04-05-18

Wil Van Hem Zijn

Hoi allemaal,

het verhaal is voor de helft waargebeurd: tot wat er bij mij thuis gebeurde klopt.

De rest is mijn fantasie over hoe ik zou willen wat we ooit nog met elkaar zouden doen.

Hebben jullie meer/betere ideeën? Ik zie jullie reactie graag tegemoet.

Hij vraagt er namelijk veel naar (naar mijn fantasieën, maar ik ben niet zo ervaren op leuk seks gebied en weet niet of mijn fantasieën reëel/geil genoeg zullen zijn) en ik dacht er over om hem binnenkort een deel van dit verhaal te sturen.

Voor de volledigheid heb ik een lang intro gebruikt zodat jullie weten waarover het gaat, hopelijk genieten jullie ook daar van!

Dank je wel alvast voor tips en het lezen van dit verhaal.

Hopelijk bevalt mijn eerste jullie. X Suus

Alweer ruim 13 maanden geleden lag ik halfnaakt op zijn bank, zijn bank van waar ik uitkeek op foto's van hem en zijn ex, wat inmiddels bijna weer zijn vriendin ging worden. Wat ook wel pijn deed, ik wilde namelijk dat hij van mij wilde zijn, zoals ik van hem wilde zijn: verslaafd aan elkaar, begeerd door elkaar en verbonden met elkaar.

Die laatste zinnen die hij me toen in mijn oor fluisterden maken me weer helemaal week als ik er aan terug denk:

Ik lag op zijn bank, op mijn buik met een doorweekt slipje van geiligheid en mijn tepels helemaal stijf van opwinding, hij lag bovenop me, omklemde van onderen mijn blote borst en ik voelde zijn nog met kledingbedekte erectie tegen mijn naar achteren gestoken billen. Hij had me klem en fluisterde in mijn oor dat ik niet zo lekker meer mocht zijn, hem niet meer moest uitdagen want anders zou hij zichzelf niet meer in de hand houden. Dan was het te laat voor mij, dan zou hij het slipje van mijn billen scheuren, een condoom pakken, ervoor zorgen dat ik geen kant meer op kon en me alle hoeken van de kamer laten zien.

Daar lag ik dan, op zijn bank, ik kon geen kant op, wist geen woord uit te brengen: gevoelens/gedachtes als schaamte, benauwendheid, zenuwen en angst maar tegelijkertijd o zo opgewonden, gingen als een razende door mijn hoofd en lijf.

Beschamend omdat hetgeen waar ik zo naar verlangde tegelijkertijd in mijn verleden een hele grote nachtmerrie was.

Benauwend omdat ik eigenlijk zo bang was voor herinneringen die boven kwamen drijven; herinneringen aan een groepsverkrachting, aanrandingen.

Zenuwachtig omdat ik voor mijn gevoel eindelijk (een beetje) genoot van seksuele handelingen en deze aandacht omdat ik daarvoor telkens toch vaak alleen maar seksuele handelingen deed omdat ik bang was dat als ik het niet zou doen het dan toch wel zou gebeuren maar dan onder psychisch of fysiek geweld.

Angst voor afwijzing, dat als je eenmaal all the way gegaan bent je bedankt bent. Of nog erger, maar ook o zo vaak meegemaakt achteraf alleen goed genoeg blijkt te zijn omdat men wel eens zou willen weten hoe het nu is om met een "zwarte" te neuken.

Alles vloog door me heen, ik kreunde, hij herhaalde wat hij zei en o god wat was zijn stem tegelijkertijd met het voelen van zijn erectie zo ontzettend geil, ik wilde het uitschreeuwen dat ie me mocht nemen hoe hij het wilde zolang hij het maar deed: ik zag alleen de foto's van hem en zijn ex en weer deed het pijn. Ik voelde overduidelijk veel voor deze man: hij bezorgde me alles wat ik op dat moment nodig had: respect voor mijn verleden, ik vertrouwde hem bijna alles toe en elke vezel in mijn lichaam was alert op hem, verlangde naar hem. En zo graag wilde ik dat het andersom ook zo zijn.

Hij gaf me een kus in mijn nek, hielp me overeind, kleedde me aan en zette me zijn woning uit en wenste me welterusten.

Die volgende keer zoals hij beloofd had kwam inderdaad niet meer: hij ging terug naar zijn ex, ging samenwonen en verhuisde ongeveer 55 kilometer bij me vandaan.

Een jaar later, wat one night stands verder en helaas ook een verkrachting verder, zocht hij weer contact met me via whatsapp. Solosex waarin ik met (speeltjes) mezelf tot een orgasme bracht altijd aan hem terug dacht was nog veelvuldig aan de orde. Tussendoor praatten we veel over andere dingen dan over de geweldige uitdagende tijd die we hadden gehad, maar ineens was ie er weer: vol geile praatjes, en weer kon hij me doen verlangen naar hem. Me nat maken zoals alleen hij dat kan, en o zo vervelend dat er nog niet iemand anders is die dat ook kan (of beter) en die wel beschikbaar is voor meer.

Herinneringen ophalen, als de ene keer dat hij mijn borsten ontbloot had en we op de gang stonden voor zijn deur. Met de gedachte betrapt te kunnen worden. Hij me vreselijk opgeilde zodat ik mezelf daarna in bed zelf maar weer naar een hoogtepunt kon helpen.

Duidelijk is dat hij ook lang niet alles vergeten is. Ik vraag niet naar zijn vriendin, zou wel willen maar dat durf ik niet: ook wil ik niet stoken, hij moet uit zichzelf maar weg gaan bij haar, tot die tijd wil ik hem alleen maar uitdagen, hem doen verlangen naar mij zoals ik verlang naar hem. Waarom? Omdat hij zo verslavend is.

Ik daag hem uit door foto's van mezelf te sturen.

Zo had ik een voorstelling van ballet waarin we in lingerie en in bikini het podium op moesten. De foto's stuurde ik hem omdat ik wist dat hij het juiste zou zeggen waardoor ik me sexy zou voelen en me daardoor beter in mijn rol kon opleven op het podium en me niet onzeker zou voelen in zo weinig verhullende kleding.

Hij reageerde zoals verwacht:

"Hmmm wat zie je er lekker uit, hoe laat moet je optreden? Is maar goed dat ik nu verder weg woon, de wetenschap dat jij er een paar meter verderop zo heerlijk bijloopt..."

Ik: "ik zou dat uitermate teleurstellend vinden als ik jou was. Het scheelt dat de zaal dadelijk vol zit, of vergeet ik dat jij daar niet veel omgeeft?"

Hij: "zou je dat vergeten denk je? Tja teleurstellend, eerder veilig voor jou..."

Ik: "nee, dat vergeet ik niet: ik verlang er naar zo'n heerlijk moment met jou"

Hij: "ben je niet de enige"

Ik: "hmhm, er is nog een kaartje over"

Hij: "helaas heb ik al andere plannen, misschien maar beter ook: das wel zo veilig, succes vanavond"

Tijdens de dans in lingerie kon ik het ook niet laten om de dans in gedachte voor hem te dansen.

Vlak voor ik in de auto stapte om naar huis te rijden kreeg ik een appje van hem of alles goed gegaan was

Ik appte terug dat het lingeriestuk heerlijk was om te doen met hem in mijn gedachte...

Ik reed naar huis en werd weer nat bij de gedachte aan hem en wat ik terug zou krijgen en hoopte vurig op een opwindend appgesprek.

Thuis aangekomen parkeerde ik de auto en begon mijn spullen uit de auto te laden. Ineens voelde ik iets tegen m'n billen, een hand op m'n borst en werd m'n hoofd aan m'n haren naar achter getrokken. Ik rook de geur van Chanels allure sport en wist dat hij het was, ik begon te trillen.

Hij fluisterde in m'n oor dat het heerlijk was om naar me te kijken en dat ie het liefst het podium op gegaan was om me te laten voelen wat ik met hem deed.

Hij zei dat ik het goed moest maken omdat ik hem zo opgeilde met m'n dansen en m'n sexy lingerie en dat ik het maar gewoon moest ondergaan.

Damn, wat werd ik nat bij die gedachte.

Ik duwde wat tassen in z'n handen en sloot de auto en liep voor hem uit. De eerste trap op en we gingen mijn deur binnen van mijn appartement.. Hij liet me voor gaan en herinnerde me aan onze fantasie op de trap en vroeg of ik uit wilde leggen hoe het ook alweer zat.

Ik bleef boven aan de trap stil staan en draaide me om, ik zwierde m'n rechterbeen op de rand van het trappegat en leunde tegen de trapleuning aan. Nu stond ik wijdbeens voor hem. Gekleed in enkel een kort jurkje waardoor het natte plekje in m'n slipje duidelijk zichtbaar is.

Hij vroeg of ik er geil van werd en ik bevestigde dat ik inderdaad al nat begon te worden.

Hij voelde even aan de buitenkant van m'n slipje en slingerde mijn been aan de kant zodat hij boven aan de trap stond.

Hij liep door, ik bleef staan. Bedacht me dat ik wel snel m'n bh uit kon doen zodat m'n harde tepels door m'n jurkje heen zouden prikken.

Hij riep me of ik verder wilde komen naar boven. Daar aangekomen pakte hij m'n hand en vroeg of ik hem nog steeds zo vertrouwde als eerst. Ik reageerde verbaasd en zei dat ik hem nog steeds vertrouwde.

Ineens sloeg hij m'n arm achter m'n rug en dwong me daarom om te draaien zodat ik met m'n rug naar hem toe stond. Hij duwde me langzaam richting de balustrade waar hij me op het laatst krachtig tegen aan duwde en gaf me een tik op mn billen. Hij commandeerde dat ik m'n billen naar achteren moest steken en ik probeerde zo sexy en uitdagend mogelijk dit te doen. Hij schuurde met z'n kruis tegen m'n billen en ik probeerde naar z'n pik te graaien. Hij pakte mijn graaiende hand en draaide me wederom strak om duwde me tegelijkertijd met de rug tegen de muur. Hij begon m'n nek te zoenen en hij werd wat ruwer in z'n zoenen, z'n handen maakten de neksluiting los van mijn jurkje en m'n borsten werden ontbloot. Hij kneedde ruw en hard m'n borsten waar m'n tepels strak overeind kwamen te staan. Als van zelf deed ik m'n benen wat meer uit elkaar en ik liet een kreun ontsnappen. Z'n vrije hand scheurde m'n slipje van m'n billen en streelde m'n schaamlippen.

Hij vroeg me waarom ik zo nat was en ik zei dat dat door hem kwam. Hij vroeg wat hij dan deed dat ik zo nat van hem werd. Ik kreunde dat ik na een jaar gewacht te hebben naar hem verlangde, dat m'n lichaam hunkert naar zijn handen, mond en pik.

Zijn handen pakten m'n handen en hij leidde me naar de bank waar hij op gaat zitten en me op z'n schoot trok waarna hij zonder aankondiging ineens twee vingers in m'n kletsnatte kutje stootte. De muis van z'n hand wreef tegelijkertijd over m'n clitje.

Met zijn vrije hand hield hij me bij m'n rug vast en hij zette z'n tanden op m'n tepels. Zoog en beet heerlijk op m'n borsten waardoor mijn kutje nog natter werd en z'n derde vinger er gemakkelijk bij paste. Hij bleef hardhandig over m'n clitje heen wrijven en ik kreunde opnieuw.

Hij commandeerde me dat ik hem aan moest kijken en zei dat ik hem aan moest blijven kijken en dat ik m'n armen om z'n nek mocht leggen. Ik deed dit en keek hem scheel van geilheid aan. Hij zag het en hij zette z'n tanden in m'n tepels. Ik vond het een heel geil gezicht hoe ik hem in z'n ogen keek terwijl hij zo aan t knabbelen was op mijn tepels. Hij hoorde me sneller beginnen te ademen, haalde z'n mond van m'n borsten af en ging heel snel onderuitgezakt zitten en trok m'n kutje tegen z'n mond en begon er wild op te zuigen. Ik probeerde hem aan te blijven kijken, ik vond het zo geil dat ik begon met schokken. Hij moedigde me aan door te zeggen dat ik een geil meisje was en dat ik klaar mocht komen. M'n kutje trok zich samen en m'n ademhaling ging steeds sneller en sneller. Op het moment dat m'n orgasme om de hoek kwam zetten kreeg ik een paar vingers in m'n mond geduwd. Ik kwam heftig maar stil klaar.

Terwijl ik naast hem op de bank viel maakte ik z'n broek los.

Op het moment dat ik z'n broek los had duwde hij me dieper in de bank en bracht z'n halfstijve pik tegen m'n lippen aan. Ik maakte m'n mond open en zoog zachtjes zijn pik in m'n mondje.

Hij pakte m'n hoofd beet bij m'n haren, bracht em ietwat verder naar achteren en gleed met z'n pik zo diep mogelijk m'n mondje in, wachtte even op het moment dat ik begon te kokhalzen en ging dan weer verder. Na een ogenblik zat zijn hele pik in mijn mond en o god wat was dat een heerlijk gevoel: dat zijn pik er helemaal in paste.

Hij begon eerst zachtjes te stoten, ik werd opnieuw opgewonden naarmate hij sneller begon te stoten in mijn mond.

Hij pakte mijn haren beet en ik kon met mijn hoofd geen kant op, ik wilde ook geen kant op, ik wilde zijn pik heerlijk afzuigen.

Hij merkte dat ik weer opgewonden raakte en begon mijn borsten te kneden met zijn vrije hand. Trok hard aan mijn stijve tepels maakte me o zo vreselijk geil. Hij zag dat mijn kutje weer begon te glinsteren van geilheid en duwde weer twee vingers in mijn kutje terwijl ik hem moest blijven pijpen.

Zo lagen we nog een tijdje totdat ik weer een orgasme kreeg.

Nadat ik maar ook een beetje bijgekomen was trok hij me overeind en liep voor me uit naar mijn slaapkamer. Hij vertelde me onderweg dat hij probeerde me zo klaar mogelijk te maken om eindelijk zijn pik in mij te voelen: vochtig, warm en zacht.

Mijn sappen vloeide weer rijkelijk bij deze gedachte en ik liep achter hem aan.

Eenmaal daar aangekomen commandeerde hij me te gaan liggen op mijn buik, met mijn billen omhoog, lichtjes op mijn knieën en mijn armen boven mijn hoofd.

Ik volgde zijn instructie opgewonden op en ging liggen zoals hij wenste. Hij corrigeerde me waar nodig en pakte zijn sjaal. De sjaal waarmee hij al eerder mijn handen had vastgebonden en wat hij er die keer weer mee deed maar ook mij vast bond een mijn eigen bed.

Ik werd mogelijk nog geiler en voelde me zo klaar voor hem.

Hij kleedde zich helemaal uit en kwam bovenop me liggen. Pakte mijn heupen, ik voelde zijn pik tegen mijn billen schuren. Zijn heerlijke erectie voelde ik tegen de opening van mijn kutje aan tikken. Hij vroeg me of ik klaar voor hem was, maar ik was zo geil dat ik geen woord uit kon brengen en alleen maar heftig kon knikken en kreunde. Hij kwam dichterbij en fluisterde in mijn oor dat ik eindelijk van hem zou zijn, waarna hij zijn pik in één keer zonder moeite naar binnen stoot. Ik kreunde en probeerde mijn billen naar hem toe te steken zodat ik em nog beter zou voelen. Hierbij kwamen mijn borsten van het bed waardoor hij moeiteloos bij mijn tepels kon en er hard in begon te knijpen. Ik voelde zijn pik op en neer stoten, o god wat had ik hier lang naar verlangd en wat vond ik dit heerlijk.

Hij stootte diep en hard in mijn kutje, pakte mijn heupen en trok me helemaal over zijn pik heen. Na een klein tijdje voelde ik zijn hand op mijn tepels en ik wist niet dat ik het in me had om in korte tijd een derde keer klaar te komen. Maar hem lukte het en ik voelde een orgasme weer naar boven komen. Ik zei dat ik weer ging klaar komen en hij beval me dat ik het op me af moest laten komen, dat ik me moest laten gaan en dat hij me vol zou spuiten op het moment dat mijn kutje samen zou trekken met zijn pik in me. Hij zei dat ik boven verwachting lekker was en dat ik eindelijk van hem zou zijn, meer had ik niet nodig en begon krampachtig mijn heupen stil te houden. Waarop hij door bleef stoten en me beval klaar te komen. Wat ik ook deed en niet veel later voelde ik zijn kloppende pik steeds sneller kloppen en ik keek hem geil in zijn ogen. Zo lustig had ik nog nooit iemand naar mij zien kijken, maar zijn lustige blik, zijn blik die me verslond, ging ik er zo in op dat ik onverwachts weer begon klaar te komen. Holy shit dacht ik, dit is de vierde keer, hoe kan dit? Ik genoot volle teugen van de vent die dit voor elkaar kreeg bij me, en hij van mij want mijn onverwachte orgasme was voor hem het teken me vol te spuiten.

Hij bleef even in me. Haalde zijn pik uit mijn kutje toen mijn ademhaling weer enigszins normaal was. Hij begon mijn nek te kussen en mijn handen los te maken en vroeg wat ik er van vond. Ik vertelde hem dat ik dit nog nooit zo had meegemaakt en dat ik uitkeek naar zijn volgende onverwachte bezoek. Dat ik graag zou willen dat ie bleef slapen, tenslotte was dat altijd mijn voorwaarde geweest.

Hij liet me weten dit alleen te doen als ik morgenochtend weer van hem wilde zijn. Ik wilde maar al te graag dus dacht niet lang na en stemde in. Hij pakte wat te drinken voor ons en kroop naast me in bed. We dronken, lagen loom tegen elkaar aan na te genieten en vielen niet veel later als een blok in slaap, tot de volgende ochtend. 

17:07 Gepost door Pé de Cenoura | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.