24-04-18

Ik Wilde Harde Pik - 1

Naar evenwicht zoekend liep ik ’s morgens om half zeven op mijn highheels van de taxi over het grindpad naar de voordeur van mijn huis. Aangeschoten, doodmoe maar voldaan. In de slaapkamer gleed ik uit mijn kleren voor zover ik die nog aan had onder mijn jas. Ik kroop onder het dekbed en viel meteen als een blok in slaap. Ik sliep vervolgens een gat in de dag. Ik voelde me voor het eerst sinds lange tijd heel relaxed ondanks een sluimerend schuldgevoel. Ik had lichte hoofdpijn en overal spierpijn. Maar het was lekkere spierpijn. Mijn kut, mijn sterretje, mijn kaakspieren, mijn polsen, mijn hele lijf, alles was gevoelig. Mijn billen gloeiden en mijn tieten schrijnden en zaten onder de blauwe plekken. Ik had zuigplekken in mijn hals. Mijn haar rook naar opgedroogd sperma. Er zat een vlek in het laken van het mannengeil dat in mijn slaap nog uit mijn kut was gegleden.

Als je een romantisch seksverhaal wilt lezen, dan kun je nu meteen stoppen. Ik draai er niet om heen. Dit verhaal gaat over mijn geilheid die ik niet langer wilde ontkennen. In plaats mijn dagelijkse verblijf in de stad 'Sleur' had ik besloten om in de achtbaan te stappen met mijn leven: Adrenaline en hormonen die op hol sloegen, dat was wat ik wilde. Wat ik deed heeft iets treurigs en tegelijk iets bevrijdends. Ik vertel je hier precies zoals het was en voelde, ook al weet ik dat ik hier mijn man en mijn omgeving mee kwets als ze het zouden weten. Dat is dan maar zo. Ik moet mezelf niet langer voor de gek houden. Ik laat hem denk ik binnenkort dit verhaal ook lezen, want ik wil zoals het gaat tussen ons niet verder. Ik ga de consequenties van mijn gedrag niet uit de weg.

Ik had die nacht waar ik totaal uitgewoond van thuis kwam met drie mannen tegelijk geneukt. Een fantasie over een gangbang was werkelijkheid geworden, ook al was ik er helemaal niet op uit en al kwam die zo maar langs, toen ik eenmaal besloten had om de bloemetjes buiten te zetten met Jos, die ik op internet had ontmoet. Er was eigenlijk niets nodig om me mee te laten slepen in dit avontuur. Net zoals roekeloos als ik vroeger eigenlijk was, toen ik ook al jongensgek was. Met mij kon je wat proberen en eigenlijk, zei ik meestal ja. Ik was misschien nog wel geiler dan de jongens die op mij vielen. Ik heb regelmatig meerdere vriendjes tegelijk gehad, maar gek genoeg nooit samen. Ik als beleg tussen een sandwich van twee hitsige mannen, ik was er zeer nieuwsgierig naar, twee pikken die in me heen en weer bewogen, maar het kwam niet in me op om het te vragen of uit te proberen.

En nu? Twintig jaar later, heb ik mezelf dus in mijn niet meer te onderdrukken geilheid gewoon af laten werken door drie hitsige kerels. Op het eerste gezicht helemaal mijn types niet. Alsjeblieft zeg! maar hoe tegenstrijdig dus ook, deze keer dus wel, omdat ze uitermate goed pasten bij mijn verlangens. Ik had de knop omgezet en ik wilde harde pik. In mijn mond en keel, in mijn handen in mijn kut en in mijn kont. Ik moest gewoon de roest uit mijn lijf neuken, laat ik het zo maar noemen. Wat er is gebeurt, beschouw ik er nu over schrijvend ook als een signaal.

Waarom deed ik dit? Ik ben toch getrouwd met een lieve man? Ik heb toch alles wat mijn hartje begeert al heb ik te weinig om handen? Waarom ben ik dan toch zo uit de band gesprongen? Ik moet gewoon eerlijk naar mezelf toe zijn, want het is natuurlijk ook niet niks wat ik gedaan heb.

Het antwoord is misschien pijnlijk om onder ogen te zien, want het gebeurde achteraf natuurlijk minder spontaan dan ik dacht op dat moment. Ik had tot het gebeurde gewoon mijn geilheid verdrongen en toen ik dat besefte, heb ik meteen en impulsief besloten om daar extreem aan toe te geven. Er zaten geen bijzondere gedachtes achter. Mijn lijf schreeuwde er om. Ik moest gewoon weer eens flink geneukt worden, net zoals vroeger door mijn grote liefde en helaas ex. Bij die conclusie keerde meteen weer die heerlijke geile spanning van vroeger, van jongensgekke Trudy in me terug. En toen deze drie mannen op mijn pad kwamen in plaats van die ene waarmee ik had afgesproken, ging ik meteen voor de bijl. Ik wilde ze alle drie. Het idee was te aanlokkelijk om te laten schieten. Ik zou er later spijt van krijgen als ik het zelf niet had voorgesteld. Ik was gewoon toe aan een beurt waarbij ik alle remmen los kon laten gaan en waarin ik eens goed gepakt werd. Met alle risico’s van dien, ik weet het.

Ik nam een groot risico. Damn! Als ik er nuchter over nadenk. Het was natuurlijk volkomen onverstandig. Ik ben kinderloos, maar als ik een dochter had, die gedaan heeft wat ik deed met Jos en zijn vrienden, en ik zou er achter zijn gekomen, dan zou ze van mij twee jaar huisarrest krijgen, vastgeketend aan haar bed met een kuisheidsgordel van roestvrij staal! Ik zou haar wel leren!

Daarom, mannen die dit lezen, denk nu vooral niet dat alle vrouwen dit willen. Zeker weten van niet. Ik heb extreme trekjes en die vielen toevallig samen met mijn gemoedstoestand van dat moment, maar het is zeker niet vanzelfsprekend dat ik het altijd zo zou willen, en dan blijft iedereen met zijn poten van me af!

Want dat extreme verlangen van me heeft ook iets treurigs en onvolwassens vind ik van mezelf. Je mee laten slepen door lust in plaats van je verstand te gebruiken heeft ook iets zwaks. Het is de eeuwige strijd die we strijden als mens. Durf je je eigen geilheid werkelijk te leven, of pas je je aan. Maar het verlangen van mijn kut was dat moment gewoon sterker dan mijn verstand, maar ook dat is niet helemaal waar als ik eerlijk ben. Ik heb met toch ook met volle verstand in dit avontuur gestort. Ik had kunnen weten dat er zoiets zou gebeuren. Omdat ik onbewust voelde dat ik iets wilde forceren. Mezelf eindelijk een keer serieus nemen en de verhoudingen in mijn flutrelatie op scherp zetten, door te doen in plaats van oeverloos te kletsen of te dromen. Nogmaals, met alle consequenties die het heeft.

Ik ben er wel klaar mee, merk ik, en dan heb ik het over mijn relatie.

Om de doodeenvoudige reden dat mijn man namelijk een watje is die waardeloos in bed is bovendien.

Zo het is er uit, je ziet, ik draai niet om de feiten heen, zo pijnlijk ook als ze zijn. Want hij is namelijk heel zorgzaam en loopt over van het respect voor mij. Daar zit het niet in. Dat gedrag is hem ingepeperd door die feministische kut van een moeder van hem. Maar dat zogenaamde respect hangt mij ongelofelijk de keel uit. Het is geen respect, maar onzekerheid verpakt in lieve woordjes die hij van mammie geleerd heeft.

‘Was het fijn liefje?’ Als hij fantasieloos van me afgezakt is na zijn kwakkie voortijdig in me geloosd te hebben.

Ja een harde pik in mijn kut is altijd fijn, maar dan moet je ook wel weten hoe je hem gebruikt en beheerst en hoe je een vrouw die je neukt bespeelt, en er niet steeds naar vragen of je het wel goed doet. Ik werd er op het laatst echt schijtziek van! Ik fakete meer orgasmen dan dat ik ze kreeg als hij weer voortijdig klaarkwam of ik sprong bij met mijn vingers op mijn clit.

Waarom ik ooit met hem getrouwd ben? vraag je je nu natuurlijk af. Terechte vraag. Ik heb hem mezelf natuurlijk ook gesteld. Ook dat is pijnlijk om te zeggen.

Voor mij dan. Ik was gedumpt door mijn ex, een vriend van hem. Mijn ex wist wel hoe hij mijn knopjes moest bedienen. Ik vinger nog steeds op mijn herinneringen aan hem. Mijn ex vroeg nooit. Hij pakte. Hij greep. Als ik geen zin had, kwam die vanzelf. en als ik ongesteld was, wilde hij in mijn kont of stak hij zijn pik achter in mijn keel. Toen we gingen samenwonen en de sleutel van ons nieuw huis hadden was het eerste wat hij deed me hard afneuken op de verhuisdozen, daartoe al snel aangemoedigd door mij. Als hij gestrest was pijpte ik hem rustig. En hij was vaak gestrest kan ik je verzekeren omdat hij alle schepen achter zich had verbrand. Hij was mijn grote liefde en mijn kut stond bij hem nooit droog. We waren voor elkaar geschapen.

Tenminste dat dacht ik. Ik heb de theorie dat zijn woede waarmee hij mij neukte en pakte voortkwam uit de frustratie over thuis. Hij was de verloren en verstoten zoon. Maar toen dat voor mij totaal onverwacht bijgelegd werd, was het vrijwel meteen over tussen ons. Hij raakte ineens in de Heer die hij eerst zo veracht had. En ik was ineens de slet die daar niets mee had en dus niet meer bij hem paste. Hij vertrok spoorslags naar zijn ouders om de zaak over te nemen. Zijn roots waren sterker dan zijn liefde voor mij. Hij is nu getrouwd met zo’n fokrefo vrouwtje en ze hebben nu zeven kinderen geloof ik. En als ik mijn benen wij zou doen voor hem zou hij nu voor me bidden in plaats van me bespringen zoals vroeger.

En terwijl ik depri en overlopend van het zelfmedelijden zat te kniezen en me financieel in de nesten werkte, liep zijn vriend, nu mijn man, ineens de deur bij mij plat om me te troosten. Daardoor heb ik me mee laten slepen. Hij was aardig en lief, hij betaalde de schulden die ik had gemaakt en ik wilde gewoon niet alleen zijn. Hij was toen al waardeloos in bed, maar ik dacht dat het wel goed zou komen als we wat langer een relatie hadden.

Nou niet dus. Het is al heel wat als hij een keer tegen me aan kruipt met een stijve pik die in mijn rug priemt. Maar me bespringen en hard nemen zal hij nooit doen. Hij laat het initiatief altijd aan mij en eigenlijk ben ik daar wel klaar mee. Ik ben ongelukkig met hem en ik was tegelijk te lui om daar iets aan te doen. Mijn vibrator vrat batterijen om mijn behoefte aan echte geile seks te compenseren, maar ik werd ik tamelijk onverschillig en verpieterde. Ik kleedde me niet meer leuk aan, onthaarde mezelf niet meer, laat staan dat ik mijn kut scheerde, terwijl ik eigenlijk best een lekker wijf kan zijn al zeg ik het zelf. Een mooie soms brutale kop, tieten cup F, waar mijn ex nooit vanaf kon blijven. Tieten die, als ik vroeger uit ging, geheid een magneet waren voor geile blikken, verder een wespentaille en een kont die er om vraagt vastgepakt door twee stevige handen en die mannen wilde neuken wat vroeger veel gebeurde. Maar ja als je uit gemakzucht, seksloze tentenjurken en leggings gaat dragen en jezelf bijna niet meer opmaakt, dan zie je er al snel verlept uit. Ik was volkomen onverschillig geworden. Het is dat ik nog de discipline had om mijn eetlust onder controle te houden, maar ik denk als ik dat ook had laten gaan, dat ik ook zo moddervet had kunnen zijn als mijn moeder. Zo nu weet je een beetje hoe de vlag er thuis bij hing en hoe ik dacht, toen ik, Trudy, een andere weg in sloeg.

Als het thuis niet spannend meer is, net als voor veel mensen hier denk ik, ga je als vanzelf je heil buiten de deur zoeken op internet. Tenminste zo verging het mij. Het was veilig en het compenseerde mijn verlangens naar een ander leven. In de verloren uurtjes ging ik steeds vaker porno kijken. Het wakkerde als vanzelf mijn verlangens aan, en zowaar ik ontdekte de geneugten van mijn kut weer. De filmpjes en de foto’s en de verhalen zoals hier deden als vanzelf hun prikkelende werk. Zo zat ik met mezelf te spelen, terwijl ik er van overtuigd was dat voor mijn man hetzelfde gold. Dat zag ik tenminste aan de trekvlekken in zijn onderbroeken en aan de zakdoeken. Laat mijn schoonmoeder het maar niet weten, die trut. Ze heeft een stiekemerd van hem gemaakt die niet eerlijk durft te zijn over zijn lustgevoelens, vanwege dat altijd wijzende vingertje van haar.

Nou ja, zelf doe ik ook alles stiekem natuurlijk. Ik heb een keer nieuwsgierig naar de zoekgeschiedenis op zijn laptop gekeken en trok ik de conclusie dat hij geilt op dominante vrouwen. Met zijn moeder als voorbeeld niet onbegrijpelijk, maar ik wist toen helemaal zeker waarom het tussen ons niet klikt in bed. Ik wil zelf genomen worden en het liefst een beetje driftig en onbarmhartig: ruig dus en dat is ook waar ik steeds opgewondener van raakte toen ik op internet ronddwaalde.

Ik sloeg al gauw aan het chatten met hitsige kerels wat op zich niet zo moeilijk is. maar ik hield ze allemaal op afstand ook al ging ik discreet de webcam gebruiken, waarbij ik wel angstvallig mijn gezicht buiten beeld hield. Zo speelde ik met mezelf en natuurlijk was het een kwestie van tijd dat er iets zou gebeuren. Alles veranderde toen ik Jos tegenkwam. Een ongecompliceerde en eerlijke vrijgezel, met wie ik tussen alle geilheid door die we uitwisselden hele serieuze gesprekken voerde. Hij is een werkloze ex bajesklant, die mij op de een of andere manier aanvoelde en mij fascineerde omdat hij zo anders was. Hij was meteen eerlijk en openhartig over zijn misstap en gaf niemand anders de schuld er van. Hij had het afgesloten en probeerde vooruit te kijken hoe moeilijk dat ook was. Hem chatte ik niet uit zijn broek, om voor mij met zijn pik te spelen voor de webcam. Hij negeerde mijn uitnodigingen. Hij wilde ook niet toekijken hoe ik me schaamteloos voor de computer zat te vingeren. Eerst sprak hij daarover met vrolijke bravoure. Dat ik geen compleet beeld zou krijgen van zijn pik omdat hij niet op het beeldscherm paste. Toen ik antwoordde dat ik me dan niet voor kon stellen dat hij werkloos was omdat hij dan een attractie op de kermis zou zijn vanwege de grootte van mijn beeldscherm, moest hij hard lachen, voor zover je dat in een chatgesprek doet. Ik bood aan om zijn manager te worden. Tussen deze uitdagende en vrolijke woordspelletjes door wisselden we in de anonimiteit van internet openhartig uit hoe we in het leven stonden en deelde ik mijn frustraties met hem.

‘Je bent een zeur’ zei hij op een bepaald moment ronduit. ‘Je bent ontevreden en je doet er niets aan. Als seks zo belangrijk voor je is, waarom ga je het dan niet halen. Ga gewoon eens lekker scheef, dan weet je wat je wilt. Misschien is je man toch leuker dan je denkt. En als het niet zo is, dan zou ik maar eens nadenken hoe je verder gaat.’ ‘Vergooi je leven niet.’ ‘Jij hebt makkelijk praten’ antwoordde ik. ‘Jij bent ongebonden.’ Hoezo? ‘antwoordde Jos. 'Denk je dat ik, omdat ik vrijgezel ben en vrolijk rondneuk?’ ‘Ja’ antwoordde ik. ‘Vergeet het maar’ ik ben denk ik net zo geil als jij, maar ik heb ook zo mijn verlangens. Ik ben een egoïst en macho. Een beetje hardhandig. Er is er maar een de baas in bed en dat ben ik. Vrouwen die dat lekker vinden kom ik nauwelijks tegen. En als ik ze tegenkom dan chanteren ze me met mijn strafblad als ik de relatie verbreek en ze dat niet aanstaat. Dan heb ik ze zogenaamd mishandeld terwijl wat ik deed altijd met volle instemming gebeurde.' ‘Dat is me al twee keer overkomen. Want leg jij maar eens uit met mijn verleden dat het anders is. Niemand gelooft je.’

‘Een geile scheut ging door mijn kut.’

We hadden nog geen beelden uitgewisseld, maar wat hij beschreef was precies waar ik in mijn fantasieën naar verlangde. Een man die nam, en die onderdanigheid in bed verlangde. Het duurde even voordat ik weer reageerde. ‘Ben je er nog? vroeg Jos ‘Of taai je nu a. Net als de meesten?’ Het duurde even voor ik reageerde. Toen antwoordde ik.

‘Je maakt me supergeil’ zei ik.

‘Wil je mij niet aanpakken?’ Weer was het een tijdje stil. ‘Daar begin ik niet aan’ antwoordde Jos. Je lijkt me impulsief. Jij bent oversekst omdat je man niet presteert. Jij vind alles goed, maar je wet niet wat je echt wilt’ ‘Nee echt niet’ chatte ik bijna wanhopig, bang om het contact te verliezen.

‘Mijn ex was uit hetzelfde hout gesneden als jij. Hij was een haan en een schoft in bed. Het was de lekkerste seks die ik had.’

‘Ik denk niet dat het verstandig is’ chatte Jos.

‘Ik wil je pik achter in mijn keel voelen, je mag me ook slaan.’ Ineens ging ik helemaal los. Ik stopte twee vingers in mijn soppende kut. Ik had mijn bh losgemaakt en ik met mijn andere hand streelde ik mijn tepels.’ Ik wilde de webcam aanzetten, maar uitgerekend nu durfde ik het niet. ‘Je speelt een spelletje met me’ zei Jos. Ik kap er nu mee. ik spreek je wel weer.’

En hij was verdwenen.

Ik voelde, ik wist gewoon zeker, dat hij uit het veld geslagen door mijn reactie nu heftig aan zijn pik zat te rukken na deze chat. Zelf stak ik drie vingers in mijn kut en kwam ik heftig klaar.

Jos had zich in mijn hoofd genesteld. Ik kreeg hem of mijn fantasie over hem er niet meer uit. Een bajesklant die me mocht gebruiken, het was zo extreem anders dan hoe ik mijn leven leidde en juist daardoor nam het verlangen onmetelijke vormen aan. Ik probeerde hem uit te bannen door te denken dat het een dikke uitgezakte kerel was. De dagen erna keek ik ieder uur in de chatbox of Jos er was. maar hij leek verdwenen. Ik werd er bijna moedeloos van Pas na vier dagen meldde hij zich weer.

Na de gebruikelijke inleidende chatzinnetjes die nergens over gingen, kwam hij ter zake. ‘Trudy, meende je echt wat je zei?’ ‘Ieder woord’ antwoordde ik. ‘Ik wil dat je me pakt en gebruikt.’ Weer stond mijn kut in vuur en vlam. ‘Ik ben niet jouw type, je weet niet eens hoe ik er uitzie.’ Als je een mooie pik hebt en je weet hem te gebruiken vind ik alles goed.’

Een tijdje was het stil

‘Ben je er nog?’ Toen ik mijn ongeduld verloor omdat hij niet reageerde. ‘Ja’

‘je zit te rukken, geef het maar toe.’ ‘Slet! houd je bek.’ Mijn kut stroomde en ik typte met een hand ‘Jouw slet! zeg maar hoe je het wilt.‘

Weer was het even stil. ‘Achter in mijn keel, in mijn sterretje, jij bent de baas.’ Ik vingerde mezelf als een bezetene.

Het beeld van de webcam floepte aan. Ik keek in de ogen van een afgetrainde naakte macho met een vriendelijke en tegelijk harde kop en een bezweet lijf onder de tattoos. Hij had een oorbel en een piercing in een van zijn tepels. Hij was ademloos mooi! Hij rukte schaamteloos aan een enorme glimmende pik. Hij had mooie grijze ogen die me kwetsbaar en overrompelend eerlijk en vurig aankeken. Mijn hart bonkte in mijn keel. Ik kon, ik wilde niet achterblijven. Ik legde een been op mijn bureau naast het beeldscherm. Ik draaide de webcam zo dat ik goed in beeld was en pookte als een bezetene in mijn kut en speelde en zoog aan mijn tiet terwijl ik hem vurig aankeek. Onze blikken vonkten naar elkaar. Hij ging staan en Ik zag alleen nog harde buik en zijn keiharde pik die hij wild aftrok. Hij kantelde naar voren en het beeld van Jos voor de helft grijs werd toen hij explodeerde en een kwak sperma over zijn webcam droop. Ik kneep keihard in mijn tiet en vingerde mezelf soppend en heftig kreunend klaar, en kreeg een zeer heftig orgasme waardoor ik bijna van mijn bureaustoel afviel. ik deelde mijn orgamse at ik schaamteloos met Jos. Eenmaal tot rust gekomen schakelden we de webcams uit.

‘Shit wat ben jij een stuk’ zei Jos. ‘Helemaal mijn type.’ ‘Jij bent geweldig mooi en mijn type helemaal niet, maar trek je daar helemaal niks van aan’ typte ik. ‘Wanneer spreken we af?’ zei Jos. ‘Ik had geen twijfel. ‘Over vier weken is mijn man een weekend weg. Dan mag je alles met me doen wat je wilt.’

Ik was ontwaakt, uit een diepe slaap. Alles was geil in de aanloop naar onze eerste ontmoeting. De andere sexy kleren die ik kocht. Met Nel in de schoonheidssalon, een pot die ik in vertrouwen nam, en die me eenvoudig verleidde en de spaning van wat komen ging zo voor even verlichtte. Zelf mijn man maakte me geil. Ik pijpte hem als nooit tevoren en ik bereed hem, ook al fantaseerde ik in het geniep dat het de toverpik van Jos was.’ Alles sluizen gingen open en ik bruiste van de energie en liep neuriënd door mijn huis van wat komen ging. Ik ging neuken met een, in mijn beschermde wereldje volkomen foute man, die wist wat ik nodig had. 

18:00 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.