06-04-18

Nooit Van Mezelf Gedacht - 2

In de tijd die wij wachtten tot Karin uit de douche kwam, wilde Bram toch wel even van mij weten, hoe of dat het kwam dat hij Karin had mogen neuken, waar ik bij was en ik zelfs hem daarbij had aangemoedigd. Karin had hem behoorlijk geil weten te maken en mijn aanmoediging had hem over de streep gehaald, maar nu het achter de rug was had hij veel vragen over het waarom.

Ik had wel het voornemen hem op de hoogte te brengen dat ik me zo graag eens door een ander wilde laten neuken, maar dan wilde ik dat wel eerst gedaan hebben. Als hij er wezenlijk bezwaar tegen zou hebben en ik mijn huwelijk in de waagschaal zou zetten als ik het toch deed, dan zou ik er wellicht van af zien en het er nooit van laten komen. Eerst met een andere man neuken en het dan opbiechten aan Bram zou misschien even een domper op ons huwelijk kunnen zetten. Maar het verwijt dat hij het zelfde had gedaan met Karin en de verdediging dat ik zoiets ook mee had willen maken, was ik ervan overtuigd dat ons huwelijk dan in tact zou kunnen blijven. Maar ik moest nu wel iets zeggen.

Ik zei hem dat ik door het verhaal van Karin ook heel geil geworden was en toen ze opeens spiernaakt voor hem was gaan staan en om zijn lul vroeg, bekroop mij opeens het gevoel dat ik dolgraag zijn lekkere pik wel eens in een andere kut wilde zien verdwijnen. Uitleggen kon ik het niet, maar ik moest en zou het zien. Toen hij werkelijk met haar neukte was het alsof hij zijn pik gelijkertijd in haar en in mijn kut had gestoken. Toen ze daarna het gemengde geil van zijn pik likte, was ik zo verrektes geil dat ik alleen maar aan klaarkomen kon denken. Nadat hij mij had geneukt, ik twee keer was klaargekomen en Karin opnieuw het gemengde geil van zijn lul likte, drong dat pas tot me door. Omdat ik niet wist waarom hij het van mij niet goed vond, werd ik jaloers.

Hij accepteerde die uitleg, zodat ik hem durfde vragen of ik nu zijn lul en ballen mocht likken. Karin had er alle geil al afgelikt, dus bleef mijn mond schoon, maar het idee dat ik aan zijn lul mocht likken vlak nadat hij er twee kutten met geneukt had, zou ik al heel fijn vinden.

Gelukkig vond hij dat goed, zodat ik op mijn knieën voor hem plaats nam en zijn lul en ballen met mijn tong begon te bewerken. Ik proefde dat Karin niet al het geil er afgelikt had en toen ik in zijn slappe lul kneep kwam er nog een flinke druppel sperma uit, welke ik gretig oplikte en inslikte. Dat vertelde ik maar niet aan Bram, want dagenlang niet zoenen, wilde ik niet opnieuw meemaken. Wel werd ik er weer behoorlijk geil door.

Toen Karin weer in de kamer verscheen, nog altijd naakt omdat haar jurkje hier in de kamer lag, Zij even stond te kijken waar ik met bezig was en even kuchte stopte ik er pas mee. Bram zei dat hij nu ook even aan een douche toe was en verliet de kamer nadat hij afscheid had genomen van Karin omdat hij ervan uit ging dat zij weg zou gaan in de tijd dat hij zou gaan douchen. Bij wijze van afscheid gaf hij haar een zoen in haar nek en betaste nog even haar borsten, terwijl zij zijn slappe lul nog even in haar hand nam.

Nog geiler werd ik daarvan. Zodra Bram weg was zei ik tegen Karin dat ik nu het liefst meteen met haar mee zou gaan en me uitgebreid te laten neuken door Frits, hem te pijpen en zijn geil te drinken. Heel jammer dat het nu niet kon, maar het moest er nu wel snel van komen, want mijn verlangen naar een vreemde lul werd te groot. Als je kort geleden aan mij gevraagd had of ik er iets voor voelde om eens vreemd te gaan, zou ik als tegenvraag hebben gevraagd of je wel goed bij je hoofd was. Dat ik enkel en alleen doordat ik onverwacht de half stijve lul van een vreemde man te zien kreeg zou veranderen in een wellustige vrouw die zich om het even met wie zou willen laten neuken, was iets dat zelfs mijn eigen begrip te boven ging. Niettemin wilde thans een lul in mijn kut voelen die niet van Bram was en sperma proeven.

Karin beloofde dat we zo snel mogelijk een afspraak zouden maken waarbij ik met Frits zou kunnen neuken en trok pas toen haar jurkje aan, stapte in haar slippers en vertrok. Het idee dat zij zo goed als naakt over straat zou gaan, iets waarvan ik toen nog dacht dat ik dat nooit zou durven, deed de kriebels in mijn kut nog heviger maken. Als vanzelf gleed ik met mijn hand naar mijn kruis en voelde hoe nat ik daar nog was. Kutgeil en het sperma van Bram was daar nog rijkelijk aanwezig. Mijn hand werd er kletsnat door en opeens kon ik het niet laten om dat geil van mijn vingers te likken. Met mijn andere hand ging ik daarbij weer naar mijn kut en wisselde zo een paar keer tot ik op mijn eigen vingers opnieuw klaarkwam.

Kort daarna kwam Bram uit de douche en glipte ik langs hem heen de douche in op een manier die voorkwam dat hij aan mijn handen en mond niet kon ruiken wat ik gedaan had, ik me kon wassen en mijn mond spoelen zodat hij mij geen zoenverbod op kon leggen.

Na het douchen ging ik naar bed, waar Bram inmiddels al lag te slapen. Door de warmte van die nacht, lag hij zonder dekens, naakt op bed. Ik kroop ook naakt naast hem, speelde nog wat met zijn slappe lul en viel weldra ook in slaap.

De volgende ochtend was Bram eerder op dan ik en had een ontbijt klaargemaakt. Hij was gereed om naar zijn werk te gaan, zodra hij dat op had. Het was lang niet de eerste keer dat ik ontbeet met hem en hem kuste voor het weggaan terwijl ik zelf nog spiernaakt was, dus dat ik dit ook vandaag deed was niet ongewoon. Wat wel ongewoon was is dat ik nu niet direct nadat hij was vertokken mezelf ging kleden, maar naakt bleef tot aan het moment dat ik de boodschappen moest gaan doen. Ik trok toen een rok aan die tot net boven mijn knieën reikte en een een goed zittende BH en een zomertruitje erboven. Zo was er aan de buitenkant niets bijzonders aan mij te zien, maar een slipje liet ik achterwege. Natuurlijk kon niemand weten dat ik aan mijn blote kut was onder mijn rok, maar het gevoel was er bij mij dat men het wel kon zien.

Bram had diverse keren aan mij gevraagd om met een korte rok aan zodanig mezelf te gedragen dat hij regelmatig tegen mijn slipje aan kon kijken, maar wel zo, dat anderen dat niet te zien kregen. Ik nam mij nu voor om de volgende keer dat hij het wilde, geen slipje aan te doen en als dat zou lukken het heimelijk zo te doen dat andere mannen het wel zagen. Zolang als dat hij erbij was hoefde ik niet bang te zijn om dan te worden aangerand. Hoewel aanranden best moeilijk zou zijn op een moment dat ik niets liever heb dan dat ik lekker werd geneukt.

Thuis gekomen na de boodschappen trok ik al mijn kleding weer uit, ging op de bank zitten met mijn benen wijd, pakte de telefoon, belde Karin op en sprak met haar terwijl ik mijn kut vingerde. Ik vroeg aan Karin wanneer ik langs kon komen om me door Frits te laten neuken. Terecht merkte zij op dat het niet slim zou zijn wanneer ik zo kort nadat Zij met Bram had geneukt, zonder Bram naar haar toe zou gaan. Het zou voor Bram niet zo moeilijk zijn om te raden wat ik dan zou gaan doen. Op zich niet zo erg, maar zelf had ik gezegd dat ik eerst met Frits zou willen neuken en dan pas zou beslissen of ik het hem zou vertellen of voorlopig nog geheim te houden.

Ze had natuurlijk volkomen gelijk, waardoor we afspraken dat ik maandag op de dag bij hen langs zou komen. Frits was altijd op maandag vrij terwijl Bram wel werkte. Ik heb op het moment helemaal geen baan, dus ben altijd vrij dus konden we evengoed op de dag neuken. Zij zou proberen Frits alvast geil te maken, maar hem niet laten klaarkomen. Wanneer ik dan langs kwam en Frits zou meewerken, mocht ik mij helemaal uileven met hem en hoefde me niets aan te trekken van Karin.

Dit was een heerlijke geile gedachte, maar betekende wel dat ik nog het weekend mezelf moest inhouden. Ik hoopte dat ik daar niet al te veel moeite met had. Maar ja, al enkele weken liep ik te verlangen naar een andere lul om met te neuken, dus dat ene weekend moest daar gemakkelijk bij kunnen, al was het nu wel zo dat ik nu wist dat het echt zou gaan gebeuren en wanneer.

Het lukte me eigenlijk best goed. De gedachte aan Frits zijn lul zorgde ervoor dat ik de drie keer dat ik mezelf klaarvingerde en de vrijdag en zaterdagavond die ik neukte met Bram extra lekker vond en overkwam bij mij als ware het een voorspel.

Zondag middag vroeg Bram aan mij of ik zin had in een ‘terrasje’. Ik wist wat hij daarmee bedoelde. Niet ver bij ons vandaan is een restaurant met een mooi terras. Steeds wanneer we daarheen gingen wilde Bram dat ik een kort rokje of jurkje aandeed en een speciaal daarvoor aangeschaft tanga’tje er onder. Die tanga bedekt maar een deel van mijn kut en zelfs dat deel is transparant. Maar het was fel rood van kleur, zodat wanneer iemand in een flits onder mijn rokje kon kijken die kleur als eerste zou ontdekken waardoor de geilheid van die slip hen zou ontgaan. We zaten dan altijd aan de buitenkant van het terras en wel zo dat behalve Bram niemand ander daar onder mijn rokje kon kijken. Het terras keek verder uit op een weiland, waardoor je lang van te voren zag of er iemand aankwam, zodat ik alles kon bedekken voordat het gezien werd.

Voor het eerst vroeg ik nu aan Bram waarom hij dat zo leuk vond, ik kon immers net zo vaak mijn kut, al dan niet met slipje aan hem tonen wanneer hij daar behoefte aan had. Hij zei mij dat hij het juist op een plek wilde waar hij daar verder niets mee kon. Hij werd er dan geil door, maar kon niet aan mijn kut zitten of tot neuken overgaan. Dat maakte het voorspel lekker lang en des te fijner vond hij het als het dan eindelijk thuis tot neuken kwam.

Ik stemde dus in om een ‘terrasje’ te doen, alleen deed ik deze keer het slipje niet aan. Ook een BH liet ik achterwege, zodat ik net als Karin spiernaakt onder een dun en kort zomerjurkje naar buiten ging. Zodra ik zo naast Bram liep en de zwoele zomerwind onder mijn rokje door mijn kuthaar voelde gaan, werd ik er toen al heel geil door. Op het terras zittend toonde ik meteen mijn onbedekte kut aan Bram. Verbaast vroeg hij:

Je hebt je slipje niet aan, ben je dat vergeten of heb je dat expres gedaan? Bij dat laatste knikte ik ja, zodat hij vervolgens vroeg: Waarom?

Toen ik zag hoe geil je ervan werd toen Karin naakt onder haar jurkje was en hoe moeiteloos je haar toen neukte waar ik bij was en kort daarna je weer een stijve kreeg toen ze je pijpte, dacht ik dat je het misschien wel nog geiler zou vinden als ik bij onze ‘terrasjes’ helemaal geen ondergoed meer aan deed. Maar sorry als ik me daarin vergist heb. Antwoordde ik.

Gelukkig protesteerde hij meteen en zei er helemaal geen bezwaar tegen te hebben, integendeel had hij al diverse keren aan mij willen vragen eens zonder slipje te gaan, maar hij was bang dat ik daar dan boos over zou worden en het dan zelf met slipje niet meer zou doen. Daardoor spraken we af dat vanaf nu ik geen ondergoed meer zou aandoen wanneer we samen uit gingen en altijd rokjes of jurkjes. De lengte ervan zou afhangen van waar we naar toe gingen.

Na die afspraak keek ik even om mij heen en toen ik bemerkte dat niemand naar ons keek tilde ik mijn rokje op tot aan mijn navel en zei:

Dit doe ik dan elke keer als we even onbespied zijn, overal waar we zijn.

Ik liet natuurlijk wel snel mijn rokje weer zakken, want ik zou het dan wel niet erg vinden als andere kerels mijn kut ook zouden zien, maar Bram zal daar wel anders over denken, dacht ik.

Ik ging weer zo zitten dat Bram als enige tegen mijn blote kut aan kon kijken en zag toen dat zijn pik last kreeg van ruimtegebrek in zijn broek. Dolgraag had ik ter plekke zijn lul uit zijn broeken gehaald en lekker gaan pijpen en neuken, maar dat ging daar uiteraard niet.

Opeens zag ik een stukje papier het gras inwaaien vanaf het terras en daar liep snel de ober achteraan. Hij had een bonnetje van een klant weg laten waaien of zoiets, maar had het snel weer te pakken. Toen hij overeind kwam keek hij in mijn richting en omdat hij precies achter Bram stond nu, kon ook hij mijn onbedekte kut zien. Bram had dat niet in de gaten en de ober zag niet dat Bram met een stijve lul naar me zat te kijken. Ik was al veel geiler dan ik ooit tijdens een ‘terrasje’ geweest was doordat ik aan mijn blote kont was, was nog geiler geworden toen ik de stijve lul van Bram ontdekt had, maar nu er voor het eerst van mijn leven een andere man naar mijn blote kut stond te kijken, werd ik zo buitengewoon geil dat ik me in moest houden om niet luidop te roepen:

Wil iemand mij alsjeblieft neuken! Ik wil een lekkere stijve lul in mijn kut nu!

Uiteraard deed ik dat niet. Ik deed alsof ik niet in de gaten had dat die kelner naar mijn kut stond te kijken, terwijl hij niet kon blijven staan alsof er iets te zien was, ten opzichte van de andere klanten. Hij liep het terras weer op alsof er niets aan de hand was, maar volgens mij was zijn broek plaatselijk wel iets meer opgezwollen.

Ik boog me toen naar Bram en legde een hand op de bobbel in zijn broek. Terwijl ik zachtjes door de stof van zijn broek heen in zijn lul kneep fluisterde ik:

Ik hoop dat je vandaag een niet al te lang voorspel op ons terrasje wil, want ik ben van mijn levensdagen niet zo geil geweest, nu ik hier aan mijn blote kut zit (bijna had ik gezegd nu ik mijn blote kut aan de ober heb getoond, maar dat slikte ik in). Ik wil dus niet uren wachten tot ik die lekkere lul die ik hier voel, in mijn kut geschoven krijg. Laten we naar huis gaan, of ergens anders heen waar we lekker kunnen neuken.

Bram pakte mijn hand en haalde die van zijn lul weg, waarbij hij zei:

Dan moet je hier met ophouden. Niet alleen ziet de ober wat je nu aan het doen bent, maar ik kan ook moeilijk met een stijve lul opstaan zodat iedereen het ziet. Dus laat mijn lul los en verberg je lekkere kut voor mijn ogen. Als mijn lul dan wat gekrompen is gaan we weg en zoeken we ergens een stil plekje op waar we kunnen neuken in de buitenlucht, Daar heb ik zin in. Of durf je dat niet?

Grondig gemeend en met een van geilheid overslaande stem antwoordde ik:

Niet durven, ik ben nu zo verschrikkelijk geil, dat jou je gaan nog zou laten gaan als je me hier op het terras op een tafel neer zou leggen en me zou neuken waar iedereen bij was.

Bram vroeg op te houden met mijn geile praatjes omdat anders zijn lul nooit slap genoeg werd om weg te gaan. Hij begon over andere dingen te praten, maar ik hoorde amper wat hij zei. Ik fantaseerde dat hij mij echt spiernaakt op een tafel zou leggen en me ter plekke zou neuken en dat dan de kelner zijn lul in mijn mond zou steken en ik zijn zaad zou drinken. Daarna zou ik Bram zijn lul pijpen terwijl die kelner me neukte en zo net zo lang wisselden tot ze alle twee minsten drie keer hun zaad in mijn keel hadden laten glijden.

Een wilde fantasie die ik natuurlijk nooit waar kon maken, maar het maakte me zo geil dat ik zonder aanraking daar op het terras een keertje klaarkwam. Bram merkte dat en zei dat we nu wel erg snel moesten maken dat we weg kwamen, want we gingen veel te veel opvallen daar.

We gingen toen snel weg en liepen het nabij gelegen parkje in. Onderweg taste ik verschillende keren in het kruis van Bram, of onder mijn rok naar mijn eigen kut. Toen we op een pad liepen waar we even niemand anders zagen, ging ik voor Bram staan en betastte mijn tieten op de blote huid. Dat kon natuurlijk alleen maar door mijn jurkje zover omhoog te schuiven dat ik eigenlijk geheel naakt voor hem stond en vroeg hem of hij zo ook mijn kut kon zien.

Dit werd Bram teveel. Hij trok me naast het pad tussen wat struiken en achter een dikke boom liet hij zijn broeken zakken. Zijn inmiddels weer geheel stijve lul stond fier vooruit. Hij pakte een been van mij welke hij hoog optilde en balanserend op mijn andere been voelde ik hoe zijn pik diep mijn kut in gleed. Staande neukten we daar op een plek waar we zo betrapt zouden kunnen worden, maar hij noch ik zat daar mee. Ik kwam buitengewoon lekker klaar, vlak voordat Bram mijn kut volspoot. Het was heerlijk om zo onverwacht en bijna in het openbaar geneukt te worden. Het enige wat het nog lekkerder had kunnen maken was als het niet de vertrouwde lul van Bram, maar bijvoorbeeld de pik van die kelner was geweest die me zo geneukt had. Meer nog zou het dan seks om de seks geweest zijn, gewoon geil zonder verdere gevoelens.

Bram borg zijn natte lul weer in zijn broeken en ik liet mijn jurkje weer zakken voordat we het pad weer opliepen om onze weg naar huis te vervolgen. Dat het geile mengsel van sperma en kutgeil langs de binnenkant van mijn dijen liep interesseerde me niet, ik genoot gewoon na van de geile opwinding die ik had mogen genieten.

Thuis gekomen gingen we samen onder de douche en wasten we elkaars geslacht grondig. Op mijn voorstel bleven we na het douchen naakt. Ik kon maar niet van Bram zijn lul afblijven, ook al bleef deze lange tijd slap. Om eten klaar te maken had ik weinig lust, daarom bestelden we een pizza. Toen deze gebracht werd, sloeg ik de handdoek om welke wij op de bank hadden gelegd omdat naakt zitten op de leren bank niet prettig aanvoelt als het zo warm is en je gaat er op zweten. Ik ging naar de deur teneinde de pizza’s aan te pakken en te betalen. Bram vond het wel sexy dat ik zo naar de deur ging, maar wat hij niet zag was dat ik de handdoek wat hoger over mijn borsten schoof in de gang naar de deur, zodat ik wist dat mijn kut daarmee vrij in zicht kwam.

De jonge pizza koerier keek zijn ogen uit naar mij en naar mijn kut in het bijzonder, maar reageerde verder niet. Hij gaf mij de pizza’s en nam het geld in ontvangst en wierp nog een laatste blik op mijn kut. Net voordat ik de deur dicht wilde doen zag ik dat een toevallige voorbijganger mij ook zag staan. Ik deed de deur langzaam dicht zodat ook hij mijn blote kut goed had kunnen zien. Tot vanmiddag was Bram de enige man in mijn leven die mijn blote kut gezien had en nu binnen een paar uur waren er daar drie bijgekomen. Dat maakte mij weer behoorlijk geil.

Bram maakte een fles lekkere wijn open die we dronken bij het eten van de pizza. Toen de pizza op was kropen we tegen elkaar aan en genoten nog van een glas wijn. We keken onderwijl naar de TV, althans die stond aan, maar het ontging mij volledig wat er op te zien was. Ik speelde steeds met Bram zijn lul en fantaseerde dat het de pik was van de man wiens stem ik uit de TV hoorde. Op een bepaald moment kreeg ik een geil idee. Ik doopte Bram zijn lul in mijn glas wijn en boog me daarna over om de wijn van zijn lul te likken. Dat herhaalde ik een paar keer, waarna ik de rest van de wijn opdronk. Bram vroeg of de wijn op die manier anders smaakte, waarop ik antwoordde:

Ik proef er eigenlijk niets van maar het idee dat ik wijn drink waar ik je lul een paar keer in heb gewassen, vind ik een heel prettig geil idee.

Dan hapte ik zijn lul weer op en begon hem met vuur te pijpen. Zowaar werd zijn pik weer stijf en zodra dat zo was, kroop ik op zijn schoot, werkte zijn lul mijn kut in en ging op hem zitten neuken. Even later wilde Bram van houding veranderen en zo naaiden wij in allerlei standjes. Bram wist het heel lang vol te houden zo en neukte mij wel drie keer klaar, voordat hij voor de tweede keer die dag mijn kut volspoot.

Na ons weer te hebben gereinigd, dronken we nog wat en gingen naar bed. Bram sliep binnen enkele seconden, maar ik speelde nog wat met zijn lul, waarbij ik dacht:

Dank je lieverd voor het genot dat je me vandaag hebt gegeven. Maar morgen ga ik nog meer genieten denk ik. Dan ga ik met Frits neuken en hem pijpen tot ik zijn geil te proeven krijg. Met die gedachte viel ik in slaap.

Wordt vervolgd. 

22:42 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.