naar mijn kont staan gluren? Tja, die is nog even dik." Met die opmerking had ze het ijs gebroken. En ik
reageerde dus op dezelfde manier als ik jaren terug had gedaan. "Sorry, ik kon het niet laten om er even naar te kijken," verontschuldigde ik me, intussen ondeugend haar aankijkend. Ik ging verder: "En je billen zijn nog steeds zo mooi als al die keren dat je in het magazijn voor me de trap op liep, richting de kantine." Geanimeerd nam Suze het compliment in ontvangst, maar 'voor de vorm' sputterde ze nog even tegen, met geveinsde irritatie. "Ah, die keren dat je je geroepen voelde om er een tik op te geven? Nou, in dat opzicht ben ik inderdaad geen spat veranderd: ik ben er nog steeds niet van gediend." We lachten beiden. En ons gesprek zette zich voort.

In no time was het weer als vanouds, en hadden we weer de grootste lol samen. Het gevoel van supermarktmaatjes was er weer, en dat verraste me. "Sommige dingen veranderen gewoon niet", was de conclusie die Suze en ik al snel trokken. We praatten elkaar wat bij over de afgelopen jaren. Suze had netjes haar studie afgemaakt, en werkte nu enkele maanden bij een notariskantoor als secretaresse. Daarnaast bleek ze nog steeds bij haar ouders te wonen, maar had ze plannen om te gaan samenwonen met haar vriend, in de grote stad. Ze had nog steeds dezelfde vriend, zoals ook ik nog steeds dezelfde vriendin had. Het gevoel dat onze beide relaties destijds al wel snor zaten, bleek dus niet van de lucht. Even later werden we gestoord door mijn vrienden die afscheid namen. "Suze en Sven, het ziet er uit als vanouds", merkte een van hen op. Dat konden we beiden niet ontkennen. Mijn vrienden vonden het welletjes, en vertrokken huiswaarts. "Blijven jullie maar kletsen, maar wij gaan ervandoor," was de boodschap. Het werd inderdaad al laat, de kroeg was al lang niet meer zo goed gevuld als toen ik
binnenkwam. We zeiden mijn vrienden gedag, waarna Suze en ik ons gesprek voortzetten. Na enige tijd stelde Suze voor om in alle rust buiten verder te praten. "Ik heb het warm hierbinnen", voegde ze er met een flauw lachje aan toe.

Buiten aangekomen constateerden we tot onze teleurstelling dat het personeel bezig was het terras op te ruimen. Tafels en stoelen werden weggedragen en opgestapeld, en ook de buitenbar was inmiddels gesloten. Aan een tafeltje plaatsnemen zat er dus niet meer in, buiten nog een drankje bestellen evenmin. Snel ging ik binnen nog wat te drinken voor ons beiden halen. Terug buiten had Suze zichzelf inmiddels toch voorzien van een zitplaats; brutaal was ze op de buitenbar geklommen en had ze daarop plaatsgenomen. Haar voeten schommelden op en neer in de lucht. Ik keek haar lachend aan, verbaasd over de hoogte waarop ze zich bevond. Mijn blik sprak boekdelen, maar Suze was zich van geen kwaad bewust: "Ja wat? Ik heb gewoon vermoeide benen en ik wil zitten. En van het personeel mocht het!" Ik lachte opnieuw, en ging tegenover haar staan. We haalden we herinneringen op aan onze 'supermarkttijd'. We spraken over collega's en grappige situaties passeerden de revue. Ik was inmiddels naast haar gaan staan, met mijn elleboog leunend op de bar. Ik stond vrij dicht tegen Suze aan, en kon haar lichaamsgeur in me opnemen. De lichamelijke aantrekkingskracht van jaren terug, was er weer, besefte ik me. Althans, van mijn kant dan. Ik besloot Suze een paar keer indringend aan te kijken, en haar reactie af te wachten. We werden tussentijds even gestoord door huiswaarts kerende collega's die ons een fijne avond wensten, maar daarna liet Suze duidelijk merken mijn signalen te hebben opgevangen. Rustig verder pratend en uiterlijk onbewogen continueerde ze ons gesprek, maar ineens voelde ik een schurende beweging over mijn kruis. Ik was te verrast over wat ze deed, en keek geschrokken omlaag. Ze had de punt van haar schoen zonder dralen in mijn kruis geplant, en bewoog hem heen en weer. Ik keek om me heen, bang dat iemand ons had gezien. Dat leek niet het geval; met uitzondering van een groepje pratende collega's verderop was het terras uitgestorven. Ik keek weer op, nog steeds te verrast om iets te zeggen. Onverstoorbaar ging Suze intussen verder met haar verhaal, alsof er niets aan de hand was. Toen dat ten einde was, keek ze me triomfantelijk aan. Haar laatste zinnen waren langs me heen gegaan, uit het veld geslagen als ik was door de plotselinge bewegingen van haar voet. Ze gaf me een moment de tijd om me te herpakken. Suze's gelaatsuitdrukking was inmiddels veranderd van triomfantelijk naar onschuldig. Ze speelde het goed, en ik vond het verschrikkelijk geil.

Nog steeds schuurde haar voet over mijn kruis, en mijn geslacht kwam langzaam in beweging. Ik verbrak de stilte. "Ben je ook te voet? Ik denk namelijk dat het bedtijd is voor jou." Haar ogen glinsterden, ze begreep de echte boodschap maar al te goed. Suze zei niets, maar knikte. Het bewerken van mijn kruis stopte abrupt. Ik stak mijn hand uit, om haar te helpen om van de bar af te springen. Dat deed ze, en gezamenlijk verlieten we het terras.

Zodra we uit het gezichtsveld van de kroegen en de collega's daar waren, trok ik haar aan haar arm een steegje in. Ik manoeuvreerde haar ruw met haar rug tegen mijn borst. Mijn aanzwellende erectie drukte tegen haar volle billen. Ik hield haar vast bij haar middel, haar stevig tegen me aan trekkend. Ik ben een stukje langer dan Suze, en bracht mijn mond naar haar rechteroor. Ik siste met gemaakte woede: "Zo, wat dacht jij dat je aan het doen was? Dus jij denkt me en plein publique te kunnen zitten opgeilen? Wat als anderen dat hadden gezien?" Ik bracht één van mijn handen naar boven over haar lichaam, en omvatte haar linkerborst. Suze kreunde licht, en fluisterde: "S-s-sorry. D-d-dat was niet de bedoeling." Natuurlijk was dat wel haar bedoeling geweest, maar ze schikte zich duidelijk in haar rol. Ik ging verder, op boze toon: "Na al die jaren ga je gewoon weer verder met me uitdagen, alsof er niets gebeurd is. En hoe. Je gedraagt je verdomme als een sletje, je hebt echt een lesje nodig." Intussen kneedde ik haar beide volle borsten, mijn kruis ritmisch steeds tegen haar achterste plantend. Suze's gekreun nam hetzelfde ritme aan. Ze stonden we daar enkele minuten, terwijl ik haar ruw in haar hals zoende en likte. Suze was de eerste die zich besefte dat we hier niet konden blijven staan. "Kom mee naar mijn huis Sven, mijn ouders zijn op vakantie. Daar mag je alles met me doen." Suze had natuurlijk gelijk. Als iemand ons in deze compromitterende houding zou aantreffen, zou met een beetje pech morgen het halve dorp ervan op de hoogte zijn. Ik staakte mijn ruwe behandeling, en liep zij aan zij met Suze richting haar huis. Ik had een enorme erectie, en kon alleen maar denken aan wat ik met haar ging doen als we haar huis hadden bereikt. Suze deed blijkbaar hetzelfde, want ze verzuchtte: "Ongekend. Al die jaren heb ik erover gefantaseerd dat je me eens zou pakken. Nooit gebeurde het. Ik hoopte zo vurig dat je er zou zijn vanavond, en vanaf het moment dat ik van je vrienden hoorde dat je later zou komen, loop ik al met een soppend kutje rond. Ik wil gewoon eens van jou zijn Sven, al was het maar voor één keer." Ik reageerde kortaf, en vastbesloten. "Nou, zo meteen ga je het meemaken." Suze mijmerde verder: "het gaat gewoon gebeuren, eindelijk. Zo lang heb ik al verlangd naar die kloppende pik van je, zo verschrikkelijk diep in me. Ik heb me zo vaak al naar een hoogtepunt gevingerd, denkend aan jouw lichaam tegen me aan, bovenop me en je pik zich die heerlijk in mijn kutje boort. Ik had eigenlijk niet gedacht dat het ooit nog zou gebeuren." Ik liet haar woorden op me inwerken. We hadden dan wel veel geflirt, maar ik me altijd nog redelijk goed had kunnen inhouden. Ik kreeg nu toch de indruk dat Suze's verlangen al vele jaren speelde, en was me daar nooit zo van bewust geweest. Ik wist niet dat ze dat zo sterk gevoeld had. Ik concludeerde: "Waar je je al die jaren nog netjes hebt kunnen gedragen, heb je dus vanavond de echte Suze laten zien. Je bent gewoon een sletje, en dat ga ik je vanavond laten voelen ook."

We waren inmiddels bij het huis van Suze's ouders aangekomen. Suze opende de voordeur, en stapte binnen. Ik volgde haar, zette twee stappen binnen, en duwde resoluut de voordeur achter me dicht. Vervolgens nam ik Suze weer in mijn greep, op dezelfde manier als in dat steegje. Harder dan voorheen kneedde ik haar volle borsten. Ik kon haar keiharde tepels door de stof heen voelen, en opnieuw drukte ik mijn nog niet bevrijde paal tegen haar billen. Suze zette het weer op een kreunen. "Eindelijk ga je me pakken, hier verlang ik al zo lang naar." Ik trok haar blouse open. Knoopjes stuiterden op de grond. Het kon me niets schelen. En Suze ook niet, want ze gaf geen kik. Geen enkel teken van schrik of weerstand; ze gaf zich volledig aan me over. Ruw stroopte ik Suze's truitje op, kneedde weer haar borsten, verpakt in een zwarte BH. Nog beter voelde ik nu hoe haar tepels zich aftekenden door de stof. "Geil loeder," siste ik, en nog harder beukte ik met mijn verpakte erectie tegen haar kont. Ik maakte haar riem los, en direct daarna volgde de sluiting van haar broek. Bruut trok ik hem omlaag, haar onderlichaam nog slechts gehuld in een zwart stringetje. Mijn handen bewogen vliegensvlug over haar string. Ik stelde vast dat Suze niet had gelogen over haar soppende kutje; direct voelde ik een enorme natte plek bij haar kruis. Ik trok haar string een beetje opzij, en plantte mijn hand op haar venusheuvel. "Kaal," hijgde ik. "Zoals het hoort bij echte sletjes." Suze kronkelde in mijn handen, gevoed door de bewegingen die mijn vingers maakten over haar venusheuvel en zeiknatte schaamlipjes. "Ik ben je sletje. Pak me Sven, pak me!" Suze bracht haar handen achter haar lichaam, naar mijn kruis. Haar lichaam sidderde omdat ik langzaam met mijn vinger door haar schaamlippen streek, maar desondanks slaagde ze erin mijn riem en de eerste paar broekknopen open te maken. Doelgericht ging ze te werk, en liet haar hand in mijn boxershort verdwijnen. Ze omklemde mijn erectie, en lispelde goedkeurend: "Ow, wat een lekkere grote jongen heb je. Daar wil ik me wel aan overgeven." "Braaf, breng me dan maar eens naar je slaapkamer," eiste ik.

Suze schopte haar hakken en broek uit, en liep gekleed in een string en BH voor me uit, de trap op. De trap oplopend dreigde mijn broek af te zakken, dus deze hield ik met mijn hand omhoog. Met de andere hand kneep ik goedkeurend in Suze's billen. "Wat heb je toch een prachtig achterwerk," gaf ik nog maar eens aan. "Nou, ik vind nog steeds van niet," was haar weerwoord. Ze gidste me haar slaapkamer binnen. Daar wilde Suze zich naar me omdraaien, maar ik had andere plannen. Ik duwde haar voorover, op haar tweepersoons bed. "Op je knieën, sletje. En trek je string uit." commandeerde ik. Suze gehoorzaamde en ging met haar benen wijd uit elkaar, op haar knieën op bed zitten. Ik trok zo snel ik kon mijn broek en boxershort uit. Mijn erectie was keihard, en de grote eikel stak fier in de lucht, en Suze zat me - achterom kijkend - te bewonderen. "Oooh...maak me tot je sletje met die flinke pik van je." Ik nam plaats tussen haar benen. "Als ik zeg dat je een prachtige kont hebt, dan is dat zo. Ik duld geen weerwoord meer," refereerde ik aan de eeuwigdurende discussie we hadden over haar achterste. "En voor straf ga ik je pakken... met een heerlijk uitzicht op die sletterige billen van je." Suze duwde haar billen direct naar achter, haar gewilligheid tonend. Mijn snoeiharde pik was in opperste staat van paraatheid, maar ik wist me nog even in te houden. Nog éénmaal bracht ik mijn hand inspecterend over haar vulva. Daarna bewoog ik hem naar haar drijfnatte schede, en duwde twee vingers tussen haar lipjes. Suze kreunde. Ik gaf haar nog een opdracht. "Smeek me, als een echt sletje! Laat horen hoe graag je dit wil." Suze gaf er onderdanig gehoor aan. "Oooh alsjeblieft Sven, boor hem in me. Ik wil niets liever. Ik verlang al jaren naar dit moment, stel dit alsjeblieft niet langer uit. Tem mijn hongerige kutje met je dikke pik, toe nou." Smachtend naar mijn geaderde paal keek ze achterom. Ik kon het in haar ogen zien; dit was alles wat ze wilde.

Ik kon mijn honger naar Suze niet langer uitstellen. Jaren hadden we om elkaar heen gedraaid, zelfs vanavond had het in mijn perceptie nog een eeuwigheid geduurd voordat de toenadering er eindelijk was. Die hele periode moest bekroond worden, en dit was het moment. Ik stootte. Haar schaamlippen weken gewillig uiteen, en het eerste gevoel van Suze's kutje om mijn pik was ronduit heerlijk. Ze voelde strak, drijfnat en verschrikkelijk heet aan. Suze kreeg hem waar ze hem wilde; mijn dikke pik ineens, diep in haar smachtende kutje. Ik stootte hem een paar keer in haar, en een goedkeurende kreun van het sletje was mijn beloning. Ze lag daar lichamelijk onbewogen, maar haar ademhaling en de kreuntjes verraadden puur genot. Ik stootte nog een paar keer. Weer gekreun, nu luider. Toen hield ik weer even in, louter haar heerlijke billen knedend. En ik maakte haar BH los. "Breng me in de hemel Sven, alsjeblieft. Ik heb het zo hard nodig. Toe nou, neuk me helemaal klaar." Suze's aansporingen waren duidelijk, en ik had verschrikkelijk veel zin om haar het orgasme te geven waar ze naar hunkerde. Opnieuw begon ik te stoten. Nu met nog meer kracht, terwijl ik haar billen stevig beetpakte. Af en toe gaf ik een tik erop. Suze liet tussen het luide gekreun door - soms een gilletje horen, na weer een pets op haar prachtige ronde kontje. Nog harder ragde ik mijn pik haar kutje in en uit, ongecontroleerd. "Dit sletje moet maar eens voelen hoe het is om me uit te dagen", hijgde ik. "Ooh, laat het me voelen...ooh ik voel het, ooh ik kom Sven, ik koooom." Ik voelde haar kutje samentrekkende bewegingen maken. Dit was haar moment. De ontlading kwam, van al die jaren om elkaar heen draaien. Daar was het. Suze gilde het uit, en liet zich voorover, plat op haar bed vallen. Ik ging mee in haar beweging, drukte mijn onderlichaam weer op haar en bleef met mijn paal in haar kutje roeren. Nu zachter en minder diep weliswaar, als soort van naspel. Suze lag onder me, na te genieten. Even bleven we zo liggen.

Ik haalde langzaam mijn pik uit haar. Suze draaide zich om, nog steeds licht nahijgend. "Tijd om mij ook eens aan mijn gerief te helpen," sommeerde ik, terwijl ik op mijn rug ging liggen. Suze leek onmiddellijk te begrijpen wat ik bedoelde. Ze ging op haar knieën zitten, en reikte met beide handen naar mijn paal. Met een hand begon ze mijn ballen te strelen, met de andere omsloot ze mijn gereedschap, en trok ze me langzaam af. Ik wilde echter meer. "Zuigen sletje. Met een beetje geluk proef je ook nog wat van jezelf." Suze boog zonder protest voorover, en opende haar mond. Ze sloot haar lippen om mijn paal, en ik voelde haar tong over mijn eikel strelen. Puur genot. Suze ging even verzitten, zodat ze er nog beter bij kon. Ze zat nu tussen
mijn gespreide benen , recht voor mijn paal. Even bewonderde ze weer mijn erectie, en zette toen opnieuw haar aanval in. Gulzig slokte hem naar binnen, en maakte pijpende bewegingen. "Braaf zo sletje, goed zo, doe maar door," moedigde ik haar aan. Ik greep naar een flinke pluk van haar krullen, en begeleidde op dwingende wijze met mijn hand haar hoofdbewegingen. En Suze ging door. Heerlijk pijpte ze me, met lange halen over de hele schacht van mijn pik, terwijl haar tong mijn eikel voor haar rekening nam. Mijn ademhaling versnelde. Ik liet Suze's haren los, en strekte me uit. Een zalige behandeling was het, en dit ging ik niet heel lang volhouden. Blijkbaar besefte Suze dat ook, want enkele ogenblikken later stopte ze. Ze ging iets verzitten, en bracht mijn paal tussen haar ferme tieten. Ze bewoog ermee op en neer, met lange halen mijn paal masserend met haar buste. "Sorry Sven, maar dit is misschien mijn enige kans om je een orgasme te zien hebben. Wil je alsjeblieft straks je zaad in mijn kutje lozen?" Poeslief keek ze me aan. Ik deed net of ik haar niet gehoord had. Ik onderging de rest van de behandeling, die dan wat minder intensief was dan de verwennerij met haar mond, maar evengoed lekker. Ze liet me haar borsten neuken, en keek me intussen verschrikkelijk geil aan met dat engelengezicht van haar. "Je hebt echt de lekkerste pik waar ik ooit mee heb gespeeld Sven. Ik wil niets liever dan dat je hem straks tegen mijn baarmoeder plant en de inhoud van je ballen in me leegspuit. Wil je dat alsjeblieft doen? Al is het maar voor één keer. Ik wil echt niets liever. Al die jaren heb ik gewacht tot je me eens lekker zou pakken. Op het werk, onderweg naar huis, of lekker ordinair in de kantine. En zoveel jaren later is het eindelijk zover. Ik wil je sletje zijn. Gun het me alsjeblieft, jouw lading diep in me. Laat me voor één keer je neukpopje zijn." En al die tijd bleef ze maar heen en weer gaan, met die grote tieten over mijn onderlichaam schurend. Ik kon haar smeekbedes niet langer negeren, wist ik. "Je krijgt je zin. Ik ga zo je hete kale kutje weer penetreren, en ik ga mijn hele hebben en houden erin spuiten. Want je bent mijn sletje vannacht."

Na die woorden ging Suze direct tot actie over. "Pak me, alsjeblieft," fluisterde ze nederige toon, terwijl ze op haar rug ging liggen. Ik kwam op mijn knieen tussen haar benen liggen. Suze stak haar benen in de lucht, mij een nog mooier uitzicht gunnend op dat strakke natte vruchtje van haar. Ik nam mijn pik beet, en schuurde hem tergend langzaam over haar gladgeschoren venusheuvel. Ik zag haar lipjes weer (of nog?) glinsteren van het vocht. Suze begon weer te hijgen. Ik besloot dat ze nog een laatste keer voor me door het stof zou moeten. "Braaf sletje, vertel me nog één keer wat je van me wil. Hardop, luid en duidelijk." Sophie haalde diep adem. "Ik wil dat je me neemt met die lekkere dikke pik van je. Ik wil dat je me diep en hard pakt, en al je sperma in me spuit! Dat verdien ik, als genoegdoening voor al die keren dat ik me op dit moment heb verheugd, en al die keren dat ik hier heb liggen masturberen, met de gedachte aan dit moment. Toe dan, pak me. Neem me zoals je dat al veel eerder had moeten doen!"

Suze's woorden werkten op me als een lap voor een rode stier. Ik drukte opnieuw mijn geslacht bij haar naar binnen. Hard, zonder enige mededogen. Suze zette zich schrap, en kreunde. Briesend begon ik te pompen, om beurten kijkend naar haar engelachtige gezicht met glinsterende ogen, haar deinende borsten en mijn pik die ik steeds zag verdwijnen tussen haar natte kutlipjes. Dit sletje ging krijgen waar ze om gesmeekt had, en niet zo'n klein beetje ook! Suze had een nauw kutje dat mijn pik strak omsloot, maar haar sappen werkten als geweldige smeerolie. Ik bleef maar stoten, briesend. Ik ging tekeer als een bezetene, maar één doel voor ogen. Suze moedigde me aan, met datzelfde doel. "Toe dan, spuit me vol. Laat me je sletje zijn, toe. Plemp mijn kutje vol met je warme zaad. Oooh, ja daar ja, diep in me." Haar woorden resulteerden effect: briesend verhoogde ik nog één keer het tempo. Het stond te gebeuren, ik voelde het. Ik begon te kreunen, en Suze zag het aan me. "Oooh ja oooh, het komt he Sven? Het gaat eindelijk gebeuren. Kom maar lekkertje, doe het. Ik ga ook komen, ik voel het." Meer had ik niet nodig. Ja, nog een handvol stoten dan, om mijn werk af te maken. Die paar stoten op volle kracht, en daar kwam het. Mijn orgasme, als een vulkaanuitbarsting. Ik voelde me leeg lopen. Niet alleen mijn ballen, maar alle kracht en spanning stroomde uit mijn lichaam. Suze's kutje krampte ineen: ook zij kwam klaar. Steunend, kreunend en trillend. Ik viel voorover, op haar. Minutenlang lagen we zo, uitgeteld. Suze kuste me, op een gelukzalige wijze. "Oef...als ik dit eerder had geweten, had ik 5 jaren geleden al meer werk van ons gemaakt. Maar het is nu toch maar mooi gelukt", fluisterde ze in mijn oor. Ik grinnikte een beetje, nog steeds genietend van mijn wegebbende orgastische gevoel.

Zo had het eigenlijk moeten gaan, die avond van de reünie. Maar zo ging het dus niet. Vanaf het moment dat Suze met haar voet mijn kruis masseerde, daar op het terras, wist ik niet meer waar ik het moest zoeken. Ik was volledig overdonderd, en ik blokkeerde. De momenten daarna gingen als een waas voorbij. Ik geloof dat ik, al kijkend op mijn horloge, iets heb gemompeld als: "uhm...ik moet eigenlijk naar huis." Ik meen dat ik Suze daarna nog vragend heb aangekeken, in de hoop dat ze misschien nog zou aandringen, of aanbood met me mee te lopen. Het was alsof ik de deur met een ruk had dichtgegooid...maar toch niet helemaal...zoiets. En ik had hem ook helemaal niet willen dichtgooien, eigenlijk. Suze's gezicht betrok, binnen een seconde was
de ondeugende schittering in haar ogen verdwenen, en stond haar blik op onweer. Ik had het verbruid, besefte ik me. En goed ook. Achteraf denk ik wel eens dat ik dat moment had moeten aangrijpen om me te herpakken, Suze bij haar hand te grijpen en haar mee te nemen. Om de avond te laten verlopen zoals eerder beschreven.

Maar het lukte me gewoonweg niet, hoe stom ook. Zwijgend stond ik tegenover haar. Suze wipte van de buitenbar, en keek me aan, met een teleurgesteld gezicht. "Oke. ik ga nog eventjes binnen kijken. Slaap lekker alvast." En weg was ze, de kroeg in. Ik heb haar nog even nagekeken, en toen was het voorbij. Er restte me geen andere optie dan huiswaarts keren, met een katerig gevoel.

Onderweg naar huis heb ik mezelf nog tientallen keren afgevraagd of ik de beste beslissing had genomen. Eigenlijk had ik helemaal geen beslissing genomen; ik was een moment de controle over mezelf kwijt geweest. Ik had mezelf een beslissing laten opleggen. Ik voelde me verschrikkelijk stom, dat ik zo klungelig had gereageerd op iets wat ik toch had kunnen zien aankomen. En nu, een paar jaar later, komt het moment nog steeds wel eens in gedachten voorbij; ik heb mezelf en Suze een prachtige nacht samen ontnomen. Ik bleef mijn vriendin trouw, maar ik was dolgraag die ervaring rijker geworden, samen met Suze. Het was als een passend afscheid geweest voor die jaren als flirtende supermarktmaatjes, maar ik verpestte het
helemaal.

Enkele maanden later verhuisde Suze met haar vriend naar de stad. We hebben elkaar sinds deze nacht nooit meer gezien, maar zo af en toe 'liken' we nog steeds elkaars berichten op social media. 

22:24 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.