02-04-18

Geile Tante

Ik ben Arnold en ben 16 jaar net geworden . In mijn vacantie ga ik altijd naar mijn oom en tante toe ,die wonen vlak bij de zee.
Het was warm weer en tante had met oom Fred afgesproken dat we naar het naakt strand zouden gaan ,waar ze altijd liggen .
Het was zo,n 25 graden en weinig wind. Zal goed heet zijn op het strand zei ze. 
We pakte de tassen en stopte er drinken en een paar broodjes in .
, na een paar nminuten waren we er . Lekker hoor als je zo dicht aan het strand woont.
We slokte tussen de eerste mensen door en tante liep gelijk hoog naar het duin op . Kijk aan het water is het zo druk ,iedereen wil daar liggen en hier ligt niemand ,lekker rustig.
We zetten de spullen neer en ik keer rond en zag allemaal blote mensen ,jong en oud en veel kinderen .
Tante legde de kleden uit en trok haar kleren uit en legde ze op het kleed met de tassen er op.Kom Arnold doe je kleren maar uit .
Ik zag tante haar blote kutje wat ik nog nooit gezien had
Mooi kaal spleetje en haar borsten bungelde wat heen en weer
Mijn pik groeide en nu zag ik voor het eerst echt een kutje 


Maar ze stond er niet bij stil dat ik dat nog nooit had gedaan .
Dat ik al dat lekker zag was mijn pik een beetje gezwollen .
Ik zag tante haar tietjes bungelen en ze ging op haar knieen zitten en plofte op haar kont.
Ze keek mij aan en zag dat ik twijfelde . O ja sorry , jij bent dat niet gewend he?
Ik trok mijn shirt uit en liet voorzichtig mijn broek zakken , 
Tante zag mijn half stijve uit mijn broek komen .
Ze zei niets maar keek er naar.Schaam je niet ,er lopen er hier meer met een halve stijve. 
Tante had ik nog nooit zo horen praten en nu ,of het heel gewoon was. Ze pakte de flessen zonnebrand en begon haar in te smeren . Borsten buik en armen . 
Kom zitten dan smeer ik jouw ook gelijk in. Ik zat op mijn knieen voor haar met mijn rug naar haar toe. heerlijk zoals zij mijn rug insmeerde. Van boven naar beneden en wreef met haar hand door mijn bilnaad .
Dat zijn de teerste plekjes jongen ,dat verbrand zo .
Ze ging verder en mijn billen waren aan de beurt , ik schaamde mij een klein beetje dat tante aan mijn kont zat.
Ga even staan dan doe ik je benen ook . Ja staan ,mijn pik stond half stijf . Doe niet zo kinderachtig ,kom op . Ik draaide mij om en ik swieberde met mijn pik voor tante. Ze deed net of ze het niet zag . Ze smeerde mij in en keek mij tevreden aan . Alles naar wens van mijn heer. Ja hoor tante.
Nu moet je mij even doen , alleen van achteren ,voor heb ik al gedaan . Oei daar gaat mijn dag , ik had zo gehoopt dat ik haar tieten mocht doen. Ik begon bij de schouders en wreef ze goed in , Goed zo tante ,ja prima Arnold. Ik zakte tussen haar schouderbladen naar onder en zag haar ronde billen.
Mooie blote kont en dit had ik nog nooit gezien . Ik durfde het niet aan om haar billen in te smeren , maar tante wel .
Toe mar mijn kontje moet ook . Ik smeerde haar billen in en mijn vingers gleden door haar bilnaad . Ja helemaal hoor ze merkte dat ik niet verder tussen haar benen ging.
Ze deed haar benen iets wijder en spoorde mij aan om dat ook in te smeren. Zo tante vroeg ik terwijl ik er dieper tussen ging. Ja goed zo Arnold ,goed stevig wrijven. Ik gliste iets door en ik voelde haar twee grote schaamlippen . 
Het waren van die lellen ,beetje bruinachtig .
Ik was daar zo mee bezig dat ik nog steeds tussen haar billen zat en haar lipjes raakte .
Tante kwam steeds iets met haar kontje omhoog en zei dat ik stevig moest wrijven ,terwijl zij haar benen wijder deed. 
Ik smeerde en het gleed zo lekker en tante zuchte diep en kwam weer met haar kont omhoog . Doe ik het goed tante?
Ja jonge zei ze met een zwoele stem . Maar je moet met die ene hand de olie er verder tussen smeren . Haar benen gingen nog wijder en ik zag nu duigelijk haar kutje . 
Heel mooi,twee van die lipjes en ze glom een beetje . 
Ik voelde dat ze haar billen bij elkaar kneep en mijn hand daar vast hield.
Ze draaide haar hoofd naar mij toe en rolde haar op haar zij.
DAnk je jonge,heel goed gedaan . 
Ik zat naast haar op mijn knieen en ze zag dat mijn pik in volle glorie stond. Zo Arnold , hij is de laatste twee jaar goed gegroeid he ,en pakte hem beet . Zonder schaamte had ze hem in haar hand en gebaarde dat ik naast haar moest komen zitten . 
Zo ik zie dat je hormonen al goed werken . Heeft deze jongen als eens een klusje gedaan? Nee tante ,natuurlijk niet . 
Ja raar he dat je ons nog nooit bloot heeft gezien terwijl wij altijd hier heen gaan. Ik voelde haar hand steviger om mijn pik klemmen en ze trok mijn velletje naar achter zonder blikken of blozen.
Angstig keek ik in het rond of er geen mensen waren . Die lagen zover weg dat ze niks konden zien.
Ze liet hem los en ging op haar rug liggen met haar beentjes iets wijd voor de zon . 
Op mijn hurken zat ik met mijn pik vooruit naast tante. Haar mooie lijf was strak ennaar onderen zat een iets buikje wat overging in haar kale sneetje.
Ze lag zo en keek mij aan , ze stak haar hand uit en voelde weer aan mijn pik. Hij is wel klaar voor de strijd he ,ik knikte wist even niet zo snel wat ze bedoelde.
Zachtjes trok ze mijn vel op en neer. Lekker is dat he Arnold?
Ja tante,dat jeukt .Oh ja en als ik doorga ? Dan kom ik zeker klaar.
Ruk je je weleens af dan? Ja ,doen toch alle jongens . 
Ja wat dom van mij.Maar hoe komt het dat hij nu zo stijf staat , van mij?
Ja ik denk het ,net met insmeren voelde ik het .
Dat je tussen mjn billen zat? Ja toen u met je billen kneep . 
Oh op dat moment ?
Zal je mij nu ook even van voren in willen smeren ,dat heb je nog niet gedaan ? Ik wel hoor tante en ik pakte de fles met olie. Moet je zo een beetje gaan zitten ,zo hier bij mijn heupen . Dan ziet niemand er iets van . Ik schoof op en tikte met mijn pik tegen tante haar heupen aan . Zo die is hard zei ze, wat een paal heb jij.
Ik schaamde mij niet meer zo en ik vond het leuk dat ik dit allemaal mocht doen bij tante . Ze was echt nog mooi met haar 38 jaar. Ik begon op haar buik en ze keek mij lachent aan . 
Ga je gang masseur en masseer mijn spieren . Rond haar navel en naar haar driehoekje toe . Het leek wel of ze daar dikker werd . Haar lippen staken er tussen uit en ik wreef er zachtjes overheen . ZAkken zei tante , nu ook daar zoals je net van achteren deed moet je nu voor doen . Oh ik trilde , want ik wist dat ik nu over haar kutje moest wrijven . Met een hand zakte ik af en mijn vingers glleden zo tussen haar benen in . Ik keek haar aan of het goed was maar ze lag met haar ogen dicht .
Ze zuchte steeds harder en ik volde haar benen dicht knijpen . 
Oh Arnold voel jij wat . Ik keek haar aan ,wat moet ik voelen . Voel je het ,ik kom klaar ,jij ligt tante klaar te maken rot jongen ,ga door ohhhhhhhhhhhh.
Nu begreep ik haar ,zae lag klaar te komen. Ik voelde dat ze met haar hand naar mijn pik zocht en beet pakte . Oh wat een lekker ding heb jij en rukte mijn vel op en neer. Ga eens op je zij liggen . Ik strekte mij uit en lag met mijn benen languit op het kleed . Ze draaide haar om ook op haar zij. We lagen met ons buiken bijna tegen elkaar aan . ze keek mij zwoel aan terwijl ze mijn pik vasthield. geef tante eens een zoentje . ik boog me naar voren en ik had wel door dat dit een leuke dag ging worden.Onze lippen raakte elkaar en haar tong schoot naar binnen bij me . nu had ik wel eens getong zoent ,maar dit was een furie
Haar tong flitste door mijn mond en ik zoende maar mee . ondertussen voelde ik dat ze mijn lul iets naar onderen duwde en tegen haar venusheuvel drukte. ze schokte met haar lijf om tegen mij pik aan te stoten .Ohh Arnold wat een lekkere dag , ja dat dacht ik net ook al . Met mijn arm om haar heen drukte ik haar nu nog steviger tegen mijn pik aan ,maar hij zat er niet in.
Ze hield hem zo dat hij langs haar buik glipte . Lekker he schat bij tante. Nu wil je wel meer bij ons komen denk ik . 
Zou jij hem er bij tante in willen stoppen . je bent er klaar voor hoor , je pik staat stijf en je hebt zaad zei je , nou dan alleen nog even in zo,n nat kutje je kwakkie spuiten .
Wil je dat schat ? Ja tante . Ja maar we moeten uit kijken hoor .
Ik draai me om met mijn rug naar je toe . Ja maar ik dan ? Rustig , zal je het zo laten zien . Ze lag op haar zij met haar kont naar me toe. Ik zag haar kutje er tussen uit puilen . Twee lippen die iets van elkaar stonden . 
Kom schuif eens naar me toe . Je benen helemaal languit strekken dat je stijf ligt . Dan staat je pik goed naar voren .
Ik kroop er achter en ze lag een groot doek over ons heupen heen 
Ze schikte naar mij toe en haar natte kut kwam al tegen mijn stijve aan . Nou Arnold stop hem er maar in . Ik had mijn pik beet en rommelde daar met mijn eikel tussen . Iets verder schat ,je zit er naast . Ik weer ,maar hij glibberde weg . Tante pakte hem beet en bracht hem er net voor dat mijn eikel net in der gaatje zat .
Nou druk maar maar niet te snel . Voel hoe hij erin glijd , heel langzaam . Lekker he schat dat warme kutje van tante,voel je hoe diep hij gaat .
En niemand die het zo ziet . Neuk jij tante maar lekker hier op het strand. Ik voelde het ook ,wat een heerlijk gevoel hoe hij erin ging .Geweldig ben je ,en wat is hij hard en groot.
BLijf even stil liggen . zal tante je wat laten voelen 
ze stote heel zachtjes en ik voelde mijn pik er in en er uit glijden ,wat een zalig gevoel . DAn lag ze stil en wist toch mijn lul te laten trillen . Ze sloeg een arm onder het kleed door en trok mij nog vaster tegen haar aan . Kom schat ,diep in mij . met je grote harde pik . Tante is echt geil van je . Ze bewoog even en mijn lul floepte eruit en ze duwde gelijk weer aan . Nu voelde ik mijn lul door haar hele gleuf gaan tot op haar clitje . Ze kneep haar billen bij elkaar en liet mijn lul met korte bewegingen door haar gleuf en over haar clit gaan . Ohhhh schat ,tante komt alweer ,voel je mijn kutje knijpen . Ze sprak dat allemaal zo kalm uit . Daar werd ik ook zo geil van , zo kalm en zacht . 
Ik voelde het bij mij ook komen , ik greep haar vast in haar zij en duwde met een harde stoot mijn pik erin . Oh schatje kom je klaar ,tante voel het . OHH ja toe maar hoor ,lekker diep in mijn kutje . ohh geil knul van me . Wat verwen jij tante.
Met schokken loosde ik mijn zaad en ze keek verliefd achterom naar mij en kneep mijn in mijn buik.
Laat maar even erin zitten . je loopt nog leeg schat .
Na een paar minuten zakte mijn pik er langzaam uit .
Ze pakte een doekje en gaf het aan mij . Hier veeg je pik maar even af.
Zelf deed ze het ook bij haar . Het kleed gooide ze eraf en ze poetse haar gleuf uit.
We waren weer even een beetje schoon en ze greep me beet en zoende mij heerlijk . Was tante de eerste bj je schat . Was dit je eerste zaad in een kutje . MMMMMM je bent nu een echte vent hoor . En tegen oom Fred zeggen we lekker niets , dit is tussen ons . Blijf je nog een paar weken schatje . Ja ik ga mijn moeder bellen dat ik hier nog mag blijven van je . Mag blijven ,je moet bij mij blijven . Je lessen zijn nog niet afgelopen hoor,nog 20 lessen dan krijg je je diploma van neuken 

16:18 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.