08-04-18

Wie Had Dat Kunnen Denken - 1

Wie mij mijn verhaal “Nooit Van Mezelf Gedacht” 1,2 en 3 heeft gelezen, weet dat ik na een heerlijke geile neuk, pijp en befpartij met mijn vriendin Karin en haar man Frits, aan mijn blote kont onder een mini-jurkje naar huis ben gefietst, vast van plan om mijn man Bram te vertellen dat ik die dag vreemd ben gegaan. Het enige probleem was nog op welke manier ik dat aan moest gaan pakken.

Natuurlijk zou ik gewoon kunnen stellen dat hij met Karin had geneukt waar ik bij was en dat ik daarom met Frits had geneukt waar Karin bij was, maar dan zou het over kunnen komen als een soort van wraakoefening met oog om oog, tand om tand.

Tenslotte had hij alleen maar met Karin geneukt omdat ik dat wilde en heb bewerkstelligd. Ik moest dus een subtielere manier bedenken.

Toen ik thuis kwam had ik nog ongeveer een uur voordat Bram zou arriveren van zijn werk, dus deed ik mijn jurkje weer uit en begon naakt aan de voorbereidingen voor het eten. Ik wilde niet alleen Bram direct heet maken, maar zelf ook weer heel geil worden, zodat Bram niet meteen zou merken dat mijn lust gevoelens wat minder waren vandaag. Maar vlak voordat hij thuis zou komen bedacht ik me weer. Omdat we die zondag zo geil bezig waren geweest, had ik vanmorgen gedaan alsof ik wat rust wilde en een slip en BH aangedaan onder mijn jurkje. Wanneer ik dan nu weer naakt en geil op zijn thuiskomst zou wachten, dan zou hij wellicht willen weten hoe dat gekomen is en moest ik te hard van stapel lopen.

Daarom deed ik toch mijn BH, jurkje en slipje weer aan, in die volgorde, vlak voordat Bram thuis kwam. Zo was er eigenlijk niets ongewoons, toen we samen aan tafel zaten.

Toen we na het eten nog een wijntje gedronken hadden, de tafel opgeruimd en de vaat in de machine hadden gezet, kwam Bram naar me toe en begon me opeens te zoenen. Ik vond dat geweldig, daar niet van, maar was er wel door verrast.

Na een vurige tongzoen, zakte hij door zijn knieën en trok mijn slipje uit en plaatste een zoen op mijn kut. Ik dacht bij mezelf:

Dat gaat de goede kant op. Hij is al lekker geil, ik zal hem nog geiler maken en dan als hij op springen staat zal ik hem vertellen dat ik me zo lekker door Frits had laten neuken. Dat ik zijn geil gedronken heb en Karin’s kut had leeggezogen hou ik nog maar even voor me, anders wil hij me weer niet zoenen.

Het liep echter allemaal heel anders. Bram trok ook mijn jurkje en BH uit, maar toen ik naakt zijn broek los wilde maken en naar zijn lul wilde grijpen, trok hij mijn handen van hem weg en liet me mijn jurkje weer aantrekken. Ik begreep er uit dat hij eerst nog een “terrasje” met me wilde doen, dus stelde ik mijn bekentenis nog even uit.

Bram maakte echter geheel geen aanstalten om weg te gaan en nam ontspannen plaats op de bank. Hij liet mij tegenover zich plaats nemen, waarbij hij mij allerlei zithoudingen aan liet nemen. Als hij dan ja knikte kon hij mijn kut zien en als hij niets deed was mijn kut buiten beeld. Ik vroeg hem op een gegeven moment wat dit allemaal te betekenen had. Hij zei toen:

We krijgen straks bezoek en ik vind het dan even geil als jij hier zit zonder slipje als wanneer we op een terras zitten. Ik zal hem plaats laten nemen naast mij, en ja knikken als ik, en dus ook hij, je kut kan zien, zodat je snel anders kan gaan zitten.

Het leek me wel geil om met een vreemde kerel in huis aan mijn blote kut te zitten en nam me eigenlijk gelijk al voor om niet al te snel van houding te veranderen als Bram ja zou knikken. Ik wilde die man, wie dat ook was, uitgebreid mijn kut tonen en me er lekker aan opgeilen als ik zijn pik in zijn broek zou zien groeien. Maar toch vroeg ik aan Bram of hij niet bang was dat die man het als een uitnodiging zou zien wanneer ik hem mijn kut toon. Bram ontweek die vraag een beetje en voordat ik er op door kon gaan ging de deurbel. Bram ging opendoen en kwam even later de kamer binnen met een man die ik nog nooit van mijn leven gezien had. Hij was best aantrekkelijk, waardoor ik meteen dacht dat ik als Bram er even niet bij zou zijn vanavond, ik een afspraak met hem zou willen maken om met mij te neuken, indien hij daar interesse in had. Hij werd aan mij voorgesteld als Simon, een collega van mijn man die, zoals Bram beweerde, graag eens wilde zien hoe ik er uit zag in het echt. Dit naar aanleiding van de foto welke Bram van mij op zijn bureau had staan. Waarom hij en waarom nu werd mij toen nog niet duidelijk.

Even later zaten Bram en Simon tegenover mij op de bank. Uiteraard ging ik eerst zodanig zitten dat de heren niet onder mijn rokje konden kijken, maar was zeker van plan daar verandering in te brengen. Toen ik de eerste keer van houding veranderde, wilde ik het nog zo doen dat er niets te zien was, maar Bram knikte meteen ja, zodat ik het met een kleine vertraging weer veranderde. Ik dacht dat als Bram nu even mijn kut had kunnen zien, dat Simon dat ook gezien moest hebben, want zijn ogen waren steeds op de zoom van mijn jurkje gericht. Ook in de nieuwe houding knikte Bram ja, waardoor ik weer veranderen moest, maar kreeg de indruk dat er iets niet klopte. Ik ging nu zo zitten, waarbij ik er vrijwel zeker van was dat de heren vrij zicht hadden op mijn blote kut en ontdekte dat Bram nu geen ja knikte. Ik begreep het nu, Bram had er kennelijk lol in dat ik mijn kut aan Simon toonde en knikte ja als mijn kut niet te zien was in plaats van het omgekeerde zoals afgesproken.

Toen ik dat eenmaal door had deed niet de minste geringste moeite meer om mijn kut voor hun ogen te bedekken. Bram knikte ook helmaal niet meer en vond het dus prima.

Ik realiseerde me dat het maar goed was dat ik de afgelopen middag zo lekker met Frits had geneukt en gegeild met Karin. Daardoor kon ik me nu nog aardig inhouden. Was het niet zo geweest, zou ik waarschijnlijk al lang mijn remmen zijn kwijtgeraakt en Simon hebben gesmeekt me te neuken, waar Bram bij was.

Maar zelfs nu, nu dat ik al diverse orgasmen achter de rug had, was het moeilijk me in te houden. Tenslotte zat ik hier aan mijn blote kont mijn kut te showen aan twee mannen die, zoals ik reeds ontdekt had, er met een stijve lul naar zaten te kijken. Ik werd langzamerhand weer ontembaar geil.

Toen Simon gefascineerd naar mijn naar pik verlangend kut zat te kijken en dus geen oog had voor wat Bram deed, was ik stomverbaasd door de reactie van Bram. Hij maakte een rondje met duim en wijsvinger van zijn ene hand, waar hij met de wijsvinger van zijn andere hand in heen en weer schoof, om duidelijk te maken dat hij het over neuken had, knikte daarbij in de richting van Simon en keek mij vragend aan. Zonder woorden vroeg hij me zo of ik met Simon wilde neuken. Bijna had ik ja geschreeuwd en op Simon zijn lul afgedoken, zo zeer wilde ik dat, maar ging in werkelijkheid niet verder dan zo bedenkelijk mogelijk ja te knikken. Maar wat wilde ik graag door Simon geneukt worden.

Bram keek er heel vrolijk bij. Hij stond even later op en zei dat wij hem even moesten verexcuseren omdat hij de hond nog uit moest laten en verliet de kamer. Uiteraard begreep ik dat het de bedoeling was dat ik nu met Simon ging neuken, temeer daar we helemaal geen hond hebben.

Zodra hij de kamer verlaten had ging ik naast Simon zitten en legde direct mijn hand op zijn kruis waarbij ik zei:

Als jij deze harde lul hebt gekregen van het kijken naar mijn kut, is het dan teveel gevraagd om hem er even in te stoppen? Ik ben zo geil geworden van die vier ogen die op mijn kut gericht waren, dat ik geen zin heb om op Bram te wachten. Zou jij me alsjeblieft willen neuken?

Terwijl ik dat vroeg had ik zijn broek los weten te maken en zijn harde pik nu rechtstreeks in mijn hand genomen. Hij was niet zo groot als die van Frits, maar mocht er zeker wezen. Ik sjorde er aan, boog me voorover en nam een groot deel van zijn lul in mijn mond om er hard aan te zuigen. Simon liet er geen gras over groeien. Hij werkte zijn broeken verder uit en liet ook zijn shirt verdwijnen. Ik stopte toen met pijpen, trok mijn jurkje uit en kroop op zijn schoot. Zijn lul schoof met het grootste gemak in mijn zeiknatte kut en wild ging ik er op zitten neuken. Pas toen gromde Simon:

Jemig wat is dit lekker en wat ben jij geil! Maar wat als Bram nu binnenkomt?

Ik jammerde bijna toen ik zei:

Dat kan me niet schelen, dan had hij me maar moeten neuken in plaats van weg te gaan. Ik heb te veel behoefte aan lul om me daar nu druk over te maken!

Ik lag mijn hoofd op zijn schouder en genoot van het geweldige gevoel van zijn heen en weer schuivende lul in mijn hongerige kut. Ondanks dat merkte ik dat de deur weer open ging en dat Bram binnenkwam. Tot mijn genoegen kleedde hij zich ook helemaal uit en ging zich aftrekkend naar mijn geneuk staan kijken. Ik wenkte hem dichterbij en zag even later kans om Bram zijn pik naast het hoofd van Simon op te happen en hem te pijpen.

Dat was een sensatie. De lekkere pik van mijn lieve Bram pijpen terwijl een andere, mij verder vreemde lul, in mijn kut neukte. Vanmiddag had ik het super genot gesmaakt van het vreemdgaan met Frits, heerlijk met hem geneukt, zijn geil gedronken en de kut van Karin gelikt. Allemaal nieuwe en fantastische sensaties. Maar dat viel geheel in het niet bij het extreme genot van een lul in mijn kut van een vreemde, samen met de lul van mijn man in mijn mond.

Ik kwam klaar op een manier waarvan ik niet wist dat het bestond, zo buitengewoon lekker was het. Toen dat was weggeëbd maar de twee lullen mij bleven verwennen kwam meteen weer een heerlijk geile gloed over me heen. Het werd zelfs nog mooier toen Simon voor stelde dat de mannen van plaats zouden ruilen omdat hij dolgraag zijn geil in mijn mond zou willen spuiten, vermits ik daar niets op tegen had.

Ik had er uiteraard niets op tegen en op dat moment kon het me niet schelen of Bram mij een maand niet meer zou zoenen, als ik maar sperma kon drinken terwijl ik werd geneukt.

Gelukkig werkte Bram niet al te veel tegen, zodat ik even later bij hem op schoot zat te neuken en de naar mijn kut smakende lul van Simon naar hartenlust pijpte. Er kan een klein tijdsverschil in gezeten hebben, maar voor mijn gevoel kwamen we alle drie tegelijkertijd klaar. Was ik zojuist verschrikkelijk lekker klaargekomen, nu met een spuitende lul in mijn kut en de smaak van dat heerlijke spul diep in mijn keel maakte mijn orgasme helemaal buiten proportioneel. Het was zo hevig dat ik bijna het bewustzijn verloor.

Minutenlang bleven we zo zitten. De verslappende lul van Bram gleed wel uit mijn kut, maar op de pik van Simon bleef ik zuigen, ondanks dat deze ook behoorlijk in maat afnam.

Mijn rijkelijk gevloeide kutgeil, vermengt met het sperma van bram droop op zijn lul en ballen. Ik nam mij voor om ook dat van zijn zaakje te likken zodra Simon zijn lul uit mijn mond trok. Bram wist nu dat ik al sperma gedronken had en dat was niet eens het zijne, dus het zoenverbod was er nu toch al. Dat zal niet erger worden als ik zijn heerlijke geil van zijn lul zal likken.

Terwijl ik daar met bezig was, kwam ik tot de conclusie dat mannen die voor het eerst met een vrouw neuken, heel snel tot een tweede erectie kunnen komen. Dat was met Bram zo geweest toen hij met Karin neukte, ook Frits was voor een tweede keer gekomen vanmiddag toen hij mij neukte en nu was ik nog maar net bezig met het gemengde geil van Bram zijn lul te likken, toen ik een paar handen op mijn heupen voelde en Simon, zijn inmiddels weer staalharde, lul in mijn kut voelde glijden. Voor de vijfde keer werd ik die dag geneukt en vond het nog net zo lekker als de eerste keer. Ondanks dat er na enige tijd niets meer van Bram zijn zaakje te likken viel, bleef ik op zijn slappe lul sabbelen tot Simon opnieuw aan spuiten toe was. Toen ik dat begon te merken, was ik het die vroeg om weer in mijn mond klaar te komen. Het gevolg was dat ik dan op slechts enkele centimeters afstand van Bram zijn ogen de zeiknatte lul van Simon leegzoog.

Naakt bleven we na afloop met ons drieën een glaasje wijn drinken. Ik was tussen de mannen in gaan zitten en speelde nog wat met de slappe pikken. Eerst één voor één omdat ik ook een glas wijn vast te houden had, maar toen dat leeg was nam ik in elke hand een slappe lul. De mannen namen zo nu en dan een tepel in hun mond, dat maakte het weer erg lekker.

Ging het gesprek eerst nergens over, begon Simon opeens te vertellen dat hij niet had verwacht dat ik echt zo heet was als dat zijn broer verteld had en dat Bram daar klaarblijkelijk geen moeite met had. Zowel Bram als ik hadden er nu geen idee van waar hij het over had, maar Simon dacht dat we de vermoorde onschuld speelden. Met een beetje ironie in zijn stem zei hij:

Ik denk toch niet dat je met veel mannen twee of drie keer in de week neukt, behalve Bram en mijn broer, dus weet je echt wel over wie ik het heb.

Uiteraard wist ik het niet, maar Bram keek opeens vragend naar mij alsof ik op het punt stond om een geheim seksleven op te biechten. Ik reageerde met:

Nee, ik heb geen flauw idee waar je het over hebt of over wie, maar één ding weet ik zeker en dat is dat ik met die broer van jou nog nooit hebt geneukt.

Simon vroeg dan:

Als je niet weet over wie ik het heb, hoe weet je dan zo zeker dat je nog nooit met hem geneukt hebt. Bepaald vies ben je er niet van, zoals je vanavond hebt laten blijken.

Ik zei:

Nee, ik ben zeker niet vies van een lekkere pot neuken, maar tot vandaag had er nog nooit een andere lul in mijn kut gezeten dan die van Bram. Vanmiddag heb ik lekker geneukt met de echtgenoot van mijn vriendin en vanavond heb jij je pik er in mogen steken. Mijn vriendin haar echtgenoot heeft geen broer en Bram is je broer evenmin, ook kan je moeilijk je eigen broer zijn, dus weet ik zeker dat jouw broer mij nog nooit heeft geneukt!

Op een heel andere manier dan ik gedacht had, had ik nu meteen aan Bram bekend dat ik vreemd was gegaan met Frits en was eigenlijk meer nieuwsgierig naar zijn reactie dan naar de uitleg van de onzin die Simon in mijn ogen uitkraamde. Het was echter Simon die het woord weer nam en zei:

Mijn broer heeft anders een heel nauwkeurige omschrijving van je gegeven van dat heerlijke lijf van je. Hij wist mij te vertellen hoe je tieten er uit zien, dat je niet geschoren bent maar een mooi gevormd driehoekje haar op je kut hebt en een kleine roos getatoeëerd hebt staan rechts op je onderbuik. Hoe weet hij dat allemaal als hij je nog nooit naakt gezien heeft? Dus erg liegen doet hij toch niet.

Nu keek Bram naar me op een manier dat hij aan mij ging twijfelen. Maar ik had toch echt de waarheid verteld en wist nog steeds niet wie zijn broer was en hoe deze wist hoe ik er naakt uitzag. Dat bleef ik ook beweren, maar Simon met name, geloofde mij niet en zei dat zijn broer toch geen leugenaar was.

Daarom was ik blij verrast dat Bram het voor mij opnam en geïrriteerd tegen Simon zei dat die opmerking impliceerde dat ik dan een leugenaar moest zijn en zonder bewijs daarvoor pikte hij dat niet. Juist op dat moment schoot mij iets te binnen en vroeg ik hoe die gast heette die een paar weken geleden bij ons gelogeerd had. En ja hoor dat bleek zijn broer te zijn. Ik vertelde meteen dat hij me enkele seconden had bekeken toen ik met slecht een heel kleine en transparante tanga aan in onze slaapkamer stond, waar hij naakt langs liep. Zo weet hij hoe ik er naakt uit zie. Maar meer dan dat heeft er nooit plaats gevonden, dus van dat neuken met mij liegt hij volkomen.

Simon sputterde nog wel even tegen, maar ging er met akkoord dat we met ons vieren bij elkaar zouden komen om het uitgesproken te krijgen. Ik had daar niets van te vrezen, waardoor ik zelfs hoopte dat het er op uit zou draaien dat ik me ook door Simon zijn broer kon laten neuken. Het was tenslotte zijn lul geweest waar het allemaal door begonnen was. Als ik die niet gezien had, was ik wellicht nooit gaan verlangen naar een andere lul dan die van Bram. Het idee dat ik misschien met die lul zou kunnen neuken, maakte me zelfs na al het neuken dat ik die dag al gedaan had, weer een beetje geil. Maar de twee lullen die nu hier waren zou ik nooit meer stijf kunnen krijgen die avond, dus zette ik het van me af.

Met de afspraak dat Simon zijn broer erbij zou halen ging hij weg.

Toen pas begon Bram over het neuken met Frits die middag. Ik vertelde hem vanaf het begin en daarbij ook waarom ik hem met Karin had laten neuken en in detail hoe het met Frits vergaan was. Hij werd gelukkig niet boos of jaloers. Mede daarom wilde ik weten waarom hij mij er toe had aangezet om me door Simon te laten neuken.

Hoe dat in zijn werk is gegaan vertel ik in deel 2. 

22:37 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.