31-03-18

Geil Verlangen

Graag wil ik met jullie iets delen. Een half jaar geleden heb ik iets geils meegemaakt, en stiekum (zeker als ik die mailtjes terug lees) verlang ik weer naar zo'n heerlijke dag vol geiligheid.

Ik heb zelf een relatie, maar kom totaal niet aan mijn trekken. Terwijl ik het liefst in de ochtend en avond een heerlijke pik in mijn natte kutje wil voelen, voel ik mijn vriend eigenlijk maar 1x per week (als ik geluk heb). En ja, dat breekt zo nu en dan behoorlijk op. Zo ook een half jaartje geleden.
Ik was zo verschrikkelijk opgewonden dat ik fantaseerde over niet 1 maar over 2 pikken. Het leek mij ontzettend geil om door 2 geile mannen genomen te worden, uren achter elkaar. Tussendoor elkaar likken, zuigen, geil tongen. Seks waar de geiligheid, de vonken vanaf vliegen. Ooh, wat was dat lang geleden.

Op een avond was ik alleen thuis en terwijl ik weer aan 2 geile mannen lag te denken op de bank, heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken. Ik klapte de laptop open en heb een oproep op internet gezet. Ik schreef dat ik flink wat tekort kwam en dat het tijd werd dat ik eens goed en geil genomen zou worden. Dat ik naar 2 mannen zocht, vrienden van elkaar, die ook iets tekort kwamen thuis en zich in mijn verhaal konden herkennen. En die ook eenmalig eens af wilden spreken en het een geil idee vonden om dit samen te doen en mij te delen.
Met een flink nat kutje van alle geile opwinding sloot ik de laptop af. Ik ben vroeg in bed gekropen die avond en terwijl ik fantaseerde over een geile neukdag, vingerde ik mezelf 2x klaar.

De dagen die erop volgden, hoorde ik niets. Steeds checkte ik weer mijn inbox, maar geen e-mail. Jammer, dacht ik, maar vond het al onwijs geil van mezelf dat ik een oproep had geplaatst. Die avond zit ik met mijn vriend op de bank, hij verdiept in de tv en ik wat wegdromend in het geile land der fantasieën. "Ik ga naar bed" hoorde ik mijn vriend zeggen en terwijl ik alleen op de bank achterblijf hoorde ik ineens een mailtje binnen komen op mijn telefoon. Ik klapte mijn hoesje open en ging gauw naar mijn inbox. Ik las het volgende:

"Hey hallo...
Ik las jouw oproep en herken mij zeer zeker in jouw verhaal. Ik heb het hier wel eens met een goede vriend over gehad en hij zit in een soortgelijke situatie. We hebben allebei een vrij hoog libido, maar onze vrouwen helaas niet.
Jij schreef dat je misschien één keer per week seks hebt, nou bij ons is dat toch echt minder. Wij mogen blij zijn met eens in de twee weken. En na een paar jaar gaat dit echt opbreken. Dus ja, ook wij kunnen wel een verzetje gebruiken.
Ik zag die vriend van de week op de sportschool en heb hem jouw oproep laten lezen. Hij keek mij aan en moest eerst lachen. Dacht dat ik hem in de maling nam. We bespraken onze situatie en konden beiden niet ontkennen dat we wel eens toe zijn aan een heerlijk potje geile seks, met een geile vrouw. We besloten toen dat als het aanbod nog staat en we vinden elkaar aantrekkelijk, dat we het dan gewoon moeten doen.
Ons even lekker laten gaan. Laat je ons weten of je aanbod nog staat? Dan kunnen we hierna misschien wat fantasieën uitwisselen.

Groet, S. en P. "

Terwijl ik dit bericht las, voelde ik het onwijs in mijn buik kriebelen en mijn kutje was kletsnat. Het bonkte van opwinding. Heel impulsief stuurde ik gelijk een mailtje terug:

"Hallo S. en P.,
Leuk dat jullie reageren. En stiekum ook geil. Ik raakte behoorlijk opgewonden bij het idee dat mijn verlangen naar 2 geile mannen misschien nog uit gaat komen. Dus ja, het aanbod staat nog zeker! Misschien dat jullie mij een foto kunnen sturen? Ik zal ze gelijk weer weggooien als je dat wilt.
Misschien dat ik jullie alvast wat kan vertellen over mijn fantasie? Ik zou het heel geil vinden als jullie een mooie hotelkamer regelen met een flink groot bad of jacuzzi erin. Jullie pikken mij ergens op en met zijn drietjes rijden we naar het hotel toe. 1 van jullie blijft nog een minuutje of 20 in de auto zitten. Ja, het is ook zo wat om als vrouw met 2 mannen een hotel binnen te stappen...Toch?? Wij vullen het bad alvast, jij (of hij) geeft het kamernummer door en wachtend
op de ander kunnen we misschien alvast lekker elkaar tongen, zuigen en likken. Als het bad vol is stappen we er gauw in, de ander klopt op de deur en komt er lekker bijzitten. Ofzoiets. Wat vind je er tot zover van?

Kusje Mara."

Poe, spannend allemaal. Ga ik dit echt doen? Gaat dit echt gebeuren? Dit kan en mag toch niet? Opgewonden liep ik naar de badkamer en wederom ging na een minuut of 5 mijn telefoon. Weer een mailtje.

"Geile Mara, je maakt mij nu wel heel nieuwsgierig. Hij werd behoorlijk hard toen ik je bericht net las. Je fantasie klinkt heerlijk. Het is inderdaad een goed idee dat de ander wat later binnenkomt. Maar ook extra spannend vind ik.
Vraagje van deze kant: hou je van dirty talk? Mijn vriend en ik missen dat namelijk behoorlijk. Sterker nog, wij moeten vaak onze mond houden omdat de vrouwen ons niet "netjes" vinden. Ik merk dat ik mij ook nu behoorlijk inhoud, maar het liefst kreun ik in je oor hoe graag ik die natte kut van je wil neuken. Of hoe ik heel diep in je kut mijn zaad
wil spuiten. Zo, ik gooi het er toch maar uit... heerlijk:) Het lijkt mij ook bloedgeil als ik een vrouw neuk en zij kreunend roept dat ik nóg harder en dieper moet neuken. Of dat ze kreunt dat ze vindt dat ik geil neuk.
Wat vind jij hiervan? Geef eerlijk aan wat je wel en niet lekker vindt. Zal er een foto (in vertrouwen!) van ons bij doen, genomen op de sportschool. Geile lik Peter."

Met hoogrode wangen las ik het mailtje door. Jaaaa, ik hield juist van dirty talk, van die lekkere geile praatjes waar ik nog meer van ga kreunen en nog geiler van word. Dat mis ook ik juist enorm. Een maandje geleden was ik eens zo opgewonden en terwijl ik op mijn vriend kroop, kreunde ik dat ik de hele nacht een harde paal in mijn kutje wilde voelen.
Nou, het huis was te klein... 'je bent toch geen slet?' riep hij. Ik keek hem aan en zei: 'WAS ik maar je slet...' en toen hebben we de hele week niet met elkaar gesproken.
En deze mannen vinden het juist wel lekker om geile dingen te zeggen! Gauw klikte ik op de foto in de bijlage. Het water stond mij in de mond, wat een heerlijke geile mannen. Aantrekkelijk, goed gebouwd een behoorlijke geile blik in hun ogen.
Ze zagen er ook erg verzorgd uit. Ik schatte ze van mijn leeftijd, midden 30. Jeetje, en die vrouwen willen er niet op? Als dat mijn vent was geweest met zulke wensen dan had ik minimaal 2x per dag seks.
Ik zat op het randje van het bad en schreef gauw een mailtje terug. Het was al middernacht, maar kon het niet laten om te reageren.

"Ondeugende Peter... hmm, ik hou zeker van geile praatjes. En ook van jou (jullie;) hoor ik graag hoe hard en diep jullie mij willen neuken. Heerlijk als een man mij geile dingen toefluistert (of roept!!) en ook heerlijk als een man flink kreunt. Ik wil het horen als een man geil is en geniet. Ook ik heb dat thuis niet hoor... saaie boel hier wat dat betreft.
Ik wil heel graag jullie geile sletje zijn voor een dag. Het lijkt me zo ontzettend geil dat de 1 mij neukt en de ander mag ik lekker pijpen. Of ik kruip bijvoorbeeld bij jouw op schoot en vlak voor je gezicht zuig ik kreunend aan de pik van je vriend. Hmm, we kunnen er een geile porno dag van maken wat mij betreft.
Ennuh... Peter... vinden jullie het ook geil om mijn kutje vol te spuiten en hierna mijn natte zaadkutje klaar te likken? En ja hoor, ik zal zeker flink kreunen als je mij neukt. En ik zal je ook laten weten hoe lekker ik je harde paal diep in mij vind. Lik van mij over je hete eikel".

Mijn kut bonkte van opwinding, gauw stapte ik in bed. Ik herkende mezelf niet meer die avond. De volgende ochtend checkte ik mijn telefoon maar ik had nog geen nieuwe mail van Peter. Ohjee misschien had ik mij teveel laten gaan? Ik deed mijn ding die dag en verwachtte eigenlijk geen mailtje meer. Ik was die avond alleen thuis toen ik al vroeg het bad vol liet lopen. Terwijl ik net met 1 been het hete bad instapte, hoorde ik mijn telefoon overgaan. Ik verwachtte een mailtje van een vriendin dus ging er niet vanuit dat het een mail van Peter zou zijn.

"Niet alleen ik, maar ook mijn vriend werd bloedgeil van je laatste bericht. Misschien moeten we maar gelijk tot actie overgaan? Wanneer zou je kunnen? En mogen wij ook een foto van jou? ...in gedachten glij ik met mijn tong over je harde tepels. lik Peter."

Bijna meteen stuurde ik een fotootje van mezelf terug met het korte bericht:

"Peter... hier een foto van mij. Als die is goedgekeurd, wil ik ook zo snel mogelijk afspreken. Kunnen jullie volgende week een keer overdag (di/woe/do)? Dan heb ik een paar dagen vrij namelijk. Kan niet wachten!"

Nog geen 3 minuten later kreeg ik antwoord:

"Holy shit... die man van jou is niet wijs, sorry... je ziet er lekker uit. Komt goed, laat je maar lekker verwennen en goed neuken door ons. Wij weten wel wat jij lekker en geil vindt, komt helemaal goed! Grrr... we verlangen behoorlijk naar je.Jij ook naar ons? Het idee: a.s. dinsdag rond 10.00 uur. Laat je nog weten waar en hoe. Oke ik ga nu even flink aan mijn harde paal rukken (ik heb er nu een beeld bij:P) en kijk uit naar volgende week!"

Voordat ik mezelf ging verwennen in bad, stuurde ik een laatste mailtje terug voor die avond:

"Oeh Peter... kan echt niet wachten tot ik flink geneukt word door die harde palen van jullie. Hmm... en er lekker aanzuigen... Ook ik heb er nu een beeld bij en ik moet zeggen, jullie zien er lekker uit. Snap aan jullie kant ook niet zo goed waarom jullie iets tekort komen. Die vrouwen weten niet wat ze missen. Maar ook dat komt goed dinsdag;) ... ik laat jullie heerlijk spuiten, zovaak en zolang als jullie willen. In bad, in bed... in elke hoek"

3 kwartier later ontving ik een mail. Niet van Peter dit keer.

"Hey geile vrouw... wij hebben nog helemaal geen contact gehad met elkaar, maar wilde je wel even laten weten dat je ook mij een behoorlijke harde paal bezorgd. Ik kijk uit naar dinsdag, laten we het er lekker van nemen voor een keertje.
Geile lik van Stijn."

Na het lezen van het geile mailtje van Peter's vriend Stijn, klikte ik de bijlage open. Ik keek naar een mannenhand die een keiharde paal vast hield met een glimmende eikel waar een flinke druppel zaad aan hing. Ik legde mijn telefoon op de rand van het bad. Ik wilde er eigenlijk net uitgaan, maar kijkend naar de foto met die ontzettende geile lul bracht ik mijn
hand onder water, zoekend naar mijn kutje waarvan de lippen behoorlijk opgezwollen waren. Ik fantaseerde over die pik met
zaad die ik met mijn tong gretig schoon likte. Al snel kronkelde ik in het water en kwam heerlijk klaar.
Eenmaal afgedroogd zette ik 1 been op de badrand. Beneden hoorde ik de voordeur dichtslaan. Snel duwde ik een paar vingers
in mijn kut en met mijn andere hand maakte ik een foto met mijn telefoon. Hopelijk vond Stijn mijn foto ook lekker.

Het was dinsdag. DE dinsdag. Ik was al vroeg wakker en na een lange douche ben ik mij aan gaan kleden. Zondagavond had ik
nog een mailtje van Peter ontvangen. Zij zouden mij op het Centraal Station oppikken en naar het hotel rijden. Van kruin
tot teen was ik opgewinden. Ik kon niet meer logisch nadenken en verlangde naar die 2 heerlijke mannen. Peter schreef dat
zij allebei vanaf zondag van hun pik af zouden blijven, zodat er heel veel zaad voor mij overbleef.

Klokslag 11 uur stond ik op de afgesproken plek. En nog geen minuut later kwam er een auto aanrijden zoals Peter die
had beschreven. Een donkergrijze Chrysler jeep. Hij was degene met het donkere haar, Stijn had blond haar schreef hij in
de mail. De donkere jeep kwam op mij afrijden, het had geblindeerde ramen dus zag niet wie er achter het stuur zit.
De auto stopte naast mij, de bestuurder stapte uit en al snel besefte ik dat dat dan Peter moest zijn.
Poe, hij ziet er heel goed uit. Met een sexy glimlach kwam hij op me af lopen, gaf mij een kus op mijn wang net naast mijn
mond en zei met een wat schorre stem "hey, ik ben Peter". Het duizelde mij van geiligheid. Hij klonk zo lekker en zag er
ook lekker uit. Terwijl hij de autodeur voor mij opende zag ik dat Stijn ook op de achterbank zat. "Je mag Stijn
gezelschap houden op de achterbank, ik heb wat dingen voor het werk op de stoel voor liggen". Ik schoof de achterbank
op en dook voorzichtig naar Stijn om hem gedag te zeggen en mij voor te stellen. Twee heerlijke bruine pretogen keken
mij aan en voor ik het wist gaf hij mij een heerlijke tongkus. Hierna keek hij mij diep in mijn ogen aan, gaf een knipoog
en zei: "Hoi, ik ben Stijn". Beneveld door zijn geile kus gaf ik hem in een soort van roes een heerlijke lange tongkus
terug en zei "Hoi, ik ben Mara".

Aangekomen bij het hotel liep ik met Peter alvast naar onze hotelkamer. Ze hadden afgesproken dat Stijn wat later zou komen. Ik voelde mij toch wat bekeken, kon iedereen zien dat ik hier met een vreemde man was? Dus ik was blij dat ik niet met 2 mannen naar binnen hoefde te stappen en de receptioniste misschien het hare dacht. Peter had een kamer geboekt op de
bovenste verdieping. In de lift keken we elkaar aan, ik hoorde aan zijn ademhaling dat hij behoorlijk geil was. Ik ging in de lift strak tegen hem aan staan en voor ik het wist stonden we geil te tongen en wreef ik met mijn hand over zijn kruis. Zijn pik was ontzettend hard en terwijl de liftdeur openging, had ik zijn harde paal in mijn hand. Gauw liepen we naar onze kamer. Superluxe met een supergrote jacuzzi. Nog maar net binnen drukte Peter mij tegen de muur en terwijl we gretig tongden pakte hij mijn borsten en begon er flink in te kneden. "Hmm Mara, wat ben jij fucking lekker" kreunde hij in mijn oor en voor ik het wist pakte hij me op en nam me mee naar het bed. Hij liep terug om het bad vol te laten lopen en binnen no time lag hij bovenop mij. Al snel kroop hij naar beneden, trok mijn kleren op mijn string na uit. Kreunend gleed
hij met zijn vingers langs de rand van mijn string over de natte lippen van mijn kut. Ik kreunde ook van genot en toen hijmijn kut begon te likken was ik de weg kwijt.

Ik weet niet meer op welke planeet ik me waande, het enigste wat ik nog weet is dat we allerlei geile dingen tegen elkaar zeiden en vlak voordat ik klaar kwam stootte hij ineens zijn keiharde pik diep mijn kut in. "Ooh wat neuk je lekker geil, ga door... ga door" kreunde ik. "Ooh wat heb je een geile kut Mara, ik ga je geile kut lekker volspuiten" kreunde Peter weer. Hij klonk zo geil met zijn wat schorre stem. Ik merkte dat hij moest komen en kreunde hard "Ooh spuit mijn kut vol! Ik wil je geile zaad in mijn kut" en toen spoot Peter met wilde stoten en luid gekreun mijn kut vol zaad. Nog heel even neukte hij door en keek mij geil aan. "Ooh Peter, wat kan jij lekker neuken" zei ik en met een knipoog dook Peter naar beneden. "En nu ga ik dat natte zaadkutje van je klaarlikken".
En dat deed hij... in geen jaren was ik zo lekker klaar gekomen en schokkend genoot ik na terwijl zijn handen nog even mijn borsten kneden. Nog geen halve minuut later werd er op de deur geklopt. Peter gaf mij een vlugge tongkus en stond op. Hij deed open en ik hoorde hem zeggen "ze ligt al voor je klaar, ik ga vast in bad zitten en zie jullie zo".

Stijn stond aan het voeteneind van het kingsize bed en keek me geil aan. "Hey lekkertje, lig je al lekker met je benen wijd voor me?" Stijn maakte zijn broek los en een flinke harde paal sprong omhoog. "Zo... wat een geile pik... neuk me, Stijn... neuk me". Ik kronkelde op het bed, klaar voor de volgende pik. Stijn had ook een heerlijk lijf en ik kreunde geil toen hij mij aan mijn benen naar hem toe trok. Luid kreunend pompte hij zijn paal naar binnen. Hij gromde van
geiligheid. "Verdomme wat een lekkere kut. Ik kom al bijna". Door zijn harde stoten schudden mijn tieten alle kanten op en ooh wat neukte hij me toch heerlijk. "Het is nu jouw kut, spuit me vol...kom, spuit me vol" kreunde ik. En Stijn kwam. Als een explosie spoot hij flink wat zaad bij mij naar binnen, het leek of hij bleef komen. Hij kwam ontzettend geil klaar en toen zijn pik uit mijn zaadkutje popte, stond hij nog steeds fier omhoog. Voor ik het wist had ik zijn harde paal in mijn
mond en Stijn genoot luidruchtig. Ik likte het laatste zaad van zijn geile paal en toen dook hij tussen mijn benen.
Peter kon geil beffen, maar Stijn verrichtte ook wonderen. Tot de laatste druppel van zijn zaad likte hij uit mijn kut en ookhij bracht mij naar een hoogtepunt waarvan ik al heel lang het bestaan niet meer wist. En wat is het lekker om na het klaar komen een hele geile tongkus te krijgen. Hmm, de heren hadden mij behoorlijk verwend.
Stijn pakte mijn hand en samen liepen we naar de jacuzzi waar Peter met een keiharde op ons zat te wachten. Terwijl Stijn wat drinken pakte voor ons, liet ik me in het bad bij Peter op schoot glijden. Alsof er een magneet aan hing, zijn pik zat gelijk vast in mijn kut.

Ondeugend en behoorlijk geil keek Peter mij aan. Nog nooit had een man zo naar mij gekeken en ik begon te rijden op zijn staaf. Achter me stapte Stijn het bad in. Hij kwam strak achter me zitten op zijn knieeën, ik voelde zijn paal tegen mijn rug aan. Ik leunde wat naar achteren, zijn handen gleden over mijn borsten heen en zijn tong zat al snel in mijn mond.
Met de pik van Peter nog diep in mij, gaf Stijn mij wat te drinken. Hierna kwam hij naast mij staan en duwde zijn hete eikel tegen mijn mond. "Zuig lekker aan me pik, sletje" kreunde Stijn en gretig hapte ik zijn lul naar binnen. Terwijl ik gulzig aan zijn pik zoog, keek ik geil naar Peter. Hij keek kreunend naar mij en werd nog luidruchtiger toen ik nog harder op zijn pik ging rijden. Na een paar minuten kwam ik omhoog. Peter ging op de badrand zitten en ik ging door mijn knieën om
nu Peter een flinke zuigbeurt te geven. Stijn kwam weer achter mij zitten en schoof al snel zijn stijve pik mijn kut in. Ooh wat geil is dat, als je achterlangs geneukt wordt en ook nog eens aan een lekkere paal mag zuigen. We genoten alledrie en kreunden van geiligheid. Even keek ik om en vertelde Stijn dat hij me nog harder moest neuken, nog harder, nog dieper. En dat ik zijn geile zaad in mijn kut wilde voelen.
Vlug zoog ik weer aan de pik van Peter, die begon te grommen dat ik zo lekker geil zoog en dat hij zo gaat spuiten. Ik rukte stevig aan zijn pik en terwijl ik hem aankeek
kreunde ik "Spuit maar, ik wil je zaad slikken". Ik zoog weer flink verder en Peter kreunde steeds harder. "Ooh geile zaadslet, zuig het zaad uit mijn pik". Stijn zat inmiddels naast ons en keek geil toe, terwijl hij een paar vingers flink hard mijn kut in stootte. Ik keek Peter aan en
schokkend kreunde hij "ik ga spuiten". Golven zaad kwamen zijn pik uit. In mijn mond en het stroomde over mijn lippen en wangen. Ik bleef zuigen en genoot van zijn loeihete pik en het geile zaad. Beide mannen vonden dit een heerlijk geil gezicht en kreunden geil mee. "Ooh fuck... wat ben je een geil zaadsletje" kreunde Peter, zijn pik was nog steeds half hard. Met nogwat zaad op mijn lippen kwam ik omhoog om Peter een geile tongkus te geven. "Hmmm ooh je zaad is zo lekker...wil je proeven?" kreunde ik en Peter stak gulzig zijn tong in mijn mond en beantwoordde mijn kus. De handen van Stijn gleden over mijn lichaam heen, hongerig wachtte hij op mij want ook hij had nog een harde pik vol zaad voor mij.

Ik draaide mij om naar Stijn die gewillig op de badrand ging zitten. Ondeugend keek ik hem aan en pakte zijn paal stevig beet. "hmm... mag ik nu jouw pik leegzuigen?" Gulzig hapte ik naar zijn paal, en Stijn beantwoordde dit met een flinkeharde kreun. "Verdomme, wat geil, ooh ja zuig aan me harde staaf". Naast mij zat Peter, en dit keer was hij degene die een paar vingers flink hard mijn kut in ramde. "Wat ben je toch geil om naar te kijken" hijgde Peter en ineens voelde ik
een vinger in mijn kontgat glijden. Ik kreunde even luid en Peter ging nog iets dieper. Het voelde allemaal zo geil. De vinger van Peter ging steeds dieper en hij kreunde dat hij mij anaal wilde pakken. Op dat moment moest Stijn spuiten, en dit keer hapte ik gulzig het zaad van hem naar binnen en ik zag dat hij hier geil van genoot. Nog nooit had ik een man zo geil en luidruchtig zien klaarkomen en ook zijn pik bleef half hard toen ik met lange halen het zaad eraf likte. Ook dit
keer kwam ik omhoog om wat zaad met hem te delen. Vol passie tongden we elkaar tot er geen druppel zaad meer in mijn mond zat. Ik draaide mij om naar Peter die mij zo graag anaal wilde verwennen. "Kom, laat me je kontje lekker neuken".
Ik keek hem ondeugend aan, gaf hem een tongkus en vertelde in zijn oor dat hij dat moest verdienen.

Ik ging tegenover Peter en Stijn zitten. We dronken wat en geilden elkaar nog meer op. Het leek of we niet meer te stoppen waren. Peter vroeg mij welke fantasieën ik nog had. Ondeugend liet ik weten dat ik nog genoeg fantasieën had, maar dat er eentje voor zou kunnen zorgen dat hij mij in mijn andere gaatje mag neuken.
Stijn was even uit bad geweest en toen hij er weer instapte pakte ik hem bij zijn pik beet die redelijk zacht was. Ik zoog eerst zijn ballen naar binnen, en likte daarna aan zijn ballen en pik tot hij half hard was. Peter zat strak naast me en kon dus van heel dichtbij meekijken hoe ik aan zijn vriend's pik zoog. Peter keek graag, dat had ik allang door. "Wat is het toch geil om naar je te kijken" hoorde ik Peter kreunen. "Jij zuigt wel graag aan harde pikken hè..."
Met de pik van Stijn die inmiddels behoorlijk strak staat tegen mijn wang, geef ik Peter een tongkus. "Mmm... weet je hoe geil het is om zo'n harde paal te zuigen..." kreun ik. En ondeugend zuig ik aan de paal van Stijn met mijn wang tegen de lippen van Peter.
Dit wond Peter behoorlijk op en zijn tong gleed langs mijn wang naar mijn oor. "Daag je me uit, geil ding..." hoorde ik hem kreunen in mijn oor. Ik keek omhoog naar Stijn en zoog flink door. Toen ik hem aankeek zag ik in zijn geile ogen dat ook hij genoot van dit spel en wist waar ik heen wilde. Weer gaf ik Peter een geile kus, onze tongen gleden rustig maar botergeil over elkaar heen en deze kus werd steeds vuriger. Ondertussen had ik de paal van Stijn in mijn hand en ondeugend
bracht ik deze flink harde paal naar onze lippen. Ik hoorde dat de ademhaling van Peter nog sneller ging. Ik duwde de hete eikel van Stijn tegen de lippen van Peter en mijn tong gleed nu over de eikel van Stijn en de lippen van Peter. Doordat Peter kreunde uit geiligheid ging zijn mond ietsje open waardoor ik de eikel van Stijn half in Peter's mond duwde. Ook mijn tong duwde ik erin, ooh wat was dit een geil moment. Ik kreunde zelf van pure geiligheid en de mannen ook.
Ongeremd genoten we van onze geile lijven, onze geile fantasieën.
"Ooh fuck wat maak je mij geil" zei ik tegen Peter en voor ik het wist zogen we allebei aan de pik van Stijn. Eerst heel rustig, elkaar geil aankijkend, nog wat voorzichtig. Dan steeds heftiger, de pik ging steeds dieper en iedereen begon sneller te hijgen, harder te kreunen.

"Ooh jongens, dit is geil... ik hou het niet meer... ik ga spuiten." Stijn was geiler dan geil en ook Peter en ik waren in een andere wereld, we konden alleen nog maar zuigen. "Aaaahhhhh" hoorden wij Stijn roepen en een paar flinke golven zaad spoot hij uit zijn pik, in de mond van Peter en mij. We bleven zuigen, gretig likten we het zaad van zijn pik en alledrie waren we in een soort van extase. Waar al het zaad vandaan kwam weet ik niet, deze mannen waren zo geil. Schokkend liet Stijn zich in het water vallen en Peter en ik gingen helemaal in elkaar op. Met het zaad op ons gezicht en in onze mond kusten we elkaar vurig. Ik voelde tussen ons in de kei en keiharde paal van Peter. Ik draaide mij om en bukte. Peter wist genoeg. Hij had mijn andere gaatje meer dan
verdiend. Terwijl de vingers van Stijn mijn kutje begonnen te neuken, duwde Peter mijn billen wat uit elkaar en ik voelde zijn tong over mijn gaatje glijden. Eerst lange halen, dan steeds heftiger. Hij maakte me zo ontzettend geil, ik keek achterom en kreunde dat hij mij moest neuken.
Dat liet Peter zich natuurlijk geen 2 keer zeggen en zette zijn natte eikel tegen mijn ster. "OOh jaaa ooh fuck wat geil, ik ga dat strakke gaatje neuken" hoorde ik Peter achter mij. Stijn was
inmiddels voor mij gaan zitten en zei allemaal geile dingen tegen mij waardoor ik nog meer wilde dat Peter mij neukte. Dan tongde hij me weer, en dan zei hij weer iets geils. Hier was hij goed in. Achter mij voelde ik dat Peter zijn eikel mijn kont induwde en al kreunend kwam hij steeds dieper. Wat neukte die Peter toch heerlijk.
Eindelijk werd ik ook eens anaal genomen. En natuurlijk was ik al behoorlijk geil omdat 1 van mijn fantasieën net was uitgekomen: samen met een man aan een pik zuigen.Terwijl Peter achter mij behoorlijk luidruchtig werd van geiligheid en aangaf dat hij mij vol ging
spuiten, kreunde Stijn geil in mijn oor "Hoor je dat... hij gaat dat geile kontje vol zaad spuiten... geniet ervan geil sletje van me". "Oooh ja ik wil jullie zaad overal" kreunde ik naar Stijn en achter mij spoot Peter mijn andere gat lekker vol. Ik voelde dat hij trilde van geiligheid. Langzaam haalde hij zijn lul in en uit mijn kontje, en ik hoorde hem zeggen dat hij het heel geil vond om naar te kijken. Ik genoot van zijn zaadpik die in en uit mijn kont gleed en inmiddels was Stijn ook achter mij komen staan. "Fuck, wat geil" hoorde ik hem kreunen en hij rukte flink aan zijn pik.
Hij ging door zijn knieën en wat er toen gebeurde was zo ontzettend geil... ik voelde dat Peter en Stijn samen aan het gat likte wat nog behoorlijk open stond van Peter's pik en het zaad flink uitliep. Ik kreunde van genot, 2 geile mannen die gulzig en ook kreunend het zaad tussen mijn billen oplikten... ik kon het bijna niet geloven.
"Zo, nu ga je mijn pik voelen, sletje" hoorde ik Stijn hijgen en voor ik het wist neukte Stijn mijn kontje. Beheerst, maar flink geil ging zijn paal in en uit mijn gat. Peter zakte door zijn knieeën, nog steeds natrillend van alle geiligheid. Met 1 hand gleed hij over mijn kutje en vond mijn opgezwollen clit. Ik kreunde het uit, ik was zo bloedgeil, ik moest komen en liet mij gaan. Terwijl Stijn nog heerlijk genoot van mijn kont, kwam ik schokkend klaar door de hand van Peter.
STijn zakte ook het water in en pakte stevig mijn borsten vast en kuste me. "Ik heb even geen zaad meer, maar geloof me, dat gaatje ga ik nog vullen vandaag".

We zijn even op bed gaan liggen, we waren doodmoe maar zeker voldaan van al het geile geneuk, gelik en gezuig. Ik denk dat we ongeveer een klein uurtje hebben geslapen.
Toen ik wakker werd voelde ik iets warms tegen mijn mond. Langzaam deed ik
mijn ogen open en zag dat Stijn met zijn eikel over mijn lippen aaide. Toen ik hem aankeek voelde ik wat voorvocht op mijn lippen vallen en gretig zoog ik zijn pik diep mijn mond in. Peter werd wakker van het geile gekreun van Stijn en zei "Hmmm, gaan we weer lekker verder neuken?" Ik kroop bovenop Peter en pakte zijn harde lul stevig vast. "Aan je pik te zien
wel ja" zei ik en duwde de harde paal tussen mijn natte kutlippen. Stijn was inmiddels achter mij gaan zitten en ik voelde zijn vinger tussen mijn billen glijden, zoekend naar dat gaatje wat hij nog graag vol wilde spuiten. Ik werd steeds meer opgewonden en wat onverwachts ging ik ineens bovenop de harde paal van Peter zitten. Peter gaf een harde kreun van geiligheid "Ooh jaah... kom maar met die geile kut, neuk die harde paal" riep hij en terwijl ik de pik van Peter neukte,
werd mijn kontje lekker gerimd door Stijn. Toen ik zijn vinger voelde, wist ik dat het niet lang zou duren of dat ik ook zijn pik zou voelen.
En ja hoor... geiler ben ik nog nooit geweest als toen... terwijl in mijn kut de paal van Peter zat,
zat in mijn kont ineens de paal van Stijn. "Ooh jongens wat zijn jullie lekker... ooh wat neuken jullie geil" riep ik.
En terwijl ik met mijn kutje klaar kwam op Peter's harde neukpaal, werden zoveel mijn kut als kont gevuld met zaad. Met zijn 3-en kreunden we en kronkelden we van genot, alsof het een geile droom was en we dadelijk wakker zouden worden. Maar nee het was geen droom, het was gewoon allemaal echt.

We besloten te douchen en ons aan te kleden. Uren lang hadden we geile seks gehad en we hadden ook behoorlijk honger gekregen. We aten ergens wat aan de weg en liepen terug naar de auto, ze zouden mij afzetten bij het station. Ik schoof de achterbank op naast Stijn, en terwijl Peter de motor startte, trok Stijn mij geil naar zich toe. "Wat was het een heerlijke geile dag Mara..." en ik kreeg een vurige tongkus van hem. "Het was zeker geil... en lekker" zei ik en kuste
hem terug. Mijn hand gleed tussen zijn benen naar zijn kruis, ik kon er niks aan doen maar hij was ook zo lekker. Ik merkte dat hij een harde paal in zijn broek had en kon het niet laten om er even mee te spelen. Stijn kreunde en Peter keek naar ons via zijn spiegeltje. Ik kroop bij STijn op schoot en we geilden elkaar behoorlijk op. Peter had dit in de gaten en sloeg af bij een tankstation waar hij de parkeerplaats opreed. Hij liep de auto uit en liet Stijn en mij even alleen.
"Laat mij je pik nog eens voelen" kreunde ik. "Nog 1x neuken, Stijn". Stijn maakte gewillig zijn broek verder los "ik zou jou wel elke dag gek willen neuken, geil sletje van me". Dankbaar voor de geblindeerde ramen pakte ik de paal van Stijn beet en ging er bovenop zitten. "Oohh wat voelt je paal lekker" Stijn werd gek. "Verdomme... wat neuk je lekker, ga door...ga door..."
Grommend liet hij mij m'n gang gaan en reed ik op zijn harde paal. Na misschien iets meer dan 5 minuten spoot hij kreunend zijn zaad diep in mijn kut. "Laat me je zaadkutje klaar likken" hijgde Stijn en hij zakte onderuit. Ik kwam omhoog en duwde mijn natte zaadkut in zijn gezicht.
Terwijl Stijn mij geil aan het likken was, ging de deur naast mij open en schoof Peter gauw
op de achterbank. "Zo, was het lekker jongens? ...Mm... lik die kut maar schoon, dan kan ik er ook nog even in". Ik zag aan de geile ogen van Peter dat hij ook nog even een momentje met mij wilde. Hij haalde zijn paal al uit zijn broek en rukte eraan, terwijl hij bekeek hoe Stijn mij likte. Ik keek naar de harde pik van Peter en voelde dat ik zou komen.
Mijn blik gericht op Peter's harde paal, likte Stijn mij de hemel in. Schokkend kwam ik in zijn gezicht klaar. We kusten nog even, hij deed zijn broek dicht en stapte uit. Nu trok Peter mij naar zich toe en gaf me een tongkus. Mmmm, wat kon Peter toch heerlijk tongen. Zo'n heerlijke zachte tong die overal langs gleed. "Heb je ook zin om nog een keer op mijn pik
te gaan zitten?" kreunde hij in mijn oor. Nu was ook de pik van Peter absoluut geen straf (welke pik wel?) en al snel reed ik op de paal van Peter. "Ik wil je vaker neuken" kreunde hij geil. "Mag ik vaker dat kutje van je volspuiten?"
Peter kreunde maar door en het leek wel of zijn pik loei en loei heet was, ik voelde hem gloeien in mijn kut. Ik wenste dat ik elke dag zo'n pik kon voelen in mijn kut. Wat heerlijk en wat geil was dit toch. "Ooh wat een lekkere geile kut heb je toch..." en terwijl ik Peter geil hoorde kreunen fluister ik in zijn oor dat dit de geilste pik is die ik ooit heb gevoeld. Hij begint steeds sneller te hijgen. "Oh fuck schatje, ik kom, ik moet spuiten..." Met mijn tong glij ik langs zijn oor. "Ik kom ook... ik kom klaar op je pik...je geile pik". Schokkend komen we klaar en tongen nog lang na. Stijn had
ons behoorlijk wat tijd gegeven en kwam kort hierna weer in de auto zitten. "Sorry jongens, me koffie was op. Was het lekker?" Met een brede grijns keek hij ons aan.

Peter zou mij op mijn eigen station afzetten zodat ik niet meer met de trein hoefde. Eerst zette hij Stijn af. Een paar minuten later zette hij zijn auto aan de kant en stapte uit. Aan de andere kant deed hij de deur weer open en nam de stapel met ordners en dergelijke van de stoel af. "Zo, ik wil jou toch echt naast me hebben zitten deze rit". Hij gooide alle zooi op de achterbank en ik stapte uit om voorin naast Peter te gaan zitten. We moesten ongeveer een goed half uur rijden. Onderweg zag hij steeds met zijn hand tussen mijn benen en ik met mijn hand tussen de zijne.
Na een goed kwartier reed hij weer een parkeerplaats op. We kusten elkaar en kletsen over de dag die we hadden meegemaakt.
Er was iets tussen Peter en mij. Als we elkaar kusten waren we meteen geil en het liefst hadden we wederom naar een hotelkamer gereden. "Ik wil je nog heel even op de achterbank vasthouden" had hij gezegd. Op de achterbank kusten we verder, en raakten elkaar overal aan. Nog 1 laatste keer elkaar overal voelen. Ik speelde nog even met zijn half harde
pik, zijn vingers gleden nog heel even langs mijn kutje. Nog heel even zoog ik aan zijn pik, en nog heel even likte hij met zijn tong langs de lippen van mijn kut. We wisten, als we vaker af zouden spreken er meer zou komen. Dus we genoten overal nog heel even van en namen toen afscheid. Uit voorzorg zouden we elkaars nummers wissen.

Nu ik alles zo aan jullie heb verteld, voel ik me weer zo ontzettend geil worden. Wat was dit een heerlijke dag. Nog nooit had ik zo lekker geneukt. Het was niet zo grof dat ik door palen van een meter werd uitgewoond, maar ook weer niet te soft. Nee, het was precies goed. Heerlijk, ongeremd, respectvol en toch geil.

Ik mis ze best en stiekum verlang ik naar hun om weer eens flink door ze genomen te worden.
Fout hè?

Hopelijk hebben jullie genoten van mijn avontuur. Laat het mij gerust weten. 

14:58 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.