09-04-18

Wie Had Dat Kunnen Denken - 2

Bram begon te vertellen dat onze “terrasjes” eigenlijk het begin was geweest voor hem. Hij had een keer per ongeluk opgemerkt dat op een bepaalde houding mijn, over het algemeen zeer kleine, slipje te zien was voor hem, hetgeen de aanleiding was dat hij was gaan vragen aan mij om dat vaker te doen. Hij fantaseerde dan dat ik daarin steeds verder zou gaan. Eerst doordat ik mijn slipje wat opzij trok, zodat een deel van mijn kut te zien was, wat later dat ik mijn slipje zelfs helemaal had thuis gelaten en weer later dat ik er voor zou zorgen dat niet alleen hij, maar ook anderen mijn blote kut te zien kregen. Die gedachten maakte hem bloedgeil, maar nooit had hij het aan mij durven vragen om het ook echt te doen.

Toch was het idee aan een dergelijk gedrag van mij ook de reden geweest waardoor hij zo geil geworden was toen Karin bij ons kwam en toonde dat ze spiernaakt onder een kort zomerjurkje over straat was gegaan en moeiteloos haar kut aan hem had getoond. Dat was precies het gedrag waarvan hij zo vaak had gedroomd dat ik zou doen.

Toen ik dan zondag opeens aan mijn blote kont op het terras zat en me even later in het openbaar door hem had laten neuken, kwam de gedachte bij hem op dat ik me door een andere man zou laten neuken waar hij bij was. Hij gaf toe dat de gedachte er aan hem geil had gemaakt en hij best eens een andere lul in mijn kut zou willen zien verdwijnen. Omdat hij ook nog Karin had mogen neuken waar ik bij was, vond hij bovendien dat ik het zou verdienen. Hij wist dat Simon bij vrouwen veelal in de smaak viel en omdat Simon echt wel eens positieve opmerkingen had gemaakt over de foto van mij die bij Bram op het bureau stond, had hij Simon opeens uitgenodigd om mij eens in het echt te komen bekijken. Hij wist natuurlijk niet welke verhalen Simon zijn broer over mij ophing, maar begreep achteraf daardoor wel waarom Simon zo gretig had gereageerd en zo gemakkelijk met mij aan het neuken was gegaan. Hij wist natuurlijk toen nog niet of ik interesse had in een andere lul. Nou dat ik daar interesse in heb heeft hij gemerkt.

Ik wilde hem blij zoenen voor zijn houding, maar begreep net op tijd dat ik dat beter niet kon doen. Ik had net vlak voor zijn neus sperma zitten drinken uit een andere en naar mijn eigen kut smakende lul, dus was zoenen nu even taboe, zo begreep ik. Daarom vroeg ik hem hoe lang het vermoedelijk zou duren alvorens wij weer zouden zoenen.

Tot mijn grote genoegen antwoordde hij daarop dat hij zichzelf er maar eens overheen moest proberen te zetten en mij weer te zoenen zodra ik mijn mond gespoeld had en eventueel mijn tanden gepoetst. Tenslotte had Karin dat ook gedaan toen ze zijn sperma had gedronken, om zo te voorkomen dat Frits het zou merken. Dus moest het alleen maar om het idee gaan en niet echt merkbaar zijn. Hierop vertelde ik hem:

Vanmiddag heb ik, zoals gezegd, uitgebreid met Frits geneukt. Daarbij heb ik, net zoals Karin bij jou deed na het neuken, het uit mijn kut druipende geil van zijn lul en ballen gelikt. Wat later heeft hij mij en Karin nog eens geneukt en toen heb ik op het moment dat hij klaarkwam zijn pik uit Karin haar kut getrokken en hem in mijn mond laten spuiten. Ook heb ik Karin gebeft toen ze bij mij het zelfde deed en haar gezoend vlak nadat ze het gemengde geil uit mijn kut gezogen had. Toen jij thuiskwam vanmiddag, heb je me direct gezoend en me naakt uitgekleed. Heb je daarbij ook maar iets gemerkt van wat ik vanmiddag allemaal heb uitgevreten? Dat maakt toch duidelijk dat het maar een idee is!

Bram dacht even na en gaf me toen opeens een heerlijke tongzoen, dat terwijl ik mijn mond nog niet eens gespoeld had. Hij dacht namelijk dat ik dat ook niet gedaan had tijdens het gegeil met Frits. Het was inmiddels alweer meer dan een uur geleden sedert ik het geil uit Simon zijn lul gedronken had en bovendien had ik daarna wijn gedronken, dus proefde hij inderdaad niets meer van het sperma.

Hij zoende me steeds heviger en omdat we alletwee nog steeds naakt waren, ging mijn hand als vanzelf naar zijn lul. Deze was al heel snel weer stijf. Al zoenend kroop ik langzaam op zijn schoot en bijna van zelf gleed zijn lul mijn nog altijd zeiknatte kut in. Het neuken nu met hem was sensationeel. Het feit dat ik die dag al zeker een keer of tien was klaargekomen, vijf keer was geneukt door drie verschillende lullen en was gebeft, deed niets af aan hetgeen ik nu voelde met Bram zijn lul in mijn kut. Dit was geen neuken, dit was buitengewoon zweven in een wolk van genot, waarbij geil klaarkomen helemaal geen doel meer was. Op deze manier genieten van seks kan ik alleen met Bram, de man waar ik zo verschrikkelijk veel van hou.

Bram vertelde me later dat het andersom precies zo was en hij trok daar terecht de conclusie uit dat ons liefdes leven geen enkel gevaar opleverde voor het voortbestaan ervan, hoe vaak ik ook zou neuken met andere mannen. Wat mij betreft is het ook zo, indien Bram zijn lekkere pik in andere kutten zal steken. We waren het er met eens dat Frits gelijk had met zijn zienswijze dat neuken met mensen die je verder niet intiem lief hebt, of iets van dien aard, eigenlijk een vorm van zelfbevrediging is. Klaarkomen met een kunstlul of met je eigen hand, heeft het zelfde gevolg als met een echte lul of kut, het is alleen minder lekker geil als met een echte.

Voordat Bram weer klaarkwam en mijn kut vulde met zijn room, kwam ik toch nog eens klaar, maar op een hemelse manier en niet geil, waardoor ik nu geen behoefte voelde zijn sappen, samen met de mijne van zijn lul te likken.

Nadat we een douche hadden genomen, gingen we naar bed waar we naakt en dicht tegen elkaar aan in een droomloze slaap zijn gevallen.

De volgende morgen lag ik, voor we opstonden, de vorige dag te overdenken. Even was ik bang dat ik vanaf heden elke dag met twee of drie mannen zou moeten neuken, wilde ik voldoende seks krijgen. Maar doordat ik op dat zelfde moment naakt naast Bram lag en me toch totaal niet opgewonden voelde, kon het wel eens meevallen, gelukkig, bedacht ik mij.

Om zeker te zijn nam ik Bram zijn lul in mijn mond en pijpte hem wakker. Dan ging ik uit bed en maakte spiernaakt het ontbijt klaar. Ook bleef ik naakt tijdens het eten en drinken ervan en nam ik in de deuropening afscheid van Bram toen hij naar zijn werk ging en zwaaide hem uit in de deuropening, zodat mijn naakte lijf even openbaar ten toon werd gesteld. Toch voelde ik niet de minste drang om te gaan neuken met iemand.

Het weer werkte overigens ook wel mee. Het was zeker zeven of acht graden koeler dan de dag ervoor en er viel een druilerige regen. Naakt met alleen een zomerjurkje aan naar buiten gaan zat er niet in onder deze omstandigheden, dus mezelf op die manier opgeilen zat er ook niet in. Toen ik later die morgen overwoog om alleen een regenjas aan te trekken over mijn naakte lijf tijdens het boodschappen doen, concludeerde ik dat zoiets ook niet verstandig was, want de kou zou dan toch haar werk doen, waardoor ik kou kon vatten of een blaasontsteking oplopen. In alle twee had ik geen zin. Uiteindelijk deed ik een slipje aan en een jeans. Mijn bovenlichaam liet ik wel bloot onder de regenjas toen ik naar buiten ging.

Later toen ik thuiskwam deed ik alles weer uit. Toen Bram thuis kwam vroeg ik hem om zich ook geheel uit te kleden, hetgeen hij graag deed, maar ondanks dat is er van neuken niets gekomen.

Het weer bleef dagenlang slecht. Ik merkte toen dat de zon en hogere temperaturen een belangrijke rol spelen in het geil worden, althans bij mij. Zelfs toen ik één keer naakt onder mijn zomerjas naar buiten ging werd ik er niet zo geil van als die maandag onder mijn jurkje. Ik vond het wel spannend, maar het was bewolkt en ik had het een beetje koud zo. Het maakte me slechts geil genoeg om die avond uitgebreid met Bram te neuken, maar verder niet.

Pas op de zaterdag brak de zon weer door en liep de temperatuur weer aardig op. Voordat het middaguur was aangebroken voelde ik me weer botergeil en verlangde ik weer naar een harde lul die niet van Bram was. Deze keer echter hielt ik dat niet geheim voor hem. Ronduit zei ik tegen hem dat ik geil was en wilde neuken, maar niet met hem. Hij keek daar een beetje beduusd van op, zodat ik uitlag:

Als ik met jou neuk, dan wil ik dat jij er minstens net zo veel, zo niet meer van geniet dan ik. Het moet harmonieus zijn in een hemels samenzijn. Daarvoor ben ik nu te geil. Ik wil een harde lul om mezelf op klaar te neuken en die ik wil pijpen, gewoon om mezelf te plezieren. Wiens lul dat is en hoe de eigenaar het ervaart zal me worst zijn, als ik maar aan mijn trekken kom. Jij wilt toch zeker ook niet door mij gebruikt worden als een lustobject, zonder dat ik me ook maar iets van je aantrek? Als ik me flink één of twee keer heb laten neuken door een andere vent, ben ik misschien toe om met jou te genieten van elkaar. Dus ga ik eerst zien een andere pik in mijn kut te krijgen!

Zijn blik werd er echter niet geruster op en drong het nu pas tot me door dat ik wellicht te ver ging voor hem. Zo nu en dan eens met iemand anders neuken vond hij prima, maar om nu binnen een week nadat ik met twee andere kerels en een vrouw bezig was geweest, alweer te stellen dat ik hard toe ben aan een andere lul was te veel gevraagd vermoedde ik. Bram zei daarover echter wat anders dan ik verwachtte:

Het is wel grappig dat je een paar weken geleden niet eens had nagedacht om ooit eens vreemd te gaan, je één keer per ongeluk een andere man zijn lul te zien krijgt waardoor je er wel over bent gaan denken. Jij dan nog geen week geleden voor het eerst vreemd gaat en je op één dag laat neuken door twee andere mannen, je met een vrouw aan het geilen bent geweest en ook mijn lul nog twee keer in je kut gehad hebt. Je nu dan zegt dat je hard aan een andere lul toe bent alsof je jaren niets anders hebt gedaan als regelmatig met anderen te neuken en het vanzelfsprekend is dat de tijd dringt.

Ik begon meteen mijn excuses te maken en toe te geven dat ik mogelijk te veel eisend geworden was, maar dat wuifde hij weg met de woorden:

Ik zei je al dat ik het wel leuk vind dat je zo geil geworden bent, maar waar ik me zorgen over maak zijn de risico’s die je neemt als je voortdurend met willekeurige kerels aan het neuken gaat. Je kan allerlei SOA’s oplopen en tegen gewelddadige idioten aanlopen die je pijn of ik weet niet wat aan willen doen. Het beste lijkt mij dan ook, dat je Frits weer belt om te vragen of hij je neuken wil. Gaat dat niet lukken, kijk ik wel of Simon bereid is.

Hoewel het mij veel spannender toe leek om met iemand te neuken waarmee je dat nooit eerder hebt gedaan en ik bovendien wilde voorkomen dat Frits of Simon mij als hun maîtresse ging beschouwen en steeds terug zouden komen om met me te neuken, waardoor er een soort van verhouding zou ontstaan, begreep ik wel dat Bram nu gelijk had. Omdat ik nu echt heel graag wilde neuken besloot ik maar om eerst Frits te gaan bellen. Ik zei dat tegen Bram, waarop hij zei:

Ik heb een idee, als jij dat ook aangenaam toe lijkt dan moet je vragen of Karin ook mee komt. Ik heb dat wel eens in een porno filmpje gezien, dat twee vrouwen, jij en Karin nu dus, in negenenzestig houding op tafel gaan liggen. Frits kan jou dan neuken terwijl Karin je klitje likt en ik neuk dan Karin bij wie jij haar klitje likt, lijkt je dat wat? Tenslotte heb ik er geen echte moeite mee om met jou te neuken als het alleen om de geile seks begonnen is zoals jij met anderen neukt. Het intieme deel kan ik alleen als we samen zijn, maar ik geniet er evengoed van als we geilen met meerderen.

Ik wist niet hoe snel ik nu Frits zou gaan bellen. Bram zijn voorstel was geweldig, ik kon neuken, pijpen en beffen tegelijk en als het meezat kon ik dan Bram zijn geil drinken als zijn lul zeiknat was van Het kutgeil uit Karin haar kut. Allemaal zo heel smerig en daarom zo fantastisch geil!

Ik kreeg echter geen gehoor op het toestel van Karin en Frits, wat toch weer een domper er op gaf. Dan toch maar kijken of Simon te bereiken was.

Het was Bram die toen Simon ging bellen. Dat bleek een schot in de roos. Simon wist te vertellen dat hij juist van plan was geweest om ons te bellen. Zijn broer was namelijk bij hem op bezoek, dus wanneer wij nu naar hen toe zouden komen konden we hem confronteren met zijn beweringen, zonder dat iemand de kans kreeg om onterecht de waarheid naar zich toe te trekken.

Ik trok het kortste rokje aan dat ik had en daar boven een licht transparant hesje dat tot net onder mijn borsten reikte. Vanaf enkele centimeters onder mijn navel tot de onderkant van het hesje was alles bloot. BH of slipje deed ik niet aan, zodat ik, zoals Bram zei, net zo goed een bordje om mijn nek had kunnen hangen met de tekst: Neuk me!

Toen we even later in de auto zaten heb ik de hele weg met mijn klitje zitten spelen, zodat ik geiler dan geil bij Simon zijn huis arriveerde.

Simon en zijn broer, welke Leo bleek te heten, kregen allebei spontaan een stijve lul toen zij mij bekeken hadden. Simon gaf mij een zoen en schoof daarbij een hand onder mijn hesje om mijn blote borst te strelen. Als antwoord daarop greep ik door de stof van zijn broek heen zijn lul vast. Toen ik daarna Leo begroette, pakte ik hem ook op de zelfde manier vast, maar zoende niet met hem. Vastberaden vroeg ik hem:

Zo, dus jij beweerd dat deze lul gemiddeld twee keer per week in mijn kut neukt! Hoe komt het dan dat ik dat nog nooit gevoeld heb? Dat vind ik jammer, want als er een vreemde lul in mijn kut zit, wil ik daar graag van genieten.

Leo wist zich toen duidelijk geen raad met de situatie. Stotterend kwam er uit dat hij, nadat ik eventjes zo goed als naakt voor hem had gestaan hij had gefantaseerd welke dingen hij allemaal met mij had willen doen en omdat zijn broer altijd van die mooie verhalen had over vrouwen die voor hem vielen, had hij zijn fantasieën als waar gebeurd over gebracht. Na deze bekentenis heeft Simon ook bekend dat de verhalen die hij aan zijn broer deed grotendeels verzonnen waren.

Inmiddels had ik Leo zijn lul uit zijn broek weten te halen en genoot er van eindelijk de pik in mijn handen te hebben waar heel mijn geile avontuur met begonnen was. Terwijl ik met mijn ene hand aan die forse lul bleef sjorren, haalde ik met mijn andere hand ook de lul van Simon uit zijn broek. Dan zakte ik door mijn knieën en hapte de pikken om de beurt in mijn mond. Even later verscheen ook de derde lul bij mijn gezicht, zodat ik toen in elke hand een lul had en de derde in mijn mond liet neuken. Daarbij wisselde ik ook steeds, zodat ik weldra alle drie die heerlijke neukstaven enkele keren in mijn mond had gehad. Dan maakte ik even mijn mond vrij en brulde geil:

Nu moet er echt één mijn kut in! Als ik niet snel geneukt word door één van die geile lullen, word ik gek! Het kan me niet schelen welke van de drie mijn kut als eerste ingaat, maar neuken moet ik!

Ik was inmiddels zo verschrikkelijk geil, dat ik niet eens meer weet wie mij als eerste neukte. Wel weet ik dat ik hen alle drie even los gelaten had en mijn rokje en hesje heb uitgetrokken. De mannen trokken allemaal hun broeken uit. Toen zat ik op mijn knieën met in elke hand een lul welke ik om de beurt in mijn mond nam, terwijl de derde me neukte. Ik was verschrikkelijk geil waardoor de pik in mijn kut kletsnat werd van mijn kutgeil, hetgeen ik er aflikte toen de heren van plaats wisselden. Zo likte ik diverse keren mijn eigen geil van steeds weer een andere lul. Ik was zeker al twee keer klaar gekomen toen de eerst van de drie in mijn mond begon te spuiten. Genietend slikte ik elke druppel door en zoog er aan om er nog meer uit te krijgen. Hoewel dat niet lukte, was ik wel blij. Dat was omdat zijn lul uit mijn mond getrokken werd en ik er een andere in kreeg, welke merkbaar zojuist mijn kut uitkwam. Toen deze het heerlijk room in mijn mond begon te spuiten, smaakte deze lul nog heel sterk naar mijn kut, wat het nog geiler maakte. Toen korte tijd daarna ook Bram zijn lul als laatste uit mijn kut getrokken werd en hij deze in mijn mond stak ten einde zich daarin te legen, kwam ik nog eens buitensporig lekker klaar.

Tijd om uit te puffen kreeg ik nauwelijks, want ik werd door Leo opgepakt, op mijn rug op tafel werd gelegd en hij tussen mijn benen plaats nam. Zijn lul stond alweer fier overeind, welke hij diep mijn kut in liet glijden en hij me ruw begon te neuken onder het toeziend oog van Bram en Simon. Andermaal neukte Leo mij naar een hoogtepunt toe, wat ik luid kermend bereikte. Ook deze keer haalde hij zijn lul uit mijn kut en bracht hem naar mijn mond toen hij klaarkwam. Wat was het toch lekker allemaal, maar nog steeds niet voorbij. Simon had namelijk ook weer een stijve lul gekregen, zodat ik van hem de zelfde behandeling kreeg als welke ik zojuist van Leo had gekregen. Het feest werd toen helemaal kompleet toen Simon zijn lul in mijn mond stak en Bram de zijne weer mijn kut in werkte, nog voordat Simon begon te spuiten.

Bram bleef me daarna nog lekker lang neuken en verraste me extra om ook die laatste zaadlozing in mijn mond te laten plaatsvinden.

De rest van die middag bleven we naakt en speelde ik regelmatig met één of andere slappe lul, maar werd de tijd wel, met name door Bram, benut om Leo en Simon duidelijk te maken dat dit heel misschien in de toekomst nog eens zou kunnen gebeuren, maar in principe niet. Hoe lekker ik het ook had gevonden om met hen te neuken, een gewoonte wilde ik er niet van maken, althans niet met hen of andere mannen. Eén of twee keer neuken met een ander dan Bram zou het blijvend zo maken dat het om pure lust begonnen was en niets meer, hoe vaak ik dan ook vreemd zou gaan. Leo en Simon vonden het wel jammer, maar begrijpen deden ze het wel.

In de vooravond toen we samen nog na zaten te praten, moest er toch een keer gegeten worden. We besloten pizza’s te bestellen, welk een klein half uurtje later werden bezorgd. Ik zei dat ik wel even open zou doen om inmiddels Leo of Simon in de gelegenheid te stellen geld te pakken. Spiernaakt liep ik naar de deur en deed open. Het bleek de zelfde bezorger te zijn als welke ik afgelopen maandag mijn blote kut al had getoond. Ik kreeg medelijden met hem om nu voor de tweede keer lekker te maken, zonder dat hij daar iets met kon. Ik zette de pizza’s op een kastje in de gang en zei dat een man zijn geld zo kwam brengen, maar dat ik hem alvast zijn fooi wilde geven. Het drong niet eens tot hem door wat ik zei, zoveel aandacht had hij voor mijn borsten en kut. Ik knielde voor hem neer en voor hij het wist had ik zijn pik uit zijn broek gehaald en in mijn mond genomen. Stijf was hij op dat moment nog niet, maar werd dat wel heel snel. Ik zoog er aan alsof mijn leven er van af hing. De jeugd van hem maakte dat hij weinig nog remmen had en een snelle potentie.

Juist op het moment dat Leo met het geld verscheen, werd mijn mond andermaal gevuld met sperma, wat ze wel erg lekker smaakte. Ik weet niet waardoor het kwam, maar deze knul spoot zeker drie keer zo veel als wat ik tot nu toe uit een lul gezogen had en waarschijnlijk door zijn jonge leeftijd, smaakte het sterker. Het leek nu wel alsof ik het geil van vijf kerels tegelijk in mijn mond kreeg. Tjonge tjonge wat was dat lekker!

Op dat moment zag de knul Leo en schrok daar van snel trok hij zijn pik uit mijn mond en borg hem in zijn broek. Hij pakte beduusd het geld aan van Leo en maakte dat hij weg kwam. Ik denk dat hij dacht dat Leo mijn man was en hij bang was dat die het niet zou pikken dat zijn vrouw hem zomaar had zitten pijpen.

Leo had zijn broek en shirt aangetrokken voordat hij kwam betalen. Zodra ik dat zag vroeg ik hem waarom. Hij had dat puur voor de pizza jongen gedaan zei hij, waarop ik hem vroeg zich meteen weer uit te kleden.

Zo zaten we weldra weer alle vier naakt pizza te eten, waar Simon een heerlijke wijn bij had gehaald. Maar helaas werd de pauze niet lang genoeg om één van de heren weer geil genoeg te maken zodat ik nog een keer kon neuken, hetgeen ik graag gedaan zou hebben na het drinken van het sperma uit de lul van de pizza bezorger.

Toen we later die avond huiswaarts keerden, was ik eigenlijk nog behoorlijk geil en had graag nog ergens heen gegaan om een vent te zoeken die met mij zou willen neuken, maar dat vertelde ik liever niet aan Bram.

Thuis gekomen gingen we samen onder de douche en naakt naar bed. Voordat we in slaap vielen vroeg ik aan Bram of we later niet toch zijn idee op kon pakken om met Karin en Frits te gaan geilen. Hij zei:

Wat mij betreft doen we dat morgen. Jouw geile gedrag drijft mijn potentie heel erg op en jij zal niet terug deinzen om morgen alweer vreemd te gaan denk ik.

Met genoegen dacht ik aan de dingen die nog komen zouden en viel daardoor tevreden in slaap.

Van de volgende dag doe ik in deel drie verslag. 

22:35 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.