25-04-18

Ik Wilde Harde Pik - 2

Jeminee, voor zover ze bestaan, hadden mijn slethormonen mijn lichaam totaal gekaapt nadat ik een ongelooflijk geile klik via internet had gehad met Jos ( lees ook: ik wil harde pik 1)

Juist omdat het zo fout was in wat ik wilde gaan doen, wond het me geweldig op.

Maar ondanks mijn geilheid probeerde ik de eerste euforie voorbij ook controle te houden. Ik had me in mijn geilheid mee laten slepen door mezelf schaamteloos en niets verbergend te presenteren aan Jos via de webcam. Dat vond ik bij nader inzien toch iets te tricky.

Er was nog niks fysieks tussen ons gebeurd, en ja, ik was uit op ruige seks met hem, maar wat er zou kunnen gebeuren tussen onze webcamsessie en onze daadwerkelijke ontmoeting over vier weken, kon ik niet voorzien.

Stel je voor dat we ruzie kregen en Jos zou uit wraakgevoelens een filmpje van mij op internet zetten? Ik had veel te winnen, maar ook veel te verliezen. Want hoewel ik eigenlijk wel wist dat ik klaar was met mijn man, zat ik daar toch mee, maar ook weer niet. Ik was zo wispelturig en inconsequent als het maar zijn kon.

Ik chatte naar Jos dat ik het spannend wilde houden tot onze daadwerkelijke ontmoeting. Gelukkig drong hij zelf ook niet aan om de camera weer aan te zetten. Hij keek waarschijnlijk ook een beetje de kat uit de boom, door schade en schande wijs geworden.

De beelden die we kort van elkaar hadden gezien waren genoeg om even in onze geilheid voort te kunnen.

‘Ik ruk mezelf af, ieder moment dat ik aan je denk’ chatte Jos.

Voor mij was het de eerste dagen niet anders. Ik dacht aan zijn ongelooflijk geile pik en zijn mooie harde lijf en zijn ogen die dwars door me heen brandden. Als ik alleen was die eerste dagen, vingerde ik mijn kut schraal op de perverse gedachten die ik had over wat Jos met me zou gaan doen.

Ik stapte voor het eerst sinds heel lange tijd weer een sekswinkel binnen en kocht flink wat nieuwe speeltjes en spannende lingerie met de nadruk op ranzig. Ik kocht ook heel andere dagelijkse kleren en liet me daarbij maar wat graag adviseren nadat ik verteld had dat ik de relatie met mijn partner wilde ‘upspicen’. Vrouwen begrijpen dat meteen. Het werden sexy kleren, maar ook weer niet te opzichtig zodat mensen een foute indruk van me konden krijgen.

Sexy maar beschaafd, hahaha. Gelukkig kon niemand in mijn hoofd rondkijken….

Ik wilde er niet meteen een metamorfose van maken om mijn man niet te veel te verontrusten, dus ik bleef in zijn bijzijn in mijn gebruikelijke kleren rondlopen. Maar in haar hoofd had Trudy met de seksloze plooirokken tot onder de knie, of met een saai te ruim zittend broekpak met vormloze truien en bloesjes, de geile vamp die ze ooit was herontdekt.

Als mijn man naar zijn werk was, stond ik met mezelf te pronken voor de grote spiegel in onze slaapkamer. Ik zoog op mijn tepels die uit het miniscule bh-tje puilden. Ik vingerde mijn kut langs opzijgeschoven geile slipjes die die naam niet mocht hebben. Ik genoot van de geile netkousen die met een jarretelletje strakgespannen om mijn heupen zaten. Ik oefende op stiletto’s en werd geil van mijn eigen benen. Het was allemaal zo volkomen cliché en pervers , maar o zo lekker en bevrijdend.

Ik liep overdag zonder slipje aan door huis en probeerde mijn nieuwe speeltjes uit. Het was lang geleden dat ik iets in mijn sterretje had geschoven. Ik had de grote buttplug misschien net iets te enthousiast gekocht. Ik hapte naar adem toen ik hem naar binnen schoof. Maar na drie keer oefenen gleed hij net zo soepel en ontspannen naar binnen alsof ik hem al jaren gebruikte en liep er vervolgens opgewonden mee rond door mijn huis.

Ik kon het niet laten om in die stemming toch nog een keer te webcammen met Jos, al hield ik mijn hoofd buiten beeld. Het was weer ontzettend geil. Als het 3D beeld was geweest had ik Jos zijn pik door het beeldscherm heen gepijpt. Die achter in mijn keel en met zijn ballen stevig vast in mijn hand.

‘Je kut moet helemaal kaal’ chatte Jos op een manier alsof hij mijn vlees keurde.

‘Ik wil dat je overal spiegeltje spiegeltje glad bent als ik je neuk.’

Er was geen woord Spaans aan. Ik had mijn lichaamshaar weer geschoren maar een pluk schaamhaar laten staan. En hoewel ik mijn kut weer kaal geschoren had, verschenen er al snel weer stoppeltjes. ‘Nee het moest helemaal glad en kaal zijn’ van Jos

Volkomen respectloos voor mijn eigen mening, formuleerde hij zijn eisen.

Ik werd er alleen maar geiler van.

In de winkel, waar ik andere kleren had gekocht, had een verkoopster mij ook getipt om iets aan mijn kapsel te doen en om naar een visagiste te gaan. Ze wist een hele goeie.

Pas na het ‘dwingend advies’ van Jos over hoe hij me wilde hebben besloot ik dat ook daadwerkelijk te doen.

Ik keek rond op internet en vond een leuke website van een schoonheidsspecialiste met een salon aan huis. Een beetje allround dame met een leuke brutale kop. Nel heette ze. Knippen, nagels, pedicuren, make up, waxen, masseren, in feite deed ze alles.

Ze had een speciaal pakket voor vrouwen die gingen trouwen of ‘andere speciale gelegenheden’ en de recensies daarover waren lovend. Het werd me al snel duidelijk wat die speciale gelegenheden waren. Oversekste vrouwen als ik die zich op hun mooist of geilst wilden maken voor een minnaar. Nel draaide er niet om hen toen ze mijn kut aan het waxen was en vertelde wat voor klanten ze had. Ze maakte een goede indruk toen ik haar belde en ik maakte een afspraak. En die middag ontdekte ik een heel andere kant van mezelf toen bleek dat ze mij ook heel andere diensten ging verlenen die buiten het standaardpakket vielen en waar ik meteen voor zwichtte.

Maar ik loop vooruit op de feiten.

Mijn geile spelletjes met mezelf of via de computer met Jos beperkten zich niet tot de tijd dat mijn man naar zijn werk was.

Mijn geilheid kende geen tijdrooster.

Mijn man moest er daarom ook aan geloven. Ik wilde gewoon echte pik voelen.

Ik kon als het aan hem lag, wel wachten tot ik een ons woog omdat hij nooit initiatief nam. Ja dat was mijn grote frustratie.

Ik besloot impulsief of misschien wel vanuit schuldgevoel om het over een andere boeg te gooien.

Zoals ik al verteld heb, heeft hij een misplaatst respect voor vrouwen dat hem door zijn moeder is bijgebracht. Goedbedoeld, maar onrealistisch en angstig. Als we allemaal zoals zijn moeder was, waren, dan was de mensheid nu denk ik uitgestorven.

Een beetje lekkere ongecontroleerde drift maakt het juist spannend.

De vierde dag na de heerlijke geile uitspatting met Jos op internet, kroop ik tegen mijn man aan nadat ik eerst mijn nachthemd had uitgetrokken. Ik was nog steeds geil.

‘Wat doe je?’ vroeg hij verbaasd.

‘Ik heb zin’ zei ik, terwijl ik mijn hand in zijn pyjamabroek stak. Hij had even een schrikreflex. ‘Ik moet er morgen vroeg uit’ zei hij.

‘Toe nou’ zei ik, ‘dan slaap je zo meteen goed.’

Mijn hand gleed over zijn borst ik fluisterde in zijn oor.

‘Ik weet niet hoe het komt, het is mijn nieuwe dieet denk ik ( wat onzin was, ook al was ik op dieet), maar ik ben de hele dag al geil.

Ik likte lang zijn oor en stak mijn hand weer in zijn pyjamabroek, waar ik voelde hoe zijn pik groeide. Zijn voorhuid was plakkerig vochtig.

‘Is het nu wel verstandig?’ zei hij.

Daar gingen we weer: ‘mijnheer krijgt eindelijk een stijve, maar sleepte tegelijkertijd zijn verstand erbij!’

Ik kneep in zijn ballen.

’Weet je wat verstandig is? dat je vaker met me neukt, ik kom zoveel te kort. Als je me links laat liggen neem ik misschien wel een vriend.’

‘Of mag dat niet van je mammie?’ zei ik heel vilein.

Hij wist wat voor hekel ik aan zijn moeder heb.

Hij ging er niet op in. ‘Het is zo plotseling’ zei hij.

Weer dat beredeneerde waar ik zo de pest aan heb.

‘Heb je vanavond weer op je studeerkamer zitten rukken?’ zei ik.

‘Volgens mij geil je op dominante vrouwen. Geef het maar toe. Ik heb vandaag in je zoekgeschiedenis gezien waar jij geil van wordt. Nooit bespring je je eigen meisje. Jij wilt door een vrouw geneukt worden!’

Ik zei het allemaal in het besef, dat met wat ik nu deed en zei, de boel behoorlijk op scherp zou kunnen komen te staan. Maar er was voort mij geen weg meer terug.

Ik greep zijn pik vast die nu keihard voelde en trok zijn voorhuid naar beneden. Zijn eikel voelde nat. Dat kon nooit zo snel van de korte tijd dat ik met zijn pik speelde.

‘Zie je wel! Je hebt gerukt!’

‘Fantaseerde je dat zij je sloeg? Was je vastgebonden? Stopte ze een dildo in je kont?’

Ik kneep ineens hard in zijn tepel. Hij vloekte.

‘Wat heb jij, laat me slapen verdomme.’ Hij voelde zich betrapt.

‘ik heb de hele dag liggen vingeren’ zei ik. Van mij mag je trekken, maar ik wil ook wel eens een pik.’

‘Zullen we het er morgen over hebben?’ Zei hij gespannen.

‘Eerst ga je je vrouw neuken’ zei ik ineens fel en boos.

‘Anders neem ik er echt een vriend bij. Voor jou, neukte ik minstens zes keer per week. Kerels genoeg die het met me willen doen als ik er werk van maak.’

‘Ik wil gaan slapen’ en hij probeerde me van zich af te duwen, maar ik hield zijn pik stevig vast en trok er aan.

Eigenlijk was ik blij dat het duidelijk werd.

‘Je pik wil wel, nu jij nog’ zei ik.

Ik sloeg de deken naar beneden en stroopte zijn pyjamabroek naar beneden en dook op zijn pik en begon hem te pijpen. Hij heeft niet zo’n mooie grote en geaderde neukknots als Jos heeft, maar hij kan er zeker mee door ook al heeft mijn man er nauwelijks controle over. Maar als ik geil ben, ben ik nooit bepaald kieskeurig op wat voor pik het is wist ik nog van vroeger. Voor mijn vaste relaties had ik ze in vele soorten en maten gevoeld of geproefd.

De lust was sterker en hij kreunde en liet me begaan, tegelijkertijd verbaasd en geil en onwennig in wat hij nu moest doen.

‘Ik spuugde op zijn eikel en draaide met mijn hand er om heen en ik zei: vanaf nu neuken we niet alleen meer in het weekend.’

‘Als jij te schijterig bent om het initiatief te nemen, dan neem ik het wel.’

Ik keek hem aan terwijl ik hem wellustig pijpte. Hij kreunde en speelde met zijn tepels terwijl hij me in trance aankeek. Heel bijzonder want het leek er een beetje op dat hij zich eindelijk niet schaamde voor zijn eigen geile verlangens in mijn bijzijn.

Ik pakte de rubber cockring die ik gekocht had en die ik al onder mijn hoofdkussen klaar had gelegd.

‘Wat doe je?’ zei hij nieuwsgierig en geschrokken tegelijk.

‘Ik ga je pik trainen’

‘Jij moet leren om hem te beheersen. Je denkt teveel aan jezelf. Ik moet altijd meevingeren omdat jij al klaar bent gekomen.’

Ik haalde zijn ballen en zijn pik door de cockring heen. Hij werd eindelijk geil van wat ik met hem deed.

‘Wauw!’ je ziet r zo veel geiler uit.’ zei ik. Ik likte langs de rand van zijn eikel en zijn mond hing een beetje open van de geile trance waarin ik hem had gebracht.

Ik ging wijdbeens over zijn hoofd heen zitten. ‘Lik mijn kut!’

Ik zei het op een toon die geen tegenspraak duldde. Ik greep zijn pik weer vast en begon hem afwisselend af te trekken en te pijpen, mezelf brutaal aankijkend in de grote slaapkamerspiegel.

‘Wie deed me hier wat, ik kreeg mijn zin!’

Maar mijn man was onwennig in dit geile standje. Het kostte hem moeite om me te bevredigen, maar na enige concrete aanwijzingen van mij vond hij mijn clit met zijn tong.

Een heerlijk geile genotsgolf trok door mijn lijf.

Ik stopte even met pijpen en keek mezelf in de spiegel aan. Ik was verbaasd hoe opgewonden in was. Ik leek echt ontwaakt uit een diepe slaap.

Maar ik zag in mijn gedachten Jos weer voor me, en dacht aan zijn pik terwijl ik heen en weer reide in het standje negenenzestig waartoe ik mijn man gedwongen had om mijn kut te verwennen.

Ik dacht aan het monster in Jos zijn kruis, dat binnenkort in mijn lijf heen en weer zou rammen. Ik maakte de cockring los en begon als een bezetene aan mijn mans pik te trekken en voelde dat hij ging komen. Ik kneep mijn dijen bij elkaar om zijn hoofd en kwam heerlijk klaar met mijn clit reiend over zijn neus. Mijn man kwam ook heftig kreunend klaar met een klein golfje sperma, in mijn mond en mijn gezicht.

Ja hij had zich die avond al leeggerukt natuurlijk, terwijl hij zogenaamd zijn mail ging checken.’

‘Lik me schoon’ zei ik toen ik me naar hem toedraaide. Hij keek me verbaasd maar op zijn manier geil aan.

‘Nou kom op. We zijn nog maar net begonnen.’

‘Maar ik moet morgenochtend…’

‘Dat zien we dan wel weer, ik ga jou zo neuken. Ik ging bovenop hem liggen en duwde mijn tiet tegen zijn monden en omdat hij merkte dat ik geen tegenspraak duldde of dat ik hem eindelijk in de rol drukte waarbij hij zich comfortabel voelde, begon hij gulzig om en om aan mijn tepels te zuigen.

Een kwartiertje vozen deed zijn pik weer keihard worden. Ik kwam overeind en ging op zijn pik zitten. Hij zat heerlijk diep in me. ‘pak mijn tieten vast’ zei ik opgewonden, terwijl ik hem begon te neuken.

Zijn pik was een stuk ongevoeliger dus hij hield het langer vol. Ik greep hem bij zijn hals en keek hem fel aan terwijl ik zwaar hijgend ne kruenend van genot geile volzinnen uitsprak die in mijn euforie vanzelf kwamen.

‘Dit weekend slik je een viagra en dan bind ik je vast. Dan neuk ik je dood als straf voor dat je me zo verwaarloosd hebt. ‘

Ik geep zijn haar vast en begon hem heftig te tongen. Hij beantwoorde mijn getong gulzig. Ik werd moe en kreeg kramp in mijn buikspieren van het heen en weer geschuif over zijn pik. Weer een bewijs dat ik veel te weinig neukte. Drie keer floepte zijn pik er uit en stopte ik hem terug.

Ik vond ritme en werkte naar mijn finale orgasme toe. Ik spande mijn rug achterover en met gesloten ogen kwam ik klaar. ‘Kut wat is dit geil! hijgde ik hortend en stotend terwijl ik hard in mijn tieten kneep. Het orgasme overweldigde mijn hele lijf.

Ik was in mezelf gekeerd en even leek het of ik alleen was.

Even later gleed ik van mijn man af en begon hem weer hard en snel af te trekken terwijl ik allerlei geils tegen hem zei. ‘Komm maar rukker van me, je mag het. Trudy zal je wel helpen. ‘ Zijn ademhaling werd sneller en hij verloor de controle.

‘Ik kommm!’ kreunde hij en met een laatste krachtsinspanning spande ook hij zijn lichaam en klopte zijn door mij rood getrokken pik, waarbij nog een klein druppeltje geil uit ontsnapte.

‘Was dat nu zo moeilijk? Fluisterde ik even later toen ik tegen hem aanlag.’

‘Ik wil slapen’ zei hij.

Even later was hij vertrokken.

Ik sloop naar boven naar mijn laptop. Jos was ook op internet.

Ik vertelde hem wat ik gedaan had en wat ik miste.

‘Je gaat niet aardig voor me doen toch?’ zei ik.

‘Je pakt me toch echt hè?’

‘Ik behandel je als de grootste slet die je bent’ zei Jos. Waarna hij me plastisch uitlegde dat hij mijn tieten zou neuken waarna hij zijn lul eerst in mijn kale kut zou dippen waarna hij mijn geile reet onder handen zou nemen. En ik moest wasknijpers meenemen.’

De angst sloeg om mijn hart. Maar tegelijkertijd vingerde ik bezeten mijn kut en ik kwam wanhopig en met een schrale pijn die lekker voelde klaar.

Ik douchte en kroop in bed.

Mijn man lag te snurken.

De volgende ochtend nam hij gespannen en stuurs afscheid.

Door wat ik gedaan en geforceerd had, door wat ik allemaal tegen hem gezegd had in mijn geilheid had ik hem zeker onder druk gezet.

‘Je was lekker’, probeerde ik. Maar hij gaf geen antwoord.

Even hield hij in toen hij de deur uitstapte, hij draaide zich om en twijfelde, maar slikte toen wat hij wilde zeggen in.

Hij zag er ineens eenzaam uit.

Ook ik voelde me eerlijk gezegd eenzaam, maar spijt had ik niet.

Ik liep naar boven. Naakt stond ik voor de spiegel met alleen netkousen aan. Voor het eerst zette ik knijpers op mijn tieten en ik liet me vloekend achterover op bed vallen en duwde mijn vibrator met wilde stoten in mijn kut heen en weer.

Ik was bezeten, zoals ik nog nooit geweest was.

Schokschouderend kwam ik klaar. De knijpers hadden kleine bloeduitstortinkjes veroorzaakt. In mijn blote kut stofzuigde ik het huis en duwde de stofzuigerslang op mijn tiet. Het gaf een slurpend geluid dat prettig voelde toen de zuigkracht mijn tepels in beweging zoog. Ik was totaal oversekst zoals nooit tevoren. Als er een man had aangebeld denk ik dat ik hem als een nymfomane besprongen had. Pas tegen de middag kwam ik een beetje tot rust.

Toen mijn man ’s avonds thuis kwam, stelde hij voor om naar een relatietherapeut te gaan.

Het voelde als een klap in mijn gezicht, maar het verbaasde me niet. Eindelijk kwam er duidelijkheid tussen ons. 

18:02 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.