30-04-18

Ik Wilde Harde Pik - 7

Mijn laatste restje twijfel en terughoudendheid was verdwenen nadat ik met Jos in zijn auto had geneukt. (wat er aan voorafging; lees ik wilde harde pik 1-6) Eindelijk had ik weer een echte pik in mijn kut gevoeld, ook al was die nog niet tot ontlading in me gekomen, maar dat was mijn keuze van dat moment geweest. Ik had me gefocust op deze ontmoeting en ik had vooraf besloten dat ik niet tevreden met een snelle wip zou zijn.

Als ik dan los ging buiten mijn relatie, dan ook goed. Daarom wilde ik een hele nacht met Jos doorbrengen als we een klik zouden hebben.

Nou die was er, geen twijfel mogelijk.

De ervaring dat ik de situatie weer ouderwets naar mijn hand kon zetten stemde me tot grote voldoening. Ik had mezelf gewoon jarenlang voor de gek gehouden. Ik hield van mijn kut en ik wilde er weer ongedwongen van genieten. Zoals vroeger, toen ik altijd mijn zin kreeg als ik mijn blik op een leuke jongen of later man had laten vallen.

Jongens en mannen mogen achter hun pik aanlopen, maar als een vrouw naar de verlangens van haar kut luistert is ze meteen een slet.

Het kon me toen niet zoveel schelen eerlijk gezegd.

Ik heb geen moeder gehad die me in terughoudendheid opvoedde en mijn vader keek nooit naar me om. Dat gaf mij de ruimte om proefondervindelijk mijn verlangens naar seks te volgen. Voor mij was het normaal.

Tot ik merkte dat de omgeving anders reageerde op mij als op jongens, die in feite hetzelfde deden als ik. Ik werd voor alles uitgemaakt en zelfs nymfomaan genoemd. Dat laatste was gewoon onzin, want hoewel ik gemakkelijk was in seks, was het niet zo dat ik met iedere vent die met me wilde, het nest in dook.

Oké, ik had op vakantie op Ibiza op één dag een keer met vier verschillende kerels geneukt, maar dat was meer een wedstrijdje met een vriendin, voor wie ik niet onder wilde doen.

Ik moet er eerlijk gezegd ook niet aan denken om nymfomaan te zijn. Ik ben meer dan het verlangen van mijn kut alleen.

Maar soms heb ik een geile fase. Dan ben ik net zo openlijk en doelgericht geil als veel mannen dat eigenlijk altijd wel zijn. Ik schaamde me daar dus vroeger niet voor, en ga me er in het hier en nu ook niet langer meer voor schamen.

Het is zo’n afgezaagd gezegde: ‘je leeft maar een keer’, dus alle reden om nu te genieten. De snelle wip in Jos zijn auto voelde als een bevrijding uit een juk dat ik mezelf opgelegd had, omdat ik me al zoekende naar houvast in mijn leven, aangepast had aan een ongeschreven norm, die echter nooit de mijne was geweest.

Je wilt vroeg of laat ergens bij horen en waardering krijgen. Ik stelde vast dat ik de waardering voor wie ik was in de foute hoek gezocht heb.

Neuken is gewoon lekker, het geeft me energie en het is voor mij een avontuur. Een geile harde pik is bedoeld om mijn kut te bevredigen en mijn kut wordt er nat van als ik daar aan denk.

Ik wist hoe het spel gespeeld moet worden, en ik herontdekte het toen ik mijn frustraties overwon en met Jos had afgesproken. Ik kwam meteen klaar toen ik me over zijn geweldige pik heen liet zakken:

hier was en ben ik dus goed in.

Ik voel me ook machtig als ik mannen hongerig maak en manipuleer.

Als ik zin heb in seks en een man wil versieren, dan krijg ik dat voor elkaar. Dat ‘talent’ verstop ik nu niet meer of laat ik me niet meer afpakken, door mijn eigen gedachten en twijfels.

Het is eigenlijk zo’n eenvoudig scenario om een kerel te paaien. (Ja sorry, manlijke lezers, ik wil jullie niet kwetsen, maar jullie zijn echt een open boek wat betreft jullie gedachtes).

Als ik in de stemming ben, dan maak ik eerst oogcontact en dan speel ik de onschuldige onbevangen vrouw die wat vragen stelt om de interesse in me te laten groeien. Dan stel ik een hulpvraag. `Bijvoorbeeld ‘Weet jij waar hier het toilet is, ik wil me even verfrissen, want ik ben een beetje duizelig?’ of ‘weet jij wanneer de laatste trein gaat, ik ben bang dat ik hem al gemist heb?' Nu zou ik bijvoorbeeld hardop zeggen dat mijn mobieltje in de war is en ik er niks van snap.Altijd wel een man die me dan wil 'helpen’

Zo’n zin werkte en werkt nog altijd. Het mannetje in kwestie wiens interesse ik heb gewekt, biedt zijn hulp aan, aan deze op het oog onzekere vrouw, maar die tegelijk verkapte seksuele signalen zit te geven.

‘Ik zal het je wel even wijzen’, of ‘ik kan je wel een lift geven,’ volgde dan al snel. Vervolgens werd ik dan al snel hard tegen de wand van dat toilet geneukt of lag ik wijdbeens op de achterbank van een auto terwijl mijn ridder van dat moment met een harde geile pik me afneukte.

Ik kwam op die manier heerlijk aan mijn trekken, en ik was iedere keer weer verslingerd aan die heerlijke spanning ook al besefte ik dat het ook een soort scoringsdrift was.

‘Wat mannen konden, kon ik ook’ zo leek ik te willen bewijzen. Het had weinig met gevoel te maken. Soms vond ik hem wel aardig, maar het ging me meestal toch om zijn pik.

Natuurlijk zei ik er bij ‘dat ik nog nooit zo lekker geneukt was’, wat gewoon vaak onzin was, want regelmatig moest ik zelf bijspringen om klaar te komen omdat het mannetje te weinig controle over zijn pik had en zelf te snel klaarkwam. Maar ik verkocht de illusie dat ik met verve en passie door een geweldige minnaar genomen was.

In de chat met Jos, prikte hij daar als eerste doorheen. Hij was slim, door ervaring wijs geworden, wantrouwend en geil tegelijk.

Maar toen hij me in het echt ontmoette was hij op slag onzeker. Hij maakte zichzelf te klein en keek te veel tegen me op. Daarom nam ik het heft in handen in zijn auto in de parkeergarage. Pas toen hij na onze eerste uitspatting de auto geparkeerd had bij het restaurant, kreeg hij zijn zelfvertrouwen weer terug en volgde zijn geil verlangen, waarbij hij mijn slip wellustig en strak trok in mijn kut.

Er reed helaas een auto het parkeerterrein op, anders had hij me tegen zijn auto aan geneukt en had ik me lijdzaam en dienend laten nemen.

Nu liepen we het restaurant binnen. Achterin was plaats in een nis met een bank in U vorm om de tafel heen. We gingen op de korte zijde zitten, achter de tafel en hadden zo ook overzicht op de zaak. Niemand kon zien wat er onder tafelhoogte gebeurde.

Onder tafel had Jos zijn hand op mijn been gelegd. Mijn hand lag in zijn kruis. We tongden even heerlijk.

‘Het is hier erg veranderd’ zei Jos. ‘Ik kwam hier vroeger vaak.’ Nu er een nieuwe eigenaar is zit is het een nette tent geworden.’

‘Ik smeet toen met geld, vervolgde hij ‘het kon niet op. Ik heb hier ook veel foute plannen besproken met maten. Oerstom achteraf, maar toch was het ook een leuke tijd.’

We kregen de kaart en bestelden iets te drinken. Jos heel netjes een spa rood en ik een glas rode wijn. Dat was lang geleden voor mij. Ik kan niet zo goed tegen drank. Ik kan ook zeggen, dat drank me losser en brutaler maakt. Ik flap er eerder dingen uit, die ik in nuchtere toestand niet zo gauw zou zeggen of zou vragen.

Één glas moest kunnen had ik me voorgenomen.

‘Sorry, ik heb niet zoveel geld’ zei Jos, misschien een klein hapje en dan besluiten wat we doen? Ik wil wel verder vanavond.’

‘En vannacht erbij’ corrigeerde ik hem terwijl mijn hand over zijn halfharde pik gleed, die in zijn broek drukte.’

Hij was eerlijk. Sinds hij uit de bak was, hield financieel amper het hoofd boven water. Hij scharrelde wat rond en probeerde met alle macht niet in oude fouten te vervallen.

‘Ik betaal alles’ zei ik. 'Ik kan het me permitteren. We hebben de hele avond en halen wat mij betreft de hele nacht door?’

Terwijl ik dat zei, voelde ik hoe zijn pik weer keihard werd. Jos zijn hand gleed omhoog onder mijn rokje tot in mijn kut. Mijn kut was nog steeds heerlijk nat. Ik trok zijn hand weg en zoog op zijn vingers mijn eigen geil op en tongde hem weer.

We bestelden eten en er zaten geen voorbehouden laat staan remmingen meer tussen ons.

Voor mijn neus stond een nu een karafje met wijn. Mijn volgende glas werd automatisch bijgeschonken.

We hadden een klik met elkaar en een gezellig gesprek waarin we elkaar echt leerden kennen.

Jos scharrelde uit verveling wat rond op internet. Had af en toe een date, maar zijn verleden als bajesklant was daarbij vaak een belemmering.

We voerden een heel openhartig gesprek over ons leven, ervaringen en verlangens. Ik zei eerlijk dat ik me had voorgenomen dat ik me niet meer wilde binden. ‘Ik denk niet dat ik aan één kerel genoeg heb. Voor je het weet claim je elkaar in alles en sta je met lege handen als de ander aftaait.’

Het karafje was ondertussen bijna leeg.

Jos keek me begrijpend aan.

‘De moeilijke weg. We verlangen allemaal naar iemand die er volledig voor ons is, maar uiteindelijk zijn we reizigers die een tijdje met elkaar optrekken en wiens wegen zich vroeg of laat weer scheiden. ‘Je moet het uiteindelijk toch allemaal zelf doen.’

Hij sloeg zijn arm om me heen en ik hing even heerlijk tegen hem aan terwijl hij me tongde. Ik tongde gulzig terug. Zijn hand lag nu vrijmoedig op mijn tiet. Als we op een andere plek waren geweest had hij me nu mogen neuken.

‘Tering! Je bent het toch. Mario, het is Jos!'

'Zit ie hier te vozen met een lekker wijf! Man, hoe is het! Zo te zien bevalt het rechte pad je goed.’

Ik keek in de ogen van een mooie macho man, die schaamteloos zijn blik over mij liet glijden.

Naast hem stond een andere man. Een stuk jonger, maar vergeleken bij de andere man en Jos een enorm stuk die zo vanaf het filmdoek had kunnen stappen. Maar hij keek ons onrustig en gejaagd aan alsof het gesprek dat de andere man plompverloren met Jos aanknoopte hem slecht uit kwam. Even later zou ik begrijpen waarom.

Jos verstarde even van schrik en keek mij onzeker aan, maar stond toen op en omarmde de twee mannen die hij kennelijk kende van vroeger.

‘Luuk’ had voorin het restaurant gezeten met ‘Mario.’ Jezus wat een stuk!'

‘Je was denk ik zo in katzwijm van je meissie dat je niet zag dat ik al drie keer naar je zwaaide.

Hij keek me triomfantelijk lachend aan.

‘Luuk’ stelde hij zichzelf nu voor. Zijn hand leek wel een klem, zo stevig kneep hij in mijn hand terwijl hij snel even ook goedkeurend naar mijn tieten keek. Ik schudde ook de hand van Mario.

‘Kom eens langs ouwe reus’ zei Luuk tegen Jos. Dan kunnen we weer eens bijkletsen. Dat zal Kitty ook leuk vinden. Hoe lang is het nu geleden? Twee jaar.

Jos beaamde wat Luuk zei, maar keek mij twijfelend aan.

Toen zei hij: 'Luuk en Mario zijn vrienden van vroeger.’

Luuk schoot in de lach en ik had feilloos door dat Jos er omheen draaide om mij niet ongerust te maken. Ik schoot ook nerveus in de lach, maar de drank maakte me loslippig

‘Uit de bajes’ zei ik. ‘Doe er niet moeilijk over Jos.’

‘Mijn reactie luchtte hem op. ‘Ja inderdaad, uit de bajes. Het was met Luuk, met wie ik hier vroeger plannen zat te maken.’

‘Dat waren nog eens tijden hè Jos. zei Luuk lachend.

‘Geef me je nummer even, dan bellen we van de week. Ik moet een slaapplek voor Mario regelen. Zijn wijf heeft hem gedumpt en Kitty, (wat de vriendin van Luuk bleek te zijn), flikkert mij ook op straat als ik Mario mee naar huis neem. Nou ja, je weet wel hoe het werkt.’

Jos knikte.

Jos en Luuk wisselden snel hun mobiele nummers uit. Mario keek me zwijgend aan, waarbij zijn ogen een moment langs mijn tieten gleden.

‘Jij mag bovenop me klimmen’ flitste door mijn hoofd. Een heerlijke tinteling ging even door mijn kut en mijn tepels.

‘Waarom drinken jullie niet nog even wat’ zei ik impulsief. ‘Je hebt elkaar zo lang niet gezien.’

Jos en Luuk keken me aarzelend aan.

‘Ik heb alle tijd’ zei ik. ‘het zou zonde zijn als je zo’n moment niet gebruikt om bij te praten. Lang geleden bovendien dat ik met drie aantrekkelijke mannen aan tafel heb gezeten.’

De onwennigheid was weg.

‘Mario keek nerveus op zijn horloge en keek wanhopig naar Luuk. ‘Nou eentje kan toch wel?’ zei deze.

De mannen schoven aan weerszijden van ons aan de U-vormige bank. Luuk ging naast Jos zitten en Mario naast mij. Door mijn hoofd flitste de gedachten om onder tafel te gaan zitten om hem te pijpen.

Ik riep de ober, en even later proostte ik met drie echte kerels die een paar uur later helemaal los met me zouden gaan.

Luuk de meest extraverte van de drie was veel aan het woord. En ik merkte dat Jos als vanzelf ook losser werd. De twee vrienden hadden aan een woord van elkaar genoeg om elkaar te begrijpen. Beiden wereldwijs en af en toe een begrijpend lachsalvo als reactie op wat de ander zei.

Ik raakte aan de praat met Mario. Hij zat er nog steeds enigszins gestresst bij. Hij had een knallende ruzie met zijn vriendin gehad toen hij regelrecht uit de gevangenis naar huis was gegaan. Wat hij al vermoedde, bleek te kloppen, ze had een ander.

Hij wist eigenlijk niet goed waar hij naar toe moest. Hij stortte echt zijn hart even bij me uit. Luuk was zijn oude celmaat die hij had opgezocht.

Ik legde mijn hand op zijn schouder en zei dat het vast wel goed zou komen. Spontaan en ongeremd flapte ik er naar Jos uit: vannacht kan Mario toch wel bij jou slapen?’ Zie is hoe gestresst je vriend is?’

Jos keek me twijfelend aan.

‘En wij dan? Vind je het niet vervelend dan?’

Lieve schat, dat is toch overmacht!’ zei ik ineens roezig en sentimenteel van de wijn. ‘Vandaag zou een feest voor Mario moeten zijn. Maar dan belt hij thuis aan en hoopt eindelijk te kunnen doen wat hij zo lang heeft moeten missen en dan staat hij voor een gesloten deur. Dat is toch vreselijk. Geef die jongen een slaapplek, dan is hij even uit de brand.’

‘Jouw Trudy’ heeft gelijk zei Luuk terwijl hij weer meer dan geïnteresseerd naar mijn tieten keek. Scheelt mij ook een hoop gedoe. Anders weet ik wel waar het op uit zou draaien. Eerst een rondje hoeren en dan hem uiteindelijk in een hotel dumpen en dan het gezeik thuis als Kitty mijn portemonnee ript.

‘Maar jij gaat toch zeker ook mee’ zei Luuk. ‘Volgens mij kan Jos wel wat hulp gebruiken met zo’n geile stoot.’

‘ja graag’ zei ik door de drank veel te gretig. En met een giegel, ‘ik zei al tegen Jos dat hij me niet alleen aan zou kunnen.

Ik wil eigenlijk ook wel weten wat jullie in huis hebben. Anders gaan jullie toch mar inbreken‘ zei ik triomfantelijk lachend.

‘Zij heeft lef’ zei Luuk bewonderend en geraakt tegelijk.

Mijn opmerking was over het randje heen geweest, maar ik liet meteen al mijn remmingen varen, zo geil stemde mij dit idee.

‘Luuk gaf Jos een klap op de schouders. ‘Kom op oude reus, we hebben Kitty ook samen afgewerkt, dus je staat nog bij me in het krijt. Je nieuwe kutje lust er ook wel pap van zo te zien.’

Hij keek me aan en ik zag de begeerte in zijn ogen om me te neuken.

‘Jos keek me twijfelend aan.’

Ik schoof tegen hem aan en trok hem naar me toe en likte langs zijn oorlel terwijl ik fluisterde.

‘Dit is een droom van me. Drie kerels. Daarna spreken we snel weer samen af en mag jij alleen, mij een weekend total loss neuken! Please, please pleas, me so horny?’ Ik likte weer langs zijn oorlel.

Ik keek hem met mijn aangeschoten blik even heel intens aan.

‘Oké’ zei Jos. We gaan naar mijn flat toe. Maar Mario, het is voor een week en niet langer.’

Mario keek opgelucht en Luuk gaf Jos weer een klap op de schouder.

Nog drie rondjes volgden en de stemming werd steeds gemoedelijker. Ik voelde dat jos nog steeds een keiharde had. Mario’s hand gleed over mijn dijbeen. Ik voelde in zijn kruis en merkte dat daar het elastiek ook op springen stond.

Even later rekende ik af, en gaf de bediende 20 euro fooi, want we waren niet de meest voorbeeldige klanten geweest met mijn geflikflooi met Jos.

Ik liep tussen Jos en Luuk in naar de auto van Jos. Ik leunde op Jos zijn schouder en voelde de hand van Luuk die in mijn kont kneep om mijn vlees te keuren.

‘waar is Mario’ zei ik met aangeschoten stem en draaide me om. Die keek aarzelend glimlachend naar het tafereeltje voor zich. Hij was al lang blij dat hij een slaapplaats had. Ik had meteen een zwak voor hem. Hij had iets zachts en kwetsbaars. Ik knipoogde snel naar hem. Ik verlangde er naar om hem naakt te zien.

Luuk ging voorin zitten met Jos. Even later zat ik op de achterbank met Mario.

Het was ongeveer een kwartier rijden, maar het duurde ruim een uur voordat we in Jos zijn flat aankwamen.

Mijn hand gleed op de achterbak binnen een minuut vanzelf naar die van Mario. We keken elkaar aan in het schemerdonker. Hij had geweldig mooie ogen.

Mijn hand gleed door naar zijn kruis. Mario’s hand greep onder mijn rokje en trok aan mijn slipje.

Er was geen houden meer aan. Ik trok Mario naar me toe over me heen en ineens tongden we heftig. Ik voelde hoe zijn pik tegen mijn buik drukte.

Zij hand gleed onder mijn bh en kneedde mijn tieten.

Kom maar jongen, laat je maar gaan, kreunde ik aangeschoten als ik was. ‘Hoe lang heb je wel niet geneukt?’

‘Korter dan jij denkt, bulderde Luuk. Ik hoop dat jij net zo lekker pijpt als Mario.’

Weer bulderde Luuk van het lachen en ook Jos schoot nu in de lach.

‘Houd je bek’ zei Mario. Hij keek me in het duister onzeker aan. Maar de gedachte dat hij in de bajes kennelijk ook met mannen neukte, maakte me alleen maar geiler. Kennelijk was de seksuele spanning in de bajes zo groot, dat mannen die zich normaal gesproken macho gedroegen, zich aan elkaar vergrepen.

Ik tongde hem nog heftiger en zocht met mijn hand naar zijn pik.

De auto stopte even later op een parkeerplaats en het schijnsel van het neonlicht van een tankstation drong de auto binnen.

‘We zijn even te veel’ zei Luuk tegen Jos. En tegen Mario en mij. We gaan even bier kopen, geef maar een lichtsignaal als jullie klaar zijn.

Ik keek Jos en Luuk in trance aan, toen ze nog een laatste blik op Mario en mij wierpen. Ik trok aan de pik van Mario terwijl ik een zuigzoen in mijn nek kreeg.

Even later ploften de portieren dicht.

Met en ruk trok Mario het slipje van mijn billen kapot. Mijn truitje en BH vlogen uit.

Hij greep zijn pik vast en duwde die in een keer tot aan de wortel naar binnen in mijn druipende kut. Ik schreeuwde het uit van geilheid en krabde met mijn nagels hard over zijn rug en kwam klaar. Ik had verwacht dat Mario ook meteen zou komen., maar die kon zijn orgasme ondanks dat hij zo lang had droog gestaan goed uitstellen.

Ik sloeg mijn benen om hem heen. Soppend ramde zijn kromme pik met een heerlijke eikel met soppende geluiden in mijn kut heen en weer.

Hij had ook al zo’n grote pik. ‘Krijg je van stelen een extra grote’ hijgde ik.

Kom maar! spuit me maar vol! laat dat wijf van je doodvallen, je bent nu van mij!’

Houd je bek ‘zei Mario en sloeg me met zijn vlakke hand in mijn gezicht.

Ik maakte hem boos en een boze man neukt met geestdrift wist ik uit ervaring.

‘Toe maar’ zei ik,’ jij mag het, kom met maar halen, eindelijk een echte kut voor jou alleen.’

Ik dacht aan de woorden van Luuk.

‘Gebruik je pik maar waarvoor hij is, in plaats van een in je reet of je bek in de bajes. Dit is het echte werk.

Ik zwakte meteen mijn woorden af. ‘Jij bent zo mooi, iedereen wil met jou neuken en ik geil op neukende mannen.’

Hij keek me gebiologeerd aan, bij alles wat ik in mijn geilheid die ik niet langer verborg er uitkraamde. Hij was bi vermoedde ik.

Het leek in het schijnsel van het licht of zijn weerstand brak. Zijn gedachten verdwenen en voor even was hij alleen zijn pik die moest ontladen. In mij, die op dat moment alleen haar kut was.

Met twee harde halen tot aan de wortel spoot hij zijn golf met zaad in mijn kut. Ik voelde zijn eikel kloppen en mijn kut samentrekken. Het orgasme golfde door mijn hele lijf in een tijdloos moment. We hielden elkaar hijgend vast in een omstrengeling die misschien tien minuten duurde. Hoe ranzig de situatie en plek ook was, het was een geweldig intiem moment.

Mario’s Pik gleed langzaam uit mijn kut. Zijn zaad druppelde op de achterbank.

Het ritueel van mezelf zo goed en zo kwaad als het ging opfrissen, herhaalde zich.

Ik stopte mijn kapotte slipje in Mario’s zak. ‘Dan kun je trekken op me, zei ik terwijl ik hem een tongzoen gaf.’

We veegden de condens van de ruiten. Even later gaf Mario het lichtsein. Jos en Luuk kwamen terug, met een tas met drank en etenswaren en een krat bier.

Ze keken lachend naar Mario en mij.

Mario kreeg een klap op de schouder van Luuk.

Even later stapte hij achterin en zat Mario naast Jos op de voorstoel.

De auto vertrok. Luuk ritste zijn broek open en een heerlijk pik sprong tevoorschijn. Op grond van deze ervaring zou je bijna echt gaan denken dat je van criminaliteit een grote krijgt. Ook de pik van Luuk mocht er meer dan zijn, maar mijn euforie had ook te maken met de bevrijding die ik voelde en die me vrijwel kritiekloos maakte. (Maar ook nu ik er op terug kijk: ze hadden echt alle drie een meer dan gemiddelde pik)

‘Nou laat maar zien wat je in huis hebt’ zei Huub tegen me. Hij trok me aan mijn haar en stuurde mijn hoofd naar zijn kruis en duwde mijn mond over zijn pik heen. Hij smaakte naar pis al zou die geur onder mijn gepijp spoedig verdwijnen.

Als een neukpop gebruikte hij me voor zijn gerief. Ik stikte bijna als hij mijn hoofd vasthield en ik net niet moest kokhalzen. Na vijf minuten kwam hij klaar terwijl het zaad van zijn kloppende pik achter in mijn keel spoot.

Hij hield me even later stevig vast en kneedde mijn tieten terwijl ik tegen zijn borst hing.

Het was volkomen fout en extreem, nu ik er op terugkijk. Nel gaf me de volgende dag op mijn flikker over de risico’s die ik welbewust genomen had. Met een nuchtere blik op de gebeurtenis, volkomen terecht.

Het had niks met intimiteit te maken. Ik liet me gewoon gebruiken. Maar wat voelde ik me geweldig bevrijd van mijn eigen opgelegde remmingen.

Wordt vervolgd. 

18:13 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.