11-04-18

Zere Knieën In De Keet

Mijn minnaar & ik #1 (eigenlijk #50 maar dat is teveel om op te schrijven)

"Wat doe je vanavond?"'

"Niet veel bijzonders, even naar de keet tink"

"Oh, zal ik daarna even langskomen?"

"En dan?"

"Dan pijp ik je tot je de wereld ziet draaien"

"Ok"

Zo gaat het meestal als Sjors en ik afspreken. Spontaan bedenken we dat we zin hebben, ik moet dan vaak een goede reden verzinnen om bij mijn gezin weg te kunnen en wonder boven wonder gebeurt er altijd iets waardoor het precies goed uitkomt. Een feestje, borrelavond bij vriendinnen of bezoekje aan een oude kennis. Sjors en ik treffen elkaar altijd precies op het moment dat we in elke vezel van ons lichaam geil zijn. Een enkele aanraking, een knipoog of vlugge blik is al genoeg om te weten dat we elkaar later gaan zien.

Ik ben getrouwd, heb een man en houd van hem en zijn kinderen. Mijn man is bijna 20 jaar ouder dan ik en in onze relatie merk ik daar niets van. Maar fysiek nu eenmaal wel. Ik wil een vent met een lekker robuust lichaam, sterke armen en lekkere vingers, uithoudingsvermogen en eentje die seksueel avontuurlijk is ingesteld. En dat is mijn liefde niet. We hebben fijne seks, daar niet van. Voor hem is het precies zoals hij het wil. Maar ik verlang naar meer.. meer. veel meer.

Toen Sjors en ik elkaar voor het eerst zagen, zo'n 4 jaar geleden was het enige dat ik tegen hem zei: "Ik kan goed pijpen..en jij kan daar snel achterkomen" Nog nooit eerder had ik me zo aan iemand voorgesteld! Nooit hebben wij een normale vriendschap op kunnen bouwen, terwijl hij in hetzelfde kleine dorpje als wij wonen en we dezelfde vriendengroep hebben. Nog nooit heb ik een normaal gesprek met hem gevoerd, over wie we zijn en wat we willen in ons leven.

Wij hebben maar 1 gezamenlijke interesse.

En dat is hemel reikende seks.

Seks waarvan je nooit had gedacht dat het zo ver zou kunnen gaan.

Seks waarbij je alle remmen losgooit, geen schaamte, alles durft te geven en vooral sex waarin je alles dat er in je hoofd zit, even kan inruilen voor een hemelse ervaring.

Waarin een man op zijn mannelijkst is.

En een vrouw op haar vrouwelijkst.

Als er een hemel bestaat, denk ik dat ik weet hoe het daar is.. tijdens mijn orgasmes met Sjors.

Maar goed, terug naar de keet. Keet? 'Plek (meestal sta-caravan) waar plattelandsjongeren die de kroeg nog niet in mogen, of bij gebrek aan een zaterdagavond activiteit, heen gaan om bier te drinken, te roken en mannenpraat te hebben..' Vrouwen doen daar trouwens net zo hard aan mee.

Het is half 1 en ik fiets met mijn beste vriendin richting de afgelegen weg waar de keet aan staat. Zij weet al sinds het begin van mijn affaire dat ik dat doe, waarom ik het doe en wat het mij brengt. Smakelijk luistert ze naar de verhalen die ik over Sjors vertel. Ze kent hem ook, natuurlijk; iedereen hier kent elkaar. En zij vind het net zo spannend als mij als we met elkaar in 1 ruimte zijn. Ze is de enige die weet dat ik me graag door hem laat neuken..

We hebben bij haar thuis als 2 fikse cachaca op, een Braziliaanse drank met veel alcohol, de voorpret is groot. Ze weet wat ik ga doen, hoe ik dat ga doen en waar. Daar op de plek waar wij nu heen fietsen. Daar op die barkruk, de bank en de picknicktafel waar we de hele zomer aan zitten.

Zonder dat iemand het doorheeft zetten zijn hun biertje op het hout waar mijn natte kutje op gelegen heeft, de vlekken duidelijk zichtbaar. Daar waar ik zo graag zijn zaad in mijn mond voel stromen. Hij, die jonge jongen in de kracht van zijn bestaan, mannelijk als hij is. Borsthaar, sterke armen, stoppelbaardje, een tong om een boek over te schrijven en vingers die zo diep kunnen rijken dat je het uitgilt van genot.

We hebben een heerlijke avond, dansen rondom de bar waar iedereen zit. We zingen, lachen en drinken biertjes. Net genoeg, nooit teveel; dan is de lol er van af. Sjors en ik weten wat we straks gaan doen, we vermijden elkaar als de rest er bij is. Bang dat ze zullen merken dat we niet kunnen wachten om de kleren uit te trekken en elkaar te voelen, ruiken en proeven.

Toch tegen het einde van de avond kruisen onze blikken elkaar. Slik, ik word rood. Voel mijn string nat worden, direct. Zonder enige aarzeling word ik tot in mijn tenen geil en kan ik niet wachten tot de rest naar huis zal gaan. Dat zal helaas nog een tijdje duren.. Hij gaat tegenover me zitten en zijn voeten zoeken die van mij. Ik kan er niet tegen, hij mag me niet met kleding aan aanraken. Want ik bibber en tril als hij me streelt..

Hij loopt achter me langs, even die hand over mijn heup. Iedereen is er bij, maar wij zijn op dat moment in gedachten al alleen. Het word me te laat, loopt al tegen 3en en iedereen is beschonken.. Gelukkig oppert er iemand dat het tijd is om naar huis te gaan. Sjors loopt richting zijn huis en ik stap op de fiets de andere kant op. Na 2 minuten hoor ik een fluitje, het teken. We keren beide om en zijn direct weer in de keet. Spannend, straks is iemand iets vergeten.. Maar het maakt ons niet meer uit. Nu zijn we samen, niemand die ons iets doet. Geen moment ben ik bang dat we betrapt worden, dat mijn man me komt zoeken of dat er iemand belt. En die gedachten maakt mij zo vrij, mijn grenzen vervagen en mijn lusten worden ongekend.

We kleden ons direct uit, weten waar we voor komen. Voorspel is niet nodig, hij heeft direct een stijve en ik smul als vanouds van dit aanblik. Ik sta naakt voor hem.. het is donker en de maan schijnt naar binnen. We grijpen elkaar alsof we elkaar maanden hebben moeten missen. Zijn mond op de mijne, zijn tong om die van mij. Een mix van bier en rook vermengt zich, niet erg; het smaakt naar meer.

Hij grijpt direct met zijn hand tussen mijn benen. Ik was al nat, nu nog meer. Eigenwijs als hij is steekt hij direct zijn vinger tussen mijn schaamlippen, even kietelt hij mijn clitoris en dan vervolgd hij zijn weg naar binnen. Een schok gaat er door mijn lijf. Hij kromt zijn vinger en streelt dat ene plekje daarbinnen. Daar waar het een beetje gek voelt, alsof het niet van jou is. Maar zo intens en gevoelig, dat het doet zinderen.

Ik pak zijn harde penis vast, we kussen lang en intens. Mijn hand sluit zich om hem heen en ik houd hem goed vast, alsof ik bang ben om te verliezen wat er is. Zo intens als hij mij vingert zorgt ervoor dat mijn benen direct beginnen te trillen en ik me wel aan zijn piemel moet vasthouden om niet om te vallen.. Zijn arm om me heen, beschermend en vertrouwd. Mijn hand op zijn sterke rug, nagels in zijn vel...

Ik zeg hem op de bank te gaan zitten, heb iets lekkers meegenomen. Ik ga op zijn schoot zitten en uit mijn tas pak ik een fles fijne olie. De maan schijnt op mijn borsten, de borsten waar hij zo van houdt en waar hij zo lief voor is. Ik laat de olie via mijn hals over mijn lichaam glijden, over mijn tepels en via mijn navel naar beneden. Ik glim en voel de olie tussen onze benen in glijden..zachtjes beweeg ik met mijn natte, geoliede kutje over zijn harde geslachtsdeel. Hij mag er nog niet in..eerst even plagen. Ik rijd zachtjes op hem, hij pakt mijn borsten en kust ze. Zijn tanden om mijn tepels; auw, maar zo fijn. Ik beweeg als een ervaren amazone op hem en laat zijn piemel tussen mijn warme schaamlippen glijden. Ik ga wat omhoog en in 1 beweging glijd ik over hem heen. Een diepe kreun ontsnapt tussen zijn lippen door. Als geen ander weet ik wat hij lekker vind, en dat weet hij. Totale overgave aan elkaar, ultiem genot. Grenzeloos van elkaar genieten en aan niets anders meer kunnen denken. Dat is waar wij goed in zijn.

Mijn borsten bewegen zwaar op en neer als ik in zijn schoot op en neer beweeg. Steeds zover omhoog dat zijn eikel tussen mijn gezwollen schaamlippen belandt.. Steeds zover naar beneden dat het bijna pijn doet. Ritmisch als een goed muziekstuk dansen wij deze dans met elkaar. Hij slaat zijn armen om me heen, liefkoost elke centimeter die hij aanraakt. Zijn geoliede hand streelt zijn weg naar beneden over mijn rug. Hij pakt mijn billen en knijpt er in, hij is blij dat ik niet graatmager ben. Zijn vinger glijdt in mijn bilnaad en vind moeiteloos de weg naar mijn strakke achterkant. Hij plaagt, aait en wrijft.. Ondertussen kreun ik diep. Het is bijna te veel. Elke keer als ik het gevoel heb dat ik ga flauw vallen of huilen van genot gebeurt er iets dat me weer verrast of draaien we de rollen om. Nu ik hier zo zit is hij baas, ik heb geen keus. Ik kan niet anders doen dan heel hard mijn best om hem op het toppunt van geilheid te laten aanbelanden. Dan steekt hij zijn vinger ineens bij mijn achterste naar binnen. terwijl zijn penis de rand van mijn baarmoeder bevoelt. Ik schrik aangenaam en begraaf mijn gezicht al kreunend in zijn nek. Hij stoot zijn heupen hard en snel omhoog en gecombineerd met die vinger vraag ik me af hoe lang ik dit vol houd...Onze geoliede lichaam glijden langs elkaar heen. Dit heet geen vrijen, dit is neuken. Dit is hoe ik het wil en dit is wat ik krijg..

Plotseling stop ik, het is even té; ik wil even op adem komen.. Ik stap van hem af en ga op de bank staan. Mijn uitnodigende, natte kutje vlak voor zijn gezicht. Ik buig door mijn knieën en geef hem vrij spel. Zijn vingers volgen mijn kuiten naar mijn dijen en strelen mijn schaamlippen, ik nodig hem uit door mijn bekken te kantelen. Doe iets, doe niet niets. Alsjeblieft..ik smeek met mijn lichaam om zijn aanraking. Hij steekt twee vingers naar binnen en vind direct dat plekje weer, alsof mijn hele onderkant dat ene plekje is. Of een grote G-spot. Ik tril, kreun en voel mijn vocht langs mijn benen naar beneden lopen. Snel beweegt hij in en uit en ik blijf staan door met mijn handen tegen het plafond te steunen. Zijn vingers maken plaats voor zijn mond. Hij drukt een lieve kus op mijn clitoris en glijdt met zijn tong tussen mijn schaamlippen, zachtjes likt hij de ingang van mijn vagina terwijl lippen mij omsluiten. Met wat meer druk vervolgt hij zijn goddelijke handelingen weer naar boven, zijn vingers halen mijn lippen wat uit elkaar waar mijn clitje bloot en gevoelig op zijn warme tong wacht. Hij plant zijn lippen eroverheen en zuigt er stevig aan. Zijn handen omsluiten mijn billen om me nog dichter tegen hem aan te drukken, ik sta nog steeds maar kan het niet langer volhouden om niet te vallen.. Te intens wat hij nu doet, ik raak er bijna van in de war. Mijn gedachtes schieten van de ene naar de andere kant van mijn hoofd en die combinatie met de alcohol in mijn bloed doen me tollen.

In 1 beweging duik ik naast hem op de bank, zijn vingers nog in mij. Mijn mond om zijn vochtige lul. Ik proef mezelf, ben gek op mezelf! Als ik mezelf zou kunnen beffen zou ik de hele dag niets anders doen denk ik.. Ik lik zijn eikel en volg met mijn tong de vorm van dit bijna magische stukje lichaam. Hij vingert me op een rustig maar intens tempo door en wisselt mijn voor en achterkant met elkaar af.. Ik neem zijn ballen een voor een in mijn mond en zuig er zachtjes op terwijl mijn hand hem goed vastpakt en met ferme halen aftrekt. Sjors gaat nog meer onderuit zitten en kreunt aangenaam.. Mijn tong glijd weer over zijn zachte huid omhoog naar het randje onder zijn eikel. Ik weet dat dat zijn plekje is en zuig er lieflijk op, alsof het een lolly is waar ik heel zuinig op ben. Hij pakt mijn haar vast, dat anders in mijn gezicht hangt, en beweegt mijn hoofd voorzichtig op en neer terwijl zijn topje mijn lippen uit elkaar drukt. Helemaal tot achterin mijn keel drukt hij door, tot het punt dat ik denk dat ik moet kokhalzen. Speeksel en olie zijn met elkaar vermengd en vormen een verrassende combinatie. Ik pijp met sterke halen en strakke lippen. Weet dat hij dit niet super lang vol kan houden.

Dan merk ik dat mijn orgasme langzaam via mijn tenen naar binnen kruipt en laat zijn geslachtsdeel voor wat het is. Ik lig over Sjors heen, mijn zware borsten op zijn penis en concentreer me volledig op wat zijn vingers met me doen. Via mijn knieën en dijen trek er een gevoel omhoog dat niet goed te omschrijven is. Het is alsof je word opgetild en meegezogen naar een roze, warme, allesomvattende plek waar alleen maar liefde en genot is. Waar je geen invloed hebt op wat er gebeurt, maar je alleen maar kan overgeven aan je lot. Al mijn spieren spannen zich aan. Ik houd me vast aan zijn lichaam en adem zwaar. Ik kreun en hijg zo hard dat de afgelegen plek, waar de keet staat, een must is. Hij trekt zijn vingers uit me en houdt me vast. Ik schok, kan wel huilen, ben ontzettend warm en kruip in zijn armen weg om nog eventjes in de andere wereld te mogen blijven. Kon ik er maar blijven, geen gedachten en niets moeten. Genot zoals genot bedoeld is.

Langzaam open ik mijn ogen.. blozend kijken we elkaar aan. Wat is het toch bijzonder als je dit bij een ander voor elkaar krijgt. Zijn lijf en dat van mij, perfect match. Ik zeg wel eens tegen hem dat ik denk dat onze lichamen verliefd zijn op elkaar maar onze harten en hersenen niet. En dat ik dat zo ontzettend fijn vind.

Hij knuffelt me stevig en geeft me de tijd om mijn plekje weer te vinden.

Ik zak tussen zijn knieën op de grond.. die bezaaid is met bierdopjes, zand, hout en andere troep. De combinatie daarvan met alle olie die we hebben gebruikt is niet de beste. Maar dat maakt ons niet uit. Dat is waar we zijn, als we maar samen zijn maakt de plaats niet uit...

Hij gaat er goed voor zitten, weet wat er gaat komen. Is nieuwsgierig en tegelijkertijd ook bijna bang. Omdat hij ook weet hoe intens en onbeduidend onze orgasmes zijn. We lijken te vergeten hoe het is, terwijl als het er eenmaal is alles weer zo vertrouwd en ultiem blijkt te zijn.

Ik sluit mijn hand om zijn penis en giet er nog een beetje olie overheen. Over zijn eikel, zijn hard schacht, zijn ballen, liezen en daar onder. Elk plekje streel ik, liefkoos ze alsof het zere plekken zijn die door liefde genezen. Langzaam beweeg ik mijn hand op en neer. Zijn hand zoekt mijn vrije hand, dit is zijn signaal voor; het is menens. Ik pak mijn borsten en beweeg ze als een warme vagina over zijn hard penis, hij kreunt alsof het niet lang meer gaat duren en vraagt of hij in mijn mond mag komen. Omdat hij dat zo verschrikkelijk lekker vind.. Dat mag, ik geniet daar net zo van als hij. Maar eerst zak ik nog even plagend over hem heen.. ik span de spieren rondom mijn vagina waardoor ik nog strakker word dan ik al was. Hij lacht hardop, dit heet lichaamstaal. Ik maak pulserende bewegingen vanbinnen, die op het toppunt van zijn geilheid zo duidelijk te voelen zijn dat hij zegt dat het voelt alsof ik het sperma letterlijk met mijn lichaam uit hem zuig.. Dan pakt hij mijn schouders vast en zet me stil. Hij kijkt me indringend aan en zonder woorden zegt hij tegen me dat hij zo graag wil klaarkomen, dat hij tot alles bereid is..

Heel langzaam en sensueel laat ik zijn hete penis uit me glijden, die direct tegen zijn buik wipt. In het maanlicht zie ik hem glanzen van mijn vocht en zo gek als ik daar op ben duik ik naar beneden en zak tussen zijn knieën. Ik ga precies op een omgekeerd bierdopje zitten met mijn knie; au! Ik moet lachen, hij ook, wat maken we weer mee samen..

Ik zet zijn eikel tegen mijn lippen en pers ze op elkaar. Dan druk ik hard en vastberaden zijn topje er doorheen, als een maagdelijke vagina zuig ik zo stevig mogelijk, zoveel mogelijk naar binnen. Vacuüm vindt hij lekker, als het lijkt alsof hij vast zit in mijn keel. Een diepe kreun hoor ik ergens in de verte, ik let er niet op. Ik doe wat ik doe, omdat ik er zo van houd. En dan is alles, zelfs zijn geluiden, bijzaak. Zijn vingers zijn verstrengeld in die van mij maar ik wil die tweede hand toch ook graag gebruiken. Om zijn ballen te aaien, de olie er over heen te smeren en zijn huid te strelen. Ik aai van boven naar beneden, raak even het plekje onder zijn balzak aan en geef elke centimeter de aandacht waar hij om vraagt. Ondertussen beweegt zijn piemel zich nog steeds van mijn lippen naar mijn keel. Ik zuig en lik, kus zijn eikel en lik met het puntje van mijn tong dat plekje daar vlak onder.

Hij wil perse mijn handen vast houden, ik weet dat hij gaat komen. Hij grijpt mijn vingers en houd ze goed vast. Zijn adem versnelt en elke zucht gaat gepaard met een diepe kreun.. Hij draait zijn bekken naar me toe en ik zuig nu zo hard en snel als ik kan aan zijn lekkere piemel. Ik sluit mijn lippen er stevig omheen terwijl mijn tong aan de binnenkant rondjes draait om zijn eikel heen. Hij begint te stoten en al zijn spieren spannen zich. Dan open ik mijn mond en pak snel zijn penis vast om hem in rap tempo in mijn mond klaar te laten komen. Ik voel zijn zaad in mijn mond lopen, over mijn tong, mijn tanden, mijn lippen. Mijn mond overstroomd van zijn sperma en het loopt via mijn kin over mijn borsten en buik. Ik lik alles op, wil niets missen van wat er nog in mijn mond zit. Zijn adem stokt wanneer ik doorga met pijpen en zijn huid schoonlik als een hond die smult van een bot.

Hij laat zich diep zuchtend achterover vallen en ik kijk naar zijn vermoeide, naakte lichaam. Zo stoer, eigenwijs en mannelijk als hij normaal is verdwijnt nu hij hier zo ligt. Onschuldig, uitgeput en leeg. Diep van binnen zegt iets dat ik in zijn armen in slaap zou willen vallen. Maar we weten beide dat dat niet kan, mag en ook niet is wat we écht willen.

We hebben het even over dat het zo fijn zou zijn als we nu gewoon in slaap zouden kunnen vallen. Maar moeten toch onze kleding maar weer aan trekken en onze weg naar huis vervolgen.

Buiten geeft hij me een kus. Hij vind het niet heel lekker dat hij zijn eigen zaad proeft, dus ik neem snel een slok sinas voordat hij een tweede en derde keer zijn zachte lippen lieflijk op die van mijn drukt. Dit moment is altijd belangrijk voor mij, want hier gaat het even niet om de seks; dat hebben we al achter de rug. Hier gaat het om elkaar erkennen en bedanken, onuitgesproken waardering voor hetgeen wij zo goed doen samen. Daar praten we niet over, want gevoelens zijn enge dingen.

Maar die kus voor het slapen gaan, is mij misschien nog wel het meeste waard.

Die Sjors; ik hou van hem. Op een gekke manier. Maar wat is dan normaal? 

08:40 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.