03-04-18

Moeder En Zoon

Ik ben Melanie en 32 jaar oud. Mijn zoon is nu 16 en hoe het gebeurde weet ik zelf niet eens meer.Ik was 18 dat ik van mijn zoon beviel. Ik had de liefde van mijn leven ,maar datveranderde snel. Naar onze zoon keek hij niet om , hij had het druk met zijn eigen. Biertje en danvoor de tv Gezellig iets met ons doen waser niet bij. ikke,ikke,en nog eens ikke.Na tien jaar had ik het wel gezien en heb hem de deur uit gezet. 
Mijn zoon was tien ,dan maar iets minder ,maar wel gezelliger.Door de angste sliep hij bij mij in bed, dat ging prima. Maar door zijn angst voor zijn vader huilde hij erg veel en dan trooste ik hem .
We knuffelde dan met elkaar,hij had het zo nodig.Op school ging het ook een stuk minder, en kwam hij weer overstuur thuis.
Nu is hij 16 en het gaat een stuk beter met hem. Ik ben gek van mijn zoon en anders om ook.
Maar toen werd het toch andersHij kroop al;tijd dicht tegen mijn aan , en de laatste tijd merkte ik dat hij een stijve had. Hij prikte er mee tegen mijn rug en kont aan .
In het begin draaide ik mij weg ,maar hij kroop weer tegen mijn rug aan en sloeg dan zoals altijd zijn arm om mij heen.
Dat ging zo,n half jaar en och dat onschuldige gedrag zag ik niet zo zwaar zitten .
Hij was 14 geworden en zijn pikje was ook groter. Als we met elkaar kroelde voelde ik zijn pik tegen mijn buik aan . Dan duwde ik hem weg en dat kon hij maar niet verzetten.
Hij vroeg ook aan mij waarom ik hem niet meer zoende en zo. Weken liep ik met de gedachte hoe ik hem dat uit moest leggen .
Normaal als we gingen douchen liepen we naakt door het huis heen, geen schaamte , waarom ,voor je eigen kind.
Maar nu deed ik dat niet meer, hij had vaak een erectie onder de douche en kwam er zo mee de slaap kamer mee op.
Dat gebeurde eerst ook wel ,maar toenlette ik er niet op, zo,njochie.
Het was weer op een ochtend , we waren wakker en hij kroop weer tegen mijn aan en ging weer vrijen met me. We omhelste elkaar , en voelde weer zijn pikkie en duwde hem weg . Hou je niet meer van mij ,vroeg hij. Jawel Frank , ja hoe moet ik dat zeggen . Wat zeggen , en hij keek me beduust aan. 
Ik weet ook wel dat hij naar porno films kijkt, ze zien alles tegenwoordig op de pc en films.Nou Frank ,kijk dat daar ,en wees naar zijn pik,dat moet je voor een meisje bewaren.Hij deed de dekens naar onder en haalde gewoon zijn pik er uit . Ja mam ,ik heb een stijve ,dat is toch normaal zeg jij altijd. Ja jongen ,maar niet bij mij ,ik ben je moeder.Hij lag op zijn rug en zijn pik stond fier overeind. Ik was een beetje verbaasd dat hij al zo groot was.Ik zag hem vaak genoeg ,maar nooit op gelet zo.We praten er over ,maar hij kon er niet over uit,wat daar nou zo slecht aan was.
Maar de weken erna voelde ik dat hij hem tegen mijn kont en iets meer tussen mijn billen duwde. Ik dorst mij niet te verroeren ,bang dat hij weer in de stres raakte.Maar ik voelde mij er niet goed bij
. Overdag dacht ik daar aan , die harde knop tussen mijn billen . Mijn string is nu ook weer niet al tegroot , en als hij iets meer naar onderen zal gaan zit hij tegen mijn kruis aan .
Angst vallig hield ik mijn benen stijf tegen elkaar aan, en voelde hem wel drukken on verder te komen .Frank ,niet doen , en greep zijn pik beet en duwde hem weg
Ik schrok ervan dat ik dat ding in mijn hand had .
Dat is ook alweer vier jaat terug dat ik zo,n stijve in mijn hand had.
Hij begon weer te huilen en ik pakte hem beet en zoende hem . Kom ,niet huilen ,we hebben het zo leuk met elkaar. Ja maar je bent steeds boos op mij,ik kan daar toch ook niets aan doen dat ik een stijve hebt.
. We praten er niet meer over, en we vielen in elkaars armen en zijn pik priemde tegen mijn buik aan .
Zal er maar niks meer over zeggen , ik zorg er wel voor dat er niks kan gebeuren.
In de loop van een paar weken als we wakker werden ,voelde ik zijn pik echt tegen mijn kruis aan . Ik bleef doodstil liggen en hij frummelde wat om er verder tussen te komen . Mijn hard stond stil , mijn string bedekt niet alles en mijn lipjes puilde eruit.
Hij moet zijn pik uit zijn slip hebben ,want ik voel nu zijn slip niet. Nee zijn blote eikel voelde ik duidelijk naar mijn kutje gaan.
Wat moet ik doen , hij dacht zeker dat ik sliep, voorzichtig duwde hij hem verder ,en ik wachte het moment af dat zijn eikel tegen mijn kutje kwam.Mijn string zat half in mijn gleuf ,en zijn knop raakte mijn lipjes aan . 
Ik schaamde mij diep dat mijn kutje daar op reageerde. Mijn lipjes zwollen op en ik voelde na al die jaren mijn gleuf nat worden , ondanks dat het de pik van mijn zoon was.
Ik hoorde hem hijgen maar hij lag wel stil ,en zijn pik klopte op mijn kutje. Hij moet het geil van mijn op zijn eikel hebben zitten ,dat kan niet anders zo nat als ik daar was.
Dat herhaalde ook zo,n paar weken en verder ging hij niet. Nou als het zo bljft ,maak ik me niet druk .
Het was in het weekend , we lagen nog heerlijk na te doezelen,maar ik merkte dat hij met zijn pik speelde. Ik draaide me om naar hem en hield mij slapende, maar keek door mij oog spleetjes wat hij aan het doen was. Hij rukte aan zijn pik,ik werd er zo geil van dat ik mij maar weer omdraaide , hier kon ik niet tegen .
Ik lag amper of hij draaide zich ook om en voelde langzaam dat hij zijn penis weer tussen mijn billen drukte.
Zou ik erwat van zeggen , nou hij komt er toch niet in.
Hij drukte en drukte ,maar het was stroef daar en hij gleed er niet lekker tussen . Hij zat op de hoogte van mijn poep gaatje
Hij rommelde wat en zijn gehijg werd wilder en luider. Nu werd ik er zelf ook geil van , en richte mijn kont ietsje hoger .Oh zijn blote eikel schuurde tegen mijn lippen aan , mijn kruis zat in mijn gleuf en produceerde flink wat vocht. Hij bleef ineens stil liggen en hij schokte en spoot zijn sperma tegen mijn lippen en slip aan .
Daar lag ik nou ,wat moet ik nu, zijn zaad liep langs mijn billen.
Hij ging uit bed en ik lag daar met een kruis vol zaad.
Later dat ik ook uit bed kon waste ik mij en sprak er met geen woord over met hem .
Ik wist ook niet dat hij al zoveel sperma had op die leeftijd.
Dat herhaalde ook een paar keer zo, maar ik zorgde dat ik wel een handdoek bij de hand had. Ik wou toch wel eens zien hoe ver hij zou gaan . Op een avond zei ik dat ik mij ging douchen en gelijk naar bed ging.
Ik trok geen slip aan en dook naakt in bed.
Na een kwartier hoorde ik hem komen. Hij stapte naast mij en na enkele ogenblikken merkte ik dat hij weer met zijn pik speelde. Ik ging zo liggen met mijn kont iets hoger op dat mijn kutje goed te berijken was. Stukje voor stukje voelde ik zijn hand naar mijn lijf gaan ,erst op mijn billen en toen er tussen . 
Dit was de eerste keer dat hij er met zijn vingers aanzat.
Heel zachtjes streelde hij door mijn gleufje en mijn grotje ging spontaan open staan . Met de zenuwen in mijn lijf wachte ik af wat er ging gebeuren . Hij draaide zich op zijn zij, en bracht zijn pik tegen mijn kutje aan . Op dit moment was ik het vergeten dat het mijn zoontje was.
Bij het aanraken voelde ik mijn orgasme al opkomen , en ik kneep even mijn billen bij elkaar. Hij voelde het ook en bleef stil liggen .
Hij duwde hem iets verder en gliste door mijn gleuf en schoot mijn grotje voorbij tot op mijn clitje. Ik verstijfde dat hij er op kwam .Hij hield hem daar en mijn clit werd zo hard en groot dat het een pikkie leek. Dit heb ik nog nooit in mijn trouwen meegemaakt. Dit is pas lekker. Zijn eikel klopte in mijn gleuf en ik dacht , je komt toch nog niet . De vorige keer bij het kloppen spoot hij zijn zaad eruit. Als je toch spuit ,dan maar in mijn grotje. Ik bewoog me zo dat ik hem recht voor mijn gaatje voelde,hij verroerde zich niet . Zachtjes en milimeter voor milimeter liet ik zijn eikel erin glijden . Ik hoorde een gekreun ,hij merkte zeker aan de warmte en nattig heid dat hij er in gleed. 
Dit was voor hem de eerste keer dat hij een echt kutje voelde en nu er nog met zijn pik erin ook.
Stillag ik en mijn kut spiertjes knepen zijn pik steeds dieper naar binnen toe. Hij wist niet wat hij beleefde,doodstil lag hij.Ik deed net of ik onder het slapen mij zo bewoog dat ik hem dieper duwde.
Het viel mij zo op dat hij gerust wel een beste pik had. Hij voelde lekker aan daar binnen in..
Ik probeerde met mijn kutje en de spieren zo te knijpen dat ik mijn orgasme kon bereiken. Net dat ik zover was voelde ik hem kleine stootjes te geven . Een explosie barsten in mijn kutje uit en mijn sap stroomde mijn grotje uit .Hij bewoog onrustig en zijn stoojes werden veller. 
Ik wist dat daar het moment kwam dat hij mij vol zou spuiten .
Hij pakte mijn heupen en trok ze vast tegen mijn kont en gaf een paar korte harde stoten en zijn zaad drong diep in mijn kutje door. 
Ik moest wel reageren en ik ramde mijn kont zo hard naar achteren dat hij hard au riep. Doorzijn geluid werd ik opgezweept en mijn orgasme zwelde naar een climax toe. 
Ik keek achterom naar mijn zoon , en hij draaide zijn hoofd om .
Kijk mij eens aan ,is dit nu wat je wou? Hij schaamde zich en zat nog diep met zijn pik in mijn kutje .Ik wachte het moment dat hij ging verslappen , maar hij bleef stijf. Met zijn hoofd omgedraaid zette hij zijn ritme verder voort, lange halen waar hij het zaad mee naar buiten nam .
Het vocht en samen met zijn zaad was het daar ussen mijn benen een gladde boel. Bij elke haal hoorde ik het knetteren en ik liet het toe. Ik genoot na zoveel jaren sex dat het me niet meer kon schelen dat het mijn zoon was op dit moment.
Zonder een woord te zeggen stote hij mij weer naar mijn orgasme, ik hield mij niet meer in , ik stote terug. 
Hij klom als het ware op mijn rug en beukte hard in mijn kutje.
Ohhhhh mammmm. Zeg maar niets meer jongen, toe maar FRank ,sneller en harder . Nou dat was niet tegen een dove gezegd, Hij ging als een gek tekeer en met kracht voelde ik zijn penis dieper in mijn kutje gaan , jahhhhh owwwww, ik wou ook gelijk komen , toe dan Frank ,ohhh wat fijn. En zijn warme stralen sproeide mijn vagina vol. Na enkele minuten uit gerust te hebben zijn we gaan douchen , en hierna is het nog twee keer gebeurd, op zijn verzoek.
Ja ik weet dat jullie dit afkeuren,het is ook fout .
Maar door alle ellende en elkaar zo nodig hebben, loopt dat zo.
Mijn zoon wil ermee door gaan , maar ik hou het af. Maar hoe lang nog


Stort jullie kritiek maar op mij uit.
gr melanie

10:02 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.