29-04-18

Ik Wilde Harde Pik - 6

De dag dat ik Jos zou ontmoeten was ik het even helemaal kwijt. Sinds mijn besluit om vreemd te gaan stond mijn leven in feite op zijn kop. (lees ook : ik wilde harde pik 1-5).

Mijn geilheid had me compleet overmeesterd. Mijn lichaam verlangde naar het losbandige zoals in mijn puberteit, maar in mijn hoofd leek ik er ineens steeds minder klaar voor. Mijn levenservaring maakte dat ik niet zo onbevangen meer was.

Wilde ik eigenlijk wel door met mijn man?

Ik mocht en kon hem in alles domineren, maar had ik daar wel echt zin in omdat mijn eigen voorkeur uitging naar mannen als haantjes die mij, het kippetje Trudy, mochten verschalken.

En toen was daar ineens ook nog Nel.

Ze legde een bom onder alles wat ik dacht en vond. Ze was een stoer wijf vol zelfvertrouwen en wijsheid. Toen we elkaar voor de eerste keer aankeken, was het eigenlijk al meteen duidelijk. Ze keek dwars door me heen en ik wist meteen dat ze bijzonder en anders was. Ik was als een blok voor haar gevallen. Ze boorde een heel andere kant van mezelf aan, en dan heb ik het niet alleen over de seks die ik met haar had.

En steeds op de achtergrond was daar Jos in mijn denken, en met wie het eigenlijk allemaal begonnen was, toen ik hem tegenkwam op internet.

Ik geilde op hem en zijn knots van een pik. Hij mocht mij gebruiken omdat ik hem wilde gebruiken.

Bijna zakelijk.

Maar nu puntje bij paaltje kwam, wilde ik uit onzekerheid een pas op de plaats maken, maar ook dat voelde niet goed.

Op de een of andere manier kon ik maar moeilijk van mezelf accepteren dat ik me gedroeg als een loopse kut. Ik zeg het hier zo plat als dat ik er zelf over dacht.

Voordat ik trouwde had ik er geen enkele moeite mee. Als ik zin had dook ik met een vent in bed. Ik heb het eens uitgerekend, ik heb zeker veertig pikken in me gehad voordat ik een vaste relatie kreeg. Het had weinig met liefde te maken, het ging me om de seks.

En toen ik verliefd werd en daarmee brak, liep ik uiteindelijk een blauwtje.

Ik voelde me tot op het bot gekwetst en dat zou me nooit meer overkomen besloot ik. Zoals ik al zei, ik trouwde met mijn man omdat hij aardig voor me was. Maar net nu onze relatie een beetje spannend begon te worden als logisch vervolg en reactie op mijn verlangens, begon ik te twijfelen. Ik had mijn man nog steeds gemaild, zoals we afgesproken hadden.

Ik wilde Jos mailen dat ik het tot nader order uit zou stellen.

‘Ik was er nog niet aan toe’ typte ik.

Maar toen ik die mail ’s morgens aan Jos wilde versturen voelde ook dat niet goed. Ik verstuurde hem uiteindelijk niet.

Ik had dat nog maar net besloten of ik kreeg een sms.

’Ik mis je’ sms’te Nel.

‘Kom je het weekend langs om te vertellen hoe het was? Dan zal ik je masseren.’

Ik dacht aan de heerlijke nacht in haar armen. Haar vraag was zo aanlokkelijk dat ik meteen naar haar toe had kunnen gaan, maar ik vond ook dat ik Jos verplicht was onze afspraak na te komen.

Ineens was alles vreselijk ingewikkeld. Tenminste zo voelde het.

Ik besloot heel radicaal omdat ik echt niet meer goed wist wat te doen om maar een muntje op te gooien. ‘Kop’ zou betekenen dat ik er vanaf zag, ‘munt’ dat ik wel naar Jos zou gaan. De eerste keer gooide ik kop. Ik voelde onbewust teleurstelling. Ik besloot het muntje nog twee keer op te gooien. Het was twee keer ‘munt’: ik ging dus alsnog naar Jos toe besloot ik. Achteraf stelde ik vast, dat ik net zo lang zou hebben opgegooid, tot deze uitslag er zou zijn. Want natuurlijk wilde ik. Er viel door het op deze manier wel van mezelf toe te staan een last van me af.

Ik maakte uit dat signaal op dat ik het echt wilde. Als ik het nu niet deed, initiatief nemen, dan zou ik voor altijd spijt krijgen en gefrustreerd door het leven gaan en mezelf voor de gek houden.

Een heerlijke tinteling trok door mijn lijf toen het derde muntje bevestigde wat ik echt wilde. Ik ging naar Jos, en zijn heerlijke pik, waarmee hij zich in en op mij uit mocht leven.

Mijn geilheid verdween niet meer uit mijn lijf en gedachten.

Ik keek vervolgens ieder uur wel tien keer op de klok om te zien of het nog geen tijd was om me voor te bereiden op vanavond. Ik mailde alsnog mijn man en wenste hem een prettig weekend en gaf hem toestemming om met zijn pik te spelen.

Ik deed het bijna stuurs. Hij was op dit moment gewoon even te veel.

Ik was met niets anders meer bezig dan wat komen ging, en om half twee vingerde ik snel even mijn kut om iets van de spanning weg te halen. Ik kwam vrijwel meteen klaar.

Om half vier stapte ik in de douche denkend over wat komen ging. Ik draaide op het eind de koude kraan vol open. Ik proestte en hijgde en mijn hartslag schoot omhoog van de shock die mijn lijf zo even kreeg.

Ik droogde me af en liep naakt naar mijn slaapkamer en begon me aan te kleden. Ik keek mezelf aan in de spiegel en streelde met een tevreden blik mijn tieten en mijn mooie kale kut .

‘Dit wijf, Trudy met haar lekkere geile lijf ging neuken: eindelijk doen waar ze voor gemaakt was.

Ik was zo oversekst dat ik het niet kon laten om even mijn vibrator in mijn kut te duwen. Hij voelde koud, dus ik ging niet door.’

Ik trok mijn lingeriesetje aan, dat een vermogen had gekost en dat ik na deze nacht in de vuilnisbak kon gooien: gulzige mannenhanden houden niet van belemmeringen. Ik had het kunnen weten van vroeger.

Ik zat op de rand van mijn bed en deed mijn hold ups aan. Ik had besloten de zwarte aan te doen. het visnet motief vond ik toch te hoerig om mee over straat te gaan.

Ik trok mijn nieuwe zwarte minirokje aan. Niet te kort, maar kort genoeg om hongerige blikken van mannen te vangen. Ik trok mijn nieuwe nauwsluitende bloemkleurige bloesje aan: met die heerlijke spaghettibandjes. Laag uitgesneden, maar ook niet te, maar waarin wel de naad tussen mijn tieten goed uitkwam. (wat had ik die geile blik gemist van een kerel die naar je lichaam verlangd) Er overheen deed ik een kort effen vestje, vanaf navelhoogte, en dat met één knoopje vastzat. Mijn tepels priemden trots naar voren.

Tevreden keek ik mezelf aan. Ik ging weer naar de badkamer en vloekte toen mijn hold ups bij de voeten nat werden van de vochtige badkamervloer.

‘Stomme trut! denk toch na’ foeterde ik mezelf uit.

Ik kamde mijn pas zwartgeverfde haar op, en maakte me verder op volgens de tips van Nel.

Ik verstoof het heerlijke luchtje dat ik voor deze gelegenheid had gekocht en maakte tot slot mijn lippen paars/rood met de kersenkleurige lippenstift die Nel me had aangeraden. ‘Het was iets minder opzichtig als het volle rood en gaf me het imago van een vrouw met stijl’ had Nel gezegd. Ik deed de lippenstift in mijn handtas.

Ik liep terug naar de slaapkamer en föhnde snel mijn voetzolen droog. Ik pakte ook snel een inlegkruisje en deed dat in mijn miniscule slipje. Het geil droop namelijk al uit mijn kut en om straks met een natte vlek in mijn regenjas in de taxi te zitten leek me van weinig klasse getuigen.

Ik trok mijn stiletto’s aan en draaide nog een rondje voor de spiegel in mijn slaapkamer.

Ik liep naar de keuken en at nog gauw een banaan en poetste snel en omzichtig mijn tanden en belde de taxi.

‘Stom ik had nu pas mijn lippen moeten stiften’. Het was me duidelijk dat ik er af en toe met mijn gedachten niet bij was. Ik werkte mijn lippen nog een keer bij.

Ik trok mijn regenjas aan die tot over de knie viel en haalde diep adem. Gelukkig was het schemerig. En hoewel ik in een rustige straat woon met vrijstaande door bomen omgeven huizen, en huizen waarvan ik nauwelijks de bewoners ken, hoefde niemand de verkeerde conclusies te trekken, dat Trudy op oorlogspad was.

Ik haalde diep adem en draaide even later de deur op slot toen ik de taxi voor hoorde rijden.

Ik was op weg!

Eenmaal op het station, was ik het mikpunt van mannenblikken. Dat was lang geleden! Ik keek strak en ongeïnteresseerd voor me uit. Arrogant bijna, met een blik van: waag het niet me aan te spreken. Ik was gefocust, ik wilde niet afgeleid worden: de onbereikbare vrouw zijn, die pas ontdooit in bed. Ik kocht een enkeltje eerste klas en gelukkig was de coupé bijna leeg. Een man zat vanachter zijn laptop naar me te gluren. Ik dook in mijn tijdschrift en sloot me koeltjes voor hem af.

Drie kwartier later stapte ik uit de trein en liep naar het meeting point.

En daar stond hij! Jos, mijn dekhengst, die me zonder enige moeite in zijn bed had gepraat. Wat was hij mooi in zijn zwartleren outfit met stoere motorlaarzen.

We schudden elkaar de hand en keken elkaar schichtig aan, gevolgd door een kus op elkaars wang..

Hij had drie puntjes op zijn hand: ‘geloof, hoop en liefde’ het symbool dat veel bajesklanten hadden. Mocht ik dat laatste vergeten zijn, dan was dit de herinnering.

‘Had je een goede reis?’ zei Jos. We keken even onzeker rond met het gevoel dat iedereen naar ons keek, wat natuurlijk helemaal niet het geval was.

Hij had een lekkere warme stem. Ik zag nu eigenlijk pas goed hoe mooi hij was. Een strakke kop met een stoppelbaardje en een geweldig lijf. De tijd in de sportschool had hij goed besteed.

We zouden in de stationsrestauratie iets drinken en als het zou klikken er ook iets eten. Daarna zouden we naar zijn huis gaan om ‘het’ te doen.

‘Het is lang geleden dat ik hier was’ zei Jos. Het is er niet op vooruit gegaan. Ik stel voor dat we ergens anders iets gaan eten. Mijn auto staat iets verderop.’

Hij wist dat dit niet de afspraak was, maar zijn argument was deugdelijk. Het was hier een totaal sfeerloze plek. Ik had meteen het gevoel dat ik me over Jos geen zorgen hoefde te maken. ‘Prima’ zei ik.

We liepen naar buiten, een beetje keuvelend over van alles en nog wat, behalve over waar we elkaar voor ontmoeten. Even later stonden we in de lift naar een parkeerkelder. We keken elkaar even intens aan. Duidelijk onder de indruk van elkaar, maar het was nog te vroeg om te handelen.

We liepen naar een ouderwetse Mercedes stationwagen. Een auto die ik meteen bij hem vond passen.

Heel galant deed hij de deur voor me open. Toen ik instapte zag ik dat hij een keiharde paal in zijn broek had zitten. De geile vlinders dwarrelden rond in mijn onderbuik.

‘Hier zitten we dan’ zei Jos, een tikje nerveus met de situatie die allebei nieuw voor ons was.

En toen ging alles vanzelf.

Ik keek hem aan en legde mijn hand op zijn kruis. Hij keek me schichtig aan. ‘Laten we eerst wat doen’ zei ik lijzig van opwinding. ‘Ik ben al de hele dag geil van verlangen. Ik pakte het stuur vast en trok mezelf naar hem toe over de hendel van de handrem en de versnellingspook heen en sloeg mijn arm om zijn nek en begon hem hartstochtelijk te tongen. Er was meteen geen houden meer aan.

‘Godverdomme wat ben jij een stuk’ hijgde Jos, ‘wat moet je met mij? ik ben helemaal niet jou klasse’

Met al het geile en opgewonden gebluf via internet, bleek hij op het moment suprême een onzekere man.

‘Je hebt iets wat niemand anders heeft’ zei ik opgewonden en ik greep tussen mijn benen door naar zijn kruis.

‘Doe de stoel naar achteren’ zei ik. Ik trok het initiatief helemaal naar mezelf toe.

Jos deed wat ik hem vroeg en tuimelde naar achteren door ons beider gewicht..

Hij schoof mijn bloesje omhoog en zocht mijn tieten. Ik kreunde van genot, maar ik hield toch mijn hoofd er bij.

‘niet zo snel’ ‘niet zo snel’ we moeten nog eten. Ik kan moeilijk naakt een restaurant binnen stappen.’

‘Wacht even.’

Met moeite deed ik mijn stringetje met inlegkruisje uit. Ik heb het niet geprobeerd, maar het kruisje zou ik uit kunnen wringen van het geile vocht dat uit me gelopen was.

‘neuken doen we straks wel’ hijgde ik. Ik wil je proeven.’

Ik maakte zijn broekriem los, en ritste zijn broek open.

Jos tilde zijn kont op en ik stroopte zijn broek naar beneden.

Zijn pik sprong meteen te voorschijn. Glimmend en trots en agressief met die stormram en knots van een eikel. in het schemerlicht van de parkeergarage.

Ik ging er meteen bovenop zitten en kwam meteen geweldig klaar toen zijn pik meteen tot aan de wortel in mijn kut stak. Zo strak, zo heerlijk diep.

Ik greep Jos bij zijn keel. ‘We gaan elkaar vannacht doodneuken’ hijgde ik.

Hij keek me geil aan. En hij begon te stoten, zo goed en zo kwaad als het kon.

‘Ik verschiet al mijn kruit’ zei hij wanhopig hijgend. ‘Wat een slet ben jij.

Ik hield zijn schouders vast terwijl ik weer een orgasme kreeg.

Jos kon weinig doen in de moeilijke positie waarin hij lag.

Hij wilde zich onder me uit draaien om me hard pompend te neuken in de missionarisstand.

Maar ik bedacht wat anders. Ik wilde hem proeven en klaarpijpen. Ik had er al zo lang over gefantaseerd dat ik in een negenenzestig bovenop hem lag, dat ik meteen tot actie over ging.

Ik ging over zijn hoofd heen zitten en greep zijn pik vast en gaf hem de pijpbeurt van zijn leven. Dit was het vlees waar ik naar op zoek was. Dit was voor even de zin van mijn leven. De adoratie van een keiharde druipnatte geile pik waaraan ik dienstbaar genot ging bieden en waar ik zo naar verlangd had.

Jos had mijn kut gevonden. Ik velde hoe de heerlijke baardhaartjes in mijn vlees priemden terwijl zijn tong door mijn kut gleed. Hij tilde me gewoon op met die harde stevige eeltige handen. Ik zoog aan – en likte langs zijn eikel. Ik spuugde er op en draaide met mijn hand een kommetje rond zijn eikel.

Een stroom van perverse woorden en zinnen kwam uit de donkerste plekjes van mijn hooft tevoorschijn. Ik beet zachtjes in Jos zijn ballen. Ik trok zijn voorhuid strak naar beneden en trok hem af. Dan zoog ik zijn pik weer zo ver als mogelijk naar binnen om daarna rondjes met mijn tong langs zijn eikel te maken en de glas af te likken.

Ik voelde dat Jos ging komen en zelf verloor ik ook de controle. Ik sperde mijn mond open toen ik voelde hoe uit zijn binnenste zijn klieren samentrokken. Terwijl ik hard vloekend klaarkwam spoot een geweldige straal uit Jos zijn kloppende eikel in mijn mond en in mijn gezicht. Hij kreunde, nee hij gromde van genot. Mijn wimpers van mijn linkeroog plakten aan elkaar van zijn zaad. Ik slikte en ik likte gulzig om zo min mogelijk van dit heerlijke ziltige levenselixer verloren te laten gaan.

Even bleven we verstild liggen na dit moment.

Ik draaide me even later weer om en zocht zijn mond en liet hem zijn eigen zaad proeven.

‘Jezus, wat was dit lekker’ zei Jos.

Dit is maar het begin’ grijnsde ik geil.

De ruiten van de auto waren beslagen. Ik kreeg kramp in een been, vanwege de onnatuurlijke houding. We gingen weer naast elkaar zitten.

Met papieren zakdoekjes depte ik het geil van mijn gezicht en uit mijn haar.

Ik drukte mijn schouders tegen de rugleuning van de stoel van de duopassagier en stapte weer in mijn slipje. Daarna deed ik mijn stiletto’s aan. Jos stroopte zijn broek omhoog en ik hield zijn halfharde pik vast en duwde die terug in zijn slip.

Zo goed en zo kwaad als het ging fatsoeneerde ik mijn kleren en werkte ik mijn make-up bij in het spiegeltje van de zonneklep.

We draaiden de raampjes open van de autoportieren om de condens weg te vegen. Even later reden we de parkeergarage uit. Op weg naar een leuk restaurantje dat Jos op tien minuten rijden kende.

Onderweg kreeg ik een sms’je. Het was Nel.

‘Alles oké?’

‘Prima. Maak je geen zorgen. Hij deugt.’

Jos keek me vragend aan bij het stoplicht waar hij moest wachten.

‘Mijn vriendin’ zei ik. ‘ik zou haar nog berichten of ik wel veilig bij je was.’

Ik glimlachte en knipoogde. ‘Ja toch zeker?’

‘Jos,’ glimlachte terug en legde zijn hand op mijn dijbeen. Ik deed hetzelfde bij hem en streelde even over zijn heerlijke gladde leren broek.

Even later reden we de parkeerplaats van het restaurant op. We stapten uit. Jos duwde me tegen de zijkant van de Mercedes aan. Zijn handen onder mijn regenjas en onder mijn rokje, mijn billen vasthoudend. Hij trok even later mijn slipje strak in mijn kut terwijl zijn andere hand in mijn tieten kneep. Hij tongde me gulzig terwijl ik op mijn tenen stond.

Ik kreunde en ik voelde me heerlijk in de armen van deze sterke geile man.

Hand in hand liepen we het restaurant binnen.

De avond was nog maar net begonnen.

(Wordt vervolgd) 

18:11 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.