05-04-18

Nooit Van Mezelf Gedacht - 3

De volgende morgen was ik al meteen geil toen ik wakker werd en het tot mij doordrong dat ik vandaag met Frits zou gaan neuken. Omdat het mij niet verstandig leek om aan Bram te laten merken dat ik zo geil was, kleedde ik mij wel aan voordat ik aan het ontbijt begon. Ik had dan wel een kort zomerjurkje aan, maar er onder droeg ik een gewone slip en een BH. Bram vond het dan heel gewoon dat ik na de geile zondag, vandaag niet meteen weer in de stemming was voor seks. In werkelijkheid was ik uiteraard nog geiler dan gisteren vlak voor ons neuken.

Zodra Bram naar zijn werk vertrokken was, kleedde ik me weer geheel uit en ging naakt aan het werk. Tenslotte wist ik niet hoe laat ik weer thuis zou komen en of dat Bram dan eerder zou zijn. Het zou dan heel raar zijn als het huishoudelijke werk, zoals de afwas, de ontbijt spullen opruimen, bed opmaken, stoffen en stofzuigen dan nog altijd niet gedaan zou zijn. Ook moest ik eerst nog wat boodschappen doen, wat natuurlijk niet in mijn nakie kon, maar ondergoed deed ik niet aan. Nu Bram er niet bij was, leek het nog veel geiler om naakt onder dit zomerjurkje te zijn en al weet ik het niet, ik had toch het gevoel dat het gezien werd.

Nadat ik de boodschappen thuis had gebracht, stapte ik op de fiets om naar Karin en Frits te gaan. Ik had mij er al vaak genoeg over verbaasd dat je vrouwen en meisjes op de fiets zag zitten met heel korte rokjes aan en je dan toch vrijwel nooit kon zien of ze een slipje aanhadden en zo ja welke kleur. Daarom durfde ik het aan om aan mijn blote kont op de fiets te stappen. Zo voelde ik nog beter de wind door mijn spleet en kutharen gaan, wat mij nog meer opwond. Het maakte me zo heet dat ik de neiging moest onderdrukken om niet mijn jurkje tot boven mijn borsten op te schuiven en zo aan iedereen mijn naakte lijf te tonen.

Ik weet niet waardoor het kwam, maar halverwege de rit naar mijn gewenste neukpartner sloeg opeens de twijfel toe. Niet dat ik geen zin meer had om te neuken met Frits, maar wat als Frits dat helemaal niet wilde. Of erger nog, wat als Frits meer een moraal ridder bleek te zijn en dan aan Bram zou vertellen dat ik vrijwel naakt bij hem was gekomen en geprobeerd had hem te verleiden, nog voordat ik het aan Bram had verteld en nog voor dat ik een andere lul in mijn kut had gehad. Ik durfde het opeens niet meer aan en wilde dat soort risico’s niet lopen. Ik stopte, stak de weg over en begon terug te rijden.

Thuis zou ik dan Karin bellen en haar zeggen dat ik er van af zag. Maar toen ik me dat bedacht, gingen mijn gedachten weer een geheel andere kant op. Ik had Karin gevraagd om met Bram te neuken, wat zij onder de voorwaarde had gedaan dat ik dan met Frits zou neuken. Om het nu niet te doen, was gemeen jegens haar. Ik kwam dan mijn afspraak niet na en Karin liep het risico Frits te verliezen als hij er achter zou komen dat zij zich door Bram had laten neuken, waarbij ze dan niet als tegen argument kon opvoeren dat hij met mij had geneukt. Ze zou boos op me kunnen worden en misschien wel heel vaak met Bram gaan neuken, zodat hij niet veel meer over had voor mij, of weet ik veel wat.

Ik stopte weer en vervolgde daarna mijn weg weer naar Karin en Frits. Ik moet bekennen dat ik daar met lood in mijn schoenen arriveerde. Maar dat werd al snel anders toen Karin mij blij ontving en tegen mij zei dat ik op precies het juiste moment was gekomen. Ze had Frits behoorlijk opgegeild, maar vlak voordat hij zou klaarkomen gezegd dat hij een koude douche moest nemen om het nog lekker een poosje uit te kunnen stellen. Dat bleken zij wel vaker te doen. Ze vroeg of ik een slipje aanhad en, zo ja, om dat dan meteen uit te trekken en liet mij plaats nemen op een fauteuil van waaruit ik via de deur op de trap kon kijken. Ze zei daarbij:

Als Frits de douche uitkomt en we zijn zo lekker geil bezig, komt hij altijd de trap af naar beneden met alleen een handdoek omgeslagen. Maar dan wel zo, dat de doek van voren net niet bij elkaar komt, zodat zijn lul er tussendoor vrij te zien is. Hij weet dat ik dat leuk vind. Jij kan dat dan zien vanuit deze plaats, terwijl hij geen oog zal hebben voor de spiegel, omdat ik zo ga zitten dat hij mij met mijn kut bloot vanaf de trap ziet, zo zal hij jou nog niet gezien hebben als hij de kamer instapt. Ook als hij jou dan niet neuken wil, wat ik me overigens niet voor kan stellen, dan heb jij toch alvast weer een andere lul gezien.

Ze vertelde daarna nog zachtjes dat zij inderdaad voor het eerst zonder ondergoed naar buiten was gegaan toen ze naar ons toe kwam en met Bram had geneukt. Ze had dat echter zo fijn gevonden, dat ze sedertdien geen slipje meer had aangehad. Toen ze zaterdag met Frits aan het winkelen was, had ze de vrees gekregen dat hij het zou zien of merken en hij daar een scene over zou maken. Daarom was ze in een warenhuis naar het toilet gegaan en toen ze daarvan terug kwam tegen Frits gezegd dat ze haar slipje per ongeluk had stuk getrokken en weg had moeten gooien, waardoor ze nu aan haar blote kont liep. Frits had dat geweldig gevonden en haar gevraagd om dat veel vaker te doen, als ze zich daar niet onbehaaglijk bij voelde. Toen had ze bekend dat ze het niet alleen lekker vond, maar in het echt al zonder slipje van huis was gegaan. Dat vond hij nog geiler en tilde daar midden in die zaak heel even mijn rokje op om te zien of het echt waar was. Ik schaamde me rot, maar kon daar weinig tegen doen. Aan de andere kant was het ook wel geil.

Ik wilde net Karin gaan vertellen over mijn gebeurtenissen van gisteren toen we boven de deur van de badkamer hoorden. Snel namen we onze posities in. Frits is als persoon eigenlijk helemaal mijn type niet. Hij is kleiner dan Bram en een stuk dikker, maar het trok me juist aan om met een vent te neuken die je eigenlijk niet zou kiezen. Dan werd het vreemd gaan zo verschrikkelijk duidelijk. Maar het werd me nog duidelijker toen ik hem de trap af zag komen met zijn lul zichtbaar. Ik zag dat zijn pik, ondanks dat hij niet helemaal stijf stond, net als hij zelf was, korter maar dikker dan die van Bram. Ik wist meteen dat wanneer die pik in mijn kut zou neuken, ik gewoon zou voelen dat het een andere lul was dan die van Bram, zelfs met mijn ogen dicht, zonder te weten wie het was die mij op dat moment zou neuken.

Al weken lang keek ik er naar uit om een andere lul in mijn kut te krijgen en het verlangen daarnaar werd steeds sterker. Nu ik een lul bloot en dicht bij me zag, waarvan ik wist dat de kans heel groot was dat deze weldra in mijn kut zou verdwijnen werd ik er zo verschrikkelijk geil door dat ik er van overtuigd was dat ik naar buiten zou rennen en aan de eerste de beste vent die ik tegen kwam zou vragen mij te neuken, als onverhoopt zou blijken dat Frits geen interesse in mij had.

Frits liep met zijn lul bloot recht op Karin af en had mij nog altijd niet in de gaten. Pas toen ik een verlangende zucht slaakte draaide hij zich verschrikt om en probeerde snel de handdoek zo te draaien dat zijn lul er door bedekt werd. In plaats daarvan echter viel de handdoek op de grond en kreeg ik een nog betere kijk op zijn lul. Het liefst was ik toen meteen op hem af geschoten en die pik van hem verder stijf gepijpt en hem dan gesmeekt mij er mee te neuken, maar Hij was opeens heel nerveus, raapte zo snel hij kon de handdoek op en hield deze opgepropt voor zijn lul, terwijl hij zei:

Verdorie Karin had je niet even kunnen zeggen dat we bezoek hebben. Ik schaam me dood, ik ben verdomme spiernaakt!

Karin schoot in de lach en antwoordde:

Ik wilde Susan even laten zien wat voor lekkere pik jij hebt en als ik je verteld had dat zij er was, dan zou je never nooit met je lul bloot naar beneden zijn gekomen. Nu heeft ze hem in elk geval even gezien. (tegen mij ging ze verder) en, wat vind je ervan heeft mijn Frits een lekkere lul volgens jou?

Mijn stem sloeg over van geil verlangen toen ik zei:

Het is een fantastische pik, wat zal je die goed kunnen voelen als hij in je kut zit. Ik ben gewoon een beetje jaloers op je om met zo’n vette pik te kunnen neuken.

Frits was nog steeds een beetje overdonderd en wist eigenlijk met de situatie nog geen raad. Hij begon te vragen naar het waarom, maar hielt zijn lul zorgvuldig verborgen achter de handdoek. Karin sprak echter verder en zei, nu weer tegen Frits:

Ze had nog nooit eerder een andere lul dan die van Bram gezien. Omdat zij dat wel graag eens een keer wilde meemaken, vond ik dat wij het na het afgelopen weekend een beetje aan haar verschuldigd waren, want van haar heb ik dit geleerd en ondervonden hoe lekker en geil het is.

Daarbij tilde ze haar rokje op en toonde haar blote kut aan ons en zei:

Zij vertelde mij dat ze bijna nooit een slipje draagt en hoe geil ze daardoor altijd is. Daarom heb ik het eergisteren ook eens geprobeerd en we zijn allebei daarna nog nooit zo geil thuis gekomen zoals je weet. Ik wed dat Susan nu ook geen slipje aanheeft, kijk maar.

Het liefst had ik meteen mijn jurkje uitgetrokken zodat ik naakt was, maar speelde nog heel even het spel mee en deed alsof ik verlegen was met de situatie en tilde mijn rokje net ver genoeg op om hem mijn kut even te tonen en liet toen mijn rokje weer zakken.

Toen nam Karin opnieuw het woord en zei tegen Frits dat als hij nu die handdoek eens liet vallen, dan zouden wij allebei onze jurkjes uittrekken zodat we alle drie naakt zouden zijn, dat leek haar wel geil. Tot mijn genoegen liet hij meteen de handdoek vallen en zag ik nu goed en van heel dichtbij zijn lul, welke nu wel geheel stijf was en groter bleek te zijn dan ik gedacht had. Hij was minsten net zo groot als die van Bram, maar wel een stuk dikker, daardoor leek hij enorm. Ik begreep niet waarom Karin tegen bram gezegd had dat zijn lul groter was dan die van Frits, omdat het omgekeerde het geval bleek te zijn. Later vertelde Karin tegen mij dat ze ooit eens ergens gelezen had dat het de potentie en opwinding van een man ten goede komt als je hem een compliment over zijn lul maakt. Het omgekeerde zou ook het geval zijn, zodat je als een kerel je wil aanranden of verkrachten en je dan tegen hem zegt: Daarmee?, dat is als polsstok hoogspringen met een lucifer. Laat me niet lachen! Hij dan in negen van de tien keer zal afdruipen.

Ik hoefde nu niet te overdrijven als ik wat over Frits zijn lul moest zeggen. Ik was echt onder de indruk ervan en zou het echt menen als ik zei dat het de grootste en geilste lul was die ik ooit gezien had, ook al was het pas de derde die ik zag.

Frits ging op de bank naast Karin zitten terwijl Karin en ik razendsnel onze jurkjes uit trokken. Eenmaal naakt zei Karin dat ze even een lekker flesje wijn uit de kelder ging halen, om deze gezellig met ons drieën op te kunnen drinken en zo de stemming wat meer ontspannen te maken.

Zodra ze weg was, stond ik op en ging naast Frits zitten, zodat ik zijn lul nu van heel erg dichtbij kon zien. Ik vroeg aan hem of ik zijn lekkere pik even aan mocht raken. Hij knikte heel voorzichtig ja, waarop ik zijn lul beetpakte en langzame aftrek bewegingen ermee maakte. Ik zag toen een druppel voorvocht op zijn eikel verschijnen. Ik boog me voorover en likte die druppel er af. Hij protesteerde niet en ik werd daar zo heet van dat ik me verder niet in kon houden en hapte zo veel mogelijk van zijn lul in mijn mond. Omdat hij zo groot en dik was kreeg ik maar een deel ervan naar binnen, maar ik zoog er aan alsof mijn leven er van af hing.

Karin kwam terug met de wijn en drie glazen, die ze op de tafel zette waarbij ze zei:

Zo, jij bent lekker bezig. Ga je hem helemaal klaar pijpen, of wil je hem liever in je kut laten komen. Want geloof me meisje, hij kan verschrikkelijk lekker neuken met dat ding, maar of hij twee keer klaar kan komen kort achter elkaar, dat geloof ik niet.

Ik liet de pik uit mijn mond glijden en riep:

Neuken wil ik! Ik wil voor het eerst van mijn leven een ander lul in mijn kut voelen dan die van Bram. Het mag toch wel hé Frits? Ik mag toch wel op die grote dikke lul van je gaan zitten en me er lekker op klaarneuken?

Ik wachtte zijn antwoord niet af en ging schrijlings over hem heen zitten, stuurde zijn lul met behulp van mijn hand naar de ingang van mijn zeiknatte kut en liet me met een zucht van genot er op zakken, zodat hij diep in mij doordrong. Ik was er ontzettend van bewust dat er een andere lul in mijn kut zat, dan die welke ik gewend was, zodat ik met een enorm geil genot even stil bleef zitten met die pik diep in mijn kut.

Ik was mij er echter niet van bewust dat Frits onder mij ook niet bewoog en eigenlijk gelaten toeliet dat ik op zijn lul zat. Wel geil genoeg om een stijve te hebben, maar niet geil genoeg om mij eens flink te gaan neuken. Karin had dat wel door, zo merkte ik, want zij zei tegen Frits:

Kom op kerel, laat eens zien wat voor vent je bent! Doe haar wippen op je pik, knijp in haar tieten, zuig aan haar tepels en doe haar genieten zoals je mij dat altijd doet! Zij verdiend het en ik vind het fantastisch om naar jullie geneuk te kijken! Ik wil die vette pik van je in en uit zien glijden in die geile kut van Susan!

Goddank gaf Frits gehoor aan haar oproep. Hij greep mijn beide tieten vast en zoog om de beurt één van mijn gevoelige tepels in zijn mond. Ook begon hij zijn bekken te bewegen, waardoor ik weldra als een bezetene op zijn lul zat te wippen. Ik zei dingen als:

Jemig wat is dit geil, wat geniet ik van die dikke harde lul van je! Zuig aan mijn tepels en neuk me! Doe me klaarkomen, zoals ik nog nooit ben klaargekomen, ja zo, neuk me, neuk me harder en geiler, oohh jaaaa ik kom!

Met een gil van genot kwam ik klaar. Maar Frits was nog niet zo ver en pakte me bij mijn billen en bewoog me steeds harder op en neer op zijn lul, waardoor ik andermaal geil werd. Toen ik even later zijn sperma tegen mijn baarmoeder voelde spuiten, kwam ik voor de tweede keer klaar.

Ik herinnerde mij wat Karin gedaan had nadat Bram in haar was klaargekomen en bleef met mijn kut boven zijn verslapte pik zitten toen deze er uit geschoten was, om zo het gemengde geil uit mijn kut er op te laten druppelen, waarna ik mijn mond er weer heen bracht om zijn lul en ballen schoon te likken. Dat had ik nog nooit gedaan met Bram en dat leek me al geil, om het nu te doen bij de lul van Frits maakte me weer supergeil. Enerzijds vond ik dat heel prettig, maar anderzijds schoten ook de woorden van Karin door mijn hoofd, dat Frits maar één keer klaar kon komen binnen een bepaalde tijd. Dan had ik eindelijk een keer met een andere lul geneukt, ging ik misschien geiler weg als dat ik gekomen was.

Het was Karin die, zonder dat zelf te beseffen, de oplossing gaf. Toen ik zo op mijn knieën aan Frits zijn lul zat te likken, voelde ik dat Karin tussen mijn benen kwam. Op haar rug liggend begon zij mijn kut te likken en uit te zuigen Haar tong en mond bezorgde mij bijna evenveel genot als dat de lul van Frits me zojuist gegeven had en ik wist dat dit me al snel een nieuw orgasme zou bezorgen.

Maar dat was het niet alleen. Het leek er op dat Frits zich nu pas echt ging ontspannen, waardoor zijn lul in mijn mond toch weer begon te groeien. Ik hoorde hem tegen Karin zeggen, iets wat zij waarschijnlijk zelf niet kon horen met haar oren tussen mijn dijen:

Aha, dus dat is het! Heerlijke geile schat van me. Je bent bi en wil graag een keer van twee kantjes snoepen. Ik dacht al, waarom wil je dat ik Susan neuk, maar dat gaat jouw om je eigen geile vermaak! Nou van mij mag je dat vaker doen! Met Susan of wie weet welke andere vriendin van je. We zullen er allebei geil van genieten!

Inmiddels was zijn lul weer net zo stijf als voor het neuken Ik nam zo veel er van in mijn mond als dat ik kon en zoog er hard aan. Zo kwam ik al snel weer klaar, maar bleef wel lekker geil. Voor de eerste keer nu nam ik het initiatief en vroeg aan Karin om op Frits zijn schoot te gaan zitten, zodat ik haar kut kon likken terwijl Frits haar neukte. Daar had Karin wel oor naar. Ze ging met haar rug naar hem toe op zijn schoot zitten en liet zich op zijn dikke pik zakken, waarvan ik eigenhandig de vette eikel naar de ingang van haar spleet stuurde.

Het was weer een heel nieuwe sensatie voor mij om steeds weer die kletsnatte lul te likken als hij goeddeels uit haar kut kwam en haar klitje te likken als die pik er weer helemaal in zat. Doordat Frits al een keer was klaargekomen, duurde het nu heerlijk lang alvorens hij weer zo ver was. Daarom liet hij ons op de tafel plaats nemen, ik op mijn rug en Karin op mij in negenenzestig houding. Zo kon Karin mijn kut likken terwijl ik met het zelfde door kon gaan. Na enige tijd trok Frits zijn lul uit Karin haar kut en nam aan de andere kant van de tafel plaats. Nu kon Karin langs zijn neukende lul likken, omdat hij mij nu weer neukte en zoog ik zo veel mogelijk geil uit haar kut. Even later wisselde hij weer van kut en werd de sensatie helemaal compleet toen hij zijn pik uit Karin haar kut trok en de dikke eikel in mijn mond stak, waar hij al zijn lekkers in begon te spuiten. Ik slikte alles in en genoot enorm, waardoor ik, mede door Karin haar nog altijd likkende tong aan mijn kut, voor de zoveelste keer verrukkelijk klaarkwam.

Toen er geen druppel geil meer uit Frits zijn lul te zuigen viel, likte ik Karin nog een keer klaar, waar niet veel meer voor nodig was. Moe, naakt en nagenietend zaten we even later een heerlijk glaasje wijn te drinken. Daarbij vroeg Frits of Bram wist wat zijn geile vrouw zoal uitvrat als hij aan het werk was. Hij ging er van uit dat dit niet mijn eerste uitspatting was.

Ik had best, met wat hulp van Karin, moeite hem ervan te overtuigen dat het wel mijn eerste keer was, maar zeker niet mijn laatste. Deze geile ervaring wilde ik zo vaak mogelijk herhalen en met wie interesseert me geen bal, maar dat zei ik er niet bij. Toen Frits overtuigd was dat ik nog nooit eerder met een andere man dan Bram had geneukt, wilde hij weten hoe vaak wij, dat wil zeggen Karin en ik, al met elkaar hebben gevreeën. Opnieuw moesten we hem overtuigen dat ook dat de eerste keer was geweest. Toen ook dat gelukt was vroeg hij, uiteraard zou ik bijna willen zeggen, naar de reden waarom we het nu allemaal gedaan hadden en waarom hij de gelukkige was met wie ik had willen neuken.

Eerlijk vertelde ik dat ik al lange tijd het verlangen had vreemd te gaan en toen ik dat aan Karin had verteld, ik haar had gevraagd of ze het goed zou vinden als ik met haar echtgenoot naar bed zou gaan. Naar bed wilde ze niet, in de zin van samen ergens de nacht door te brengen en uitgebreid te gaan neuken. Maar wanneer ik met je zou neuken waar zij bij was, zou ze het wel goed vinden, nou en zo is het gekomen.

Al met al hoopte ik dat er voldoende om de brij was heen gepraat en hij Bram verder niet ter sprake zou brengen, maar dat had ik mis. Opnieuw vroeg hij of Bram wist van mijn wens vreemd te gaan en dat ik hier nu met hem aan het neuken was gegaan. Ik zei hem dat hij er niet van op de hoogte was, maar dat ik wel van plan was het aan hem te vertellen, zodra er zich een goede gelegenheid daarvoor voordeed.

Frits vond dat ik het niet uit moest stellen en Bram vandaag nog op de hoogte moest brengen. Van uitstel komt afstel en wanneer Bram er zelf achter zou komen is de schade veel groter, zei hij. Natuurlijk had hij gelijk, maar het gevaar dat Bram niets meer van me weten wilde als ik hem plompverloren zou vertellen dat ik met Frits had geneukt, bracht mij wel aan het twijfelen.

Alsof Karin besefte dat ik het gesprek een beetje moeilijk begon te vinden, nam het woord en gooide het meteen over een andere boeg. Ze vroeg aan Frits waarom hij op het ene moment met de nodige vragen stelde en op het andere moment heel enthousiast was over het geile gedrag dat wij met ons drieën gehad hadden. De visie die Frits ons daarop gaf vind ik geweldig. Hij zei:

Mensen zien liefde en seks vaak als één en het zelfde en volledig met elkaar verbonden. Ik zie dat anders. Je kan heel veel van iemand houden zonder er seks met te hebben, terwijl het heel gemakkelijk is om met iemand te neuken, waar je verder niets voor voelt. Dat maakt duidelijk dat het één heel goed zonder het andere kan. Twee mensen die van elkaar gaan houden of verliefd zijn, uiten dat graag in de seks, dat is waar. Misschien is het daarom dat men vaak de partner helemaal opeist, zowel als levenspartner als sekspartner. Wanneer je binnen een verhouding er een ander op na gaat houden als vaste minnaar of minnares, dan gaat het vroeg of laat ook gegarandeerd fout, maar als je zo nu en dan met iemand anders gaat liggen neuken, waar je verder niets met wil en je bovendien er niet om geeft als het elke keer een ander is waar je met vreemd gaat, dan hoeft dat helemaal geen nadelige invloed te hebben op je relatie. Ik zie dat meer als de ultieme vorm van masturbatie. Wanneer je als vrouw een kunstlul in je kut duwt, dan doe je dat niet omdat je zo veel houd van het handvat, maar alleen om lekker klaar te komen. Doe je het zelfde met een echte lul, dat is er in wezen geen verschil. Je neukt dan ook alleen om lekker klaar te komen en geef je niets om hetgeen aan die lul vast zit. Voor mannen geldt het zelfde. Als ik mijn lul steek in een kut waarvan de betrokken vrouw mij als mens verder niets doet, dan ben ik uit op mijn eigen bevrediging, dus is het een vorm van zelfbevrediging, waar ik alleen maar meer van geniet als van mijn hand bij het aftrekken.

Ik vond dat een prachtige visie op het vreemdgaan, maar twijfelde of er veel mensen zijn die het zo zien. Ik nam mij naar aanleiding daarvan voor om vanavond aan Bram te vragen hoe hij hier tegen aan keek. Tenslotte had hij al met Karin geneukt, dus wist hij ook hoe het was om te neuken met iemand waar hij verder geen verhouding met had. Als hij positief zal reageren, dan vertel ik hem dat ik met Frits had geneukt en dat ik van plan ben om mezelf vaker door andere mannen te laten neuken. Wat mij betreft mag hij ook met andere vrouwen of meisjes (vermits niet te jong) neuken zo vaak hij wil, als hij er maar geen vast vriendinnetje op na gaat houden.

Wanneer Bram er niet mee kan leven als ik mijn kut laat vullen door pikken van andere mannen, moet ik een keuze maken tussen weer monogaam worden of van hem af gaan om te kunnen neuken met wie ik maar wil. Dat zal een heel moeilijke keuze worden, want ik wil dolgraag bij Bram blijven, maar weet nu niet meer of ik andere kerels kan weerstaan als die aangeven met mij te willen neuken. Toen ik er nog anders over dacht zijn er vaak genoeg mannen geweest die een poging deden mij te versieren, maar die gaf ik geen kans. Ik wist echter zeker dat ik nu als een blok er voor zal vallen. Zelfs nu, nadat ik uitgebreid had geneukt, gepijpt en gebeft met Karin en Frits, zou ik waarschijnlijk geen nee zeggen als er nu een kerel binnenkwam en zijn stijve lul aan mij zou aanbieden.

Mijn mond spoelen had ik vanzelf al gedaan met de wijn, maar om de lucht van seks bij mij weg te nemen vroeg ik of ik nog bij Karin en Frits mocht douchen. Dat mocht niet alleen, maar Karin ging met me mee, heeft mij gewassen en me daarbij nog een keer klaar gevingerd. Iets wat ik overigens bij haar ook deed. Ik föhnde mijn haren droog, trok mijn jurkje en schoenen aan en fietste naar huis. De zomerwind tegen mijn goed geneukte kut maakte me onderweg weer geil genoeg om thuis met Bram te willen neuken zodra hij thuis zou komen.

Als ik die avond, zoals ik van plan was, alles op zou biechten tegen Bram en hij daar op zou reageren, dan zal mijn leven er heel anders uit gaan zien, wat ook het resultaat ervan zou zijn. Zodra dat achter de rug is en ik in mijn nieuwe leven zal staan, dan zal ik daar over weer schrijven. 

22:44 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.