28-04-18

Ik Wilde Harde Pik - 5

De schok van wat me overkwam was te groot om mezelf af te weren tegen Nel.

Ze ging meteen recht op haar doel af. Er was een vreemde vonk tussen ons over geslagen, het leek wel of we ons hele leven zoekende naar iets waren geweest en het nu ineens hadden gevonden. Een rilling van genot ging door mijn onderbuik toen ze had middelvinger zonder omwegen tussen mijn natte schaamlippen door liet glijden. (wat er aan vooraf ging, lees: ‘ik wilde harde pik’ 1-4)

Maar dit was natuurlijk helemaal abnormaal wat er uit het niets gebeurde. Ja ik kwam al met een natte kut binnen, maar dat was van verlangen naar mijn ontmoeting met Jos die aanstaande was. Dit was een tussenstation. Ik kwam hier voor een opmaak advies en om me te laten waxen. Ik lag naakt en kwetsbaar op een tafel waarop dat zou gebeuren en heel subtiel deed nel wat ze vond dat ze moest doen.

‘Hoort dit wel bij de behandeling?’ probeerde ik me te herpakken.

Weer gleed haar middelvinger door mijn kutspleet en weer liet ik het gewoon gebeuren, sterker nog ik deed mijn dijen wat verder uit elkaar.

‘Aan je reactie te zien wel’, zei Nel geil grijnzend. Ik zag dat ze een tongpiercing had.

‘Schat, je hebt slettenogen. Ik zag het meteen. Je straalt het soort geile wanhoop uit waar ik nu eenmaal op val. Je bent helemaal mijn type.’

Ik had geen zin om er omheen te draaien. Ik ben ook een slet en toen we een praatje maakten en je stem hoorde toen je belde voor een afspraak, wist ik meteen dat er seks in de lucht hing. Ik keek naar deze afspraak uit. Ik heb meteen op je gegoogleld.

‘Saai smachtend, maar lekker wijf, die uit de band wil springen. Dat is wat ik dacht.

Het was meteen duidelijk toen je binnen kwam. Jij bent op jacht en ik heb zin in je en ik lees in je ogen dat je mij ook wel ziet zitten.’

Nel liet even een pauze vallen om te zien wat voor effect haar woorden op me hadden.

Ik had het nog nooit met een vrouw gedaan, maar haar directheid en vanzelfsprekendheid was precies waar ik van hield. Waarom wachten op wat je krijgt als je het ook zelf kon halen?

Nel was een jager die meteen haar loop op me gericht had. Ik bleef roerloos zitten staren, afwachtend wat er ging gebeuren. Ze had besloten me meteen neer te schieten zodat ik niet meer kon ontsnappen.

Zo’n moment had ik ooit één keer met een man gehad, heel lang geleden, in mijn wilde tijd. Onze blikken kruisten elkaar in de lift op weg naar de parkeergarage. Het was meteen raak. Hij fluisterde wat in mijn oor en mijn kut sloeg meteen op hol. Even later lag ik met mijn buik op de motorkap van zijn BMW en werd ik hard genomen. Ik heb de man daarna nooit meer gezien.

Één oogopslag was voor Nel genoeg geweest om te weten wat voor smachtend vlees ze met mij in de kuip had, en ook ik zag meteen aan haar dat seks belangrijk voor haar was.

Heeft Miranda je niet verteld wie ik ben? (Miranda was de vrouw van de kledingwinkel, waar ik een nieuwe, meer sexy kleren had gekocht voor mezelf, en met wie ik aan de praat was geraakt. Zij had me aangeraden contact met Nel te zoeken om mijn make-over compleet te maken)

‘Ze zei dat jij precies het type was dat ik nodig had.’

‘De lieve schat’ glimlachte Nel. ‘We hadden het zo leuk samen. Valt ze in katzwijm voor een Surinamer. Leuk dat ze me jou toespeelde, de deugniet. Ik moet haar weer eens bellen’ Ze glimlachte terwijl ze mijn buik streelde.

‘Dit doe ik niet elke dag hoor, maar ik ben nu eenmaal een vrouw met het karakter van een macho. Ik versier niet, ik zeg meteen waar het voor mij op staat. Net als in pornofilms, die hebben ook geen voorspel. Dat werkt voor mij het beste. Voor geduld moet je niet bij mij zijn. Als jou dat niet bevalt en ik te ver ga, dan wax ik je en geef je wat opmaak tips en dan is het klaar.'Even goede vrienden.’

Maar haar hand lag gespreid op mijn venusheuvel terwijl haar duim rondjes om mijn clit cirkelde. Ik leunde op mijn ellebogen, verbouwereerd en geil tegelijk, met mijn mond half open.’ Dat was het antwoord dat mijn lichaam voor me gaf.

Ze haakte haar middelvinger ineens in mijn kut. Ik kreunde.

De vraag was overbodig, want ze had me al meteen verschalkt. Ik verlangde naar meer en ik was bloednieuwsgierig.

‘Je blijft? Gemeen van me hè, maar ik zag meteen dat jij overal voor in bent.’

‘Hoe lang sta je al droog?’

Nel zei het met lichte opwinding in haar stem. Ze legde in een moeite door een been van me over haar schouder en krabte uiterst subtiel met haar nagels langs de binnenkant van mijn dijbeen van mijn kont naar mijn knie. Ze beroerde zenuwen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Het voelde heerlijk en mijn tepels waren keihard.

De andere hand die mijn kut had beroerd gleed over mijn buik omhoog, richting mijn tieten en ik hoopte en wilde dat Nel ze vast zou pakken. Maar haar hand gleed al weer naar beneden. Ik kon eenvoudig weg door het genot har vraag niet beantwoorden. Ik was ergens anders.

‘Ben je er nog?’

Mijn hart ging tekeer, door haar heerlijke strelingen.

‘Hoe lang sta je al droog?’

‘Eigenlijk sinds ik getrouwd ben’, zei ik met breekbare stem.

‘En nu moest het dan eindelijk maar eens gebeuren.’ Twee vingers gleden in mijn kut en schoven zachtjes heen en weer.

Ik knikte terwijl haar andere hand mijn lichaam verder verkenden. Later realiseerde ik me dat ik eigenlijk nog nooit op een zo sensuele manier mijn lichaam had ervaren. De mannen die ik had gehad waren alleen geïnteresseerd in mijn kut, tieten of kont geweest, of wilden hun pik achter in mijn keel duwen. (mijn man dan uitgezonderd) Daar had ik overigens geen moeite mee, maar ik realiseerde me bij Nel dat er nog een groot terrein braak lag om te verkennen.

Mijn lichaam kon ook een bron van veel subtieler ander genot zijn. Ik deed eigenlijk alleen aan fastfoodseks zou Nel later zeggen. Ik ging of kende eigenlijk alleen maar de snelle bevrediging: ‘het werd tijd dat ik eens in een drie sterren restaurant ging eten als het om seks ging.’

Ik had me al gewonnen gegeven en ik vertelde ineens zonder omwegen, zo goed en zo kwaad als het ging onder haar heerlijke strelingen, wat me hier had gebracht. Haar handen deden onverstoorbaar hun heilzame werk. Het vocht droop uit mijn kut.

Nel stopte met strelen. Ze sloeg haar armen over elkaar en leunde tegen de tafel waarop ik kwetsbaar en naakt lag.’

‘Meid wat ben je heerlijk cliché’. Vrouwtje zit thuis op de bank pootjes te geven voor pappie die het geld binnen brengt. Haar mannetje kan het niet zo goed of gaat scheef en verwaarloosd haar, maar speelt wel met zijn broek op de enkels met zichzelf. Het vrouwtje ontdekt ineens dat ze ook een seksueel wezen is en springt op de motor en racet vol gas naar de eerste de beste hamburgertent om haar schreeuwende kut vol te stoppen. Wat er op het menu staat maakt haar niet uit, als het maar vult en snelle bevrediging geeft. Ze vreet zich helemaal vet en dan pas komt het besef of ze dit werkelijk wil. Soms komt het uit en is Leiden in last. Dan weer gaat het leven langs elkaar heen lekker door, maar komt zij tenminste wel aan haar trekken.

Heel soms snapt ze dat ze gewoon het heft in eigen handen moet nemen.’

‘Die laatste types kom ik weinig tegen. Ze streelde mijn wang. ‘Ga jij het heft in eigen handen nemen? Want volgens mij ben je daar erg aan toe. Die kerel is slechts jouw hamburger vanwege zijn grote pik en omdat hij anders is. Die ligt nu al weken te trekken op het lekkere wijf dat hij kan scoren. Maar of hij werkelijk is wat je nodig hebt?’

Nel keek me streng aan: ‘ga jij echt iets van je leven maken of loop je alleen als het luxe vrouwtje, je loopse kut, als de nieuwe zin van je bestaan?’

Ze was snoeihard in haar analyse.

‘Ik wil iets va mijn leven maken’ zei ik aarzelend.

‘Dat klinkt niet echt overtuigend’ zei Nel. Ga je vreemd uit frustratie of heb je het zelfvertrouwen om je verlangens serieus te nemen? Dat is een wezenlijk verschil. Het is heerlijk om af en toe oversekst te zijn, maar op den duur oersaai en vervelend.’

‘Daar heb ik niet zo over nagedacht’ zei ik eerlijk.

‘Dat zou ik maar snel doen. Dat is veel eerlijker naar jezelf toe. Dan blijf je dichter bij jezelf.’

Te veel vrouwen komen hier omdat ze hun of een andere man willen behagen. Ben jij er ook zo een? Het is heel simpel ‘laat jij je kut waxen voor een geile man of omdat je het zelf wilt?’

‘Hij wil het, maar zelf ben ik ook nieuwsgierig.’

‘Als je zelf twijfelt moet je iets niet doen. Veel vrouwen die ik hier krijg doen het niet voor zichzelf. Het geeft bijna altijd gelazer en teleurstellingen.

Je eigen nieuwsgierigheid is de enige juiste reden. Als hij het lekker vindt is het meegenomen.

‘Hou in de eerste plaats van jezelf meid, als je dat niet doet waarom zou een ander dan wel van je houden.’

Ze boog naar me toe en drukte haar lippen op de mijne en duwde haar tong naar binnen en gaf me een heerlijke tongzoen. Ik voelde haar piercing . het was een heerlijke nieuwe ervaring.

Ik liet me gaan. Ik had eigenlijk nog nooit zo met een vrouw gesproken. Nel was bot en recht voor zijn raap, en ook iemand met veel wijsheid en levenservaring. Ze streelde mijn lichaam en fileerde mijn ziel.

En ze viel op mij en ik als vanzelf steeds meer op haar.

Maar ik voelde me ineens ook een onzeker tienermeisje die nog niets van de wereld wist. Ik had als puber alles zelf moeten ontdekken. Een moeder had ik niet en mijn vader keek niet naar me om. Intimiteit, ik had er wel over gelezen, maar nooit begrepen of ervaren wat het was. Ik had nooit een vriendje gehad die meer dan me deed dan neuken.

Nel had helemaal gelijk. Ze had me feilloos door. Ik ging voor de geile spanning die ik zo lang gemist had en die ik daardoor bijna wanhopig nodig had. Maar wat ik deed en ging doen kon natuurlijk niet zonder consequenties zijn.

Ik kon de geile kut wel uit gaan hangen en me bruut door een onverschillige macho af laten neuken, maar in hoeverre was ik daarmee alleen maar een speelbal van mijn geilheid en in hoeverre had ik het werkelijke zelfvertrouwen om welbewust en in balans met mezelf deze stap te zetten.

Dat ik geilde op de harde geile pik van Jos was wel duidelijk. Maar moest ik me daardoor in alles laten leiden? Daar leek het in alle heftigheid wel op. Hij ging en mocht mij gaan gebruiken, maar was ik er wel duidelijk genoeg over dat ook ik hem gebruikte en het vooral een zakelijke deal was.

Ik had geen zin meer om me afhankelijk op te stellen of te schikken naar anderen.

Ik wilde het leven grijpen zoals het langskwam. Ik zat dan wel, door mijn frustratie die ik ineens overwon, in een oversekste fase van mijn leven, maar ik moest ook nadenken wie ik wilde zijn na deze uitspatting. Ik was het zat om als verdoofd thuis rond te hangen. Ik moest iets omhanden hebben dat me echt bevredigde. Ineens zag ik in dat, ‘ik zie wel wat me overkomt’ me waarschijnlijk geen steek verder zou brengen.

Van mijn luie reet afkomen betekende ook dat ik initiatief moest nemen en assertief moest zijn over wie ik was en wat ik wenste. Nu draaide het vooral om seks die ik als een bezetene nodig had. Maar ik realiseerde me dat ik eigenlijk alleen mijn geilheid volgde en eigenlijk nauwelijks meer wist over seks dan wat me was overkomen. Ik mocht ook wel wat zelfbewuster zijn dan enkel dienstbaar aan de ander vanuit het verlangen zijn geile pik in me te voelen.

Gelijkwaardig aan de ander, daar ging het dus om.

Ook al kun je verschillende rollen hebben als je een relatie hebt of neukt met elkaar: de een neukt nu eenmaal die ander, terwijl die ander wordt geneukt. Die rolverdeling moet duidelijk zijn, maar daarnaast moet je aan elkaar gewaagd zijn. Dat inzicht zette mijn denken op scherp.

En terug naar waarom ik bij Nel uit was gekomen. Inderdaad ìkzelf wilde een kale gewaxte kut, omdat ik er nieuwsgierig naar was en het mezelf geil leek!

Dat Jos dat ook wilde was meegenomen.

Deze gedachten die ik hier nu opschrijf, schoten natuurlijk niet allemaal door mijn hoofd toen ik me naakt en ontvankelijk, door Nel liet overmeesteren. Zij nam, en ik liet me nemen. We wilden het allebei. Maar ze was zo confronterend, dat ik eigenlijk voor het eerst na ging denken over wie ik was en wat ik werkelijk wilde.

Gulzig beantwoordde ik haar kussen. Zij was wijs en assertief en ook geil, ik was geil en opgewonden. In de achtbaan van emoties en ervaringen in mijn hoofd maakte ik, nu ik niet meer op mijn handrem trapte, een nieuwe looping die er voor zorgde dat mijn lijf in brand stond.

Sex met een vrouw! Het boorde een hele nieuwe dimensie van mezelf aan. Nel zou later zeggen. ‘De frustraties waaraan je wilde ontsnappen hadden je jezelf zo uit balans geforceerd, dat je open stond voor bijna alles wat met seks te maken had.’

‘Inderdaad, de gelegenheid maakte de slet in mij wakker. Waarom zou ik een rem zetten op mijn nieuwsgierigheid. Ik werd geil van hoe Nel de jagersvrouw haar loop meteen op me richtte. Meer dan gewillig liet ik me als haar konijntje afschieten en villen.

‘Genoeg geklets, eerst even de spanning er af voor we verder gaan’ zei Nel met nu opgewonden stem.

‘ik wil nu eerst die kut van je proeven, hamburgertje van me.’ Ze schoot in een schaterlach.

Ze schoot snel uit haar kleren uit. en klom op de tafel en ging over me heen zitten.

Ze had geile tieten en een strak afgetraind lijf. Op haar rug stond een tattoo met in miniatuur een tafereel van een kronkelende slang om een appelboom, zo zou ik later zien. Om de boom heen lagen alleen maar klokkenhuizen. De slang leek genoegzaam en cynisch sluw en tevreden Eva aan te kijken, die in extase met haar benen om Adam heengeslagen genomen werd in het gras terwijl ze een appel at. ‘In dit tafereel ben ik Adam’, zou Nel me later vertellen.

De symboliek was geweldig.

Het ging allemaal vanzelf. Ze duwde haar kut zonder omwegen in mijn gezicht.

‘Laat maar zien wat je kunt’ zei ze opgewonden. Als vanzelf pakte ik haar sterke billen vast en voor het eerst gleed mijn tong door een vrouwenkut: kaal, kletsnat en helemaal glad, op twee ringetjes die door haar schaamlippen zaten en een in de huidplooi boven haar clit.

Ze drukte mijn benen naar buiten en zocht met haar tong mijn kut.

Ze beet in de schaamhaartjes en trok er aan. Een siddering ging door mijn lijf.

Ze trok mijn schaamlippen uit elkaar en duwde haar tong naar binnen. Ik kon niks meer doen dan genieten. Ik voelde hoe haar tongpiercing mijn clit onder handen nam en deze deed exploderen. Het was een geweldige nieuwe ervaring. Ik gilde het uit toen ik een orgasme kreeg waarbij ik alle controle over mijn lichaam leek te verliezen. Mijn kut trok samen terwijl mijn hevige ademstoten van totale ontspanning langs Nel haar kut stroomden. Ik was in extase.

Nel liet me even bijkomen terwijl ze me streelde. Ze duwde haar kut weer in mijn gezicht

‘Wat ben je een lekkere slet’ hijgde ze.

‘Kom doe ook eens wat, anders pis ik over je kop heen: samen uit, samen thuis.’

Dit was taal die ik begreep. Ze streelde mijn dijen en reide ongegeneerd met haar kut over mijn hoofd heen.

‘Ja daar! Ja daar! Jahh daaarrr….! Jezus wat ben je lekker!’

Steeds vaardiger gleed mijn tong langs haar kut, de ringetjes en haar clit.

Nel hijgde en vloekte steeds harder. Ze kwam overeind en trok aan de piercings in haar tepels en kwam hard kreunend klaar.

Tenminste dat hoorde ik in de verte. Het werd zwart voor mijn ogen en even kreeg ik geen adem omdat ze nu op mijn hoofd zat.

Ik hapte naar adem toen ze overeind kwam.

Ze draaide zich om en ging op haar zij naast me tegen me aan liggen en tongde me weer. Haar gepiercte tepels priemden in mijn tieten. Weer die heerlijk tong met dat knopje. We proefden met ons getong elkaars sappen. Het was pure wellust. Ze hield me vast en had een been om me heen geslagen.

‘Laat die vent toch barsten’ zei ze. Ik kan je ook afneuken als je dat zo mist.’

Ik keek haar onzeker aan. Ze maakte van haar hart bepaalt geen moordkuil en ze kon praten als een bootwerker.

We kenden elkaar amper een uur.

Ze lachte, alsof ze mijn gedachten kon lezen.

‘Schat dat zeg ik in de euforie. Ik vind je gewoon zo leuk en lekker.’

‘Neuk die gast dood wat mij betreft, dat zijn mijn zaken niet. Maar als je zin hebt kom je lekker slettenbaken met mij. Je orgasme loog niet.’

Ze stond op van de tafel en nu zag ik pas echt hoe mooi ze was. Ze had een strak soepel lichaam, mooi gevormd. De accenten, de tattoos , de piercings gaven haar wat stoers. Ze was een vrouw die was wat ze wilde zijn.

‘Zullen we eerst een peuk doen, of heb je haast?’

Ik had al jaren niet gerookt, maar het was zo vanzelfsprekend dat ik het pakje shag waaruit ze routineus een sjekkie had gerold aanpakte en als was ik nooit gestopt ook een sjekkie uitrolde.

Zo zaten we naast elkaar op de tafel te roken en bij te komen van een explosieve eerste ontmoeting.

‘Ik kan bijna niet bevatten wat er net gebeurd is’ zei ik. ‘Het leek wel porno.’

‘Ik keek Nel aan en die schoot in de lach.’

‘Ach meid, soms heb je dat gewoon. Jij hebt vast ook wel eens een keer zonder omwegen geneukt.’

Ik dacht aan de parkeergarage terug.

‘Maar nog nooit met een vrouw’ zei ik.

‘Libido, het is allemaal libido en nieuwsgierigheid. Het is een groot misverstand dat alleen kerels dat hebben. Vrouwen hebben het net zo goed, maar stoppen het te vaak weg. En honderd procent hetero of homo, het bestaat gewoon niet. Die kerel die je gat neuken, als hij maar lang genoeg in de bak heeft gezeten, pijpt hij net zo lief als jij dat kan.’

Woorden uitspreken en conclusies trekken als mokerslagen. Daar was Nel goed in.

We raakten echt aan de praat en zonder er om heen te draaien kwamen we van elkaar te weten wie we waren.

Nel was altijd een beetje een randfiguur geweest. Met hangen en wurgen had ze haar havo gehaald, maar daarna was het dweilen met de kraan open geweest. ‘Ik heb van alles gedaan, eerst twee jaar fysiotherapie, maar er afgetrapt omdat ik scharrelde met een docente, daarna ben ik manager van een bandje geweest, barvrouw, in het circus gewerkt en aan de trapeze gehangen, ik heb in een alternatieve kapsalon in een kraakpand gewerkt, voor een hanenkam moest je bij mij zijn. Als visagiste in de porno, masseuse geweest en dan bedoel ik ranzig. Ik ben zelf model geweest. Modderworstelen heb ik ook een blauwe maandag gedaan. Hotels fotograferen voor reisgidsen, duikinstructrice op Lesbos: you name it of ik heb er wel ervaring mee opgedaan. Maar niets hield ik vol.’

Tot ik voor het eerst op een schatje viel die het haar missie maakte om een beetje structuur in mijn leven te krijgen. Dat liep stuk natuurlijk, want daar ben ik te ongedurig voor. Maar ze zette me wel aan het denken en stimuleerde me om mijn eigen handel te beginnen. Ziehier, welkom in Nel’s place. Een gestoorder visagiste of weirdo schoonheidssalon kun je volgens mij niet tegen komen, maar kennelijk is de gunfactor heel groot omdat ik alles heb aangepakt en gedaan wat God verboden heeft. De klantjes blijven toestromen. Veel vrouwen hebben een hang naar een avontuurlijk leven, maar durven niet goed. Hahaha, ik zou zo in Joris showroom of Jambers kunnen, maar wat ik zeg en vindt kan natuurlijk niet op de tv.’

Bij Nel is het nooit saai schat en zo heb ik heel veel vrouwenkutjes weer aan de praat gekregen, omdat de dames een beetje zelfvertrouwen bij mij kwamen tanken.’

‘Nee, ik zie wat je denkt. Jij bent pas de tweede bij wie ik me uitermate onprofessioneel gedragen heb, maar jij had ook zo’n geile uitstraling op me dat ik er wel iets mee moest.’

‘Nou kom op, ga liggen, dan zal ik doen waar je hier eigenlijk voor kwam.

Ik keek haar aan, ik kon me niet voorstellen dat wat wij gedaan hadden bij iedere klant zo ging. Ik volgde gedwee haar instructies op.

Weer leek ze mijn gedachte te lezen terwijl ze nu wax op en rond mijn kut smeerde en er kompressen indrukte.

‘Nee, geloof me nu maar echt, ik bespring echt niet iedere vrouw die hier komt, ik kom er alleen te veel tegen die eigenlijk stinkend jaloers op me zijn. Hun man gaat scheef of is impotent of ze zijn de interesse in elkaar verloren. En dan ga je vanzelf dromen en idealiseren over hoe lekker geil en ongeremd slettig je vroeger was, en hoe je dat nu mist. Negen van de tien vrouwen die hun kut bij mij laten waxen, doen het in de hoop om hun kerel weer op te geilen of omdat ze vreemd willen gaan. Er is er bijna geen een die het uit zichzelf wil. Mensen houden elkaar in bedwang met hun frustraties of ze zijn niet eerlijk. Half Nederland gaat vreemd, maar waarom, daar durven we nooit over in gesprek met elkaar.’

‘Weet jou vent eigenlijk, wat je gaat doen?’

Ze zei het ineens opmerkelijk streng.

Ik knikte en vertelde eerst stroef, maar allengs openhartiger hoe stormachtig mijn relatie aan het veranderen was. Ik onthulde het verlangen van mijn man en hoe ik daar in meegesleept werd.

‘En heb je kinderen? Ik mag toch hopen van niet? Ze hield een van mijn tieten vast toen ze het zei, en als het antwoord fout was geweest, had ze - vermoedde ik – flink hard en pijnlijk in geknepen. (een idee wat me overigens opwond: Nel had sinds het eerste moment een overwicht op me dat me zeer beviel en waarbij ik ook een fysiek verlangen voelde om door haar aangepakt te worden)

‘Nee,’ ik wil geen kinderen. Ik denk dat ik een slechte moeder zou zijn.’

‘Nou gelukkig maar, dan mag je blijven. Ik heb te veel rondneukende pappies en mammies gezien waarbij de kids niet beter van werden van de capriolen van hun ouders.’

Ineens ging het snel. Met geroutineerde rukbewegingen werd ik door Nel onthaart. Het was een paar milliseconden pijnlijk, maar tegelijk prikkelend lekker. Daarna voelde alles lekker zacht en glad.

‘Piercings zouden jou goed staan’ zei Nel even later.

‘Die mooie kut van je mag je best versieren.’

‘Ik weet niet‘ zei ik. ‘Het lijkt me pijnlijk.’

‘Schat, wie geil wil gaan, moet pijn verstaan. Denk er maar eens over na. Een vriendinnetje van me kan je daar prima bij helpen.

‘Kom eens mee” Nel trok me van de tafel af. Voor het eerst liet ik de ruimte waar we waren op me inwerken. Het was totaal niet klinisch zoals de meeste van dit soort plekken. De muren waren roze geschilderd. De ruimte was vol met prullaria. Haar spullen zaten in oude opgeknapte en geschilderde meubeltjes. De erotische foto’s van vrouwen maakten meteen duidelijk waar Nels voorkeur lag.

Even later stond ik naakt voor een menshoge spiegel met een gouden schilderijlijst er om heen. Ik keek naar mijn kut, die helemaal kaal was met een licht rode huid vanwege de intensieve behandeling.

‘Je bent echt een lekker stuk’ zei Nel die achter me stond. Ze streelde mijn schouders en keek me met haar mooie zwart opgemaakte ogen aan. Haar ene hand gleed over mijn tieten. Ze streelde mijn tepels, die weer keihard waren. De ander hand gleed subtiel en zacht over mijn kut. Ik duwde mijn billen naar achteren tegen haar aan. Even gleed haar tong langs mijn oorlel. Ik kreunde zachtjes terwijl mijn onderbuik weer heerlijk onrustig werd.

Maar ineens gingen haar handen naar mijn haar en ze trok het opzij en naar achteren.

‘Jij moet een asymmetrisch kort kapsel nemen. Als je je haar zwart verft, dan heb je nog een veel brutalere en zelfbewustere kop. Dan kruipt iedere vent voor je.’

Mijn hoofd week naar achteren op haar schouders en Nel tongde me.

Ik kreunde en mijn kut stond weer in brand.’

‘Wat vind je? zal ik een stapje verder gaan. Volgens mij ben je er echt aan toe.’

‘Je kon het geen manipuleren noemen wat Nel deed. De vanzelfsprekendheid waarmee ze me behandelde werkte zo aanstekelijk dat ik er helemaal in mee ging.

Even later lagen mijn lokken op de grond, waarna ik een kleurspoeling kreeg.

We klepten met elkaar zoals alleen vrouwen onderling dat doen. Even los van de geweldige seks die ik met Nel had gehad, had ik het gevoel dat ik voor het eerst een vriendin in mijn leven had waarmee het klikte.

Die middag was een kantelpunt in mijn leven. Het was niet alleen een metamorfose qua uiterlijk, maar ook een begin van verandering van mijn mindset. Ik voelde me ineens bijzonder en herboren.

We kletsten of we elkaar al jaren kenden.

Ze zat op mijn schoot met aan weerskanten een been en maakte me verder op. mijn ogen, mijn mond.

‘Ademloos keek ik mezelf aan toen ik het eindresultaat voor de spiegel zag. Nog steeds naakt. Ik kreeg een brok in mijn keel. Ik stamelde dank je wel.

Tevreden lachte Nel en ze streelde mijn schouders.

‘Heb je wat vanavond?’ zei ze.

Ik knikte nee.

‘Dan gaan we samen koken en blijf je lekker slapen.’

De seks vanmiddag was onze hambuger. Alleen maar bevrediging. Wat je met die kerel gaat doen ook. Ik heb zin om vanavond lekker slow met je vrijen voor de open haard met een glas wijn er bij. ‘Heb je ooit van tantraseks gehoord?’

Ik had geen moeite om op haar voorstel in te gaan. We kleedden ons aan en gingen naar boven, de bovenverdieping, waar ze woonde.

Na het eten gingen we in haar sauna. Waar ze me er met berkentwijgen van langs gaf en me klaarvingerde. Nel in de rol van een bronstige adam die zich nergens wat van aantrok en haar eigen paradijs had gecreëerd en die mij tot haar smachtende eva maakte.

Later op de avond lag ik op een schapenvel met Nel voor de open haard. Ik masseerde en werd gemasseerd. Iedere vezel van mijn lichaam leek anders te voelen.

Voor het eerst vree ik en had ik geen snelle seks.

Het duurde zeker twee uur voordat ik een geweldig orgasme kreeg tegelijk met Nel, terwijl we als climax van een langgerekt voorspel schaarden en onze clit onder handen namen en elkaar totaal bevrijd aankeken. Ik moest huilen. Ineens gleden allerlei spanningen uit mijn lichaam. net troostte me en stelde me gerst dat het heel normal was wat me overkwam.

Het was geweldig met haar. Omstrengeld door Nel viel ik in een rond bed met satijnen lakens in slaap. De volgende ochtend vreeën we nog een keer terwijl we samen onder de douche stonden.

We ontbeten samen. Even later kreeg ik een innige kus van Nel bij de voordeur toen we samen vertrokken. Ik naar huis, en met ineens grote aarzeling over de ontmoeting met Jos die aanstaande was. Nel op weg naar een bruiloft waar ze de bruid moet moest opmaken en kleden.

‘Nou gebruik die vent', zei Nel, 'maar houd je kop erbij'. Je speelt met vuur, maar dat wist je natuurlijk al. Stuur me het adres waar je bent. je hebt een back-up nodig en laat hem dat vooraf weten.’

‘en kom zaterdagavond bij me langs. Want ik mis je nu al. En waag het niet weg te blijven , want dan kom ik je ophalen. Ik kan losse handjes hebben.’

Ik heb er over nagedacht, misschien wel werk voor je, ik wil een webwinkel beginnen, dat lijkt me wel iets voor jou.’

Ze drukte me tegen zich aan en tongde me en stapte in haar pick-up.’

Ik liep enigszins verward naar mijn auto. Als een heel andere Trudy en volkomen overrompeld en uit het veld geslagen door deze vrouw die mijn leven was binnen gestormd en die me omver had geblazen.

Terwijl ik de motor startte en de andere realiteit tot me doordrong, realiseerde ik me, dat ik helemaal vergeten was mijn man te bellen.

Ik liet het erbij.

Want mijn leven was een chaos geworden van gedachten, en na de ontmoeting met Nel stond alles ineens helemaal op zijn kop.

‘Eenmaal thuis ging ik naakt op mijn bed liggen, voor mijn al bijna vaste ritueel om met Jos te geilen.

‘Wat ben je afwezig’ chatte hij, twijfel je over morgen?’

‘Ik wil alleen je pik’ zei ik, ‘probeer me niet te claimen.’

Ineens begreep hij dat het lijntje in het zicht van de haven niet moest breken.’

‘Zoals jij het wilt’ zei hij ineens dienstbaar.

‘Ik moet zo weg zei ik, dus ik stop.’

‘Jos gaf me zijn adres voor onze afspraak.’

‘Ik wil dat je weet dat een vriendin van me weet waar ik ben morgen, dus haal je niks in je hoofd.’ typte ik ineens bijna zakelijk.’

‘Yep, heel verstandig’ zei Jos.

‘Tot morgen en niet trekken nu want ik wil veel zaad.’

'Slet!'

Ik sloot af en sloeg de hand aan mezelf. Ik kreeg een geweldig orgasme. Maar niet van mijn gedachten aan Jos, want ik dacht aan Nel die me befte met haar tovertong.

Ik lag bij te komen toen er een sms-je binnenkwam.

Het was Nel.

‘ik mis je xxx, jij mij toch ook?’

En toen besefte ik dat ik ineens tot over mijn oren verliefd was. Op een vrouw.

Wordt vervolgd. 

18:08 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.