10-04-18

Wie Had Dat Kunnen Denken - 3

Waarschijnlijk omdat ik de pizzabezorger nog had gepijpt na mijn gangbang met Simon, Leo en Bram en met hen nog een hele tijd naakt was samen geweest zonder dat er een lul weer stijf geworden was, werd ik de volgende morgen wakker met meteen weer een geil gevoel tussen mijn benen. Ik hoopte dan ook dat Bram woord hielt en ik mij vandaag weer door Frits mocht laten neuken. Natuurlijk moest Frits daar ook zin in hebben en er met akkoord gaan dat Karin zich gelijkertijd door Bram zou laten neuken, maar ik had er goede hoop op dat die twee daar wel voor open stonden.

Toen ik het ontbijt had klaargemaakt en Bram naar beneden kwam, net zo naakt als dat ik nog was, kreeg ik wat hem betrof er al een goed idee over. Ik had gisteren natuurlijk een behoorlijke hoeveelheid sperma geslikt, uit vier verschillende pikken, dus ging ik er van uit dat er van zoenen nu even niets kwam. In plaats va de ochtendkus hapte ik even zijn slappe lul op en likte wat langs zijn kloten. Waarop Bram zei:

Tjonge, tjonge je bent nog steeds geil is het niet? Nou je boft want ik heb vandaag ook wel weer zin in iets geks op het gebied van seks. Wat zou je er van zeggen om vandaag te beginnen met een ‘terrasje’? Het is mooi weer en ik heb best wel eens gemerkt dat ik niet de enige ben die daar wel eens onder je rokje heeft kunnen kijken. De laatste keer, toen je geen slipje aanhad keek de ober op een zodanige manier naar je dat ik er zeker van ben dat hij iets van je kut gezien heeft. Laten we er nu weer naar toe gaan, uiteraard aan je blote kont en probeer het voor elkaar te krijgen dat hij je neukt. Zodra je dan je eerste portie geil van vandaag naar binnen hebt gewerkt bellen we Karin en Frits voor een geil kwartetje. Als je daarna nog meer pik wil, gaan we samen naar een geschikte vent op zoek die je wil neuken waarbij ik toekijk hoe die vreemde lul in je kut heen en weer schuift. Wat dacht je ervan om zo de zondag door te brengen?

Ik was met stomheid geslagen over de metamorfose van Bram, maar gelijkertijd kon ik niet wachten om al zijn voorstellen in de praktijk te brengen. Overmatig enthousiast wilde ik ook niet zijn, omdat ik bang was dat Bram dat verkeerd kon opvatten en ik seks met anderen verkoos boven seks met hem. Ik wilde dat allebei even graag en niet met elkaar vergelijkbaar, maar daar zou hij anders over kunnen denken. Daarom antwoordde ik met een zekere voorzichtigheid:

Afgelopen maandag liet je me met Simon neuken en vertelde ik je dat ik die middag al met Frits had geneukt. Gisteren heb ik de lul van Simon nog eens gehad, ook met zijn broer flink geneukt, terwijl jij je pik eveneens mee liet spelen. Ben je niet bang dat het allemaal te veel van het goede wordt wanneer ik me vandaag opnieuw door verschillende mannen laat neuken?

Bram vertoonde een tevreden glimlach op zijn gezicht en zei:

Ik ben blij dat je daar zelf over begint, dan kan ik het beter uitleggen. Kijk lieverd, afgelopen maandag was een toevalstreffer en daardoor slecht voorbereid. Dit weekend zou ik graag willen dat je helemaal uit je dak gaat en neukt pijpt en beft tot je helemaal uitgevloerd bent. Daarna zou je dan, als je het een beetje naar mijn zin wilt doen, geruime tijd niet neer met andere mannen neuken en gewoon de monogame echtgenote uithangen om dan na verloop van tijd weer eens buitengewoon geil tekeer te gaan. Zo zou je een paar keer per jaar jezelf geil kunnen uitleven en daarmee voorkomen dat je niet gefrustreerd raakt door het verlangen naar en niet verkrijgen van buitenechtelijk seks. Maar gelijkertijd niet in een onverzadigbare slet te veranderen die elke dag met jan en alleman gaat liggen neuken.

Hoewel ik uiteraard niet in de toekomst kon kijken en dus ook niet wist of ik content zou zijn met een dergelijk seksleven, trok de gedachte er aan mij zeer. Ik stemde er met in onder het voorbehoud dat ik andere afspraken zou willen maken als een dergelijk gedrag in de praktijk mij niet zou bevallen.

Bram vroeg me toen om het kortste rokje aan te trekken wat ik had, met daar boven een hesje dat maar net tot de onderkant van mijn borsten reikte en verder niets. Dan zouden we naar ons terrasje gaan en proberen mij te laten neuken door de ober. Daarna Karin en Frits bellen in de hoop met hen te kunnen geilen. Daar zouden wel zien hoe verder.

Om tien uur ’s morgens ging ons terras open en uit ervaring wisten we dat het eerste uur daar weinig tot geen klanten waren, precies de tijd dus dat wij er moesten zijn om even ongestoord met de ober te kunnen neuken.

Het rokje dat ik had aangetrokken was heel strak, wat er voor zorgde dat tijdens het lopen het langzaam omhoog trok. We kwamen maar enkele mensen tegen op de weg naar het terras, wat voor mij reden was om de zoom van het rokje wat omlaag te trekken. Waren ze voorbij dan liet ik het rokje weer gaan waardoor ik hele stukken kompleet aan mijn blote kont liep. Dit en de wetenschap dat ik onderweg was naar een kerel die ik amper kon, met het doel mij door hem te laten neuken, zorgde er voor dat ik geiler dan geil was toen we bij het terras arriveerde. Mijn rokje was het laatste stukje lopen daar naartoe zover omhoog gekropen dat mijn kut nagenoeg geheel onbedekt was bij het oplopen van het terras. Omdat er verder nog niemand was liet ik het zo en ging nu zodanig zitten dat de ober vol uitzicht zou krijgen op mijn blote kut als hij naar ons toekwam om ons te bedienen, terwijl Bram het nu even niet kon zien.

De ogen van de ober werden groot als schoteltjes toen hij bij ons aan tafel kwam en mijn onbedekte kut zag. Een beetje verward keek hij naar Bram, maar die deed net of hij de kaart zat in te kijken en niet bemerkte wat ik aan het doen was. Ik wees met een vinger even naar het kruis van de ober en stak vervolgens die vinger in mijn kut. Haalde hem er weer uit en wees andermaal naar zijn kruis. Toen stak ik die vinger in mijn mond en keek hem vragend aan. Duidelijker kon ik het niet maken om hem te vragen mij te neuken en of ik hem mocht pijpen.

Bram zei toen, alsof hij er helemaal niets van gemerkt had, dat hij even naar toilet moest, vroeg om een koffie met appeltaart en stond op. Zodra hij weg was vroeg de ober quasi onverschillig wat ik wilde gebruiken. Ik zei ook koffie te willen, maar dan ijskoffie ook wilde ik appeltaart. Toen hij vroeg of ik dat met of zonder slagroom wilde, zei ik dat ik liever ander room had dat ik dan het liefst rechtsreeks uit de spuit wilde zuigen. Daarbij wreef ik ongegeneerd over zijn kruis, waar ik een behoorlijke bobbel aantrof.

Een beetje zenuwachtig keek hij of Bram al terug keerde en vroeg mij hoe hij er over dacht dat ik hier zo nu en dan aan mijn blote kut zat en nu ook hem uitdaagde. Ik antwoordde:

Dat kan me niets schelen. Als hij mij vaker zou neuken zou ik het misschien niet doen. Of misschien ook wel, want ik heb eigenlijk aan één lul niet genoeg om aan mijn trekken te komen. Als mijn man straks terug komt, ga ik ook even naar het toilet. Ik zal dan naar het heren toilet gaan en hopen dat jij er ook heen komt en dat heerlijke ding dat ik hier voel in mijn kut wil rammen.

Ik was daarbij in zijn kruis blijven tasten en voelde dat hij inmiddels een flinke stijve lul had. Ik maakte zijn gulp open en stak mijn hand er in. Ik voelde de vorm van zijn lul door zijn onderbroek, maar juist wilde ik daar mijn hand in werken toen hij mijn hand uit zijn broek trok, een stap achteruit deed en zijn gulp dichtmaakte. Kennelijk was hij bang daar door iemand betrapt te worden, of hij zag Bram aankomen. Ik wist nog steeds niet of hij bereid was mij te neuken of niet, daarom vroeg ik hem of hij mij zou volgen als ik naar het toilet ging.

Bram voegde zich inmiddels weer bij ons, waardoor ik mijn rokje weer over mijn kut trok. Zou hij niet geweten hebben dat ik daar aan mijn blote reet zat, dan had hij het toen natuurlijk allang gezien, maar hij bleef het spel spelen en deed alsof er niets aan de hand was. Als antwoord op mijn vraag knikte de ober ongemerkt ja en ging naar binnen om onze bestelling te halen. Ik had ijskoffie besteld omdat gewone koffie gegarandeerd koud zou zijn voordat ik aan het opdrinken ervan toe was. Ik kon immers niet het neuken met de ober veel langer uitstellen. Er zouden meer klanten kunnen komen of meer personeel, zodat het misschien mis zou lopen. Zodra de ober de bestelling had gebracht, liep ik achter hem aan naar binnen. Daar vroeg ik hem of hij naar het dames toilet kwam of dat ik beter mezelf naar het heren toilet kon begeven. Het werd dat laatste. Zodra ik in de toiletruimte was ontdeed ik mij van mijn rokje en hesje en ging spiernaakt en wijdbeens tegen de wastafel staan wachten op de ober. Ik bedacht nog dat als hij alsnog af zou laten weten, ik daar zou blijven staan tot er een kerel naar toilet moest en die vent dan zou smeken mij te neuken.

Hij kwam gelukkig wel, maar liep eerst naar de ander kant van de ruimte waar ik stond. Daar wierp hij een munt in een automaat, alwaar hij een condoom uit haalde. Naïef zei ik nog dat ik de pil slikte dus niet zwanger zou worden, waarop hij zei dat een eventuele zwangerschap hem niet zou deren, maar dat dit niet de reden was voor de condoom. Meteen snapte ik dat deze man heel verstandig handelde en veilig wilde vrijen. Aan de ene kant vond ik dat niet erg, ik had al eens eerder met een condoom geneukt en wist dat wanneer een lul eenmaal in mijn kut zat, ik echt van dat condoom niets meer merkte. Maar aan de andere kant kon ik dan als hij klaarkwam niet zijn geil drinken uit zijn, naar mijn kut smakende lul. Om het toch zo geil mogelijk te maken vroeg ik hem of hij dan niet in dat condoom klaar wilde komen, maar dat ding er af zou halen als hij zover was, om dan mijn mond met zijn room te vullen. Hij beloofde dat en liet toen pas zijn broeken zakken.

Zijn lul was een beetje krom en niet buitensporig lang, maar wel behoorlijk dik. Hij liet mij het condoom omdoen, waarna hij tussen mijn benen plaats nam en zijn pik tegen de ingang van mijn kut drukte, maar bleef even zo staan. Ik brulde daarom tegen hem:

Waarom steek je hem er nu niet in? Ik wil geneukt worden nu, schiet op, steek hem er in en doe me klaar komen! Neuk me alsjeblieft!

Toen hij tot mijn grote genoegen zijn lul bij me naar binnen schoof, merkte ik opnieuw dat het tijdens het neuken geen bal uitmaakte of er een condoom om de lul zat. Het was geweldig om op deze plaats geneukt te worden door een vent waarvan ik de naam niet eens wist. Hij ramde zijn lul lekker diep mijn kut in, haalde hem er dan weer bijna helemaal uit om hem vervolgens weer diep er in te rammen. Dit herhaalde hij keer op keer en deed dat steeds vlugger. Wat een heerlijke neuker was deze vent, hij joeg me in geen tijd twee maal naar een orgasme, waarna hij hem er helemaal uit haalde en zei dat ik het dan nu met mijn mond verder moest doen, inclusief het verwijderen van het condoom. Ik zakte snel door mijn knieën en hapte zijn lekkere dikke pik helemaal in mijn mond, tot in mijn keel, Langzaam liet ik hem er weer uit glijden zodat ik met mijn lippen als het ware mijn eigen geil van het condoom schraapte. Het puntje van het condoom knelde ik dan tussen mijn tanden en trok het zo van de lul af. Ik liet het condoom vallen en hapte de lul weer op, welke ik met alle vuur die ik in me had begon te pijpen. Ik heb nooit geweten dat er zo een verschil kon zitten in de hoeveelheid geil die een man kan spuiten. Deze kerel leek niet op te houden en ik moest wel vier keer slikken om alles binnen te krijgen. Het smaakte me krankzinnig lekker, dat wel, maar juist daardoor werd ik er nog geiler door dan voordat hij me had geneukt. Als de mogelijkheid zich had voorgedaan, zou ik me ter plekke graag door nog een stuk of wat kerels hebben laten neuken en hun pikken leeggezogen. Maar dat ging uiteraard niet. Toen de ober zei dat hij graag nog een poosje met me had willen geilen, maar dat zoiets nu niet meer kon, klonk dat als muziek in mijn oren. Hij had me net mogen neuken en ik had hem gepijpt, maar had graag meer van me gewild, dat vond ik geweldig.

Zijn verslappende lul zat toen overigens nog steeds in mijn mond, maar hij trok hem er toen uit en haalde zijn broeken, welke nog rond zijn enkels zaten, op. Dan zei hij dat ik daar wat hem betrof best nog een poosje mocht blijven staan nagenieten, maar hij ging echt weg.

Zodra hij weg was raapte ik mijn schamele kleding op en trok het weer aan. Het condoom liet ik liggen en begaf me weer naar Bram.

Blij verrast was ik toen ik zag dat hij niet meer alleen was, maar Karin en Frits bij hem waren gaan zitten. Mijn eerste vraag was hoe het kwam dat zij er waren, maar alle drie bezwoeren zij dat het puur toeval was. Bram kon hen niet gebeld hebben, dat was wel duidelijk, want zij woonden wat verder weg en konden daardoor nooit in die korte tijd hier naar toe gekomen zijn, maar de afspraak zou ouder geweest kunnen zijn.

Karin vertelde dat ze tegen Frits had gezegd dat ik wel eens aan mijn blote kut op dit terras had gezeten (dat wist ze van mij), waarna hij haar had gevraagd dat ook eens te doen. Niet wetend dat wij er gelijkertijd zouden zijn. Ik vroeg of ze inderdaad aan haar blote kut was, ik kon dat vanwaar ik zat niet zien. Ze ging staan en tilde haar rokje op, wat ze meteen weer liet zakken en weer ging zitten. Wij hadden alle drie natuurlijk al haar lekkere kutje gezien, maar wij niet alleen. Juist toen zij daar zo stond kwam de ober aan om te vragen wat Karin en Frits wilden gebruiken. De man die juist mij had geneukt en wie ik had klaar gepijpt werd daarmee meteen weer getrakteerd op een bloot ander kutje. Je zou denken dat hij daarmee zeer in zijn sas zou zijn. Het tegendeel leek echter waar. Geïrriteerd vroeg hij wat we nu eigenlijk wilden. Mij ontging de reden voor deze irritatie, maar Bram begreep het wel, hij zei dat we nog twee koffie en de rekening wilde en wel even met hem mee zou lopen om te pinnen. Later vertelde Bram mij dat hij tegen de ober had gezegd dat wij swingers waren en heel vrij denkend. Ik zou al een paar keer tegen Bram hebben gezegd dat ik graag eens met hem had willen neuken, maar het was steeds te druk geweest. Vandaag was het stil toen we kwamen en zodoende is het er van gekomen, althans, ik ga er van uit dat je mijn vrouw geneukt hebt, had hij gezegd. Het andere stel was toevallig langs gekomen en hadden gezien dat ik zonder slipje was, doordat mijn kut een stukje onder de zoom van mijn rokje te zien was geweest. De andere vrouw vertelde dat ze ook geen slipje aanhad en dat wilden wij wel eens zien. Dat hij toen ook een tweede kut te zien had gekregen was niet zo bedoeld maar ook niet erg.

De ober had toegegeven even te hebben gedacht dat wij iets van plan waren in de zin van chantage of een slechte naam voor de zaak, maar was door de woorden van Bram volledig gerustgesteld. Heel aardig en vriendelijk was hij dan ook toen hij de tweede bestelling bij ons kwam brengen.

Toen Bram weer bij ons zat vroeg Frits aan hem of hij het ook zo geil vond dat zijn vrouw half naakt over straat ging en zich er niet voor schaamde haar kut te tonen aan een ieder die maar kijken wilde. Alsof Karin en ik er niet bij waren, praatte de mannen. Bram zei:

Ik ga nog verder en vind het zeer prettig dat zij ook met andere mannen neukt. Ik weet dat jij haar al hebt geneukt, ook van twee andere kerels weet ik dat en zojuist toen jullie aankwamen was Susan wel op het toilet, maar niet om te plassen. Ze heeft zich daar door de ober laten neuken, niet waar schat? Ik knikte slechts ja en Bram ging verder:

Het vreemde is dat ik er nog geen week achter ben dat zij zich met plezier door andere mannen laat neuken, precies net zo lang als dat zij het ook daadwerkelijk gedaan heeft, terwijl zij ook pas een dag of zes op de hoogte is dat ik er plezier in heb. Denk maar niet dat het betekent dat wij op elkaar zijn uitgekeken of geen plezier meer kunnen hebben samen. Tussen afgelopen maandag en gisteren hebben we alleen met elkaar geneukt, met heel veel genot zonder verlangen naar iets anders. Gisteren heeft ze met twee broers geneukt en vandaag wilden we er een geile dag van maken, maar met de afspraak dat we dan voor een paar weken bij het gewone houden. Merkwaardig genoeg kwamen jullie ook in ons plan voor vandaag voor. Dat jullie hier nu zitten, lijkt wel voorbestemd, maar dan moeten jullie daar wel wat voor voelen.

Karin en Frits leken heel geïnteresseerd en wilden meteen weten hoe zij een rol konden spelen, waarop Bram vroeg en Frits:

Zou jij Susan nog eens willen neuken, maar dan in aanwezigheid van Karin en mij en vindt je het dan goed als ik Karin neuk waar jij bij bent?

Bijna in koor antwoordden die twee:

Een kwartet voor twee dames en twee heren, dat lijkt me geweldig, daar doen we graag aan mee. Wanneer zullen we ons daar met bezig gaan houden?

Bram zei dat we niet ver weg woonden en wat ons betrof meteen daar heen te gaan om lekker met elkaar te geilen. We stonden meteen op en liepen richting ons huis. Onderweg werd er regelmatig in tieten geknepen, kutje gevoeld en lullen betast, steeds als er even niemand te zien was. Dat gebeurde uiteraard zou ik willen zeggen tussen Karin en Bram en tussen Frits en mij.

Thuis gekomen waren Karin en ik in een flits naakt en hielpen wij elkaars man uit de kleren. Mezelf herinnerend wat Bram er over verzonnen had, ging ik op mijn rug op de tafel liggen en vroeg Karin in negenenzestig houding op mij te komen liggen. Omdat Bram meteen wist wat er verder zou moeten gebeuren zij hij tegen Frits steek jij dan je lul in Susan haar kut, dan doe ik dat bij Karin dan neuken we elkaars vrouw terwijl onze eigen vrouw onze ballen en heen en weer schuivende lul kunnen likken.

Hij was nog niet uitgesproken, of ik voelde de dikke pik van Frits mijn natte kut in glijden enkele seconden later gevolgd door de verschijning van Bram zijn lul pal boven mijn gezicht die Karin’s kut begon te neuken. Dit was het geilste wat ik tot dan toe ooit had meegemaakt. De lul van Bram schoot zo nu en dan even uit Karin haar kut zodat ik hem op kon happen. Als hij dan weer de kut neukte likte ik aan haar klitje en langs de heen en weer schuivende lul. Zo kwam het er op neer dat ik pijpte, befte en neukte tegelijk. Ik was al twee keer goddelijk lekker klaargekomen, toen Bram andermaal zijn lul uit de kut trok en in mijn mond stak, waar hij meteen begon te spuiten. Het was lang niet zoveel als dat van die ober, maar doordat zijn lul kletsnat was van Karin’s kutgeil, was het wel zo lekker. Toen ik het met genoegen inslikte kwam ik nog eens klaar op de nog altijd in mijn kut neukende pik van Frits en de likkende tong van Karin. Ik merkte dat Karin ook klaar kwam en ook voor haar was het niet de eerste keer. Zodra haar orgasme voorbij was hoorde ik haar zeggen tegen Frits:

Als je klaarkomt, zorg dan dat je lul in Susan haar mond zit. Zij vindt dat lekkerder dan ik. Ik ben er niet vies van, dat weet je, maar ik gun het haar omdat zij er zo dol op is.

Ze was nog niet uitgesproken of de lul van Frits werd uit mijn kut getrokken en vlak daarna in mijn mond aan het spuiten gegaan. Mijn derde lading sperma van die dag slikte ik andermaal met genot door. Aansluitend lieten wij de heren nog even na genieten doordat wij elkaar nog eens klaarlikten.

Naakt hebben we daarna nog een biertje gedronken met elkaar, waarbij ik zo nu en dan Karin haar kut vingerde of met de slappe pik van Frits speelde. Toen pas vertelde ik hoe ik met de ober had geneukt en dat ik het alleen maar jammer vond dat zijn lul niet naar kut smaakte toen ik hem klaar pijpte, doordat hij een condoom had gebruikt. In koor bijna zeiden zij dat het heel verstandig was geweest van die ober, hetgeen ik ook wel toe moest geven.

Opeens ging Bram tussen de benen van Karin zitten, waarbij hij zei:

Laat mij die kut van jou eens goed bekijken. Ik heb er dan wel een paar keer in geneukt, maar goed gezien heb ik haar nog niet. Ik wil haar ook eens proeven.

Meteen daarna stak hij zijn tong zo diep als hij kon in haar kut. Ik was er dubbel gelukkig mee, doordat het goed tot mij doordrong hoe anders Bram over orale seks was gaan denken, ook al proefde hij nu alleen kutgeil en geen sperma.

Na een tijdje te hebben toegekeken hoe Bram Karin aan het beffen was, hapte ik de slappe lul van Frits weer op, in de hoop hem weer stijf te kunnen pijpen. Omdat dat niet lukte en ook Bram zijn lul niet stijf werd van het beffen, zei ik op een gegeven moment:

Jemig, ik wil nog meer lul, nog zo’n lekkere harde neuker wil ik in mijn kut voelen. Kent één van jullie iemand die me nu wil komen neuken. Ik wil er vandaag drie verschillende in mijn kut gehad hebben voordat ik in Bram zijn armen wegzweef, al dan niet met ook zijn lul in mijn kut.

Bram stopte even met het beffen van Karin en zei,

O.K. ik zou zo snel niet iemand weten die ik hier naar toe zou kunnen laten komen. Dus stel ik voor dat wij ergens heen gaan waar kerels zijn waaronder er vast wel één bij is die met je neuken wil. Trek je kleertjes weer aan en laat je kut bloot, dan gaan we ervoor op stap. Ik likte nog even langs Frits zijn ballen en hapte nog één keer zijn slappe lul helemaal op voordat ik antwoordde dat ik toch een ander rokje aan zou trekken, omdat ik dan niet steeds aan de zoom hoefde trekken.

Bram vroeg aan Karin en Frits of zij zin hadden mee te gaan, maar zij bedankten daarvoor. Ik vroeg om uitleg, want Karin was toch ook een geile vrouw. Karin zei echter:

Ik ben niet geil in de zin zoals jij dat bent. Jij loopt aan je blote kont rond met de bedoeling zo veel mogelijk lul in je kut te krijgen, geil als dat je bent op neuken. Ik daarentegen loop aan mijn blote kont rond omdat ik daar op zichzelf geil van word. Door mijn kut te tonen aan wildvreemde mensen word ik bloedgeil, maar hoef niet perse met andere kerels te neuken. Jij bent gewoon een geile slet, in de prettige zin van het woord, maar ik ben meer exhibitionistisch. Frits geilt er ook op als ik aan mijn blote kut rondloop, maar vindt het niet zomaar even leuk als ik me laat neuken door andere mannen. Ik heb me wel door Bram laten neuken, dat vind hij wel best, ook zal hij niet boos worden als ik zo nu en dan eens vreemd ga, maar daar moet het dan wel bij blijven. Bram kan er, net zo als jij zelf, nauwelijks genoeg van krijgen om de ene lul na de andere in je kut te laten verdwijnen, zo lijkt het. Frits en ik hebben het nu wel weer even gehad. Mogelijk zullen we het nog eens herhalen, maar het moet geen gewoonte worden. Wij zullen nu naar huis gaan, maar gaan jullie toch vooral jullie gang. Bram was tijdens haar woorden weer aan het beffen gegaan, maar stopte daar nu mee. Met zijn gezicht vol kutgeil begon hij mij te zoenen, terwijl Frits en Karin zich aankleedden. Daarna liep ik naar boven en zocht een kort jurkje uit dat ik over mijn naakte lichaam schoof, deed een paar bijpassende schoenen aan en ging weer naar beneden. Karin en Frits waren inmiddels verdwenen en Bram had zich gekleed. Enkele minuten later liepen we samen op weg naar de volgende lul, al wist ik nog niet waar en met wie ik zou neuken, ik verheugde me er wel zeer op. Onderweg zei Bram nog dat het niet alleen verstandig was om met condoom te neuken wanneer het om vreemden gaat maar ook gemakkelijker kon zijn om kerels zo ver te brengen. Ik begreep dat laatste niet, maar Bram lag uit dat in veel zaken in het herentoilet condoomautomaten hingen. Als ik dan ergens een aardige vent zag waar ik me wel door zou willen laten neuken, kon ik aan hem vragen of hij een condoom voor me wilde halen uit het herentoilet. Dat zou de nodige vragen oproepen en kon van het één het ander komen.

We zaten op een gegeven moment al een half uurtje in een café waar in het toilet zo’n automaat hing, gecontroleerd door Bram, maar waar nog geen geschikte kerel binnen was. Het was nog vroeg, dus bleven we even wachten. Er zat een vent van een jaar of zestig aan de bar die duidelijk nu al te veel op had en er waren twee stellen aanwezig van rond de vijftig. Onaantrekkelijk en met veel te veel lichaamsgewicht, zowel de mannen als de vrouwen. Bovendien hoorden ze bij elkaar, het waren waarschijnlijk echtparen.

Juist wilden we opstappen om elders mijn geluk te beproeven, toen een groepje van vijf jonge mannen binnen kwamen. Bram vroeg of er daar één bij was waar ik het wel mee zag zitten. Ik antwoordde dat ik tegen geen van de vijf nee zou zeggen, maar dat ik het meest werd aangetrokken door de donkere jongen die er bij was. Bram zei dat ik dan aan hem moest vragen een condoom voor me te kopen.

Even later zag ik kans om naast die knul plaats te nemen aan de bar. Hij bood me iets te drinken aan, wat ik aanvaarde, maar bestelde ook wat voor Bram, omdat hij dus wist dat wij bij elkaar horden. Na enige tijd vroeg ik hem of hij uit het automaat op het toilet een condoom voor me wilde halen. Hij keek even naar Bram en vroeg toen:

Waarom vraag je dat niet aan de vent waar je mee neuken wil?

Resoluut antwoordde ik daarop:

Dat doe ik toch!

Verbaasd keek hij van mij naar Bram en weer terug en vroeg:

Wil je dan niet met hem eh….

Zonder na te denken zei ik:

Nee, hij heeft een bijna witte lul en ik wil nu een bruine, die heb ik nog nooit gehad!

Hij hapte niet meteen toe en vroeg of ik er geld voor wilde hebben en of Bram mijn pooier was. Uiteraard antwoordde ik op allebei negatief, door te zeggen:

Ik ben geen hoer en de man die jij voor mijn pooier aanziet is mijn liefhebbende echtgenoot. Hij weet echter dat ik aan één lul niet genoeg heb en vindt het daarom niet erg wanneer ik lekkere kerels zoals jij ga versieren voor een geil potje neuken. Hij blijft wel in de buurt om te voorkomen dat iemand verkeerde dingen met me wil. Ik hoop dat jij geen verkeerde dingen wil, een condoom gaat halen en je harde neuker even in dit kutje wil steken.

Bij die laatste woorden schoof ik mijn rokje wat omhoog en toonde hem mijn naakte kut. Dit trok hem over de streep. Hij pakte mijn hand en trok me mee naar het herentoilet, waar hij een condoom uit het automaat trok, die hij aan mij gaf. Ik haalde hem uit de verpakking en nam hem in mijn mond. Ik had al eens gehoord dat er vrouwen zijn die een condoom aan konden brengen met hun mond en dat wilde ik nu ook eens proberen, hetgeen me wonderwel lukte. De man had plaats genomen op een toilet waar het deksel van dicht was nadat hij zijn broeken rond zijn enkels had laten zakken. Zijn lul bleek nog niet helemaal stijf toen ik het condoom er overheen plaatste, want dat zou niet gelukt zijn als hij dat wel was. Deze joekel paste echt niet helemaal in mijn mond. Ik pijpte hem nog even over het condoom, waarna ik mijn jurkje tot boven mijn borsten omhoog schoof, over zijn schoot stapte en me met een kerm van genot op zijn lul liet zakken. Toen ik er geil op ging zitten wippen, trok hij langs mij heen de toiletdeur dicht, opdat we tijdens het neuken niet gestoord zouden worden. Toen ik voor de zoveelste keer die dag klaar was gekomen op die vreselijk lekkere bruine lul zei ik tegen hem dat ik het zonde zou vinden als hij zijn lekkers in het condoom zou verkwisten en vroeg hem te stoppen met neuken vlak voordat hij klaar zou komen. Ik was nog een keer klaargekomen voordat hij mij omhoog duwde om spuiten in het condoom te voorkomen. Snel zakte ik naast hem neer en hapte zo veel van zijn lul op als dat er in mijn mond paste. Mijn kutgeil er af zuigend liet ik hem weer uit mijn mond glijden en trok met mijn tanden het condoom van zijn lul, waarna ik hard op zijn pik begon te zuigen. Even later dronk ik de vierde lading sperma van die dag uit eveneens de vierde lul. Ik waande me in de zevende hemel. Toen ik hem bedankte voor het genot dat hij me geschonken had, vroeg hij hoe of dat ik heette. Ik zei hem dat het voor mij veel geiler was wanneer ik nooit zou wten wie mij geneukt had en hij omgekeerd dat ook niet wist. Toen pas geloofde hij dat ik puur voor het geile genot had geneukt en er verder niets achter stak.

Nog in dat café heb ik tot in detail aan Bram verslag gedaan over het neuken met die kerel. Daarna vroeg hij:

Wil je nog meer lul, of zullen we nu naar huis gaan en samen nog wat vrijen.

Ik dacht daar even over na. Nog een lekkere pik neuken trok mij wel aan, maar bedacht me dat het dan best die van Bram mocht zijn, dus koos ik voor dat laatste.

Later thuis hebben we meer dan een uur gevreeën voordat Bram zijn pik weer in staat was mij te neuken. Het duurde ook lang voordat hij klaarkwam en hebben we geneukt in diverse standjes. Uiteindelijk is hij ook in mijn mond klaargekomen wat weer uitzonderlijk lekker was omdat zijn pik wel naar mijn kutgeil smaakte.

Bram zei na afloop dat we, als we weer geile buitenechtelijke seks wilden, we toch voorzichtiger moesten zijn. Zo als we nu tekeer waren gegaan zaten er best veel risico’s aan. Hij beloofde voor een volgend keer iets anders te verzinnen en hoopte dat ik me tot die tijd wat in zou kunnen houden.

We zijn nu een week of vijf verder en ondanks dat ik in die tijd vrijwel voortdurend zonder slipje heb rond gelopen in korte rokjes en jurkjes ben ik aardig monogaam geweest in die tijd. Een paar dagen heb ik wel een slip gedragen vanwege mijn maandelijkse ongemak, maar verder nooit. Ik werd er wel steeds geil van, maar Bram ook, waardoor we vaker met elkaar neukten dan voorheen en ook op plaatsen waar dat eigenlijk niet kon.

Slechts één keer ben ik in die tijd vreemd gegaan en dat was niet eens gepland.

Toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde en een jaar of zeventien was, woonde we in een flat. Op een dag had de post een pakje bij ons afgegeven dat voor de buren bestemd was. Ik was juist in bad gegaan toen de buurman het kwam ophalen. Om van onze badkamer naar mijn kamer te gaan liep ik naakt door de gang. Ik wist niet dat daar mijn buurman stond en had dat ook niet meteen in de gaten, zodat hij mij goed kon bewonderen in mijn nakie. Toen ik hem zag schaamde ik mij rot en heb ik hem maandenlang nauwelijks aan durven kijken. Ik was heel boos op mijn moeder die het had laten gebeuren, maar die zei dat ik een mooi meisje was en me nergens voor hoefde te schamen. Buurman was getrouwd en had twee kinderen, dus die zal heus niet zo snel meer verwachten.

Vorige week kwam ik na vele jaren die buurman weer tegen. Schaamte voelde ik al heel lang niet meer voor hem dus raakten we aan de praat met elkaar. Hij was al een tijdje alleen. Zijn jongste dochter was bij een verkeersongeluk om het leven gekomen en zijn vrouw was op één of andere reden daarna van hem afgegroeid. Ze leefde nu bij een andere man. Zijn oudste dochter was nog even bij hem blijven wonen maar ook bij een vriend ingetrokken. Zij kwam nog wel regelmatig bij hem langs. Naar haar moeder ging ze nooit meer omdat zij het haar niet kon vergeven dat zij haar vader in de steek had gelaten toen deze haar troost zo hard nodig had door de dood van haar zusje. Hij woonde nog steeds in de zelfde flat.

Toen op mijn twintigste mijn vader plotseling overleed aan een hartinfarct kwijnde mijn moeder langzaam weg en overleed een jaar later. Toen ben ik bij Bram ingetrokken en kwam ik nooit meer in die flat. Ik vroeg hem of het daar nog altijd het zelfde uitzag even troosteloos als toen. Hij zei dat we er niet zo ver vandaan waren, en dat wist ik ook wel, zodat ik er weer eens een kijkje kon nemen.

Het was er nog geen steek veranderd, zoals bleek toen we er aankwamen. Ik vroeg hem, nu ik er toch was, of ik even bij hem naar toilet mocht, hetgeen hij uiteraard goed vond.

De indelingen in die flat waren overal het zelfde dus wist ik de weg. Hij vroeg of ik soms koffie wilde, maar ik zei van niet en vroeg hem daar bij de deur maar even te wachten.

Ik had me allang voorgenomen om hem de zelfde blik op mijn naakte lichaam te gunnen als twaalf jaar geleden, dus trok ik op het toilet mijn jurkje uit en stapte naakt de gang weer in. Zijn mond viel open van verbazing toen ik een pirouette voor hem maakte en vroeg of alles nog even aantrekkelijk voor hem was als toen. Hij zei dat het nu nog mooier was en vertelde dat hij destijds maandenlang van mijn mooie lijfje gedroomd had en zelfs nu nog zo nu en dan er aan terug heeft gedacht, maar nu verpletterd was door mijn schoonheid. De man is een stuk ouder dan ik en had zowat mijn vader kunnen zijn maar bleek nog potentie genoeg te hebben om een stijve lul te krijgen alleen door naar me te kijken. Ik keek met genoegen naar de bult in zijn broek. Aanvankelijk had ik hem vanwege zijn droevige verleden even wat vermaak willen geven, maar nu werd ik echt zelf ook geil. Ik liep naar hem toe, liet hem even mijn borsten betasten en zakte dan door mijn knieën voor hem. Hij protesteerde gelukkig niet toen ik zijn broek los maakte en deze samen met zijn onderbroek naar zijn enkels trok. Zijn dikke lul sprong tevoorschijn welke ik beetpakte en zo ver ik kon in mijn mond nam. Knedend aan zijn ballen trok ik hem af en pijpte hem gelijkertijd. Lange tijd zonder seks brak hem nu op, want ik was daar nog geen minuut met bezig of hij brulde dat ik op moest houden want hij ging klaarkomen. Dat deerde mij niet zodat ik weldra een heerlijke lading sperma te drinken kreeg. Ik bleef hem pijpen tot zijn lul verslapt was.

Dan stond ik op en terwijl ik zijn slappe lul heen en weer haalde langs mijn spleet zei ik dat ik nu die koffie wel zou willen die hij mij had aangeboden en deze het liefste op zou drinken als we allebei naakt waren. Hij kleedde zich uit en ging koffie zetten. Naakt zaten we wat later naast elkaar op zijn bank. Ik speelde nog wat met zijn lul en zei dat ik het zo’n fijne pik vond en hem ook nog graag eens in mijn kutje zou willen voelen. Hij vroeg me toen of ik een slecht huwelijk had, of veel te kort kwam thuis. Ik verzekerde hem naar waarheid dat ik een fantastisch huwelijk heb en niets te kort kwam, maar dat mijn kut zo nu en dan behoefte had in een vreemde lul en dat sperma drinken uit vreemde lullen ook iets was waar ik wel eens naar verlangde. Ik zei hem ook dat Bram daarvan op de hoogte was en het prima vond zolang hij maar niets te kort kwam. Te kort komen zal hij zeker niet doordat ik vreemd ga, want na een neukfestijn met een nader wil ik het liefst meteen met Bram neuken.

Nadat ik hem dit verteld had, boog ik me weer voorover en pijpte hem opnieuw. Gelukkig had hij nu weer snel een stijve lul, waardoor ik op zijn schoot kroop om me er op vast te prikken. Maar liefst drie keer kwam ik op zijn lul klaar voordat hij weer zo ver was. Snel liet ik me van hem afglijden en hapte net op tijd zijn lul op om zijn sperma voor de tweede keer te slikken, maar nu gemengd met de smaak van mijn kutgeil. Nu het weken geleden was dat ik het geil uit een vreemde lul kon zuigen terwijl deze naar kut smaakte, kwam ik al slikkend nog een vierde keer klaar.

Na wat te hebben zitten uitputten, zei ik dat ik weer eens moest gaan. Ik gaf hem een kus op zijn wang en liep met mijn hoofd in de wolken naar de deur. Pas toen ik die open wilde doen vroeg hij of ik me niet beter eerst aan kon kleden. Ik schoot in de lach en pakte mijn jurkje uit het toilet, wat ik aantrok. Verbaasd vroeg hij of dat het enige was dat ik aanhad. Glimlachend zei ik ja en vertrok.

Die avond heb ik alles in detail aan Bram verteld. Hij vond het geweldig , vooral omdat het de eerste keer was in weken dat ik vreemd was gegaan. Hij zei nog steeds niet welke plannen hij had voor onze geile toekomst. In de tijd daarna ook niet. Misschien heeft hij wel geen plannen en vind hij dat het prima gaat zoals het gaat. We neuken vaak en graag met elkaar en ik kan zo nu en dan heerlijk vreemd gaan. Als dat het is wat hij wil, dan vind ik het ook best. 

22:33 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.